Rasistiska fi**or

Så låter det tydligen när en del kvinnor tänker till om sig själva…Åtminstone när de är feminister gissar jag.

Det är något med feminister och könsord, det verkar bara som om de MÅSTE säga dem, ungefär som när småbarn säger bajs och skrattar så de kiknar när de får en reaktion. Som om de aldrig blir vuxna riktigt…

284586_2091342275749_5097361_n

Det följer även med i namnen hos en del feminister på twitter, gångbart verkar vara namn som innehåller ordet fitta i någon form. Jag har inte letat alls utan bara de senaste dagarna, trots att jag tillbringat extremt lite tid där, sett namn som @BitterFittans, @FittanGlitter och @glitterfittorna.

Lider de av Tourettes? Man undrar ju eftersom de verkar vara tvungna att få in könsord på så fel ställen konstant.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

25 kommentarer

 1. Åsa Linderborg får in en hel del könsord i den här bokrecensionen också: K*kar av guld

  Svara
  • Ulf T:
   Ännu en alltså… Märkligt alltså hur de bara MÅSTE få in könsord. Finns det någon fetisch som förklarar det? För om de som hela tiden måste få in dem går igång på det så ökar min förståelse… 🙂

   Svara
 2. Anders

   /  06/30/2013

  Jösses. De är ju helt fixerade vid kön och hudfärg. Kvotera in hudfärg på dem man ligger med? Att det är utflippat ja. Sunt? Nej.
  Fast det är ändå intressant att de insett att de ligger sig till status. Det är ju ett av argumenten varför kvinnan fortsätter vara ekonomiska tvåan i ett förhållande. Trots satsning på karriär.

  Hmm vad var det nu man kallar de som har sex med andra för att få egna fördelar, materiella eller förmåner?

  Svara
  • Anders:
   De är EXTREMT fixerade vid kön och hudfärg, fast mest vid kön. Obehagligt fixerade!

   ”Fast det är ändå intressant att de insett att de ligger sig till status. Det är ju ett av argumenten varför kvinnan fortsätter vara ekonomiska tvåan i ett förhållande. Trots satsning på karriär.

   Hmm vad var det nu man kallar de som har sex med andra för att få egna fördelar, materiella eller förmåner?”

   Ajaj, de tänkte inte på det…

   Svara
 3. lilycrowart

   /  06/30/2013

  Jag har länge undrat över det där (tvångsmässiga användandet av könsord). Jag antar att man vill ”erövra” tillbaka orden, lite som reclaim the streets fast med ord. Fitta som ett svärord eller ett fult ord ska bli fint och tjusigt, för det kvinnliga könsorganet är ju fint och tjusigt, tror jag att man resonerar. Jag vet inte om det funkar dock. Det blir mer som du skriver, som ungar som säger fula ord och fnittrar. Linderborg verkar däremot tvångsmässigt pytsa in snuskiga ord i sina texter. Har inget förslag på varför…

  Svara
  • lilycrowart:
   Ja, exakt så, det är på något sätt tvångsmässigt verkar det som. Ger ju ett extremt barnsligt intryck.

   Svara
 4. Feministisk tourettes borde vara en egen diagnos eftersom den har så speciella karaktärsdrag.

  Svara
 5. Blåval Rödval

   /  06/30/2013

  Användandet av såna ord tyder enligt mig på ett torftiga tankar och ett anemiskt ordförråd.

  Fattar inte riktigt deras fascination när det gäller myrmarker och fjäderfän.

  Det är säkert ”fett med pepp” och ”bästaste du” i deras värld. Men i vår värld så är det pinsamt och tecken på dålig/obefintlig uppfostran.

  Men vill dom göra en textuell motsvarighet till propellern hela tiden så är det fritt fram. Men vi skrattar inte med dom, utan åt dom.

  Svara
  • Blåval Rödval:
   Mycket sånt i deras tweets och kommentarer på bloggar, det kan vara de mest hårresande grejerna och det kommenteras med ”Åhhh va bra!”, ”Du är bäst” och ”Exakt så är det” oavsett om inlägget skulle påstå att jorden är platt.

   Svara
 6. Jonte

   /  06/30/2013

  Jag tycker mig ha märkt att unga radikalfeministiska kvinnor har ett betydligt större uppmärksamhetsbehov än vad genomsnittskvinnan i motsvarande ålder har. Det är väl en förklaring till varför dom dominerar på sociala medier som twitter. Könsord ger uppmärksamhet helt enkelt, tror det är främsta orsaken. Att vara radikalfeministisk manshatare är idag det mest effektiva sättet för en ung kvinna att få massor med följare på twitter, få bli krönikör i en tidning och på så sätt få sitt uppmärksamhetsbehov tillfredsställt.

  Jag börjar luta åt ett samband mellan radikalfeminism och narcissistisk/histrionisk personlighetsstörning. Och ja, jag tänker då på bland annat Lady Dahnmer och Cissi Wallin… 😉

  Svara
  • Jonte:
   Frågan är om sådan uppmärksamhet är bra att få i längden? Vad händer när verkligheten tränger på och de inte kan sitta i sin lilla bubbla längre? Lite som att fuska sig igenom ett viktigt test, då sitter man där när en förväntad kunskap ska användas… 🙂

   Svara
   • Jonte

     /  06/30/2013

    Vi får väl se var Cissi Wallin et al hamnar när bubblan spricker om ett par år (ja, den håller redan på att spricka). 😀

    Förmodligen hittar väl hennes typ på nya sätt att skaffa sig uppmärksamhet på.

    Svara
    • Jonte:
     Man får ge dem det att de är jävligt duktiga på att få uppmärksamhet i alla fall!

     Svara
 7. Inga könsord men läs hur hon beskriver sig själv

  https://twitter.com/SagaJanse

  Och denna låter lite som om han blivit blåst på ett ligg eller nåt av någon alfahanne trots att han kanske betett sig precis som feministerna vill. Blåst på konfekten och fattar inte varför?

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  06/30/2013

   Min fundering är vad är alla dessa människor så bittra över? Bitterhet har sin grund i att man känner sig/har blivit förorättat på något sätt.

   Kan det vara så att deras egon skriver ut checkar som saknar teckning och när sedan verkligheten kommer och säger att dom har betalt med en gummicheck (den sort som studsar) så får deras gigantiska egon sig en ordentlig törn.

   “It’s now very common to hear people say, ‘I’m rather offended by that.’ As if that gives them certain rights. It’s actually nothing more… than a whine. ‘I find that offensive.’ It has no meaning; it has no purpose; it has no reason to be respected as a phrase. ‘I am offended by that.’ Well, so fucking what.” – Stephen Fry

   Svara
   • Blåval Rödval:
    Eller så har någon talat om för dem att de har en massa ”rättigheter” överallt utan att nämna skyldigheterna som också följer. När sen rättigheterna inte infrias eller kommer med skyldigheter så blir de sura som vildäppelkart.

    Svara
  • Jonte

    /  06/30/2013

   Ibland undrar jag inte om radikalfeminismen egentligen bara är ett stort gigantiskt kollektivt shit-test. I likhet med en mängd andra söderhipsters klarade inte Jonas av testet verkar det som…

   Svara
   • Jonte:
    Haha, visst verkar det som om han är blåst på konfekten och är otroligt bitter över det? ”Fan, jag som gör exakt som feministerna vill, varför går de hem med han som INTE gör som de säger för?”

    Svara
 8. Blåval Rödval

   /  06/30/2013

  Mycket av det som stod här kändes relevant när det gäller alla dessa bittra människor:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Post-traumatic_embitterment_disorder

  Svara
  • Blåval Rödval:
   Det är mycket som passar in ” ”They feel the world has treated them unfairly. It’s one step more complex than anger. They’re angry plus helpless.” He says that people with the disorder are almost treatment resistant and that; ”These people usually don’t come to treatment because ‘the world has to change, not me.'” He believes that 1 to 2 percent of people are affected at any given time, and explains that, although sufferers of the disorder tend to have a desire for vengeance,”

   Svara
 9. CaseyJones

   /  06/30/2013

  Bilden fick mig nästan att ramla ur soffan av skratt 🙂

  Svara
 10. Anonymouse

   /  07/01/2013

  Mycket skön humor här! Kan rekommendera att gå in på ”supersnippan” på facebook och läsa kommentarerna där. Feministerna gastar sig hesa över diverse trams, priceless! 🙂

  Svara
  • Anonymouse:
   Tackar! Det blir ofrivillig humor av de som skriver i tidningarna utan att de ens verkar förstå det själva…

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: