Mer om rättsrötan och Quick

Jag har skrivit tre st inlägg om Quick och rättsrötan tidigare, det första här, det andra här och det tredje här.

Man har ju undrat om Lambertz varit helt ok i huvudet som han gått på med den ena grejen dummare än den andra när det gäller Quick. Nu har vi svaret, nej han har inte varit ok i huvudet utan har varit så dum att han gett sig in i debatten och rättsarbetet efter att ha frågat om råd, fått information av, och litat på Kwasten, Pentti Varg, rättsläkaren Anders Eriksson och journalisten Stigson… Men inte nog med det, det mest anmärkningsvärda är att Lambertz även varit i kontakt med Claes Borgström som var Quicks advokat! Allt detta finns nu som mailväxling mellan alla dessa och mailen kan läsas här och här. Desperationen hos de inblandade lyser igenom, de är livrädda att få smisk på bara rumpan i offentligheten.

Lambertz har även haft en mejlväxling med Bergwalls tidigare advokat Claes Borgström, som berömmer justitierådet för insatsen i tevedebatten där kriminologiprofessorn Leif GW Persson medverkade. Så här skriver Borgström till Lambertz den 20 augusti: ”Jag tycker att du hanterade diskussionen i Aktuellt mycket bra. Var Leif nykter?”. Efter ett av Lambertz debattinlägg där Bergwall påstås vara skyldig till mord han frikänts för, skriver Borgström följande till Lambertz: ”En utmärkt artikel”.”

Quicks advokat vid de tillfällena tycker alltså det är bra att utmåla det som påstås vara till Quicks nackdel som bra… Säger rätt mycket tycker jag!

”Lambertz berömmer de inlägg i debatten som Christer van der Kwast gör i ett annat mejl den 22 augusti: ”Jag läste din artikel i Newsmill först nu Christer. Utomordentligt bra! Din lugna sakliga okränkta ton kommer att ge halvtänkarna stora bekymmer”.”

Här kanske svaret på hans irrationella beteende finns, han betraktar andra som mindre begåvade som inte kan tänka längre än näsan räcker helt ovetande om det sorgliga faktumet att det är precis det som drabbat honom själv.

Arrogansen från de inblandade går inte att dölja.

Så nu väntar vi bara på att det blir konsekvenser för ALLA inblandade! De är otäcka och farliga människor som är beredda att gå över lik för att skydda sina egna arslen! Inte ens en försvarsadvokat verkar dra sig för detta utan tycker det är bra att svartmåla sin före detta klient som han sket i redan då!

MVH

Medborgare i Toklandet

Följande inlägg
Lämna en kommentar

8 kommentarer

 1. Slick

   /  09/19/2012

  Vad är rättsröta?
  För jurister är det viktigt att processer förs på ett juridiskt formellt korrekt sätt. Om sedan detta resulterar i felaktiga domslut (oskyldiga befinnes skyldiga eller uppenbart skyldiga befinnes oskyldiga) så är detta något man får stå ut med. Det är det juridiska hantverket som är det viktiga och om det inte fungerar som tänkt så får lagstiftaren ändra på våra lagar. Juristerna har alltid rätt – även om det blir fel ibland.

  Svara
  • Slick:
   I min värld är det rättsröta när alla inkl försvarsadvokat! och polis gör allt för att fälla någon och bortser HELT från det som talar för den anklagade. När samma människor efter det att den tidigare fällda fått resning och blivit friad ändå fortsätter hävda att det var mycket bra skött och allt var helt rätt samtidigt som alla kan se att det inte var så då känns det jävligt unket och stinker…

   Om Quick är skyldig eller inte till något av det som han fällts för återstår att se, men det är uppenbart att han inte begått de mord han friats för. Ska man fällas så ska det vara för något man gjort och inte för något någon annan gjort och är man friad så ska man betraktas som oskyldig. Deras MEDVETNA arbete för att fälla till varje pris oavsett fakta är det som ligger dem i fatet nu, att Lambertz hamnat här nu kan han bara tacka sig själv för, han hade ju chansen när han skulle granska men han läste ju igenom allt snabbare än stålmannen och konstaterade att allt var jättebra, hur mycket var det han drog igenom på en vecka? 40000+ sidor?… Istället för att göra ett ordentligt jobb då gräver han sin egna grop nu, antagligen pga vänskapskorruption.
   Priset för deras arrogans är att det troligtvis går flera mördare lösa. Kanske har några extra strukit med tack vare detta?

   Svara
 2. angrybird

   /  09/19/2012

  Den verkliga rättsrötan i Sveriges land är dessa två vapenbröder Guillou och GW Persson. När dimman lättar har vi även funnit vilka som ligger bakom mordet på Palme

  Svara
  • angrybird:
   Nog för att konspirationsteorier är spännande men… 🙂

   Guillou har jag aldrig varit en beundrare av men GW Persson har jag alltid gillat trots att han mumlar så man knappt hör vad han säger.

   Svara
 3. angrybird

   /  09/19/2012

  toklandet:
  Den som lever får se. Gubbarna GW och Guillou lider av hybris , en dag inte så långt borta, trillar dom ner

  Svara
  • angrybird:
   Alla som sitter på en pinne högt upp trillar ner till slut. Man avgör själv hur länge man ska sitta där. En del, som t ex Lambertz, Kwast och Borgström klarar inte av det så länge till trots att de vänt pinnen uppåt och sen åter satt sig på den…

   Svara
 4. @angrybird.
  Hur kan det vara ”rättsröta” när två utomstående personer levererar frän kritik mot rättssystemet?! Hur tänkte du nu?

  Svara
 1. Sopar desperat! « Toklandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: