Vad är de rädda för?

Något är fel när etablerad media försöker hindra andra människor att läsa någon annan sanning än den som de själva förmedlar. Det var förmodligen det som hände Aktivarum när han skrivit sitt inlägg om debattartikeln på SvD som de fyra genustramsarna skrivit. Han hade alltså lagt ner tid och arbete på att skriva ett korrekt och vetenskapligt svar på de fyras försök att förvränga verkligheten. Inget mer och inget mindre!

Jag såg att hans inlägg fanns i anslutning till artikeln för att en stund senare helt plötsligt vara borta. Tidningen har ju helt klart själva rätt att bestämma om det ska vara möjligt att koppla en blogg till en artikel men så länge inte deras regler för detta bryts så ska möjligheten gälla alla eller så ska möjligheten inte finnas alls! Det vore det mest renhåriga av SvD istället för att i smyg ta bort något utan förklaring (vilket jag inte tror att Aktivarum har fått).

Det finns inget i hans inlägg som skulle kunna bryta några som helst regler utan tvärtom, det är ett mycket sakligt men kritiskt inlägg med källor som styrker att de fyra pratade skit och inget annat!

Så varför tar SvD bort sakliga inlägg? Beror det på godtycklighet från SvD själva eller är det önskemål från någon/några av de fyra med fina innehållslösa titlar som inte tycker om att behöva stå med rumpan bar uppläxade av en bloggare?

Jag vet inte om det finns några fler alternativ men oavsett så är det väldigt osnyggt och inte värdigt någon, vare sig tidning, professorer, doktorander och allt vad de kan vara. För om det är någon av de fyra som ligger bakom så är det märkligt att de inte klarar av att bemöta en bloggare…

Om de är så trygga i sin kunskap som de påstår sig ha så borde de klara av det med händerna bakbundna vilken dag i veckan som helst! Eller är det är så att de själva vet att de pratar skit men är så rädda om sin egen karriär?
MVH

Medborgare i Toklandet

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. Sånt där ger en vatten på konspirationskvarnen.

  Svara
  • Matte Matik:
   Hehe, jo. Ibland är det bra med vatten på den kvarnen, det håller en uppmärksam. Jag såg att hans inlägg var länkat till artikeln ifråga för att en stund senare helt plötsligt vara borta, ingen annans var försvunnet utan bara hans. Om det var något fel i systemet så borde det drabba fler och inte bara en kan man tycka. Nä, jag tror nog att de som författade smörjan inte riktigt gillade vad de såg och helt enkelt sa till om att de ville ha bort den. Konspiration? Tja, man vet aldrig för inget förvånar… 🙂

   Svara
   • Jo, det är tråkigt att se att feminister verkar ha bakdörrar in även på SvD, då jag tycker SvD är den klart bästa dagstidningen idag. På DN vet man ju redan att det finns väldigt nära kopplingar till den extrema feminismen långt ute på vänsterkanten (Bratt, Sveland m.fl.), men den läser jag aldrig frivilligt utan bara om någon länkar en artikel.

    Svara
    • Matte Matik:
     Det är ett trist och ibland ganska mörkt samhälle man lever i. Det är tråkigt att man inte kan lita på något som står i tidningar eller sägs i tv tyvärr men med avsaknad av integritet bland journalister så blir man ju misstänksam och läser det som inte står och hör det som inte sägs. Och inte behöver det vara så mycket folie i hatten heller… 🙂

     Svara
 1. Utredningar « Toklandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: