Om man inte får klippa av kuken på mig

så kan man åtminstone blocka på twitter. Det är vad Kvinnolobbyn gör när man påpekar att de varit för tydliga med vad de egentligen jobbar för.

blockad

Så problemet för dem är tydligen inte att de är extremt hatiska och falska i sina budskap utan att jag m fl visar att de är extremt hatiska och falska… Och visar vad de EGENTLIGEN jobbar för! Är man en stor och apmäktig organisation så tycker jag att man får tåla att folk är lite jobbiga mot dem. För om de inte tål vår lilla granskning som enbart sker på vad de säger offentligt så har de nog jävligt mycket smutsigt att dölja…

De är också remissinstans för bl a sociala frågor och för jämställdhetsfrågor, hittills har de skrivit 20 remissvar, kan vara fler som inte står med.

Visst.Känns.Det.Jättebra.Att.En.Manshatarorganisaton.Har.Makt.I.Sådana.Frågor? Även t ex Roks är med i Kvinnolobbyn. Och i deras styrelse…

För man ska inte vara förvånad över vad de EGENTLIGEN tycker för som de själva skriver, ”Organisationen vilar på feministisk grund”. Det som de gett uttryck för är feminism och inget annat. Det som man kan vara förvånad över är hur öppet de visar vad de egentligen tycker, sådana organisationer brukar vara bra på att dölja det…

Ta gärna en titt på hur det ser ut i styrelsen hos en organisation som påstår att de jobbar för jämställdhet. Eller just det ja, män är nog jämställt förbjudna i Kvinnolobbyn eller nåt.

I brist på verkliga problem som kan generera miljoner i bidrag så får man ju ta fiktiva, ska de öva på att ”klippa kuken” på spelkaraktärer först kanske för att sen köra skarpt? Vi som varit med förr känner igen metoderna, snart påstår Kvinnolobbyn att om man spelar spelen baklänges så finns det dolda budskap!

kvinnolobbyn3

De ser problem, verkliga eller inte spelar ingen roll, för dem är det problem. För dem är problemen så allvarliga att klockorna stannar. Skitsamma om det är sant eller inte…

kvinnolobbyn2

https://twitter.com/Kvinnolobbyn/status/379912571434074112

Deras lösning på vad de uppfattar som problem?

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

Undrar om de laddar upp med bilden ovan till sitt ”upphetsningsmöte”?

upphetsningsmöte

Här (facebook) hittar ni Malmö Jämställdhetsbyrå som också är involverade i det som det ska hetsas upp inför, Erik på Genusdebatten har nämnt dem tidigare. Om ni går in på byråns facebooksida så kryllar det av stupida bilder

mjb

Att hitta på och skarva grovt ligger så att säga i feminismens natur.

Klipp Kuken, kanske dags att Kvinnolobbyns företrädares män (har de några?) infinner sig till en läkarundersökning…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

86 kommentarer

 1. Chade

   /  09/17/2013

  Om man behöver en politisk ideologi för att man tröttnat på ett visst sorts sex så har man nog egentligen större problem än just det sexet.

  Gällande GTA V så borde det större problemet vara att man kan döda VEM SOM HELST som man springer på i spelvärlden. Inte just prosituerade strippor. Såg dock att Donna Rambo argumenterade för att just sexualiserade kvinnor är det värsta man kan möta.

  Har såklart inte spelat spelet ännu men kan nästan garantera att man kan/ska ta livet av rätt många män som lever i misär också.

  Svara
  • Chade:
   Men de andra som förmodligen går att döda på de mest bestialiska sätt i spelet räknas ju inte för det är ju sådana här
   Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

   Svara
 2. Den sista bilden: vad menar hon? Idag är det väl lättare än någonsin att ägna sig åt icke-heterosex? Om hon är trött på heterosex är det väl bara att ge sig ut på jakt efter något annat?

  Svara
  • Sapias:
   Haha, ja vad menar de med sina bilder? Finns det någon som begriper det?

   Det är ju ingen som tvingar henne att utöva heterosex i någon form, det vägrar jag tro.

   Svara
 3. ”Kön, genus och läkemedel”

  Hur i hela friden kan genus vara det minsta intressant vid läkemedel? Att könet har betydelse det förstår jag eftersom män och kvinnor generellt skiljer sig åt rent fysiskt och när det gäller hormoner och sånt. Och dosstorlek t ex. Men genus? Finns det medicin mot det ”konstruerade” könet (genus) som man kan få av misstag för att rätta till det eller?

  http://www.janusinfo.se/Beslutsstod/Genus/

  Svara
 4. Ajajaj, det är ont blod där alltså

  Svara
  • Usch ja, egenföretagare är hon också

   Svara
  • AV

    /  09/17/2013

   Hur mycket arbetarklass är Fanny själv som åkt till Bryssel och inte gjort något alls? Och nu pluggar på universitet. Ah, det är säkert viktigare med klasståndpunkt än klasstillhörighet. Det är som vanligt medelklassungdomar som ska ta hand om och ”lyfta” trasproletariatet. Samma skiva på 1920-talet, 1970-talet och idag. Ska hon inte ta tag i dåtidens bohemer och grönavågare också och flytta ut på landet i ett självförsörjande normkritiskt anarkakollektiv bortom löneslavandet?

   Svara
   • Första och viktigaste kriteriet för att få kalla sig arbetarklass, är att man arbetar.

    Det var för övrigt en 60-åring arbetare på jobbet som läxade upp en tonårig ungkommunistisk sommarvikarie med just dom orden, när slyngeln ville starta vilda strejker första dagen på jobbet. Det blev ingen andra dag.

    Svara
  • Jonte

    /  09/17/2013

   Så det var det som var problemet Cissi Wallin var inte kommunist?

   Svara
  • Pelle2

    /  09/17/2013

   Oj vad ledsen Wallin blir av att ha Fanny som fiende. Hon kommer säkert ligga sömnlös när hon inte får lite pepp från Fanny ;-). Kul också att hon koketterar med att vara arbetarklass. Hennes föräldrar kanske var det men hon själv lever ju ett helt annat liv som studerande på universitetet,

   Svara
  • Ligneto

    /  09/17/2013

   Hon verkar ju bli stolligare ju mer tiden går… I vilken ålder utvecklas alzheimers?

   Svara
   • Ligneto:
    Stollig är hon så det räcker för ett helt kvarter, men Alzheimers? Hur yttrar sig det?

    Svara
   • Fugen

     /  09/18/2013

    Hade en vän som fick frontalobs demens vid ca 30, mycket tragiskt.

    Svara
  • Hen som skällsord igen? Jag har noll förtroende för kampen för ett könsneutralt pronomen.

   Svara
   • Malte Skogsnäs:
    Det är det enda ordet är till för verkar det som, ytterligare ett sätt att mobba andra. Martin Aagårdtyperna på skolorna jublar säkert tyst för sig själva

    Svara
  • Menar han Fanny?

   Svara
  • AV

    /  09/17/2013

   Vad menar karln? Vider är knappast något svenskt substantiv. På franska betyder det att tömma något. Oavsett så verkar det vara synnerligen ofeministiskt att kalla en kvinna för ”jävla xxx”. Här använder han sitt maktspråk till att förminska en kvinna och påföra henne (påhittade?) epitet. Mansgrisigt rent ut sagt. Oavsett om det är Fanny eller Cissi han menar. Fernissan var inte så tjock när allt kom ikring. Skrapar man lite på ytan är han nog bara skitstövel och inte fullt så reformerad som feministiska män ofta kallar sig. Usch vilken förtryckare! Har han inte lärt sig att sitta still och lyssna? En kurs i självkritik/tagling, en i genuskunskap, kalla bad, tio ave Gudrun och en vecka i cell på vatten och bröd bör göra honom gott.

   Svara
  • Jonte

    /  09/17/2013

   Talgbollen försöker ihärdigt att locka till sig skatorna.

   Svara
  • Pelle2

    /  09/17/2013

   Och Talgbollen skall föreställa lärare som använder ord som vider. Han försöker förmodligen låta som en tonåring men att döma av hans utseende var det många år sedan han var en sådan. En patetisk fjolla och en mangina är vad han är

   Svara
 5. AV

   /  09/17/2013

  På tal om tösens tröttnad på heteronormativ sex. Inget hindrar väl henne att ha ickeheteronormativt sex. Bara att hitta en tjej att göra det med eller en kille som tycker det räcker med förspel. Då blir det en massa kvinnligt ”normkritiskt sex”. Faktum är att mycket av de sexuella aktiviteter vi ser inom heteroporren och mellan heteropersoner är från framförallt manlig homosexuellt sex. Oralsex, analsex, sprut i ansiktet, glory hole, gruppsex mm är alla från början homonormativa uttrycksformer som upptagits i heterovärlden. Så bara gör som i en vanlig p-rulle så finns det massor av sex som varit synnerligen oheteronormativt. Bara en fråga om tid.

  Men lite historiakunskaper är väl för mycket att begära.

  Svara
  • Jonte

    /  09/17/2013

   Allt snack om att sex bortom penetrationsnormen verkar ju handla om enbart förspel.

   Svara
  • AV:
   Tror att det är ytterst få som bryr sig om vad hon gör hemma hos sig själv faktiskt. De verkar VILJA att alla ska bry sig och blir sura när de märker att folk skiter i hur de gör hemma. Jag har aldrig någonsin ens hört talas om någon som bryr sig vilken typ av sex någon har hemma. Aldrig alltså!

   Svara
 6. Jonte

   /  09/17/2013

  Fanny har ett budskap till oss…. 🙂

  Svara
  • Grodan Boll

    /  09/17/2013

   Jo, jag anser att det är ganska konstigt och en aning patetiskt att människor sitter och diskuterar min psykiska hälsa. Jag har lite svårt att se syftet med det. Varför inte bara bemöta mig mer argument istället?

   För att brott mot godtyckliga uppföranderegler bestraffas så hårt, är min gissning.

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  09/17/2013

   Hon har ett stort underhållningsvärde. Det ska vi inte sticka under stolen med. Men vart ifrån har hon fått sin unkna syn på källare? Avundas hon alla män som har man caves?

   Svara
  • Pelle2

    /  09/17/2013

   Bemöta henne med argument ?? Ha,ha,ha. Om du försöker argumentera med HEN så blir du blockad.

   Svara
  • Jonte:
   Sedärja. Fast jag vet inte om jag vill kalla henne psykiskt sjuk även om det i mina ögon är grymt svårt att förstå hur man kan säga något gott om kommunismen med tanke på facit som vi har av den. Det är mest det faktiskt och det där tjatet om patriarkatet, förtryck och liknande dynga.

   Svara
  • Jag är en av dem som anser det. Feminismen bör omedelbart klassas som en sjukdom.

   Svara
 7. Har ni provat Google Bildsök på Kvinnolobbyn? Första träffen är enstillaundrans skärmdump. Alltid något.

  Även om kvällstidningarna naturligtvis borde slå upp det större. Tänk om IF Metall skulle twittra det budskap som Bashflak skrev om. Vilket ramaskri det skulle bli.

  Svara
  • Jag ska testa. Är det sant behöver jag inte sökordoptimera min blogg. Det räcker att hänga på Twitter och fiska feministgrodor. PS. Din blogg låg tidigare idag högst på Knuff.se av bloggarna!

   Svara
 8. Jonte

   /  09/17/2013

  Hahaha, tänker hon på Fanny månntro? 🙂

  Svara
 9. När de lägger upp bollen på straffpunkten så…
  Jag vet hur de ska lyckas, #klippkuken och det är klart!

  Svara
 10. Ja vad ska man säga… Vad är Hagberg för tomte egentligen? Han måste vara både blind och dum.

  http://www.bokforlagetatlas.se/blogg/mattiashagberg/2013/01/kamp-mot-det-extrema-del-2

  Svara
  • toklandet skriver:
   09/17/2013 kl. 19:18

   ”Ja vad ska man säga… Vad är Hagberg för tomte egentligen?
   Han måste vara både blind och dum.”

   Hagberg är en tomte,
   och Micro113, alias Marika Sjelin,
   är ett troll.

   Micro113 (Marika Sjelin) är en av dem som har varit mest
   drivande i näthatet och nätdrevet mot
   Joakim ”Daddy” Ramstedt och hans dotter.
   Det vet vi som har följt Daddy sedan en längre tid tillbaka.

   Svara
   • Ulf Andersson:
    Jo Micro113 känner jag igen, har skrivit 20+ inlägg på flashback om dagen i många år. Ligger väl på 35 000 eller nåt nu… Hon är ju känd för att spamma sönder trådarna där

    Ett exempel som är kul som fan att läsa 🙂 eftersom de dyker upp omedelbart och bekräftar trådstartarens tanke

    https://www.flashback.org/t2184906

    Svara
  • ‘Med sakliga argument, tålamod och humor – men också med en bitande ironi – har hon retat gallfeber på många näthatare. Hon för, med andra ord, en intensiv kamp mot all form av intolerans på nätet.’

   Det är ju hon som ÄR näthatet

   Svara
 11. Svara
 12. Undrar om samma saker är vanliga när det gäller feminism?

  http://sdu.nu/2013/09/17/afa-dokumentation-obligatorisk-lasning-pa-svensk-hogskola/

  Svara
 13. För att låta som Gudrun. Om alla som tänker personrösta på KDU-politiker tar med sig 10 kompisar så är saken biff.

  Svara
 14. Numera blockad av @Kvinnolobbyn på Twitter. De ville väl inte visa mig sina nya bilder. Ni andra får ta över nu 😉

  Svara
  • enstillaundran:
   Haha, välkommen i klubben… 😉

   Svara
   • Antagligen var jag störig, men de uttryckte ALDRIG någon ursäkt för sin tweet. Inte heller gav de någon information om hur de hanterat frågan annat än ”sett över våra rutiner”. Lite kan de väl sträcka sig med tanke på att de är offentligt finansierade.

    Svara
    • enstillaundran:
     De gör som andra feminister när de avslöjas med trosorna nere vid fötterna, de blockar… Och tror att deras tweets inte syns för dem som de blockat…

     Svara
     • Det kanske snarare är ett sätt för dem att slippa se mina tweets med deras @kvinnolobbyn i.

 15. Feministkommissarien igen… Det flödar konspirationsteorier ur henne

  Hon retweetar givetvis en som är alltför bekant för en del personer…

  Svara
  • Jonte

    /  09/17/2013

   Jag förstår varför Janne Josefsson är sveriges mest respekterade journalist. Han är inte lika rädd som dom andra

   Svara
   • Jonte:
    Det behövs ett tjockt och oömt skinn i Sveriges medieklimat där det regnar småspik samtidigt som det stormar.

    Svara
  • Pelle2

    /  09/18/2013

   Vilket lysande exempel på misandri. Hela inlägget handlar om att vita män är otrevliga,tar plats,har privilegier,får jobb och högre lön bara för att man är en vit man.

   Det var en man som argumenterade emot i kommentarsfältet och han blev då genast utsatt för FEMINISTISK härskarteknik.

   Det var en som sa att som vit man kan man inte bli utsatt för rasism varken som man eller vit.Hoppas i så fall att detsamma gäller vita kvinnor men något säger mig att det inte gör det..

   Den som skrev inlägget var noga med att skriva alla vita män är inte som en början på varje påstående.men undertonen var hela tiden de flesta vita män. På det sättet skulle väl HEN
   försöka mildra sina idiotiska påståenden.
   Någon försökte påstå att det sas mycket generaliserande saker om kvinnor men det brydde hom minsann inte sig om. Då skall väl inte män gnälla var den underförstådda meningen.

   Att säga generella saker om en grupp behöver inte vara negativt men när feminister generaliserar om män så är det nästan till 100 % negativa saker dom skriver om dom.

   Svara
   • Pelle2:
    Helt horribelt inlägg som bara verkar ha syftet att spy ut hat och hoppas på ryggdunkningar från andra som är lika korkade.

    Svara
  • Till alla försvarare av intersektionalitetsteorierna vill jag bara tillägga att det även inkluderar att oblyga förtrycker blyga.

   Svara
 16. Svara
 17. View this post on Instagram

  #nf2014

  A post shared by Sveriges Kvinnolobby (@kvinnolobbyn) on

  Svara
 18. Jämställdhet pratar de om… #klippkuken går under många namn, precis som Fantomen

  Svara
  • Pelle2

    /  09/18/2013

   Hur mycket bättre hade vi klarat budgeten om vi stängde ner den så kallade genusforskningen och allt den drar med sig och använde pengarna till något samhällsnyttigt ?

   Svara
   • Pelle2:
    En fråga som vi tyvärr aldrig får ett svar på. Och DE vill inte ha ett svar på det heller…

    Svara
 19. Hehe, börjar verkligheten tränga sig på lite? Och i iPhonen också, extra roligt… 🙂

  Svara
  • Det har inte min iPhone, men det finns väl någon algoritm som tar hänsyn till vilka ord man brukar skriva, och ger de vanligaste orden som förslag. Jag provade lite, men det räckte i alla fall inte att skriva manshatarfeminister fyra gånger för att få det som förslag när man skriver manshatare, men nu, efter att ha skrivit det fem gånger fick jag det som förslag. Det är alltså hennes eget fel – hon har själv skrivit ordet några gånger.

   Svara
   • Sapias:
    Då blir det ju ännu roligare! Hon har själv skapat det… 🙂 Och i den förtryckta iPhonen till råga på allt 😉

    Svara
   • Dreadlock

     /  09/18/2013

    🙂 Sapias .

    Svara
 20. Jomen

  Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

  Svara
 21. Hahaha, så det kan gå… 🙂 🙂

  Svara
 1. Vad får folk att ställa upp på sånt här? « Toklandet
 2. Dags att klippa kuken | En stilla undran
 3. Klipp kuken, mansskatt, förbud, indoktrinering, revolution! « Toklandet
 4. Sveriges Kvinnolobby om Nordiskt Forum 2014: Dags att klippa kuken | Aktivarum
 5. Politikerförakt | WTF?
 6. Kritiska vithetsstudier (rasbiologi) hos Scouterna | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: