R*vkn*lla med spikklubba is the shit

tycker alla fall den kända feministen och genusförkämpen Lady Dahmer.

spikklubba

http://bit.ly/18oDkk2 (twitterlänken)

Men hur var det nu med hatarprogrammet av UG i vintras? Var det inte just sådana här grejer som påstods vara uttryck som män använder sig av, de var ju så noga med att påpeka detta att de till och med kallade programmet ”Män som näthatar kvinnor”? Och var inte Dahmer i egen hög person med i programmet också (kommer inte ihåg men tror att det var så)? Verkar som om Nicke Nordmark slarvade rätt duktigt (struntade medvetet i?) med researchen till det programmet…

Men jag antar att det bara är rått och extremt om någon man eller ickefeminist skulle säga så, när en feminist säger det kallas det säkert fin och nyanserad kritik…

För övrigt så måste det vara extremt skönt att vad som än händer att alltid ha något/någon annan att skylla på. Helst något som är oidentifierbart och osynligt utan stålmannensyn eller specialglasögon. Ungefär som religiösa…

patriarkatet

http://bit.ly/14ZX48H

Och gud finns ju…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

37 kommentarer

 1. Fanny har pratat och Gud hör bön – eller om det nu är tvärtom.

  Svara
 2. David8

   /  07/18/2013

  Nicke Nordmark ignorerade totalt vad bl.a My Vingren och Maria Sveland säger och gör. Att männ(iskor) kritiserar dessa två, m.fl, är enbart ett sundhetstecken. Att några meningsmotståndare blir frustrerade och släpper ifrån sig kraftuttryck borde vara en förväntad konsekvens. Hjernevask kan SVT inte visa men UG:s cirkusföreställning i könsrasism går alldeles utmärkt. Sen dess betalar inte jag tv-licensen.

  Svara
  • David8:
   Det ignorerades totalt vad de sagt, kallar folk och vräker på med varje dag. Och om man läser Nordmarks twitter så är han numera väldigt tjenis med dessa extrema människor

   Svara
 3. QED

   /  07/18/2013

  Under patriarkatet förtrycker hen hen, under feminismen är det precis tvärtom.

  Svara
 4. Hjalmar

   /  07/18/2013

  LD har alltså definierat sig själv som sadist – nähe… 😀
  Men även det är väl patriarkatets fel.

  Vissa kommer undan med vad som helst.

  Svara
  • Hjalmar:
   Men hon som ansträngde sig så för att få fram ett fint och slagkraftigt budskap som ingen kan klaga på…?

   Svara
   • Hjalmar

     /  07/18/2013

    LD är lika finkänslig som en förhörsledare ur Gestapo. Ja, de höll på med såna saker som att spetsa folk på pålar. Männen analt, kvinnorna vaginalt. LD Pålspetsaren? (Vlad Tepes?)

    Svara
    • Hjalmar:
     Visst är det subtilt och fint uttryckt? Undrar hur länge hon filade för att klämma fram ett så poetiskt tweet…

     Svara
 5. Svara
  • Hjalmar

    /  07/18/2013

   ”patriarkalt sex” – ja herregud.
   Flatfeministen (ja Fanny kallar sig så) anser väl att det är samma sak som heterosex, och skall förbjudas. FÅ bjuder på ett fyrverkeri av idioti… 🙂
   Sen undrar feNiMistrarna varför folk skakar på huvet…

   Svara
  • David8

    /  07/18/2013

   Svårt att se på bilden hur gammal Fanny Åström är. Men antar utifrån resonemanget att hon går på högstadiet?

   Svara
  • Varför bekymrar sig en öppet orakad radikalfeministflata om mäns missförstånds-våldtäkter? Inget hon någonsin kommer att riskera ändå. Hon vill inte ligga med män och män vill inte ligga med henne. Case closed!

   Svara
   • bashflak:
    Amen!

    Svara
   • Gösta Bondesson

     /  07/20/2013

    Varför räcker det inte om en säger nej, måste även detta vara ett gemensamt beslut där båda i kör säger detta ord?

    Svara
 6. Pinsamt

   /  07/18/2013

  Fina förebilder. En wt-soc-morsa som ploppar ut ungar och lever på sin man som enda intresse? och en bortskämd överklassunge som leker proletär och posar framför spegeln. (undrar vem som är den förtryckande parten egentligen). Båda med noll verklighetskontakt, eftersom de inte behöver….

  Svara
  • Pinsamt:
   Det är lätt att tala om vad andra borde göra så länge man själv inte behöver/slipper/inte vill.

   Svara
  • Torbjörn

    /  07/19/2013

   Jadu, det verkar nästan bara vara en massa tomtar utan verklighetskontakt som är feminister. Vanligt folk som har vanliga jobb och som tar ansvar för sina egna liv skakar bara på huvudet åt de där tomtarna. Är det nån av dom som har ett jobb över huvud taget? Ett riktigt jobb alltså!

   Svara
 7. Blåval Rödval

   /  07/18/2013

  Nu får ni ha lite tålamod med mig, men jag börjar med ett litet brottstycke ur en artikel om Pakistan och deras ambivalenta förhållande till jihadister i Pakistan:

  ”CLUTCHING a glass of distinctly un-Islamic whisky, a retired senior Pakistani official explains at a drinks party in Islamabad, the capital, that his country has no choice but to support the jihadist opposition in Afghanistan. The Indians are throwing money at their own favourites in Afghanistan, he says, and the Russians and Iranians are doing the same. So Pakistan must play the game too. ‘Except we have no money. All we have are the crazies. So the crazies it is.'”

  Jag läste den artikeln för många år sedan och det är först nu jag ser kopplingen till svenska feminister och det politiska etablissemanget.

  Vet ni vad som skulle vara mest chockerande?

  En feminist som säger något som är vettigt och inte fyllt av hat mot allt och alla och skuldbeläggande av oskyldiga.

  ”… So the crazies it is.”

  Svara
  • Blåval Rödval:
   En feminist som säger något som är vettigt och inte fyllt av hat mot allt och alla och skuldbeläggande av oskyldiga.
   Tror du att vi får uppleva den dagen?

   Svara
   • Blåval Rödval

     /  07/18/2013

    Får man inte drömma lite? Jag drömmer också om världsfred, resa snabbare än ljusets hastighet och first contact.

    ”….So the crazies it is.” tills vidare.

    Svara
 8. Så mycket kunskap och klokskap inom feminismen!
  Ja förstår att ni vita kränkta män känner er hotade…

  Svara
  • Jämställdhetsfeministern:
   Hehe, den som inte känner sig hotad av att rövknullas med en spikklubba har ett fel någonstans i huvudet, man som kvinna… 😉

   Svara
 9. Svara
  • Hjalmar

    /  07/19/2013

   Populärt på sandlådenivå: du är dum! – näe du är dum! – du är dummast! – du är dummare!…
   Intressant dock att ordet ”jämställdist” är så provocerande. Man kan ju tro att feNiMistrarna har dåligt samvete för något. Eller så är de helt enkelt ”hatare”… 🙂

   Svara
  • Torbjörn

    /  07/19/2013

   Haha, de små näthatande feministerna är lustiga att se. Vilka tomtar dom är!

   Svara
   • Torbjörn:
    Nejnejnej, de kan inte näthata, det som Dahmer ger uttryck för är fin, juste och välformulerad kritik mot något hon inte gillar. Tycker de nog själva i alla fall… 😉

    Svara
 10. Jo men visst var Lady Dahmer (Natashja Blomberg) med i Uppdrag gransknings program om kvinnohat. Det var något intervjuinslag med henne. Men det roliga är att hon väl var den som företrädde den mest balanserade och vettigaste synen på fenomenet av de medverkande. Nu är det ju ett tag sen, så jag kommer inte ihåg detaljerna så där jättebra, men vill minnas att hon INTE gick in i ”the Blame Game” om hur hemska män mobbade henne, utan tvärtom konstaterade att hon inte tyckte det var särskilt underligt att hon fick ta emot hat eftersom hon skrev så provocerande. Så om man bara skulle döma av hennes medverkan i det programmet så framstår hon snarare som om hon vore på vår sida.

  Svara
  • dolf:
   Jag kommer inte heller ihåg hur hennes medverkan var, vet bara att hon var med. Och LD gnäller inte direkt själv som en del andra gör även om det verkar som om hon tycker att de gör helt rätt som gnäller. Hon ”eldar” på gnället genom att publicera med versaler skit som genererats av skit. Hon är jävligt duktig på att skaffa uppmärksamhet!

   Svara
   • Jag tror att det mest är en stil hon lagt sig till med medvetet. Vid de få tillfällen jag sett henne i intervjuer och liknande har jag slagits av att hon ger ett väldigt sansat och förnuftigt intryck för att vara feminist.
    Hon var med i Debatt en gång tillsammans med Pelle Billing och jag (utan att ha någon kännedom om henne mer än att hon hade skrivit ett gästinlägg tidigare hos billing) uppfattade henne då som en sympatisk och relativt trevlig människa.
    Misstänker att jag nog är ganska ensam på vår sida med att faktiskt gilla henne på ett underligt sätt.

    Svara
    • dolf:
     Nä det tror jag inte, tror att det finns en hel del som gillar henne på något konstigt sätt. Det är ju lättare att förhålla sig till och faktiskt gilla de som är öppna med vad de vill och jobbar för än de som försöker dölja det med omskrivningar.

     Svara
    • dolf:
     Nä det tror jag inte, tror att det finns en hel del som gillar henne på något konstigt sätt. Det är ju lättare att förhålla sig till och faktiskt gilla de som är öppna med vad de vill och jobbar för än de som försöker dölja det med omskrivningar.

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: