Roksfascisterna vill ha häxprocesser

I kölvattnet efter UG i förrgår sticker fascisterna från Roks åter fram sina trynen, den här gången hos Politism med rubriken ”Uppdrag Granskning struntar i våldsutsatta barn” där det förs fram åsikten att det spelar ingen roll att instans efter instans kommer fram till att det inte finns något utan det ska vara kört för en förälder ändå bara för att misstanken har väckts hos någon. Det ska vara kört för all framtid…

”När myndighetsärenden handlar barn finns det något viktigare än juridisk bevisbörda. Att skydda barn från övergrepp. Ibland kommer det gå ut över oskyldiga föräldrar. Men när föräldrars rätt till sina barn och barns rätt till trygghet ställs emot varandra, som det görs vid svåra vårdnadsfrågor, hoppas jag att vi även fortsättningsvis väljer att hellre ta barnets perspektiv än pappans.”

”Det finns något viktigare än juridisk bevisbörda”… Dvs det spelar ingen roll om det är sant eller inte, har någon anmält så ska det vara kört för all framtid! Har grannen inte lämnat tillbaka verktygen som han lånat? Åtgärda problemet med en anonym anmälan, se en människa gå under och flina åt det tillsammans med Roks… Och skrev jag förälder? Sista raden i citatet ovan visar TYDLIGT Roks syn på det hela om vem som alltid är skyldig…

”- Lek med tanken på att jag inte gjort detta, säger Erik i ett inspelat samtal med en av socialtjänstens barnutredare.

Jag säger: lek med tanken på att han har.”

Precis, leka med tanken att alla som någon påstår något om är sant är ju Roks paradgren… Det är ju det som de sysslar dagligen med för skattemiljoner, de leker med tanken att alla anmälningar alltid är korrekta (om de kommer från kvinnor/mammor förstås, annars är de inte korrekta alls…).

Det ska räcka att någon leker mad tanken att någon gjort något för att det ska vara kört enligt Roksskribenten.

Vad fan är det med folk egentligen? Socialtjänsten agerar rent fascistiskt mot föräldrar varje dag i Sverige och en del undrar hur det kan ske? Vad tror man ska ske om man låter fascister från Roks ”utbilda”? Resultatet blir ju självklart fascistiskt!

Jag vill påminna om att Roks, som skribenten på Politism företräder, skarpt gillar Eva ”satanister äter småbarn i Sverige” Lundgren och vad hon påstår, så skarpt att de gör reklam för hennes böcker…

Signaturen robjoh sammanfattade det första citatet från artikeln i en kommentar under mitt förra inlägg så här (jag gissar att det saknas ett ”om” i första meningen även om det stämmer som det står ändå…)

”Lite modifierad:
“”När myndighetsärenden handlar barn finns det något viktigare än juridisk bevisbörda. Att skydda barn från övergrepp som att kidnappas till Blåkulla. Ibland kommer det gå ut över oskyldiga föräldrar. Men när föräldrars rätt till sina barn och barns rätt till trygghet ställs emot varandra, som det görs vid svåra vårdnadsfrågor, hoppas jag att vi även fortsättningsvis väljer att hellre ta barnets perspektiv än häxans.””

Förstår de här mupparna att de ber om en häxprocess?”

Är inte verkligheten tillräckligt jävlig ändå för både barn och vuxna utan att det måste finnas organisationer som vill att det ska räcka med ett ”lek med tanken” för att förstöra en annan människa för all framtid? Och inte bara förstöra för en människa, det är många runt den människan också… Dessa organisationer är också remissinstanser i sådana här frågor! Glöm inte att dessa organisationer med skattemiljoner”utbildar” de som har makten i att just en”lek med tanken” ska vara tillräckligt och att Jämställdhetsministern Maria Arnholm leker med dem som vill att det ska räcka med en ”lek med tanken”…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

79 kommentarer

 1. Nu är det en kvinnofälla att vara med sina barn…

  Samma artikel men nu från Arbetet själva

  Och samma tema, nu från Saco

  Svara
  • Pelle2

    /  09/06/2013

   Ja, för självklart är det ju patriarkatet som tvingar kvinnorna att ta ut en majoritet av föräldraledigheten. Kvinnorna kan väl välja att ta ut hälften av ledigheten så kommer
   både männen och kvinnorna ”förlora” lika mycket på att vara hemma med barn och samtidigt
   blir ju feministerna glada över en jämn fördelning av ledigheten.
   Fast jag misstänker att feministerna kommer att utmåla det som om männen snor åt sig kvinnornas rättmätiga tid med barnen om fördelningen skulle bli jämnare. Kvinnorna måste ju alltid vara offer enligt feministerna.

   Svara
   • Pelle2:
    Allt kan vara en fälla, till och med att kasta filtret med kaffesump. Om man vill att det ska vara en fälla alltså…

    Svara
  • Henk

    /  09/06/2013

   ”Mammor tappar i lön när de är lediga” – Vem får lön när de är lediga? Förstår att Johanna Kronlid gärna vill sitta hemma och njuta av ledigheten samtidigt som hon får lön från sin arbetsgivare, men så bekvämt är inte livet. Ingen vettig arbetsgivare vill betala för någon som inte är på jobbet!

   Svara
   • Henk:
    Haha, precis! Vem får lön när man är hemma? Vad har man för groteska erfarenheter av livet om man tror det?

    Svara
 2. Vad är detta för en märklig syn på barn? Att det skulle vara någon sorts otäck norm att man vill vara med sina barn och inte lämna bort dem till t ex dagis så mycket som möjligt? Är det en gammal syn på föräldraskap att vilja vara så mycket det går med sina barn? WTF?

  ”Normen förstärks av en gammal syn på föräldraskap: En bra förälder lämnar inte bort sitt barn hela dagen.

  Men till detta kommer ett allt starkare fokus på förskolans pedagogiska uppdrag. Ju mer skola förskolan är, desto lägre personaltäthet. Och desto naturligare att den avslutas tidigt på eftermiddagen.”

  http://arbetet.se/2013/09/06/joa-bergold-lo-samhallet-sviker-barnansvaret/

  Svara
 3. ”Men när föräldrars rätt till sina barn och barns rätt till trygghet ställs emot varandra,”
  I detta ligger ett stort feltänk! Det är inte föräldrarnas rätt till barnet som skall diskuteras utan barnets rätt till sina föräldrar! Om man vänder på det så, framstår det tydligare vems rätt man egentligen avser kränka!

  Svara
  • @Benanderii:
   Hela artikeln är ju ett enda gigantiskt avsiktligt feltänk. Man kanske ska ”leka med tanken” att skribenten på Politism är sinnessjuk… Bäst att då låsa in för all framtid.

   Svara
  • @Benanderii:
   Och det är givetvis så man ska tänka, inte föräldrars rätt till barnet utan barnets rätt till föräldrar.

   Svara
 4. Freudiansk typo: ‘handlar barn’

  Quanta costa?

  Svara
 5. robjoh

   /  09/06/2013

  @Toklandet
  Kan mycket väl saknas ett om. Språk är inte min starka sida.

  @Alla
  Något jag skulle vilja uppmana folk till att göra är att mejla och fråga Anders Borg och Maria Arnholm hur det kan komma sig att vi skickar pengar till organisationer som anser att rättssäkerhet är något som ska förkastas. Detta är något som jag tänker försöka hinna med under dagen. Om vi blir tillräckligt många som frågar kanske det händer något.

  Svara
  • robjoh:
   Det borde man göra, frågan är bara vad en anonyma bloggare och kommentatorer har för värde jämfört med en remissinstans? Men i o f, kommer det in många så…

   Svara
 6. Intelligent kommentar från en ”Studentombudsman på Akademikerförbundet SSR”…

  Svara
  • Pelle2

    /  09/06/2013

   Och jag är så trött på kränkta,vita.medelålders extremfeminister.

   Svara
   • Fast de flesta av dem är väl i princip tonåringar fortfarande… Och fjortisar mentalt.

    Svara
 7. Håller med helt, utom rubriken. Jag förstår att du har starka åsikter om Roks, åsikter som liknar mina. Men att använda ord som Roksfascister tror jag är kontraproduktivt och skrämmer bort läsare som skulle behöva hitta hit.

  Hoppas du inte tar illa upp! Bra skrivet i övrigt!

  Svara
  • Ekvalist:
   Jag förstår vad du menar och jag tänkte lite extra på just rubriken faktiskt.

   Jag skriver så därför att de är just det som rubriken säger. Skräms någon bort av ord på en bildskärm så hade inte andra ord gjort någon nytta heller för de är nog rädda för sin egen skugga också i så fall.

   Så nemas problemas, alltid bra med synpunkter och det är ju ingen ryggdunkarklubb, sånt får de andra hålla på med! 🙂

   Svara
  • robjoh

    /  09/06/2013

   Varför har du problem med rubriken? Detta är människor som vill att vi ska ta bort rättssäkerheten. Bristen på rättssäkerhet har alltid varit grunden i vänster och höger fascism.

   Svara
 8. Feministkommissarien är igång med sitt tugg igen. Hon tror att någon hackat hennes twitter och är verkar vara upprörd över att jag rekommenderar andra att läsa det. Hon borde väl vara glad över att man rekommenderar en konstinstallation?

  Svara
 9. Bo

   /  09/06/2013

  Hej, i samklang med dina två senaste inlägg kan jag bara konstatera att samma visa fortsätter. Min egen bror råkade ut för beslut idag där mamman stuckit med gemensamt barn till annan kommun. Undanhållit barnet 8 veckor från pappan i sommar fram till skolstart. Kommit med två släktingar, trängt sig in hos pappan, knuffat undan barnets farmor och slitit upp sovande barn ur sängen och tagit med sig barnet till nya kommunen (där boende införskaffats i hemlighet av mammans far). Fullständigt struntat i uppmaningar från skolan i hemkommunen att komma till skolan. Lyckats dupera inflyttningskommunen att skriva in barnet i skolan där (trots gemensam vårdnad och barnet skrivet hos pappan). Betett sig allmänt svinigt (tömt det gemensamma huset på barnets alla saker och möbler, stuckit utomlands med barnet utan att berätta (polisanmälan om egenmäktighet med barn nedlagd), allmän och omfattande smutskastning av pappan överallt). Suttit i tingsrättens förberedande förhandlingar och ljugit domaren rakt i ansiktet. Trots det blir beslutet att boendet går till mamman……fullständig skandal men som pappa är man rättslös (observera att inget som helst hot eller våld har förekommit före eller under tvisten om boendet)

  Svara
  • Bo:
   Usch vilken ledsam berättelse! Och samma metoder verkar vara i bruk ser jag. Graden av ”allvarlighet” i fallen är det enda som skiljer från andra, det kan lika gärna ligga karbonpapper över fallen. Hon har inte ens fått ett litet ”fy” antar jag? Får man inga negativa reaktioner från myndighetsfolk så tolkas det som ett tecken på att det är så här man SKA göra.

   Svara
 10. Bo

   /  09/06/2013

  Inte ett enda ”fy”. Familjerättens utlåtande konstaterar att allt beteende från mamman har inte varit till gagn för barnets bästa, men då skolan påbörjats rekommenderar man att inte flytta barnet. Till och med pappans advokat (kvinna med 25 års erfarenhet av vårdnadstvister) konstaterade efter beslutet att ”Tyvärr, som pappa är du mindre värd och har mindre möjligheter att få rätt än mamman när det kommer till tingsrätten”.
  …..tack för kommentaren och för en mycket bra blogg som jag följer med stort intresse.

  Svara
  • Bo:
   Woe, menar du att de faktiskt skrivit att hon betett sig illa? Det var fan inte dåligt, min erfarenhet är att allt som ens är möjligt att tolka det minsta negativt från mamman är borta från allt vad papper heter från dem…

   Svara
 11. Jomen, klicka på länken och läs

  Svara
 12. Handlar om detta

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17419353.ab

  som alla med några hjärnceller kvar vet precis vad han menade. Jag såg det på morgonen och hade inga som helst problem att förstå vad han menade. Det ÄR en löjlig demonstration som bara några få i Sverige tycker är viktigare än livet självt och inget annat

  Twittraren beskriver sig så här
  ”So-lärare 7-9, samhällsfrågor o skolutveckling intresserar, engagerar o stimulerar! Genuspedagog och för rättvisa.”

  Svara
 13. Kära nån, var finns odlingen? De poppar ju upp som svampar i augusti

  Beskriver sig som
  ”Mart vs patriarkatet. För mer grönsaker, cykelbanor, teater, ekologi, tolerans, lek. Mot köttindustri, massbilism, konservatism, inkompetens, vita kränkta män
  Malmö · reservmart.blogspot.com”

  Svara
  • Pelle2

    /  09/06/2013

   Och Vad kommer Martina fram till då när hon har på sig de extra starka genusglasögonen ?Att det är mest kvinnor på trottoaren för att de sexistiska svinen till män åker bil, att män tar för mycket plats på trottoaren eller att män stirrar på kvinnorna med en sexistisk blick om de inte är tillräckligt snygga ?
   Sedan har hon den sedvanligt feministiska inställningen till män ser jag. Om man inte håller med dom så är man kränkt.Detta naturligtvis om du är en vit,medelålders,svensk man. Att hon och feministerna själva har virkat en offerkofta tjock nog för att öka på den globala uppvärmningen har hon inget att säga om…

   Svara
   • Pelle2:
    Ja vad ska man studera? Att det finns både män och kvinnor? Äh, man får kanske veta i efterhand vad som skulle studeras nä allt är klart och man kunnat gå igenom för att se om det passade könsmaktsordningen? Gör det inte det så slänger man bara allt tyst i papperskorgen och gör ett nytt försök…

    Svara
 14. Blindbank har jag postat några tweets från tidigare

  https://twitter.com/blindbank/status/375937101587439616

  Svara
 15. Återigen det här med upplevelser som genast tolkas som sanning

  http://www.dagensmedicin.se/jobb/utbildning-karriar/gallivare-toppar-arets-at-ranking/

  Svara
 16. Läs gärna hela konv. Någon saknar förmåga att förstå ironi verkar det som

  Svara
  • Pelle2

    /  09/06/2013

   Självklart lägger jag ner tusentals kronor på gymkort för att stirra på kvinnorna i gymmet.Att träna är ju inget alternativ ;-).
   Avdelningen önsketänkande kanske ?
   Och naturligtvis tittar aldrig Fanny på de vältränade killarna med den kvinnliga blicken.
   Hon är naturligtvis också klädd i den sista träningsoverallen från DDR, för att inte dra till sig blickar, för hon har väl inte tights och linne eller t-shirt på sig ?

   Svara
   • Pelle2:
    Eller hur? Visst går folk på gym för att glo på andra, klart värt tusentals kronor. För att man kan träna där verkar inte ens vara ett alternativ hos en del.

    Svara
 17. Jag förstår faktiskt varför.

  Svara
 18. Svara
  • Pelle2

    /  09/06/2013

   Hon verkar vara en riktig foliehatt ;-).

   Svara
  • Henk

    /  09/06/2013

   Men det här blir ju bara roliga och roligare. @feministfest är ju en foliehatt i kubik!!!!

   Svara
 19. Vad tjafsar de om? Svaret på varför inte fler kvinnor är chefer står ju i klartext i artikeln. Det står att de inte vill och tackar nej. Alla är inte intresserade och det gäller mååååånga män också…

  http://www.svd.se/naringsliv/karriar/sa-kan-fler-kvinnor-lockas-att-bli-chefer_8494044.svd

  Svara
  • Pelle2

    /  09/06/2013

   De skriver bl.a
   ”Enligt undersökningen beror det på att möjligheten att jobba hemifrån minskar, den personliga utvecklingsplanen uteblir samt att chefsskapet innebär för många utlandsresor. ”

   ”Tidningen Chefs undersökning visar att kvinnor som blir chefer vill ha en personlig utvecklingsplan, en mentor och stor möjlighet att jobba hemifrån. 32 procent av de 566 tillfrågade berättade att de vid ett tillfälle tackat nej till chefsjobb.

   – Många unga kvinnor säger att det inte är värt att vara chef och det gör mig ledsen att se, säger Johanna Ferlin, Sverige-vd för det globala utbildningsföretaget Hyper Island. ”

   Så för att locka kvinnor så måste man locka med diverse förmåner som de manliga cheferna
   klarar sig utan Annars tackar de nej ? Snacka om prinsessan på ärten.

   Trots ovanstående så gnäller dom på att det är för få kvinnliga chefer…

   Svara
   • Henk

     /  09/06/2013

    Om man vill ha ‘en personlig utvecklingsplan, en mentor och stor möjlighet att jobba hemifrån’ så är det för att man inte är en lämplig chef.
    – En chef gör personliga utvecklingsplaner till sina medarbetare.
    – En chef agerar mentor åt unga och oerfarna nyanställda.
    – En chef jobbar inte hemifrån, en chef är på plats och styr arbetet.

    Svara
    • Henk:
     De saker de räknar upp är antichef på många sätt. Och sen glömmer de att de allra flesta människorna absolut inte vill vara chef oavsett hur bar de är.

     Svara
   • Pelle2:
    Precis, de skriver ju rakt ut att kvinnor tackar nej, kan de inte förstå vad de själva säger? De flesta män tackar också nej, det är en grotesk majoritet bland männen som också tackar nej och inte har ambitionerna. De värdesätter också annat.

    Svara
 20. AV

   /  09/06/2013

  ”Men när föräldrars rätt till sina barn och barns rätt till trygghet ställs emot varandra, som det görs vid svåra vårdnadsfrågor, hoppas jag att vi även fortsättningsvis väljer att hellre ta barnets perspektiv än pappans.”

  För övrigt att de antar att den anklagade alltid är pappan. Hur är det med barnets rätt till den andre föräldern och halva sin släkt? Det är inte förälderns rätt till barnet det handlar om utan barnets rätt till två föräldrar. Och den som falskt anklagar den andre föräldern för att få barnet för sig själv berövar barnet rätten till att ha två föräldrar. Att ha olika vuxna som gör och är olika. Barnet är ingen egendom men har rätt att få en helhet. Pratar man skit om den andre föräldern pratar man skit om halva barnets identitet. Att beröva barnet sin andra halva är höjden av egoism och ren psykisk misshandel.

  De väljer inte barnets perspektiv, de väljer mammans.

  Svara
  • AV:
   Att någon har lekt med en tanke ska räcka för att för alltid förlora en pappa och halva släkten enligt My Vingren och Roks. Det ska räcka med en anonym anmälan för att åstadkomma samma sak.

   Om hon inte skriver på det viset och låtsas att det är barnens perspektiv så kommer det ju omedelbart fram att de skiter i barnen utan bara är intresserade av makt, de vill vara små minihitler med oinskränkt makt som de kan utöva godtyckligt.

   Svara
 21. ”ofräscht” är det tydligen

  Svara
  • Fugen

    /  09/06/2013

   Ofräscht, sa Bull….. Ida A-L har gjort bort sig förr

   Svara
   • Fugen:
    Jag tvivlar inte på att hon gjort bort sig tidigare! Men just ordet ”ofräscht”?

    Svara
 22. c.holmberg

   /  09/07/2013

  Bra inlägg! Skrämmande hur det framstår – en person är körd om fel person ”leker med tanken” // Kale Mosnaaf

  Svara
  • c.holmberg:
   Så illa är det sen många år tillbaka. De som gillar att leka med tankar sitter på alltför många ställen…

   Svara
 23. Kalle

   /  09/07/2013

  Gillar man inte att vi lever i ett rättsamhälle så tycker jag att man kan flytta till valfri bananrepublik, jag har hört att det är fint i Helmandprovinsen så här års.
  Talibanerna skulle säkert uppskatta att lära sig lite om könsmaktsordning,genus och patriarkala strukturer.

  Svara
  • Kalle:
   Det är helt ofattbart att sådant kunnat få fäste!

   Där skulle Genustalibanerna passa alldeles utmärkt bland sina åsiktsfränder

   Svara
 24. Susanna Svensson

   /  09/07/2013

  Här en beskrivning av vad en flicka som var utsatt av sin mamma fick gå igenom när mammanissarna på soc till varje pris skulle tvinga henne att älska sin mor som enligt flickan misshandla henne och utsatt henne för sexövergrepp. http://melindanorberg.blogspot.se/search/label/Bilder

  Svara
  • Susanna Svensson:
   Sånt där gör riktigt jävla ont att läsa. Och det bara fortsätter och fortsätter och…

   Svara
 25. Bra artikel Toklandet. Jag kommer att tänka på kvinnojouren i Tranås, som faktiskt dömdes för medhjälp till egenmäktighet med barn, när man hjälpte en mamma som inte hade vårdnad om barnen, att hålla barnet borta från pappan. Har för mig att Berit Söderström på kvinnojouren Helga dömdes till 6 månaders fängelse för medhjälp till grov egenmäktighet med barn, i Göta Hovrätt. Helga är anslutna till ROKS.

  Svara
  • magnus:
   Det är inte bara Tranås, det har hänt på flera ställen, bl a Helsingborg. Maukonen har nämnt ett par fall till. Och detta är ju sådant som INTE gärna kommer ut!

   Det räcker ju att misstanken om att sådant sker så faller ju hela iden med kvinnojourer som det funkar idag ihop som ett korthus. De ifrågasätter INGET som en kvinna säger, hur idiotiskt det än är, de har egna ”psykologer” som tar hand om barnen mm mm mm.

   Svara
 1. Egenmäktighet och vanmakt | En stilla undran
 2. Att tugga på jämställdhetsfläskbenen « Toklandet
 3. Säger någon att en man är pedofil, så är han det. Punkt. | Jämställdhetsfeministerns blogg
 4. Männen är de stora vinnarna i Socialtjänstens system! « Toklandet
 5. Riskbedömningar, barnförhör, uppdrag granskning m.m….. | Suspicio
 6. Feminismen säger: Klipp kuken! « Toklandet
 7. Om man inte får klippa av kuken på mig « Toklandet
 8. Politism.se verkar enbart bestå av troll | WTF?
 9. STORA FÖRTRYCKARDAGEN | WTF?
 10. En del borde veta bättre | WTF?
 11. Om eventuell samtyckeslagstiftning. | Malte on the Roxxx
 12. Flashback och RG | WTF?
 13. Om eventuell samtyckeslagstiftning. | Emma i skrubben
 14. ”Därför försvann Ellens pappa” | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: