De ”glömde” den viktigaste källan…

Genusfolket har en gästbloggare som heter Joseph Pollack och han är chefredaktör för Möllan, snygg tröja han har förresten, säger en hel del… Han tar upp en tio i topp lista för ”genusgrodor”. Han får gärna tycka som han gör om vad han vill, det säger jag inget om. Och det får jag också göra, än så länge i alla fall…

Lite om punkterna han tar upp på listan, det blir väldigt kort det här för jag tar mest upp nummer två. Resten på listan kan man säga så här om:

Är det allvarliga grejer? NÄ. Är det viktiga grejer? NÄ, mest onödiga grejer som inte spelar någon roll. Man kan lika gärna slippa dem så i det har han rätt.

Hans nummer två på listan

Det som hände på Gräv13 och Josephs vilja att ”lätt” vinkla och styra vad som ska läsas.

”Hela gubbslemsdebatten har ni förhoppningsvis haft koll på och läst både Maria, Janne och Sofias syn på vad som hände. Gör det annars. Jag hade inte tänkt skriva så mycket om just det.”

Joseph, varför inte också rekommendera INSPELNINGEN av hur det gick till också? För du vill väl att folk ska kunna få reda på så mycket som möjligt och bli så upplysta som möjligt innan man tar ställning? Eller ville du inte rekommendera den för att Marias och Sofias versioner inte riktigt stämmer med vad som kan avlyssnas på inspelningen (väldigt diplomatiskt uttryckt)?

”Däremot det faktum att Janne Josefsson i efterhand hävdar att Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i sverige är antidemokratisk och fascistisk. Han hänvisar till en gammal tillrättalagd dokumentär. Jag har själv en gång klippt sex timmars inspelat material till tio minuter, jag hade kunnat göra hundratals olika sorters filmer med olika infallsvinklar och perspektiv. Intervjun med Ireen von Wachenfeldt gick i efterhand att läsa i dess helhet och visar att könskriget valde att klippa den på ett visst sätt som passade deras bild av ROKS. Inget annat. Janne Josefsson, jag vill inte kalla dig för ett gubbslem, men det här var allt en slemmig genusgroda du öste ur dig.”

Huh, klippt för att passa? Hon säger ju det rakt ut… Sista meningen ”I.W: Män är djur…tycker inte du? Tycker inte du det?” Sen består ju inte Könskriget endast av den intervjun heller…

Det är ju bara att läsa valfri ”artikel” från Roks så ser man att man inte ens försökt att tvätta bort ränderna på zebran… Varför skulle dagens ledning vara annorlunda än den för 8 år sedan? Och nog är det fascistiska drag i både Sveland och Roks… Och eftersom Joseph också har glömt att ta med Evin Rubars svar till Maria Sveland bland sina länkar som han tyckte att man borde läsa så gör jag det åt honom i stället. Vi glömmer alla då och då. Ojdå, nu höll även JAG på att glömma att länka till Bo Rothsteins artikel på Newsmill där han ”kritiserar” Roks översteprästinnas och husguds ”forskning”. Se så lätt det är att glömma! Men jag förstår, man vill ju inte att folk ska veta om att husguden och översteprästinnan förknippas med att ha påstått att nätverk av män dödar, festar på och gräver ner spädbarn i skogarna…

Sen kan man undra  om Joseph läst detta, eller varför inte detta? Apropå att han skriver för just Genusfolket som har så trevliga genuskommisarier…

Jag trodde mångfald var bättre än enfald…

MVH

Medborgare i Toklandet

Lämna en kommentar

14 kommentarer

 1. Beträffande #7, hade han kanske kunnat kolla upp vad det dagliga energibehovet är för män respektive kvinnor. Det är inte så svårt:

  http://www.sund.nu/docs/artikel.asp?tem=3&art=195

  Det totala energibehovet är för män cirka 2500-3000 kcal och för kvinnor cirka 2000-2500 kcal.

  Det är ett vanligt fel bland par att de inte tänker på att män och kvinnor normalt inte skall äta lika mycket. Nu har jag inte räknat på Scandics menyer, men jag kan tänka mig att någon faktiskt gjorde det.

  Svara
  • Ulf T:
   #7: Men om man ska kolla upp allt så blir det ingen fin lista juh… 🙂 Just mat är ju föremål för ständiga diskussioner. Alltid!

   Svara
 2. Pelle2

   /  03/25/2013

  Enfald är väl en förutsättning för att köpa extremfeminismen:-)
  Måste säga att Joseph Pollack har en snuskig fantasi när han lyckas se en avsugning
  när en kvinna äter en korv. Hur äter han en korv ? På tvären ?Det kanske skall tas fram en speciell genuskorv som är fyrkantig för att man inte skall kunna associera till en avsugning.
  Underbart också att han tar fram den gamla feministklyschan att man aldrig kan ta upp att även män kan drabbas av olika negativa saker. Vi måste ju fokusera på kvinnorna och struktuuuuurerna ;-).

  Svara
  • Pelle2:
   Jag tror att vi alla äter korv på olika sätt, jag gissar att de störde sig på att det inte tydligt var ett bett i korven. Men alla drar väl inte upp överläppen och ner överläppen bara för att man äter korv? Måste man visa hela garnityret bara för det är korv? Sen kan man ju prata om det fanns andra bilder istället men de gjorde en hel falukorv av ett litet korvskinn.

   Svara
 3. Ang. #6,

  Den här mysigt skämtsamma generaliseringen insinuerar följande:

  Unga flickor kan inte spela fotboll och är inte intresserade av att diskutera bilar.

  Kanske han inte fått barn själv ännu? Som småbarnsförälder har man massor av chanser att testa den där hypotesen, och man lär träffa ett tjog föräldrar som också gått in med den stolta föresatsen att de minsann inte skall behandla sina barn stereotypt… sedan märker man att vad man än gör, så gillar grabbarna bilar och tjejerna gillar dockor. Inte alla, förstås, men man skall vara rätt hårdnackat ideologisk för att inte se vilket starkt mönster det är.

  Unga pojkar som av någon anledning inte är intresserade av sport eller väljer det platta racket i brännboll (som kallas för tjejracket) är otillräckliga i pappans ögon.

  Tja, det finns ju enstaka föräldrar som inte älskar sina barn mer än livet självt, men jag tror nog att han överdriver en smula. Kom igen när du fått egna barn, och berätta sedan ärligt vad du föreställt dig innan, hur det sedan blev, och hur besviken du är för att dina barn visade sig vara egna individer, med en egen livsväg. Sedan kan du sätta dig och tala föräldraskap med Charlotte P.

  Svara
  • Ulf T:
   #6 De flesta som får barn upptäcker ganska fort att de är inte genuskorrekta någonstans, det är enormt viktigt för barn att känna samhörighet med andra på olika sätt och där är kön ett av sätten. Det upptäcker de alldeles själva fortare än någon hinner säga genusvetenskap. Genuskorrekthet finns bara i vissa vuxna människors huvuden. Det kanske är så illa att de genuskorrekta älskar sina barn mindre om de inte beter sig genuskorrekt? Hisnande tanke…

   Svara
 4. Ang. #3,

  Varje gång du vill diskutera mäns våld mot kvinnor. Varje gång du vill diskutera mäns våldtäkter mot kvinnor. Då finns han där för dig. Snubben som tar upp pekfingret och säger ”app app app… Killar våldtas faktiskt också”. Eller ”Män utsätts faktiskt mer av våld än vad kvinnor gör”.

  Ja, och hur oooerhööört tröttsamt att tvingas lyssna på hur Täppas 14-åriga dotter råkade öppna ett brev där det stod att någon ville skära k*ken av hennes pappa och stoppa den i munnen på honom. När det var Sveland alla hade kommit för att lyssna på. Och Josefsson pladdrade ju så mycket att Sveland aldrig fick chansen att berätta hur mycket han liknade hennes gamla hemska pojkvänner. Att de där gubbslemmen aldrig fattar att vi struntar totalt i vad som händer dem!

  Nå, slutrantat. Jag är sjuk och borde kanske inte läsa sådant här då.

  Svara
  • Ulf T
   #3 De verkar inte förstå att det inte pratas om NÅGOT annat överhuvudtaget. De säger att NU pratar vi om detta och det motsatta tar vi en annan gång. Men en annan gång dyker aldrig upp…

   Svara
 5. MiT

   /  03/25/2013

  Kolla också så ser nu att det inte finns någon länk till det här inlägget. De hårdmodererar så att inget som kan vara kritik mot vad de skriver ska kunna läsas. Känns det igen?

  Svara
 6. måns

   /  03/25/2013

  han får inte ligga iallafall… tönt. Tillkortakommanden på rad är kul speciellt när de spricker fullkomligt:
  http://möllan.nu/2013/03/04/mandagskronikan-utan-fiender-inga-vanner/

  Svara
  • måns:
   Ledsen men jag vet inte vem du riktar dig till alls. Vem skulle vara en tönt? Jag eller Pollack? Tror inte han är någon tönt och inte jag heller efter vad mina vänner säger. Eller menar du någon annan? Och länken, vad är vitsen med den? Menar du att att hans ”lista” var för redan frälsta? Som ”förstår” vad han pratar om och att han ville ha ryggdunkar?

   Svara
 7. måns

   /  03/25/2013

  Pollack så klart ! opportunism, opportunism, och wakeup med 2:sorteringengen och alt surkart/raggar-feminist

  Svara
  • måns:
   Ok, ja opportunist är han så det skriker, minst sagt! Han vill spela duktig helt enkelt. Men det jag retade mig mest på var att han inte ens hade länkat till inspelningen, hade han gjort det så hade jag nog inte skrivit om det alls faktiskt! Det blev lite för uppenbart varför han ”glömde” att göra det.

   Svara
 8. måns

   /  03/25/2013

  sorry jätttestrait å glömmer lätt ev ”position” (vilket alla kan de är sant – fix-topppp-självförtroende)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: