Undrar hur många fler som är så här?

Politiker ska ju kunna lite om en hel del och när man kan läsa om en politiker i Skaraborg och hennes…. ehhhm… ”kunskaper” så blir man ju nästan tårögd av stolthet över de folkvalda. Måste kännas betryggande för medborgarna att inte bara ha en feminist och socionom utan nu även en andepratare i en och samma person! Vilken samlad otroligt viktig kompetens!

Jag är ingen lättlurad person och vad jag med 100% säkerhet vet är att Terry under inga omständigheter är en bedragare.

Meningen ovan är tagen direkt från hennes blogg där hon försvarar en uppenbar bedragare. Terry Evans påstår alltså att han kan prata med spöken… Det han håller på med är att på klassiskt bedragarmaner utnyttja sådana som hamnat i livskriser runt om i Sverige. Om nu någon kunde prata med de döda, varför inte då ställa viktiga frågor? Fråga t ex Palmes spöke vem som sköt honom? Eller kan de bara svara på tramsfrågor om kläder och de vanligaste namnen? Här är en video med Evans från programmet ”det okända”.

Läs på den här bloggen om just den här ”sittningen” nedan och hur den plockas sönder obönhörligt.

Finns det verkligen ingen gräns för politikers dumhet? I september var ju en MP politiker igång och trodde att CIA sprutade gifter över Sverige genom så kallade chemtrails… Och nu detta? Vad fan är det som händer i Sverige? Har det varit lite för mycket chemtrails över just de här politikerna? Eller är det de berömda genusglasögonen som används för att ”se” och förstå? De används ju just för att se det osynliga i vanliga fall…

MVH

Medborgare i Toklandet

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Fugen

   /  03/01/2013

  Nu var detta exempel på kvinnor som är kompletta idioter, tyvärr hittar vi lika många män med den här tveksamma kompetensen. Det visar på hur lite vi väljare engagerar oss i våra politiker. Sedan r det en fet skandal att det där ”spökprogramet” får sändas alls. Helt vansinnigt att ge utrymme för skrock och charlataner på det viset.

  Svara
  • Fugen:
   Det finns självklart män som också är lite knäppa! Men när det gäller spökprateri och tron på sånt så tror jag nog att kvinnor är överrepresenterade pga att det är väldigt känslosamma saker. Framför allt om det är kvinnor som hamnat i en livskris och då erbjuds ”svar” på känslor. Och de som håller på med sånt skojeri är extremt duktiga på att fånga upp signaler på det som sägs.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: