Riskminimering

Detta är lite reflektioner efter Ninnis enormt bra inlägg på Genusdebatten som blev två.

Jag skrev ett inlägg för några dagar sedan som handlade lite om vad feminister gärna sprider för dynga vars enda syfte är att försöka skrämma andra. De formligen älskar att försöka få andra rädda samtidigt som de försöker inbilla alla att endast kvinnor känner sig tvingade att värdera omgivningen när de är ute och att varje man är ett hot när det i själva verket är det säkraste man kan göra är att be en man följa med om man ändå känner sig osäker. För visst kan man känna sig osäker, kanske rent av rädd då och då, det är mänskligt. Och ännu mer förståeligt om man tidigare drabbats av något. Men risken att man ska drabbas av något som kvinna är minimal eftersom en förkrossande majoritet män är vanliga schyssta män och inget annat.

Men det är inget skäl till att försöka skrämma upp andra att vara rädda för män… Det ligger nämligen i den för feminister så förhatliga mansrollen att skydda och värna kvinnor, även okända sådana. När någon okänd kvinna ber mig att följa dem för att de känner sig osäkra (jo, det har hänt ett flertal gånger) så har jag fått ett förtroende och jag ska själv råka jävligt illa ut före jag låter något hända henne. Så är det bara. Det finns givetvis en rangordning, först kommer mina barn, dem är jag beredd att dö för när som helst om det skulle krävas, sen kommer sambo, fru eller vad det nu är och sist jag själv. Till och med mitt ex som är mina barns mamma och som betett sig svinaktigt och använt barnen som vapen mot mig går före mig själv om det var allvar. Är det detta som ni skrämmer kvinnor med och som är så farligt? För detta är en STOR del i mansrollen som ni feminister hatar så mycket…

För hur man än vänder och vrider på det så finns det rötägg som INTE följer de normer som 99% av alla män gör men inte fan ger sig feministerna på dem inte, nä, de ska hackas på de vanliga schyssta männen som är beredda att ta smällen när de möter någon ur den enda procenten… Så jävla korkat beteende att det räcker till en hel vinflaskfabrik! Idioter som Roks, SKR, låtsasmännen i Män för Jämställdhet och valfritt genusfolk som hela tiden försöker få det till att vad kanske t o m mindre än 1% av männen gör är mansnormen, det är ett så otroligt lågintelligent resonemang att det borde vara straffbart! Eller, hemska tanke, ni är väl inte så dumma att ni tror att era feminiserade toffeldrömmän som ni ändå inte vill ha är beredda att ta sådana smällar för er? Den enda procenten rötägg kommer inte att försvinna, däremot kan garanten mot den procenten göra det…

Det män/pojkar gör och alltid har gjort från ca 9-10 års ålder är att hela tiden riskminimera för att INTE hamna i trubbel, vi helt enkelt scannar av omgivningen konstant varje gång vi går utanför dörren, varje gång vi möter någon, varje gång vi är ute på krogen, varje gång vi går hem från krogen mm mm mm. Har vi någon kvinna eller barn med oss så är vi ännu mer vaksamma, vi ser konstant till att inte ens hamna i situationer som ev kan utgöra någon fara. Varför gör vi det? Helt enkelt för att vi vet om att det finns den där procenten idioter som det inte lönar sig att bråka med, vi vet att de allra flesta män vi möter är precis som vi själva är och vi vet det eftersom hatmiljardindustrin som omfattar Roks, SKR, MFJ, allt som har med genus att göra på universitet, feminism mm mm går ut på att påstå att allt ont kommer från mannen (mansnormen) till kvinnor så att de omotiverat ska skita på sig av rädsla varje gång de går ut.

Hos oss heter det riskminimering och är något helt normalt, vi tänker inte ens på att vi gör det hela tiden. Andas man att det vore en bra ide att även kvinnor anammar lite riskminimering så gapas det om skuldbeläggning och att DE minsann har rätt att göra som de vill… Ja, i en ideal värld är det så. Och tycker ni att vi lever i en ideal värld så go for it, gör som ni vill men snälla, gnäll inte om ni råkar i trubbel som enkelt kunnat undvikas. Allt kan inte undvikas men mycket kan det med väldigt liten ansträngning. Det enklaste och absolut säkraste är att be någon man följa er, då slipper ni tänka på allt vad riskminimering heter för det gör han automatiskt åt er!

Susanna tar upp det som är standard i tidningar numera, i synnerhet DN verkar idioterna flockas kring.

Snurrigt har bra inlägg!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

25 kommentarer

 1. MiT!

  Feministernas metod att utmåla män som farliga och att försöka få andra kvinnor att bli rädda för män är bara en sätt att skapa fler feminister. Feministerna vet att rädsla är det som driver fram hat och ju fler kvinnor som börjar hata män desto fler supportrar får feminismen.

  http://medborgarperspektiv.blogspot.se/2011/12/androfobi-ar-radikalfeminismens-metod.html

  Svara
  • Medborgare X:
   Rädsla är det ENDA de har att komma med så det utnyttjar de till max.

   Svara
 2. Det är för övrigt samma metod som rasister använder för att få folk av sin egen etnicitet/kultur/religion att vända sig mot folk av annan etnicitet/kultur/religion.

  Svara
  • Marcus

    /  06/28/2013

   Glöm inte att det också är samma metod som används av många religioner, att skrämma folk till underkastelse och ”lova” folk att med tro räddas ni från allt ont.

   Svara
 3. lavazza1891

   /  06/27/2013

  ”När någon okänd kvinna ber mig att följa dem för att de känner sig osäkra (jo, det har hänt ett flertal gånger) så har jag fått ett förtroende och jag ska själv råka jävligt illa ut före jag låter något hända henne.”

  Det har hänt mig mycket sällan och om det skulle hända snart igen, så skulle jag ta det som ett pedagogiskt tillfälle att förklara att jag gärna upprätter illusionen att jag är hennes beskyddare, men om det verkligen händer något farligt, så får hon klara sig själv.

  Svara
  • lavazza1891:
   Nja, jag skulle nog inte göra så i alla fall. Men man riskerar inte hur mycket som helst för okända, men bara att man följer med gör ju att ev risker minskar markant.

   Svara
 4. De tycker att rötäggen är mansnormen, eftersom det är den sortens man de själva försöker skapa, genom att låta pojkar växa upp utan far och gå i en skola som är anpassad för flickor.

  Svara
  • bashflak:
   Exakt så och den dagen de själva inser det så är det förmodligen försent

   Svara
 5. Maria

   /  06/27/2013

  Och så är det rötäggen, mördare m.m. som får brev när de sitter i fängelse. Kan det vara så att kvinnor tror att dessa män är bra beskyddare?

  Svara
  • Fast de kvinnor som skriver brev till mördare och gangsters skulle medelklassmannen inte vilja ta i med tång. Sällan passar epitet som WT lika bra. Tänk Bobbys mamma, så har ni bilden framför er.

   Svara
  • Maria:
   Det är säkert skitbra beskyddare, när de inte sitter inne…

   Svara
 6. Hjalmar

   /  06/27/2013

  Söderfeministerna har skaffat sig en seralj (ett hov) av mentala enucker – och klagar sedan på att de får för lite ”man”… När slutade flumskolan lära ut ”logik” i det här landet, på 70-talet?

  ‘Den som gräver en grop, faller själv där i…’

  @Maria
  Javisst, de dådkraftiga männen utövar en stark dragningskraft på vissa… Biologin talar klarspråk.

  Svara
  • Hjalmar:
   Logik avskaffades när idioterna inom feminismen började inbilla sig att det är manlig härskarteknik.

   Svara
 7. Maria

   /  06/27/2013

  En mördare är förvisso ”dådkraftig”, men det är ändå fascinerande att det finns kvinnor som dras till uppenbart farliga män. Är det psykopater så kan ju dessa vara farliga även för kvinnan. Men det kanske är lockande att vara ”submissive”. Och är det beskydd man vill ha så är det nog tryggare med alla andra sorters män än just dem som de skriver brev till.

  Svara
 8. Maria

   /  06/27/2013

  bashflak:
  Var det inte en trebarnsmamma som skilde sig för att kunna gifta sig med Helge Fossmo i stället? Vet ej om mannen var medelklass, men uppenbarligen hade han tagit i kvinnan med mer än tång.
  Helge Fossmo är kanske inte heller urtypen för en mördare och gangster.

  Svara
 9. Hjalmar

   /  06/27/2013

  @Maria
  Håller helt med.
  Jag tyckte att ‘dådkraftig’ passade ovanligt bra i sammanhanget 🙂

  Kvinnorna söker kanske äventyr före trygghet? Drömmen om den stora, omvälvande Kärleken? Bevisa sin kvinnlighet genom att rädda en våldsam alfahanne från sig själv?

  Svara
 10. Maria

   /  06/27/2013

  Hjalmar:
  Ordet var mycket bra valt. En orsak till att brottslingar får så stor uppmärksamhet är just att människan beundrar dådkraft, men föraktar svaghet, och offren får i enlighet därmed mycket mindre uppmärksamhet. Detta var så tydligt just i Knutbyfallet.

  Svara
 11. Maria

   /  06/27/2013

  Den där tanken om att man ska kunna förändra och rädda en brottsling från sig själv är säkert lockande för kvinnor och inte bara för dem. Hela kriminalvården går ut på detta. Men det hjälpte inte att Isa Stenberg och Lars Norén var goda människor som hjälpte interner att uppföra en teaterpjäs, dagen efter sista föreställningen rånade Tony Olsson en bank och var närvarande när två polismän sköts till döds.

  Svara
 12. Hjalmar

   /  06/27/2013

  @Maria
  Absolut så.
  Den gamla klychan ”förändring kommer inifrån” stämmer så väl.
  Man kan ge människor verktygen till förändring, men jobbet måste de göra själva osv.

  Svara
 13. Anders Senior

   /  06/27/2013

  Det brukar vara ett nöje att läsa din blogg, och detta inlägg var inget undantag, det bästa jag läst på länge!

  Svara
  • Anders Senior:
   Man får tacka! Men det är som alla utom de genusreligiösa förstår bara sunt förnuft!

   Svara
   • Nick Melander

     /  06/29/2013

    Du är en fjolla. Och har du avlat yngel är du en komplett idiot. Världen är överbefolkad nog som sen är.

    Svara
    • Nick Melander:
     Vad sa jag om din blodtrycksmedicin? Hade du tagit den istället för att skriva både det ovan, här och här så hade du inte behövt avslöja så mycket om dig själv. Som du märker så får det effekten, på dig i alla fall, att ditt språkbruk utarmas så att du låter som en bitter fjortis när du inte tar medicinen.

     Och här bevisar han också att han är en stadsbo, han tror förmodligen också att mjölk tillverkas på fabrik. Grönmålad parkeringsplats är ett utmärkt ”grönområde” där han bor…

     Svara
 1. DN Kultur maler på… | Susanna's Crowbar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: