Lite länkar till bra läsning

Om ni är intresserade av att läsa om Quickfallet ska ni göra det hos Oldwolf, han har skrivit en hel del om detta och han har mycket intressant också om personerna som är runtomkring och inte bara de idioter som valsar runt i pressen mest nu för tiden. Hans senaste inlägg är mycket bra!

Genusnytt skriver om att det börjar röra sig i Tyskland minsann när det gäller mansfrågor. Kanske det finns hopp trots allt? Vad är oddsen på att Sveland, Marteus, Uschman, förlåt, menar Schyman med flera drabbas av akut turbomigrän när liknande kommer till stackars Sverige? Nu ska det ju bli en liten utredning om mäns villkor men jag anar att den mest är ett alibi, i alla fall om genustokarna får som de vill för de tycker ju att frågan redan är utredd… Läs deras exempel på den forskning som är så fantastisk att de lyfter den i en debattartikel!

Pelle Billing skriver att Miljöpartiet har lämnat in en motion om hjälp till misshandlade män! Miljöpartiet av alla? Så tänker nog fler än jag! Men förklaringen kommer, det är på lokal nivå i Stockholm… Muppartiet på riksplanet är ju anti allt som kan vara positivt för män. Eller positivt för samhället i stort också för den delen…

Pater semper est har skrivit väldigt många bra inlägg som verkligen förtjänar att läsas!

Tillägg

När det handlar Quick, eller Bergwall som han nu heter, så klantade jag mig, självklart ska man även läsa hans egen blogg också och inte bara vad andra tycker om fallet han är inblandad i! Fy på mig som missade det! Jag slår mig själv på fingrarna och ställer mig i skamvrån en stund!

MVH

Medborgare i Toklandet

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Tack för uppmärksamheten!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: