Klipp kuken, mansskatt, förbud, indoktrinering, revolution!

Vilka extremister pratar jag om? Nassar? Kommunister? Ja välj själv vilket av de två alternativen som passar bäst för Sveriges Kvinnolobby…

Vad mer kan de vara ute efter? Låter det som en rumsren organisation? Jag tycker nog att snarare att jag hör de olycksbådande stöveltrampen närma sig…

Jaha, vad säger rubriken nu då? Först var det klipp kuken: CHECK!

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

Sen var det önskemål om mansskatt: CHECK!

mansskatt

Vad göra åt sånt man inte gillar? Förbud så klart! Sånt kan endast totalitära organisationer och ideologier kräva och vilja ha. De verkar ha börjat så smått, inte bara sådana löjliga saker som bilderna nedan visar utan på allvar, det finns tydligen ett förslag i EU om att förbjuda antifeminism… Enstillaundran tar upp det, Ekvalist och Genusdebatten. Alltså förbudsivrande: CHECK!

förbud

förbud1

Indoktrinering är ju också viktigt och vad är bättre än att göra det med barn? För vad finns annars genus”vetenskapen” till för? Indoktrinering: CHECK!

indoktrinering

Fast det bästa vore om de lärde sig att skriva först kanske…

Och så kommer vi då till punkten revolution, inte kan väl det vara möjligt? Jodå, för att verkligen fullfölja bilden av en extremistorganisation långt ute på någon av de yttersta kanterna så vill de ha revolution. Vad deras revolution innebär kanske illustreras bäst av den första bilden i inlägget… Vill ha revolution: CHECK!

revolution

Hur kommer det sig att en sådan organisation kan få vara remissinstans, ta emot miljoner i bidrag och får representera Sverige i kontakter med andra länder?

Enstillaundran var det som först upptäckte Kvinnolobbyns anmärkningsvärda tweet om att klippa kuken, han har även en fortsättning med mer info.

Jag har skrivit om det här, här och inte minst inlägget där jag undrar hur någon kan vara så korkad att de ställer upp på bilder som ovan?

Man kan ju fylla på med rätt mycket väldigt underliga grejer från denna organisation, inte bara detta, och när man ser det samlat så blir väldigt obehagligt systematiskt och tydligt vad de jobbar för…

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

52 kommentarer

 1. David8

   /  09/19/2013

  Att de könsrasistiska dårarna fortfarande kan driva sin verksamhet så obehindrat (och delvis med skattemedel) är bara tragiskt. Dubbelmoralen är så enorm att den nu är systemkritisk för vissa partier. Svårt att ta avstånd från galenskaperna som man har understött under många år tyvärr. Så blir det när man låter blind ideologi styra över sanning och logik.

  Svara
 2. Tänk att de råkade använda ordet ”mobiliseringstrupp” just idag…

  Svara
 3. Torbjörn

   /  09/19/2013

  Skrämmande. Det var precis på samma sätt nazismen började i Tyskland på 30-talet.

  Svara
 4. Komiskt skrivet i deras Wikipedia-sida:

  Syfte/fokus
  Verkar för kvinnors lika rättigheter

  Just det, alla kvinnor ska ha samma rättigheter 🙂

  Svara
  • bashflak:
   Hahaha!

   Svara
  • Jag hittar inte avsnittet där de skriver om kvinnors lika skyldigheter. Kan någon tipsa mig?

   Svara
   • Blåval Rödval

     /  09/19/2013

    Det avsnittet finns i botten på ett låst arkivskåp som står på en nedlagd toalett med en skylt på dörren säger: ”Varning för leoparden”

    Svara
    • Grodan Boll

      /  09/20/2013

     Med tanke på att våra byråkrater envisas med att läsa politiska dystopier/satirer som instruktionsmanualer är det inte otänkbart…

     Svara
  • Claes-Peter

    /  09/21/2013

   Nej, alla kvinnor är jämlika – men vissa kvinnor är mer jämlika än andra! (Parafras på Orwells ”Animal Farm”.) Finns det några som håller stenhårt på ‘hackordningen’ i flocken, så är det kvinnorna. Och har dessa akademiker verkligen något till övers för medsystrar som förtjänar sin magra lön genom att städa andras hem?

   Svara
 5. Fugen

   /  09/19/2013

  Skyldigheter? Överskattat, det kan männen ta hand om

  Svara
 6. Som sagt, token Eva Lundgrens ”forskning” i utbildning…
  http://www.arsinoe.se/valdets-normaliseringsprocess/

  Svara
 7. Sett den där 10-åringen som klagat på HM? Visst har ni anat att det står en Genuspolizei i bakgrunden och dikterar?

  Här är deras blogg och vad mamman anser. Inspirerad av en viss Dahmer till stor del verkar det som om man läser ett par inlägg…

  http://stokboet.wordpress.com//?s=genus&search=K%C3%B6r

  Svara
 8. Svara
 9. Jag lyssnade en kort stund på skitprogrammet Ring P1 häromdan och hörde att Mymlan var programledare. WTF??? Gjorde inte hon bort sig för tid och evighet vid Gräv13?

  Men i radiomonopolet är det väl bara en merit? Skulle inte förvåna om hon dessutom tagit Täppas jobb?

  Svara
  • bashflak:
   Hehe, vad jag har förstått så har de t o m sänt ihop ett par gånger… De har väl rett ut vissa saker. Och hon kanske är bättre att ha att göra med när hon är nykter?

   Svara
 10. Claes-Peter

   /  09/19/2013

  Tydligen är kvinnorna för kvinnligt dumma för att kunna fatta kloka beslut och handla på egen hand. Som att inte handla i ”sexistiska” affärer med ”sexistisk” reklam, och där köpa ”sexistiska” kläder. Så en elit av dessa genetiska Ûbermenschen bestämmer åt alla kvinnor utan att ens fråga dem om råd. Var det inte lite åt det hållet som Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna (revolutionärerna) – KPML(r) – och maotrogna kinesfalangen SKP propagerade under hela 70-talet? De kämpade för ”folkets” och ”arbetarklassens” ”sanna intresen”. Det enda resultatet blev att folk spydde bara de hörde ordet ‘politik’, fackföreningarna tappade i antal och aktivitetet, och manegen var krattad för 80-talets yuppiefiering med alla dess excesser.

  P.S: I kyrkovalet fick ”övriga partier” i klump ca 1,2 procent – det bör väl vara F! om de ställde upp, Piratpartiet och Rättvisepartiet Socialisterna? Ungefär som att Julian Assange fick mindre än 1 procent i senatsvalet i hans egen delstat?

  P.P.S: Har för mig att ett antal muslimska stater hade en extra skatt på landets judar. Samt att de inte fick ha hästar, utan bar rida på åsnor. Och naturligtvis gå ur vägen när någon ur den härskande gruppen närmade sig. Hatfeministernas paroller verkar ju ofta vara plankade eller i alla fall starkt inspirerade av folk som Julius Streicher. Och när totar megärerna ihop en kampsång? Det är ju bara att byta ut benämningarna på de grupper som nazisterna utpekade som motståndare, och ersätta dem med ”männen”, ”gubbarna”, ”patriarkatet”, ”könsmaktsordningen”. Fast jag har ju förstås svårt att föreställa mig att de med en kvinnlig Ernst Röhm i spetsen ”rensar gatan” med påkar och knivar.

  Svara
 11. ”Jämställdhet är ett verktyg för att skapa tillväxt. På Tillväxtverkets konferens Uppdrag tillväxt – hur då? i Stockholm 25 september går det att ta del av flera konkreta exempel på hur det går till.”

  Jämställdhet ja, utom när det gäller dem själva då givetvis…

  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/tillvaextverket/pressrelease/view/pressinbjudan-konferens-uppdrag-tillvaext-hur-daa-907280

  Svara
 12. Vafan!!! Förbjuda 2 1/2 män??? Det enda vattenhål som snart finns kvar på TV. Visserligen bara en spillra av sitt forna jag utan Charlie, men ändå.

  Kan vi inte starta manslobbyn och äska några Miljoner av staten och kräva att Oprah, Gokväll och melodifestivalen förbjuds?

  2 1/2 män, Top gear, ice road truckers och hockeykväll kan vi godkänna.

  Jävla trams. Jag vill inte betala skatt till dårar och Rödgardister. Skicka varenda Könsordsfeminist till Nordkorea. Där skjuter dom kvinnor som klär sig i kortkort och vickar på häcken. Det förlovade landet för patrasket med andra ord.

  Kim Jung il skulle ju kunna sända sina kvinnor av ovan nämnda sort hit så gör vi ett byte helt enkelt. Alla nöjda och glada.

  Svara
  • Grodan Boll

    /  09/20/2013

   ”Skulle kunnat ha sänt sina kvinnor”, Kim Jong Un å andra sidan…
   =)

   Svara
  • Daddy:
   +1 på ditt förslag om att skicka dem till Nordkorea och det där med Oprah och den andra skiten…

   Svara
 13. Pelle

   /  09/20/2013

  Inte relaterat till detta ämne men tyckte detta var ganska intressant.

  http://mobil.dn.se/sport/ishockey/krav-pa-att-mota-killar/

  Kan tänka mig en del som skulle rasa över detta… 🙂

  Svara
  • Pelle:
   De är smarta och vet om att de blir mycket bättre av att möta killar, finns det några sporter där man inte blir bättre av att träna/möta/spela med/spela mot killar som är bättre i de flesta sporter? Klart de blir bättre, de blir tvungna att bli bättre för att matcha.

   Men gissar också att en del ser en sådan sak som jättenegativ bara för att det faktiskt påpekas att killar är bättre istället för att se det positiva vilket är att tjejerna blir mycket bättre på allt…

   Svara
   • Pelle

     /  09/20/2013

    Det är väldigt smart av dom, man måste ju möta bättre motstånd för att utvecklas. Men jag kan tänka mig att det finns många som tycker att det vore mycket bättre med obligatorisk genusutbildning i alla svenska (pojk)hockeylag, så kan vi socialt konstruera om pojkarna att bli som tjejer så kan dom tävla på samma nivå.

    Svara
 14. Claes-Peter

   /  09/21/2013

  Ordet ”gubbslem” har lika fin klang som ”gooks” – skillnaden är att ordet gook är tabu och förbjudet, medan gubbslem är ett ord som inte bara fritt får framföras utan till och med blir bekostat av skattemedel. Tror inte att en teatergrupp av män som pratar om ”surfittor” skulle belönas med statliga guldregn. Men ett lagom ord skulle kunna vara ”gumknöl” – ett danskt ord för extrem ”gamnacke” men som på svenska har lite andra associationer som funkar bra på ociviliserade och osakliga debattörer.

  Svara
  • Claes-Peter:
   Hehehe, ”en teatergrupp av män som pratar om surfittor” 🙂

   Nä det skulle knappast bekostas av skattemedel… 🙂

   Skulle gumknöl börja användas så skulle det inte dröja många sekunder innan det blir tabu för då skulle man genast klassas som gubbslem…

   Svara
 15. Claes-Peter

   /  09/21/2013

  Faktiskt – 2½ Män (Men) – är jag inte så förtjust i. Jag tyckte tidigt att serien var ”för mycket”, och jag är mycket förvånad över att de flesta kvinnor faktiskt rycker om serien! Är det egentligen så, att Charlie Sheen är kvinnornas VERKLIGA idealman? Men rollfiguren är ju en emotionellt djupt störd man, som inte har förmåga att knyta an, känna djupare känslor eller känna riktig empati. De ständiga byten av flickvänner är ju rent maniskt.

  Men när rapporterna strömmade in om misshandlade prostituerade, så inledde jag en egen bojkott av programmet. Sheen är ju i verkliigheten mycket, mycket värre än rollfiguren! Det finns ju faktiskt gränser – och på fel sida om dem befinner sig också de rappare och ‘hip-hoppare’ som skryter med hur mycket deras prostituerade drar in till dem, och det ‘bling-bling’ de köper för pengarna. Och hur de får fart på dem – ‘smack my bitch up’ – om det nu handlar om en fix heroin eller misshandel har jag inte klart för mig. Det är inte själva kvinnosläktet som är motståndaren, utan ett antal dominanta honor som leder hela flocken på fel vägar.

  Svara
  • Claes-Peter:
   Jag tittar inte heller på det programmet, har sett något avsnitt bara. Men jag fattar att det bara är att byta kanal för att slippa…

   Svara
 16. Claes-Peter

   /  09/22/2013

  Om någon är gammal nog att minnas komikern Benny Hill och hans TV-serie, så kanske ni minns att socialdemokratiska kvinnoförbundet vill förbjuda den – det förekom lättklädda damer. När en journalist frågade kvinnorna om vad de sett, så svarade de att de INTE sett programmen!!! För de såg inte på sådan simpel underhållning på TV – de gick istället på te-aaaaaa-tern! (Överdrivet och långt öppet a-ljud). Ja, sossarnas arbetarkvinnor blev snabbt finare än de fina damerna i överklassen… 🙂

  Svara
  • Claes-Peter:
   Jag minns Benny Hill! Skulle knappast gått att visa på tv idag, då hade många förbudsivrare skitit ner sig av indignation 😉

   Svara
 17. Felix

   /  10/25/2013

  Finns det något sådant som en manlig, aktiv feminist som inte har spaghettiarmar?

  Svara
  • MiT

    /  10/25/2013

   Felix:
   Hahaha! Det har du fan rätt i att det nog inte finns! 🙂 🙂

   Svara
 18. Claes-Peter

   /  10/26/2013

  Det där med kommunister och nazister som varandras motsatser – under 20-talet, då Ententen fortfarande kontrollerade att Versailles-fördragets villkor efterlevdes, så övade tysk militär med både flyg och pansar – i Sovjet! Vidkun Quisling, som blev landsförrädare innan det blev chickt och kallades visselblåsare, började sin politiska karriär som kommunist men bytte sedan häst, så att säga. Stalin hade inga dubier mot att bilda en pakt med Hitler för att få halva Polen och kunna i lugn och ro uppsluka de baltiska staterna. Och Finland, var det ju tänkt, men ‘fascisterna’ motsatte sig att ”folket kom till makten” – enligt tidningen Norrskensflamman, som ju snart fick en alldeles egen pangnyhet på närmare håll. Det tyska nazistpartiets officiella namn lyder i översättning ‘Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet’. Fiendskapen partierna emellan påminner om fiendskapen mellan sunni- och shiamuslimer. Och alla fyra parterna förenas ju i sitt hat mot judarna…
  ——————————————————————————————–
  Och nu till något helt annat. Alla borde se detta youtube-klipp! Seriously!

  That’s why women shouldn’t play soccer…

  Svara
 1. Politikerförakt | WTF?
 2. Genuskrav i förskolan | WTF?
 3. Gör som Schyman, premiera svinaktigt beteende | WTF?
 4. 10 budord för F! | WTF?
 5. Fredrikor på ”Upphetsningsmöte” | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: