Männen är de stora vinnarna i Socialtjänstens system!

Visst känner vi oss som vinnare i deras system, vi som såg UG förra veckan och på något sätt varit i kontakt med dem som pappor…  Självklart är det så, My Vingren skrev ju på Politism att det räcker med att ”leka med tanken” för att en pappa för alltid ska vara dömd. Det är feminismens och Roks version av rättssäkerhet. Den har vi sett förut i Europa! Vilka vinnare männen är! För visst förstår vi att det är männen som måste vara det STORA problemet att åtgärda på Socialtjänsterna runt om i landet?

Jämställ.nu säger att ”Socialtjänstens system gynnar män”! Jo, vi är ganska många som märkt hur jävla gynnade vi är… Jag gissar att t ex Daddy inte känner sig speciellt gynnad. Inte Ulf heller… Och detta är bara två st som inte är anonyma. Det finns en uppsjö av sådana som inte känner igen sig alls som gynnade förutom dem också, sådana som kanske inte är lika hårt drabbade men som sett  tillräckligt av det sjuka system som kallas Socialtjänsten för att inse att de lika gärna kan ge upp eller lita på turen.

Hur i helvete har Jämställ mage att ens andas något sånt här när vi alla sett hur det funkar på på Socialtjänsterna? För jo, de vet om att det funkar så här, de vill att det ska funka så… Är det ens lagligt att vara så förbannat dumma i huvudet? Orden ”socialtjänsten, ”gynnar” och ”män” hör inte ihop överhuvudtaget i en mening. De passar inte ihop ens på samma sida! Det är som att påstå att att man blir solbränd i månskenet på natten!

Men jodå, exakt så dumma i huvudet kan de vara, och man blir inte förvånad när man tittar på vilka det är som ÄR Jämställ.nu

”Jämställ.nu är en unik samverkanssatsning mellan Europeiska Socialfondens Tema Likabehandling, Nationella Sekretariatet för Genusforskning, Sveriges Kommuner och Landsting samt Vinnova.”

Helt plötsligt är det inte alls konstigt, Jämställ.nu består ju till stor del av manshatare vars liv och arbete går ut på att framställa män och manlighet i så dålig dager som möjligt… Det vi ser på Socialtjänsten är helt enkelt feministisk jämställdhet.

Ja klicka på länken och läs själva vilket JÄTTEPROBLEM de tar upp. Klart att korrupta socialsekreterare, förblindade av ideologi från bl a Nationella Sekretariatet för Genusforskning och andra genus”forskare” som t ex Eva ”hundratals döda och uppätna spädbarn i skogen” Lundgren, som driver pappor till gränsen och dömer dem för livet genom att ”leka med tanken” är ett litet problem i jämförelse och inte så viktigt… Det är inte heller så viktigt att de som gör detta på Socialtjänsterna belönas med så fina uppdrag att de till slut får utreda om fel begåtts på deras egna socialkontor… Utreda sina före detta nära kollegor och vänner för fel som man kanske själv varit med om att göra, det låter mumma det. Det  blir nog alldeles fantastiska och sanningsenliga utredningar!

Och vad kan man göra? Inget… Absolut ingenting! Socialtjänsten har blivit en ”skyddad verkstad” som drar till sig maktfullkomliga typer som har ideologi framför ögonen. Och ingen kan göra någonting alls oavsett vad de gör och hur de behandlar folk… Det finns säkert några här och där som är bra också men jag gissar att de slutar efter ett tag för man måste må skit av att vara medskyldig till sånt här varje dag. Men de sitter som sagt väldigt säkra och trygga eftersom ingen kan göra något, de kan inte ens få sparken om någon tagit livet av sig pga av dem gissar jag utan kan lugnt fortsätta.

Det finns bara en väg för att komma tillrätta med detta gigantiska problem

 • Återinför tjänstemannaansvaret genast!
 • Rensa ut allt vad feminism och annan ideologi heter. Allt måste bort! Och börja på socionomutbildningen, se till att inget finns som ens andas feminism för resultatet som vi har idag beror på feminism…
 • Se till att INGET ha att göra med organisationer som t ex Roks, SKR och liknande. Bannlys dem från verksamheten på alla plan! De har bränt sina ljus i båda ändar så länge nu att det inte finns något stearin kvar. De lever ju för fan på att det funkar som som det gör nu! De VILL att det ska vara så här! De jobbar hårt för det!
 • Se till att det går att komma förbi deras magiska ”sekretess” som de maniskt använder så fort de vill skydda sig själva.
 • När man fått ordning på det så ge de som vill arbeta där en jäkligt bra lön så det lönar sig att vara ärlig och objektiv för så fort man inte är det så är det sparken som gäller. Direkt, utan att passera gå!

Fy fan, Jämställ.nu både spottar och pissar på alla som drabbats av Socialtjänstens godtycke och inkompetens!

Jämställ.nu är också feminism och skattepengar i arbete! Precis som hos Socialtjänsten!

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

77 kommentarer

  • ”Jag bryr mig egentligen inte ett skit om Wonder Woman, men hon är en symbol”, säger Melissa Silverstein, som just nu inte är ensam i medierna om att efterlysa brunetten med magisk lasso.

   Precis så! Jag tycker också att det borde göras fler filmer om saker som jag inte bryr mig ett skit om – så länge det blir jämställt.

   Svara
  • Jo, detta är ett återkommande tema som egentligen skulle besvaras med ”Spela in filmen själva då!”.

   Å andra sidan har kvinnliga superhjältar alltid fått mycket plats, både i mytologi, fiktion och verkligheten.

   Jag har tagit upp en handfull exempel i mitt gamla inlägg Heroine-beroende”.

   Svara
   • enstillaundran:
    Det var ett bra inlägg!

    Svara
    • Tack.

     Ibland blir det långt, ibland kort. Ibland känns ändå långa inlägg för korta då det finns så mycket mer att säga. Ibland känns korta inlägg helt överdrivet långa då deras poäng egentligen är uppenbara från början.

     Skönt att du orkade läsa!

     Svara
     • enstillaundran:
      Känner igen det precis, det där med längden på inlägg… 😉

  • Grodan Boll

    /  09/12/2013

   Hollywood tycker väldigt illa om att piska upp damer på film annat än i syfte att visa hur nedrig förövaren är.

   Att åka på spö av estetiska eller humoristiska skäl är fortfarande en Manlig Bastion i staterna. Andra delar av världen (framför allt anime/Hongkongaction) har inte samma sexistiska skrupler.

   Svara
 1. En liten påminnelse om något ganska anmärkningsvärt kom från Pelle i kommentarsfältet till förra inlägget och det var att Arnholm, Sveland, Inti Chavez Perez, Schyman m fl ska samsas lite gulligt under bokmässan i Göteborg

  http://genus.gu.se/Aktuellt/genusflodet/genusflodet-detalj//genus-och-jamstalldhet-pa-arets-bokmassa.cid1179743

  Svara
 2. Exakt. Socialbidragstagare är verkligen vinnare.

  Svara
  • bashflak:
   Gigantiska vinnare… Och att männen sägs ha makten på något litet område måste ju vara enormt mycket viktigare att utreda än något annat inom Socialtjänsten.

   Svara
 3. Pelle2

   /  09/12/2013

  Antar att det är män som producerar och distribuerar filmer om manliga superhjältar pg.a att det
  är lönsamt. Om det vore lönsamt att göra en film om Wonder woman så skulle den säkert göras.
  Så vad vill skribenten att filmindustrin skall göra ? Producera filmer utifrån ett genusperspektiv
  oavsett om det är lönsamt eller ej ?Det kommer aldrig att hända för vilket företag vill syssla med produkter som inte är lönsamma ?

  Hur skulle det vara om feministerna själva startade filmbolag ? Då kan de göra sina genusindränkta filmer och se om det finns någon lönsamhet som gör att de kan driva
  filmbolaget vidare. Fast det är väl bättre att gnälla på filmbolagen som inte gör som feministerna
  vill..De kan ju alltid klaga på patriarkatet och struktuuuurerna som vanligt 🙂

  Svara
  • Pelle2:
   Fast om de gjorde genusindränkta filmer så skulle de kräva att alla skolor, sjukhus, bibliotek mm mm köpte in dem och anordnade obligatoriskt visning för alla medborgare.

   Svara
   • Pelle2

     /  09/12/2013

    Jo,det finns ju en risk för det och det skulle i vilket fall inte förvåna mig om det skulle bli obligatorisk visning på skolor. Det gick ju bra att stötta scum-föreställningen på det sättet…

    Fast andra sidan vore det bra om detta sker. Då skulle det komma upp till ytan för gemene man hur mycket som slösas bort på meningslös genusforskning och annat genusrelaterat och feministiskt trams.

    Svara
  • Fugen

    /  09/12/2013

   HALLÅ!!!!! Då måste de ta ett eget ansvar och kan inte skylla på någon annan om det skiter sig. Förutom patriarkatet som inte går och ser filmen.

   Svara
 4. Angående artikeln ”Socialtjänstens system gynnar män”, kanske en av anledningarna: en del av socialbidragstagarna är säkert muslimer och där är det nödvändigt att mannen får pengarna. Enligt islamsk lag har kvinnor samma rätt som män att arbeta men all inkomst som kvinnan inbringar tillhör henne och endast henne. Om kvinnan lägger beslag på pengarna från soc. måste mannen fortfarande stå för alla utgifter för sin fru och barn vilket kan bli svårt om man är arbetslös.

  Underligt att feministerna inte kritiserar just den delen av islam.

  Svara
  • Pinjata69:
   När det gäller vad feminister gör och kritiserar så finns det absolut ingen som helst logik eller något som gör att man kan följa deras tankar.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  09/12/2013

   Har du hört det om muslimer från GirlWritesWhat, eller har du en annan källa?

   Svara
 5. Hej MiT!

  Jag får lov att tacka för att jag blir omnämnd
  i ett korrekt sammanhang.

  Varken jag eller min dotter känner oss gynnade
  av socialtjänsten. Min dotter grundar sina åsikter
  om socialtjänsten på sina egna erfarenheter –
  utan påverkan från mig.

  Jag har rätt omfattande dokumentation, som dottern
  kommer att få läsa när hon fyller 18 (om mindre än 4 år):
  http://www.dads-r-us.se/2013/07/28/four-more-years-en-pappas-nedrakning-del-2/

  Bland annat sa mamman (när hon drog igång en tvist
  om enskild vårdnad 2006) till vårdnadsutredaren,
  att dottern inte längre frågade efter mig och att hon
  hade plockat ner alla fotografier på mig från väggen.
  Ponera att mammans påstående hade varit sant:
  då hade man ju kunnat fundera på anledningen
  till detta – vem det är som har talat så illa om pappa,
  att man inte känner sig bekväm med att ha
  fotografier på honom på sin vägg.

  Enligt dottern själv, har hon velat träffa mig sedan
  hon var 6 år gammal. Nu dröjde det till hon var 10,5 år
  och det krävdes två externa aktörer för att det skulle
  bli verklighet.

  Jag har flera gånger under årens lopp försökt
  att få till samarbetsavtal med mamman –
  men som socialtjänsten mycket riktigt påpekar:
  samarbetsavtal är frivilligt och man kan inte tvinga
  någon som INTE vill.

  Svara
  • Ulf Andersson:
   Din kommentar hade hamnat i spam, vet inte varför en del gör det ibland faktiskt… 🙂 Det bara blir så.

   Jag har läst din sida då och då och det är horribelt hur det kan tillåtas att fortgå, år efter år efter år… Samma skit, samma historier (fast inte lika extrema, utan metoderna). Det måste ta slut någon gång. Jag tror inte att det kan bli bättre om inte i alla fall några av mina punkter åtgärdas. Vet inte hur det ska gå till annars.

   Det är helt ofattbart att fascisterna tillåts att påverka en så viktig instans som Socialtjänsten samtidigt som ingen kan granska ordentligt! Kan någon nämna ett enda tillfälle i historien när något har blivit bra för att ideologi fått fäste inom något?

   Svara
 6. Klart att män inte bör få socialbidrag, de köper ju bara sprit för pengarna!

  Svara
  • bashflak:
   Ja jävlar idet, det glömde jag ju bort! Undrar om Reinfeldt köpte för mycket sprit för sina pengar så Filippa drog? Eller var det Filippa som var för glad i rödvinet så Fredrik drog?

   Svara
 7. Långt, det är för er som inte har facebook. Kolla vilka som är inblandade… De som vill att man är skyldig till allt om man inte kan bevisa sig oskyldig… http://debatt.svt.se/2013/09/09/fatta-att-sex-handlar-om-samtycke/

  https://www.facebook.com/events/273892436069174/

  ”FEMTASTIC OCH CROSSING BOARDERS PRESENTERAR:

  RELEASEFEST FÖR FATTA //SYSTER SOL, KRISTIN AMPARO, CLEO LIVE, PERFORMANCE, KONST, DJS, SAMTAL//

  På måndag släpper vi låten ”FATTA” och bjuder in till stor releasefest på fredagen den 13 september! Vi kommer att dyka ned i meningen med att FATTA, meningen med att FATTA beslut om ny lagstiftning så att ingen som våldtar kan gå fri, meningen med att FATTA vad sex handlar om, var gränserna går och vad som ska kunna straffas!

  KAMPANJSITE: http://WWW.FATTA.NU
  POLITISKT SAMTAL (gratis):
  20.00 – 21.30 Politiskt samtal om lagstiftning kring sexuella övergrepp och våldtäkt. Samtalet modereras av Ida Östensson (grundare Crossing Boarders) och Vanessa Marko (grundare Femtastic).

  Paneldeltagare:
  Zandra Kanakaris – 1000 möjligheter/v.ordf i SKR
  Sissela Nordling Blanco – Talesperson Feministiskt Initiativ
  Madeleine Leijonhufvud, professor emerita i straffrätt.
  Tomas Wetterberg – Män för jämställdhet
  Linda Nordlund – Ordförande LUF
  Pelle Ullholm – RFSU

  ♥ LIVE ♥
  SYSTER SOL MED LIVEBAND
  Syster sol är en av de främsta artisterna på reggaescenen i Sverige. Med sina två sjukt bra skivor och många tunga samarbeten har hennes musik spridits i hela Skandinavien och hon har inspirerat många många människor med sina budskap. Förutom en framgångsrik solokarriär är Syster sol en Femtastic-syster som satte ”Femtastic Massive” på kartan med den episka låten Bland Dom där hon samlade 11 kvinnliga lyricister på en och samma låt! Hon är också förgrundskämpen i KWAAI:s ”Badman” som spridits stort i Sydafrika och Sverige. I FATTA-Kampanjen har Syster sol delat med sig av egna berättelser och är en av artisterna bakom låten med samma namn.

  Vi är stolta att ha henne på scen den 13 september med sitt liveband för en konsert mot våldtäkt och mot skeva föreställningar om vad sex är!
  http://www.systersol.se/
  https://twitter.com/systersol

  KRISTIN AMPARO
  Kristin Amparo är en av landets mest fantastiska sångerska och musiker! Den där rösten tar dig till toppar och dalar och lockar fram de största känslorna som finns dig när du hör musik. Kristin Amparo har varit central på svenska musikscenen länge, framförallt med sitt grymma afrobeat-band Combo de la Musica och som rapparen CLEO:s vapendragare! Kristin Amparo snurrade på radio rejält med danslåten ”Dance our tears away” och har varit på turné i hela Sverige med KWAAI i sommar.

  Vi är otroligt glada att ha Kristin Amparo live med oss på Färgfabriken, hon är en av rösterna i FATTA-låten och en stor inspiration musikaliskt.
  http://femtastic.se/artister/kristin-amparo/
  https://www.facebook.com/amparomusic

  FLO.
  Vi är glada för att ha Flo. på scen på Färgfabriken, i samarbete med Spinnup. Flo. är en duo från Stockholm som består av Fredrik Danielson och Lo Johansson Hammarström. Deras nysläppta debut-EP är fylld av vacker och mysig och skönt röjjig popmusik!

  https://www.facebook.com/floofficial

  ♥ FATTA POETRY SLAM ♥
  Spoken Word-del av kvällen där flera olika rappare och artister tolkar berättelserna på sitt sätt…

  CLEO – Stjärnan bakom Femtastic och hjärnan bakom FATTA! Med sin vers på ”Hårt mot hårt” med Looptroop Rockers har CLEO gjort det fett att vara feministisk i hiphop idag. Cleo kommer att hosta och droppa vers!

  NASTEHO OSMAN – Sveriges kvinnliga krigare på battle-scenen och en stor inspiratör för alla inom spolen word och battle rap. Hon tar FATTA till nästa nivå genom sitt outro

  HENRY BOWERS – Vårt lands kanske mest erkända battlerappare på den internationella arenan! Henry Bowers är rappare och estradpoet som uppträtt i såväl Sydafrika och Botswana som USA och Kanada.

  BEHRANG MIRI – Rappare, skribent och skådespelare som tagit Sverige med storm i Melodifestivalen och kallar Femtastic för en modern motståndsrörelse.

  JULIA FREJ – Artist, tv-personlighet och modell. Julia Frej är en allkonstnär som tar plats på scen som ingen annan! Ni känner henne från ”Kakan & Julia” och hon var med på Femtastics första event 2010 med gruppen ”High on heels”. Big Up Syster ♥

  NIKLAS MESAROS – Niklas Mesaros från krigstribunalen blessar oss med feministisk spoken word.

  EWIK – artisten och producenten Ewik gästar med en storytelling på röst och piano, kommer bli fint ♥

  DANIEL BOYACIOGLU ,ZACKE, PALOMA & MACIEL & NACHLA LIBRE.

  ♥ BERÄTTELSER ♥
  SAGA BERLIN – Saga Berlin fotar det hon älskar och det hon hatar. Hon jobbar med Sveriges hiphop-elit (Linda Pira, Lilla Namo, Malcolm B etc) och brinner för systerskapet. Till detta event gör hon feta prints som kommer säljas till förmån för 1000möjligheter!

  LISA EWALD – Feministisk serietecknare med dräpande humor och sjukt fet stil 🙂 Hon har samarbetat med Femtastic förut och till denna fest skickar hon serie-prints till salu i förmån för 1000möjligheter!

  AJJA – Målande syster från Malmö som kommer och blessar oss med sina spray-cans och feta idéer!

  AMY LÖNN – Grymma konstnären och illustratören Amy Lönn blessar oss med sin konst på print! Amy står bakom Femtastics grymma logga och hand och vi är stolta över att hon presenterar splirrans ny osedd grafik på fredag

  ♥ DJS ♥
  EKA SCRATCH – Eka Scratch är vår tunga syrra från Malmö som inte bara lägger scratch ovh juggles som ett proffs, utan även arrangerar Klubb Femtastic i Malmö med stora framgångar. Hon kommer spela hiphop för er denna afton och hon kommer göra det FETT

  MISS DJ / DJ AISSA / SISTER JUSTICE – Dessa tre drottningar spelar Stockholms bästa afro, dancehall, reggae och hiphop! De är stadigt bokade till de fetaste reggae- och hiphopfesterna och är resident djs inom Femtastic! Tillsammans driver de dj-crewet ”Sugarcane” som spelat på bla Öland Roots, Kulturfestivalen och Polarprisets efterfest. De kommer hålla fortet tillsammans i lilla baren hela natten, så ta med er era dansar-skor ♥
  https://www.facebook.com/sugarcanesweden

  ROBERT DI NERO – Robert är ena djn och producenten bakom Mash Up International. Robert är en feministisk medkämpe och en grym dj som får våra basiga nerver att lugnas och trippiga fötter att dansa.

  /BAKGRUND/

  Tre killar i 18-årsåldern som stod åtalade misstänkta för våldtäkt friades den 14 maj av Umeå tingsrätt. Detta var droppen för Femtastic och Crossing Boarders som gick samman och drog igång en kampanj vid namn “FATTA”. Läs om målet: http://www.folkbladet.nu/369496/tre-killar-frias-fran-valtakt

  Kampanjen har två syften. Det första är att få människor att reflektera kring övergrepp och fatta att sex handlar om samtycke. Det andra är att få politiker att fatta beslut och lagstifta så att ingen som våldtar går fri! Femtastic och Crossing Boarders har samlat in 150 anonyma personers berättelser om sex som inte skett på deras egna villkor.

  De insamlade berättelserna ligger till grund för en låt av artisterna Cleo, Syster Sol och Kristin Amparo, producerad av Embee (Looptroop Rockers). Låten släpps den 9 september, tillsammans med en debattartikel.

  År 2012 anmäldes 6 203 fall av våldtäkt eller grov våldtäkt i Sverige. 98 % av de som anmäls för våldtäkt är män. Brottsförebyggande rådet räknar med att så lite som 10-20 procent av alla sexualbrott i Sverige polisanmäls.

  /AKTION/

  Alla intäkter från festen kommer att gå till en organisation som arbetar förebyggande mot sexuella övergrepp och våldtäkt. Information kommer snart.

  ♥ ♥ ♥

  FÄRGFABRIKEN
  13 SEPTEMBER
  20.00 – 03.00
  120 kr / politiskt samtal gratis, fritt inträde innan 20.30!
  Förköp kommer snart och ger företräde i kön och garanterad plats!

  ♥ ♥ ♥

  http://www.femtastic.se
  https://twitter.com/klubbfemtastic
  http://crossingboarders.se/
  https://twitter.com/xingboarders

  #FATTA på Twitter, Instagram och Facebook!

  Vi är stolta över att Studieförbundet vuxenskolan gått in och stöttat arrangemanget. SV- en aktiv röst i samhällsdebatten för människors frihet och lika värde! De anordnar kurser, samtalskvällar och arrangemang inom just det du vill ha.

  Tidigare media: http://reachforchange.org/crossing-boarders/2013/06/27/fatta-sprider-sig-som-en-eld/

  Design av Jessica Eriksson från Femtastic. Följ henne på Instagram: persikamy och http://femtastic.se/artister/jessica-eriksson/

  Tack till Marc PMA som alltid är en design- och affisch klippa”

  Svara
 8. Undrar varför det ser ut som det gör hos Socialtjänsterna…

  http://www.nck.uu.se/Kunskapscentrum/Kunskapsbanken/Forskning/Forsknings_presentationer/?id=32

  Och här

  http://www.pedag.umu.se/om-institutionen/personal/visa-person/?uid=kawe0004

  Svara
  • ”delar nu sina kunskaper”

   Hon (Katarina Weinehall) delar nog snarare sin okunskap,
   sina fördomar och sin inkompetens – liksom de övriga
   deltagarna (läs Tomtarna) på Stolle-konventet.

   Svara
   • Ulf Andersson:
    Hon ingår ju i genusindustrin, den som vill att det ska se ut som det gör… Hon arbetar hårt för att det ska vara så här och helst bli värre.

    Svara
 9. ”31 skrämmande exempel på sexism våra barn utsätts för”

  http://www.amelia.se/artiklar/31-skrammande-exempel-pa-sexism-vara-barn-utsatts-for/

  Svara
  • Jonte

    /  09/12/2013

   Sån jävla ironi att en damtidning som Amelia som är fylld till bredden med artiklar om könsstereotypt kvinnliga intressen ojar sig över könsstereotyper…

   Svara
 10. Svara
  • Jonte

    /  09/12/2013

   Börjar misstänka att Fanny saknar lite självinsikt och gärna projicerar sina egna brister på andra.

   Svara
   • Jonte:
    Eller så har hon självinsikt men inser att det hon står för är något dåligt och vill därför kleta ut det på andra så hennes egen skuld minskar.

    Svara
  • Sa flickan.

   Svara
 11. Jonte

   /  09/12/2013

  Säger en kommunist…

  Svara
  • Pelle2

    /  09/12/2013

   Och undrar hur någon människa med vettet i behåll kan kalla sig för kommunist ?

   I inget land som har regerats av kommunister har det fungerat och jag lovar att ingen utanför partiapparaten och diktaturens ledning har uppskattat att leva i dessa länder.

   Men varsågod att emigrera till Kuba, kina eller Nordkorea Fanny så får du leva i ditt drömsamhälle och vi andra slipper att försörja dig och lyssna på dina tokerier.

   Svara
   • Ideologer lever i teorin, inte i verkligheten.

    Hennes twitter om att kommunismen skulle ge henne en massa cool teknik gratis säger allt. Även detta kommer kommunisterna ge dig gratis:

    ” I kommunismen kommer du kunna teleportera dig hit gratis. Kämpa!”

    Dvs i hennes fantasi.

    Svara
  • Kalle

    /  09/13/2013

   Enkelt, man jämför kapitalism med planekonomi.
   Några frågor på det?

   Svara
 12. En dum en frågar sig om det överhuvudtaget finns några ”stora vinnare” i socialtjänstens system? Men vad vet väl jag? Jag har inte ett enda universitetspoäng.

  Svara
  • Jag har massor av högskolepoäng (du kan få en hög om du vill) och jag kan säga att det finns MÅNGA vinnare. Framför allt är det personer som har som uppgift (läs: är anställda för) att hantera vårdnadstvister etc: jurister, socionomer, psykologer, BVC-sköterskor, domare, lagstiftare, kommunaltjänstemän(läs: kvinnor). mm mm.

   Om du vill kan jag komma med lite länkar till artiklar och data så att du själv kan se att detta är en veritabel industri.

   Svara
  • Daddy:
   Va? Menar du att du och dottern inte känner er som vinnare? Dig som de har behandlat så väl och med de verkliga silkesvantarna på under åren. Eller om det var tvärtom…

   Svara
  • Socialen är till för att hantera förlorarna, och enbart dem. Ett skyddsnät för dem som inte klarar att hålla balansen på slaka linan.

   Svara
 13. Tänk vad man får lära sig hur mycket mer enögda de är egentligen…

  Svara
  • Jonte

    /  09/12/2013

   Jag har ett förslag, förbjud manlig könsstympning på små pojkar. Jag lovar dig att könsstympningarna då skulle minska.

   Svara
 14. Svara
  • Pelle2

    /  09/12/2013

   Stackars Anna som är så motarbetad av de elaka männen. Det händer ju aldrig att en kvinna försöker tysta en man…

   Svara
   • Pelle2:
    Haha, nä det sker ju aldrig. Och framför allt inte de på ”inte så smart men”, förlåt jag menar ”inte rasist än”. Fan nu blev det fel igen, jag menar givetvis ”inte rasist men”. Så, nu blev det rätt!

    Svara
 15. Undrar om hon sett det jag klistrade in i kommentarsfältet under förra inlägget…?

  Svara
  • ”Nej, man svetsar inte med fittan, men hade man gjort det hade det säkert
   blivit mer precist än med en slak kuk.”

   Å fan………. Där ser man.
   Jag gick på verkstadsteknisk linje (”industriprogrammet”)
   i gymnasiet och jag var rätt händig med elsvetsen
   (”pinna-svetsen”). Eftersom jag inte använde mitt
   slaka könsorgan måste jag ju ha gjort fel……..

   Trots detta pinsamma misstag fick jag 4+ i betyg
   (VG – eller heter det B idag?).

   Märkligt vad feminister är förtjusta i att använda könsord.
   De verkar vara mer fixerade vid könsord än
   de som enligt dem tillhör det osynliga ”patriarkatet”.

   Svara
   • Ulf Andersson:
    Svetsa är fan inte lätt om det ska bli bra, hållfast och se hyfsat bra ut!

    Och de är EXTREMT förtjusta i att peta in könsord så ofta det går. Jag tror att de tror att det är så män pratar och vill vara likadana. Vad de inte verkar förstå är att män slänger inte in könsord i tid och otid när de pratar, det är barn som gör det, barn som inte riktigt greppat det än. De pratar alltså som barn gör…

    Eller så har de helt enkelt Tourettes… Också ett troligt alternativ 😉

    Svara
  • Pelle2

    /  09/12/2013

   Lite feministisk tourettes igen… Om du vill svetsa så varsågod.Anmäl dig till en utbildning och lär dig hur det fungerar. Fast det kanske inte är lika kul som att twittra bort sitt liv ?

   Svara
  • Jonte

    /  09/12/2013

   Jag kan rita mitt namn i snön med min kuk, kan du göra det Matilda?

   Svara
   • Jonte:
    Hehehe! Spä inte på deras penisavund, de tycker den är jobbig som det är… 🙂

    Svara
   • Textar du eller kör du skrivstil?

    Svara
   • Jonte

     /  09/12/2013

    Snart startar väl Södertörn en feministisk workshop där dom får träna på att skriva saker som ”fitta” och ”fett med pepp” i snön med gul text.

    Svara
    • Jonte:
     Sen kan de prova att pinka rakt fram. När de klarat det testet kan de öva på att pinka uppåt…

     Svara
  • För att man ska få en bra och hållfast svetsfog utan porer så måste både arbetsstycket och svetspinnen hållas ren och torr. Svetsa med fittan är då helt kontraprodu… ah, jag förstår… never mind.

   Svara
  • David8

    /  09/12/2013

   Rent medicinskt har hon nog rätt 🙂 Nu frågar man sig om hon svetsar mest precist med fittan eller stjärten? Hur bör framtidens svetsning se ut? Kan Sverige till och med vinna tillbaka varvsindustrin med feministisk svetsning?

   Svara
   • David8:
    Endast fantasin sätter gränserna för vad som kan åstadkommas med feministisk svetsning!

    Svara
 16. Har varit uppe tidigare men är det någon i Örebro som kan gå? Och ev kan spela in eller nåt?

  http://www.lansstyrelsen.se/orebro/Sv/kalender/2013/Pages/maskulinitet-och-skolan.aspx

  Svara
  • Jonte

    /  09/12/2013

   Ok, jag tittar på programmet och läser följande: ”skillnader som inte beror på det biologiska könet utan kommer från sociala och kulturella uppfattningar om män och kvinnor”

   Sen tittar jag på talarlistan och ser professorer och forskare inom statsvetenskap, sociologi, etnologi och pedagogik. Ingen naturvetare eller neurolog.

   Vem av dom har kompetens att avgöra att biologi inte spelar någon roll?

   Svara
 17. Ojdå, ovanligt med sådan här tydlighet. Fjanteriet med ”dialogpoliser” får sig en liten skopa av sleven också…

  http://debatt.svt.se/2013/09/12/dags-att-forklara-krig-mot-goteborgs-gangstergang/

  Svara
 18. Dreadlock

   /  09/12/2013

  Nu har jag aldrig suttit inför en ”domstol” av soc-madamer ( och hoppas aldrig att behöva göra det heller) Men jag undrar ….

  1. Kan man inte begära en utskrift (och kopia) av varje ”förhör” omedelbums efter avslutad samtal ? Är det någon som känner till socialtjänstlagstiftningen?

  2. Detta borde alltså innebära att socialsekreterare för protokoll i realtid.

  3. … dessutom signeras med namn av båda parter efter avslutad samtal/förhör.

  4. Är det inte så de flesta rättssäkra civilisationer jobbar, för att räknas som ….rättsäkert.

  5. En Notarius Publicus som vittne ?

  Svara
  • Dreadlock:
   Det ska du verkligen hoppas att du slipper…

   1: Tror inte det, de för anteckningar på vad de tycker är viktigt (eller vad de vill ska finnas med på viktig och synlig plats framöver). Sen får du en utskrift av deras minnesanteckningar, det som du vill lägga till (garanterat lägga till eftersom vad du säger anser de inte så viktigt så det finns inte med) hamnar sen i en bilaga (så var det för mig) som förmodligen ingen läser. Dvs vad du tycker är inte så viktigt…

   2: De skriver alltså ner minnesanteckningar endast. Har du tur så finns de sparade, vad jag har förstått så är de ofta ”borta” sen… Och då gäller det som de påstår kommer från anteckningarna.

   3: Nej, inte så som jag har förstått att det funkar.

   4: Så borde det vara ja…

   5: Du får ta med dig en person till möte om du vill. Hur många tror du fattar det EXTREMT viktiga i det första gången de går dit? Eller andra och tredje som de kan hinna med om de är snabba så det hinns med innan du fått utskriften av mötesanteckningarna från det första mötet och insett att du är FETBLÅST!

   De jobbar inte för några barns bästa, de jobbar för att få bort dig som pappa, från första ordet till sista. De letar efter negativa saker hos dig med lupp, mammans negativa grejer som finns döljer de istället, de t o m letar efter ursäkter till det som hon ev gjort… De trycker hela tiden på att du ska söka hjälp, på att du mår dåligt och vill till vilket pris som helst få dig att söka dig till någon eller något ställe som tar hand om aggressionsproblem och sånt. Så att de sen kan säga ”titta, han har ju sådana problem”. Jag gick inte på det för jag sa bara att mina problem försvinner när mamman slutar jävlas. Så jag bad dem rekommendera mamman att söka hjälp istället så skulle det lösa allas problem direkt. Svaret? ”Vi kan ju inte gå in och be folk att söka hjälp”… Nä, inte när det gäller mamman i alla fall…

   Så det man alltid ska göra är att spela in ALLT som rör barnen eller dig själv, precis varenda samtal med skolan, lärare och all annan personal, allt med kommunen, alla samtal med mamman, alla samtal med precis vem det än är och du tror att barnen eller du kan komma på tal. För det enda man kan vara säker på är att lögnerna kommer att FLÖDA från gång till gång, från samtal till samtal… Oavsett vem du pratar med så kommer lögnerna att flöda, från allt från rektorn till klassläraren i skolan, handläggare som skitit i regler och lagar, deras chefer, och chefernas chefer, you name it!

   ALLT MÅSTE SPELAS IN!!! Har du det inte inspelat så har de aldrig sagt något, aldrig lovat något och aldrig gjort något fel! Varenda telefonsamtal, varenda möte, varenda besök, SPELA IN!

   Den här världen har de lyckats skapa…

   Svara
  • Dreadlock:
   Glömde lite:

   Var också uppmärksam på att du kommer att benämnas ”fadern” konsekvent medan mamman kallas vid förnamn hela tiden, blandat med små instick om hur hon mår, hur hon känner och små psykologiska bedömningar som socionomerna gör…!, barn benämns som hennes (förnamn) konsekvent. När man påpekar dessa saker så säger de bara att det är inget att bry sig om…

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: