Äntligen har jag funnit de berömda genusglasögonen!

Jag har letat och letat i de affärer som finns men inte funnit dem någonstans, på nätet har jag också sökt på alla tänkbara sidor utan framgång, jag pratar naturligtvis om de så legendariska Genusglasögonen!

Men hen som söker hen finner som det urgamla ordspråket säger och nu har jag äntligen funnit dem här (läs med försiktighet så inga okontrollerbara krafter släpps lösa)! Och beskrivningen av dem stämmer ju med vad som sägs av de som bär dem. Problemet är ju att detta bara är ett par och enligt säkra källor så är det många olika personer som bär dem då och då nu i modern tid. Man kanske ska undersöka hur mycket fönsterglas från kyrkor som som egentligen försvunnit genom åren? Kanske det i städer som Uppsala, Lund, Umeå och Göteborg ligger i paritet med pundarnas kopparstölder med tanke på att mängden glasögon är mer frekvent på de orterna? Framför allt Uppsala och Lund borde undersökas närmare! Eller Uppsalas hemliga lager av glas kanske minskade kraftigt vid denna händelse?

En annan möjlighet är att någon måste ha hittat på ett sätt att lura verkligheten och funnit ett sätt att massproducera billiga kopior och sagt till de som använder dem att de är ”riktiga” genusglasögon, en sorts placebo för synen så att säga, detta är vad jag tror så nu kan de se ut som vilka solglasögon som helst och man kan givetvis välja mer eller mindre svärtade beroende på hur mycket av verkligheten man vill missa, här är en hel del exempel på hur de kan se ut nuförtiden. Som ni ser på bilderna så finns det även varianter som med fördel används av män. Om du är man så se till att du skaffar ett par extra mörka, t ex svetsglasögon eller liknande och klistra fast dem ordentligt så du aldrig får loss dem för när verkligheten kommer ifatt dig så blir det nog lite för jobbigt med kontrasten mellan det lilla du sett så länge och den ljusa verkligheten med alla färger och nyanser.

En hel del annat finns också för den som söker noga, bl a detta som jag tror är en variant av genusglasögonen, de verkar användas för i stort sett samma syfte i alla fall. Även här har nog någon kommit på en modern variant gissar jag för här finns en hel del modeller men se upp, det finns falska som INTE ger vad de lovar! Tyvärr så är det nog trial and error metoden som gäller med kikare för att hitta rätt modell, men vad är något hundratal köpta vanliga kikare när den 101:a kan visa det som bara ett fåtal invigda ser?

Jag gissar att detta projekt har återupptagits, förfinats och satts upp i ovan nämnda städer så att inga ”fiender” kommer nära och kan infiltrera verksamheten som framgångsrikt byggts upp. Även Simrishamn har ett nu enligt säkra källor…

Nuförtiden är vi  lite mer moderna och t ex vill återuppta en modern form av häxjakt, dvs inte den gamla vanliga där man eldar upp människor för att barn pekat ut häxan. Nä idag så så jagas de nya häxorna på ett modernt sätt via media istället. Fast metoden att peka ut häxan är fortfarande detsamma, man vill använda barn till detta viktiga arbete. Om inte detta skulle funka av någon anledning så hjälper nog den här för om den jakt som pågår nu inte skulle funka av någon anledning så är det ju bra att ha en backupmetod så att säga…

Jag antar att genussekten är säkra på att halva mänskligheten använder detta för att lyckas i sin ambition med världsherravälde och då någon jour som t ex AKH lyckats med konststycket att eliminera en person så tar man det magiska bältet till någon valfri genusskyrka t ex i Uppsala. Eller varför inte till uppstickaren Simrishamn, hemstad för den glada översteprästinnan som där även har underlydande med makt nog att stoppa något så allvarligt som varmkorv (säkert ett hemligt vapen för världsherravälde det också).

MVH

Toklandet

Lämna en kommentar

20 kommentarer

 1. Haha! Det måste finnas många, många såna. Vi får ha ögonen öppna så vi kan gå på mass-glasögons-förstörings-turne 😛

  Svara
  • Ninni:
   Men kom ihåg att bara ett fåtal förmodligen är äkta, resten är placebo för lättlurade… 🙂

   Svara
 1. Är det kvotering som ligger bakom? « Toklandet
 2. Är han riktigt frisk denne Malmberg? « Toklandet
 3. Att vara vänsterhänt « Toklandet
 4. Könsfixering « Toklandet
 5. Varför har Expressen en rasist och sexist som ledarsrkibent? « Toklandet
 6. Blandad kompott « Toklandet
 7. Sagan om Härskargenusglasögonen. « Malte on the Roxxx
 8. Aftonbladet vs Expressen « Toklandet
 9. Mycket dumheter är det « Toklandet
 10. Näthat var det ja « Toklandet
 11. Ibland blir man lite rädd för Marteus « Toklandet
 12. äldre inlägg « Toklandet
 13. Undrar hur många fler som är så här? « Toklandet
 14. Det var väl på tiden « Toklandet
 15. R*vkn*lla med spikklubba is the shit « Toklandet
 16. Hook, line & sinker och fångsten blir en genustorsk! « Toklandet
 17. Ny mirakelbantningskur och Kärringgnäll! | WTF?
 18. Sagan om Härskarglasögonen. | Emma i skrubben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: