Jorden finns fortfarande kvar…

Knasbollarna hade fel, jorden snurrar som vanligt (gissar jag…) och människorna kommer idag att fortsätta julhetsa precis som de gjorde igår.

Tänk att vara de som satsat så enormt mycket på detta att de till och med för många år sedan startade sekter just för ändamålet… Undrar hur lång näsan är på dem så här dagen efter? Och inte bara på dem utan även på de som trodde på det? Ok, det handlar om sekter nästan i klass med genus”vetenskapen” men det är liksom liiite svårt att förklara bort att jorden med allt gott och ont finns kvar, känns som om det faktiskt är svårare att förneka att jorden finns kvar än att fortfarande hävda att könsmaktsordningen är något som existerar…

Och eftersom vi ändå är inne på sekteristiska saker så tycker jag att alla borde läsa Bittergubbens inlägg som avhandlar genussektens, eller ”Genusfolket” som en gruppering inom sekten kallar sig, och deras sk ”genomgång” av Pär Ströms texter och vad de påstått att han sagt och vill. Det är ett långt inlägg, nej, jag skämtar inte, det är låååångt som fan men är det något som är värt att lägga lite tid på just nu i julhetsen så är det faktiskt just det inlägget.

Nu är det ju så här att det är ju ett par timmar kvar av dygnet (och för jorden att gå under…) om man bor längre västerut men jag sticker ut hakan redan nu och säger att det inte kommer att hända! Visst är jag modig?  🙂

Jag rekommenderar även så här i jultid ett besök hos de andra som jag länkar till för det står mycket tänkvärt och bra hos alla!

MVH

Medborgare i Toklandet

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: