Machofabriken (Ryser)

Visst låter Machofabriken som något som skulle arbeta för män och göra synen på mannen mer positiv som kontrast mot vanliga som spys ut i media? Helt fel, Det är ROKS, SKR och Män för Jämställdhet som ligger bakom… Sök på män för jämställdhet på google och läs ordentligt det du hittar, de är superextremfeminister och inte alls för någon jämställdhet överhuvudtaget! Har aldrig varit det och kommer aldrig att bli det! Jag kan ge er några trevliga länkar till att börja med men det går säkert att hitta mycket mer…

Styrelsen för Män För Jämställdhet

Och vad några i styrelsen anser och tycker

Lars Jalmert:

Bara det att han röstade på och sympatiserar med Fi säger rätt mycket, de fick väl ca 0,6% av rösterna i det valet…

Tomas Wetterberg, ordförande:

I artikeln i Svd framgår ganska tydligt att han är en manshatare som tycker alla män är skitstövlar bara för att han själv är det,  han säger ju faktiskt det i artikeln… Men jag tror att han menar alla andra UTOM han själv. Några citat från artikeln:

”Tomas Wetterberg är övertygad feminist” Första orden efter ingressen…

”Sådan är han, Tomas Wetterberg. Glad och trevlig, men pang, så kan han bli såå arg då någon inte delar hans feministiska livssyn.Låter det som en stabil snubbe? Eller är det bara effektiv härskarteknik? För vem vill göra någon såå arg i en diskussion bara för att man tycker annorlunda…

”För honom är ord som patriarkat och könsmaktsordning lika naturliga som skiftnyckel och offside.” Behöver inte ens kommenteras mer…

”Omvändelsen skedde i början av 90-talet då han läste kvinnovetenskap vid Örebros högskola.” Förklarar en del…

”Men jag tillhör den könskategori som tar för sig av de fördelar som det innebär att vara man, och förtrycker, eller kanske jag ska säga underordnar, kvinnor.” Bara för att man själv är en skitstövel så behöver inte alla andra vara det.

”Könet är bara en konstruktion och det han vill motarbeta är det slags maskulinitet som både män och kvinnor kan stå för – konkurrens, hårdhet, snabbhet, våldsamhet med mera. Målet är ett samhälle utan könsskillnader.” Ok, nu vet vi alla att könet bara är en konstruktion för det har feministen Tomas Wetterberg bestämt… Fast jag tror ändå att väldigt många inte håller med!

”Menar du att vi alla ska bli ett slags feminina androgyner?
– Ja, inte på utsidan, men på insidan.”

Feminismen är en radikal politisk ideologi som vill vända upp och ned på samhället, säger han.Han säger åtminstone här rakt ut vad feminismen är och vad som syftet med den utan att linda in i annat ”genusvetenskapligt” flum.

Jerker Jansson medlem i föregångaren till mfj säger i samma artikel

”Statsfeminismen är starkt inspirerad av radikalfeminismen. Inom kvinnojourer och vänstern är radikalfeminismen påtaglig. Ja, det radikalfeministiska täcket ligger verkligen tungt och blött över Sverige.” Detta är rätt träffande faktiskt, alla som inte sett Könskriget tycker jag ska göra det och titta på en radikalfeminist som haft mycket makt ganska nyligen, Margareta Winberg, och se hur arrogant hon resonerar, ni hittar länkar här

Krister Eduards

Han syns inte så mycket på google… Men hans fru heter Maud Eduards, känd extremfeminist och professor och anlitad till utredningar som rör t ex jämställdhet… Kolla gärna hennes inriktning! Någon som tror att Krister tycker annorlunda än vad Maud gör?

Bengt Gripenlöf

Tja, läs den här som han faktiskt satt sitt namn på…

Luis Lineo

Vet inte om det smickrar att delta i det här sällskapet… Kolla vem som arrangerade och vilka som står med under bilden och sök på de namnen.

Carina Ohlsson

Ordförande för SKR, vice ordförande för Socialdemokratiska Kvinnoförbundet och rikspolitiker med makt… Någon som tror att hon INTE tycker som de andra?

Oskar Persson

Svårt att hitta något på nätet när det är ett så vanligt namn men bara det att han faktiskt är med i styrelsen gör ju att man kan gissa hans åsikter och syn på saker och ting…

Detta var Män För Jämställdhet, vad ROKS och SKR som är de andra som står för Machofabriken står för är lätt att kolla på deras resp sidor, ta valfri artikel, läs, ta fram hinken och spy. ROKS framstår dock värre än SKR, men SKR smyger mer med det, vet faktiskt inte vad som är värst.

Vad gör dessa radikalfeminister lämpliga att styra vad som är ”rätt” manlighet? Läs här så ser ni HUR Machofabrikens material används

”Varför ska normerna förändras?

– Normerna upprätthåller maktordningen mellan män och kvinnor, och för att skapa jämställdhet behöver de förändras. En del normer för manlighet är dessutom destruktiva och kopplade till våld eftersom våld kan ge makt och status.”

Nog är det en ärkefeminist som talar alltid… Läs även hur ”ledaren”, som givetvis också är en kvinna, styr vad man ska förknippa med manligt, nämligen det negativa.

Skulle det kännas bra att era söner påverkas under sin uppväxt av människor som har en extremt unken manssyn och vill indoktrinera politiskt? Att låta dessa människor styra vad som är ”rätt” manlighet? Vem har bestämt att radikalfeminister ska ha tolkningsföreträde över vad som är manligt och inte? Kan en kvinna överhuvudtaget säga det? Kvinnor har ju exakt 0% erfarenhet av det. Och ”män” som är radikala feminister har väl också 0% då antar jag för annars hade de inte varit feminister alls…

Vad får en del män att göra allt för att sabla ner andra män? Givetvis har de en fördel av detta, de blir immuna själva mot kritik oavsett vad de gör eller säger. Jag får Kapten Klänning vibbar av dessa sk ”manliga feminister”. Kapten Klänning var ju alla radikalfeministers stora idol och våta dröm som de såg upp till, förmodligen för att han hade en lika unken manssyn som de själva och tryckte ner andra män. Lyssna/läs när dessa män pratar/skriver och hör/se hur de försöker kritisera mäns kvinnosyn hela tiden, när det är deras egen manssyn som stinker och inget annat. De försöker hela tiden påstå att vad extremt få idioter gör eller säger gäller för alla och att den lilla klicken skitstövlar då bestämmer vad som är rätt, riktigt och normer för den stora majoriteten. Låter det sunt?

Så ni i Jönköping med pojkar i skolan, fundera på vad Machofabriken försöker göra, för någon information från kommunen kommer ni inte att få överhuvudtaget… För de har ju redan hållit på i ett år nu och jag antar att ni inte haft en aning om vad Machofabriken EGENTLIGEN är för något?

Vill ni veta mer om MFJ, Kapten Klänning mm så kolla hos Aktivarum som har dissekerat detta ordentligt, bara att söka där för han kan analysera sånt här bra mycket bättre än någon jag känner till i alla fall.

MVH

Medborgare i Toklandet

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

3 kommentarer

  1. Någon som är förvånad? « Toklandet
  2. De så kallade männen för jämställdhet « Toklandet
  3. Att tugga på jämställdhetsfläskbenen « Toklandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: