Strykjärn

För att jämna ut problemen på Lundsberg så införs nu motsatsen, smekjärnet, i hela landet. Ingen mer ska kunna råka illa ut, medvetet eller omedvetet, pga hushållsverktyg.

Men eftersom smekjärnet är under utprovning och man inte vet hur effektivt det egentligen är så ska under en övergångsperiod endast en person tillåtas använda det gamla farliga strykjärnet.

Vem det är?

998455_511971162206040_82943779_n

PS: Jag tycker att skolan ska stängas, det har varit lite för mycket skit där genom åren för att det ska vara ok. Någonting där är så obra det bara kan vara.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

30 kommentarer

 1. Pelle2

   /  08/27/2013

  Dom kanske ville jämna ut könskillnaderna med hjälp av ett strykjärn ;-).
  Skämt åsido så håller jag med dig om att de borde stänga skolan. Det verkar som om de inte kan få bort de negativa beteendemönstren som finns där.

  Svara
  • Pelle2:
   Ja det är allvarliga och skrämmande saker som hänt och händer där! Jag tror inte det spelar någon roll hur mycket folk de byter ut och sånt, det kommer ändå att fortsätta.

   Svara
  • robjoh

    /  08/27/2013

   Låter inte helt oväntat om jag ska vara ärlig. Staten och skattemyndigheten är inte precis kända för att vara förstående. Lägg till kronofogden som man kan hamna hos även om man har gjort rätt, och när det är bevisat att du har gjort rätt så får du börja slåss emot kronofogden för att du ska strykas ur deras register.

   Svara
   • robjoh:
    Såna där grejer får man fan ont i magen av alltså. Det verkar vara för lätt att ge sig på privatpersoner med statens hjälp.

    Svara
 2. Johan Grå

   /  08/27/2013

  Finns rätt många skolor man borde stänga om vi ska börja vandra den vägen. Förortsskolor där såväl lärare som elever blir misshandlade. Där vapen, bötning och tunga droger förekommer tycker jag är minst lika illa. Även om jag tycker det som hänt på Lundsberg är förfärligt så tycker jag man ska ställa sig frågan varför just den skolan hotas med nedläggning? Själv är jag skeptisk till de krafter som vill rasera allt med tradition, och är snabba att ursäkta det kaos vi väljer att ersätta det med.

  Lundsberg måste tvingas åtgärda sina problem, vilket säkert inte är lätt med en så djupt inrotad kultur, men det finns ingen anledning att behandla dem värre än andra skolor.

  Svara
  • Johan Grå:
   Både håller med dig och inte 🙂

   Just Lundsberg (kanske är lika illa på andra internatskolor?) har ju utmärkt sig ordentligt rätt många gånger och utan att egentligen veta vad jag pratar om här så verkar problemet vara i själva skolan. I förortsskolor så är väl inte själva skolan problemet utan det finns utanför och tas med till skolan?

   Sen att en del säkert vill lägga ner för att de tycker det är en elitskola är en sak. Jag tycker att det ska finnas om inte elitskolor så åtminstone ”elitklasser” för att på bästa sätt ta tillvara och skärpa de som är mer ”begåvade” i något/några ämnen i skolan så de inte riskerar att sänka sig och tappa sugen. Varje skola borde ha de möjligheterna. Men just att det kallas elitskola tror jag är orsaken till att en del vill lägga ner.

   Svara
 3. Lite intressant…

  http://www.tcotidningen.se/sandvik-satsar-pa-att-fa-framkvinnor-pa-ledande-positioner

  En av de som ledde arbetet beskrivs så här ”Eva Amundsdotter är forskare vid avdelningen och studerar genus och förändringsprocesser på arbetsplatser. I sin forskning kombinerar hon en feministisk forskningsansats med en interaktiv.

  Eva Amundsdotter arbetar även som konsult i utvecklingsprojekt för jämställdhet.”

  http://www.ltu.se/staff/e/evaamu-1.12943

  Kanske även detta ingår i det ovan?

  http://www.tcotidningen.se/borje-ahnl-n-mellanchefen-som-blev-jamstalldhetspilot-pa-sandvik

  Alltså det verkar vara en ordentlig offensiv från dem som har med ”genus” att göra. Genusprofessorerna paraderar i artiklarna

  http://www.tcotidningen.se/om-pappor-tar-storre-ansvarfor-sina-barn-far-det-effekt

  http://www.tcotidningen.se/man-ska-kunna-ha-familj-och-ett-kul-jobb-samtidigt

  Svara
 4. Detta som i det stora hela beskrivs som ett problem som drabbar alla som behöver hjälp förvandlas av en miljöpartist på en högre position till ett problem som bara rör flickor. Den enda mening som berör flickor specifikt i artikeln är i näst sista stycket

  ”Man har lärt sig hitta de flickor som behöver hjälp – inte längre bara pojkarna”

  Har man verkligen hittat pojkarna som behöver hjälp men inte flickorna?

  http://www.fria.nu/artikel/98808

  Miljöpartistens tweet

  Svara
 5. QED

   /  08/27/2013

  Det finns ju SSHL också

  ”Sig … Tuna … Sig … Tuna”

  Svara
 6. Jaha, då ska det vara klart då tydligen, alla idioter samlade på ett ställe

  Hon som skrev tweeten beskriver sig som

  ”studerande jurist, antirasist, feminist, kollektivist, realist & idealist. styrelseledamot @ungdommotrasism & skribent @genusfolket
  Stockholm, Sweden”

  Svara
  • Dreadlock

    /  08/27/2013

   … Så behändigt… Genuspolisen samlade på ett och samma ställe. *mums* att sätta tänderna i.

   Undrar om det inte är ett strategiskt misstag. Nu kommer det att bli extra tydligt vilka nazifeminister som kommer att få sista ordet.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  08/27/2013

    Det blir inget att sätta tänderna i och det blir inte det av samma anledning till att de får sista ordet: redan innan politism.se lanserades var de tydliga med att det kommer vara en klubb för inbördes beundrar med mycket hårt hållet kommentarsfält.

    Svara
   • Dreadlock:
    Jo, samlade är de i alla fall, de som säger att fler får komma till tals genom att låta färre komma till tals… 🙂

    Svara
 7. Är det inte märkligt hur de som tjänar till sitt bröd på bordet genom genusskattepengar så gärna talar om vad de får mail när det varit dött ett tag? Men de visar aldrig något utan de verkar mest intresserade av att tala om för alla att de får mail, som om de deltar i någon sorts tävling. Jag tror inte ett ögonblick på detta!

  Svara
 8. Svara
  • Pelle2

    /  08/27/2013

   Självklart är det patriarkatet och de osynliga strukturernas fel när män objektifieras.
   För de fina kvinnorna är ju naturligtvis inte intresserade av att titta på de halvnakna
   männen i reklamen ;-).Dessutom kan man ju inte som kvinna och feminist ha ett eget ansvar
   för någonting..

   Svara
   • Pelle2:
    Den Manliga Blicken leker man fan inte med. Haha, en del kvinnor verkar vara likt dresserade hundar, det verkar räcka med små gester och blickar för att styra dem. Eller nåt… 😉

    Svara
 9. MiT

   /  08/27/2013

  Några år gammal men om någon har missat den så… Ladda upp med lite lugn klassisk musik och se till att blodtrycket är på en jämn nivå innan ni börjar läsa

  http://www.bang.se/artiklar/2011/trubbelmakare-i-vithetshavet-2011-06-21

  Svara
  • Fugen

    /  08/28/2013

   Det hjälpte inte

   Svara
   • Fugen:
    Men tänk om du INTE var förvarnad… 😉 Jag kanske räddade livet på dig?

    Svara
  • Jonte

    /  08/29/2013

   Så Sarah Ahmed hade bara vita lärare när hon studerade i Cardiff? Kan det inte åtminstone delvis ha att göra med att Cardiff har en vit majoritetsbefolkning? Risken är väl rätt stor att man bara har asiatiska lärare om man studerar i Peking tex?

   Svara
   • Jonte:
    Tja, det är ju ganska logiskt kan man tycka, i norra Europa är de flesta lärare vita, i Afrika är de svarta/bruna/färgade/ellerwhatevermanskasäga, i Kina är de kineser, i Asien i stort så är de asiater. För de flesta är det inget scoop direkt men för vissa så verkar det vara en överraskning av någon anledning 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: