Ironin är total

Säpo har övervakat vänstern, vänstern är upprörda, mest upprörd verkar Lars Ohly vara, Lars Ohly grät när Berlinmuren föll… Vad är det för fel på kommunister egentligen? Kommunism har ALDRIG och kommer ALDRIG att funka på något sätt utan just en extrem ”övervakning” och rapportering av typen Stasi, så vad gnäller ni om? Det är ju ert drömsamhälle som detta är en början på!

Jag gillar ännu mindre än er övervakning och kartläggning, men till skillnad från er kommunister så FÖRORDAR jag inte sådant på något sätt. Eller hur var det nu med Svelands och Gardells förslag till Nordiska Ministerrådet? Eller hur är det med Malin Holms lilla ”kartläggning” som hon gör i Uppsala universitets namn och som hon extremt intellektuellt ohederligt vägrar svara på frågor om?

KOMMUNISTER SOM GNÄLLER ÖVER ÖVERVAKNING OCH KARTLÄGGNING, WTF?

Något helt annat, fast det har lite med kommunism att göra ändå pga genusfolk, är ju detta med vem som stannar hemma med barnen när de är små. De flesta som inte har huvudet instoppat i röven fattar att både mamman och pappan vill vara hemma men att mamman vill det mest och då blir det så. Det är liksom inget att ens diskutera för en nybliven pappa! Jag gissar att det inte är många som det INTE funkat på det viset för. Jag personligen känner ingen alls, de jag känner som är föräldrar känner heller ingen alls som det inte varit så för.

Ännu mer som har med genus att göra och där de inte fattar något eftersom de verkar ha huvudena uppkörda i mörkret är detta med läsning som ju är extremt viktigt. Barn läser allt mindre och allra minst läser pojkar, då dyker Sagolikt förlag upp med en serie böcker, Sagolikt är genusfolk som ger ut genusböcker, genusböcker verkar inte pojkar vara intresserade av…

208711_169458829875621_198478995_n

Bilden ovan verkar vara ett drömscenario för genusfolk

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. Det finns en god anledningen till att vänstern suttit hundra år i Riksdagen utan att en enda gång erhålla en ministerpost. Så sent som på valnatten 2010 uttalade deras partiledare en uppmaning till politiskt våld, en attityd som präglat hela partiets historia. De har inte lyckats kasta av sig det antidemokratiska oket ännu.

  I morse var huvudnyheten på Ekot att SvP växer och att deras aktiviteter bl.a består av affischering och studiecirklar, samt att de hade chans att få mandat i ännu fler kommuner. Källa till informationen var stiftelsen Expo. Men där var inte tal om att ifrågasätta någon kartläggning av politiska partier.

  Jag har inte mycket till övers för SvPs ideologi, men så länge de håller sig inom demokratins ramar så måste deras demokratiska rättigheter skyddas.

  Svara
  • bashflak:
   Men just att kommunisterna är så upprörda, de borde vara rörda till tårar istället…

   Så länge vem det än är håller sig inom lagens ramar så ska de ha samma demokratiska rättigheter, men det verkar en del vilja tumma på i Sverige tyvärr.

   Svara
 2. Pelle2

   /  06/25/2013

  Skillnaden är väl att i ett kommunistiskt styrt Sverige skulle Ohly och hans polare vara dom
  som höll i övervakningen och den skulle då naturligtvis gå att rättfärdiga i den socialistiska statens namn.

  Självklart kommer pojkarna bli bättre på att läsa om genustokarna skriver böckerna ;-).

  Svara
  • Pelle2:
   Det är nog där skon klämmer hos Ohly m fl, de är sura att det inte är de som övervakar och registrerar.

   Och självklart blir det bättre om det blir FLER böcker som pojkar inte vill läsa, det fattar ju alla…genustokar.

   Svara
 3. Det finns en http://manligblog.com/ också såg jag idag

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: