Till Sveriges Kvinnolobby

Jag tycker att det är några frågor som ni borde svara på i förra inlägget, bland annat varför ingen inom Kvinnolobbyn, och som redan representerar er offentligt, sjäva ställde upp som modeller på bilden med skylten ”KLIPPA KUKEN”? Är ni rädda för att ingen av er är photogénique nog? Jag kan lugna er på den punkten, ni är skitsnygga på en bild med skylten ”KLIPPA KUKEN”! Som ni ser nedan så vill jag gärna hjälpa er med er kampanj #klippkuken så jag har skapat bilderna åt er, så ni slipper arrangera fototillfällen, skriva skyltar, ta foton, redigera dem och andra konstiga rutiner som ni sedan måste se över.

Så här kommer färdiga bilder, klara att användas! Ni behöver inte betala mig något för dem utan jag gör det för er viktiga kamp för manshat jämställdhet. Och jag vill ju inte tära på era miljoner som ni får i bidrag, de behövs säkert för skylttillverkning i framtiden. Men det vore juste om ni länkar till min lilla blogg om ni använder dem?

Se så snygga ni är på en likadan bild, finns ju inget skäl att inte själva ställa upp i framtiden?

gertrud_åström_klippkuken

Gertrud Åström med skylt

clara_berglund_klippkuken

Clara Berglund med skylt

inger_malm_klippkuken

Inger Malm med skylt

catharina_alpkvist_klippkuken

Catharina Alpkvist med skylt

elvy_svennerstal_klippkuken

Elvy Svennerstål med skylt

emma_johansson_klippkuken

Emma Johansson med skylt

maria_sandgren_loa_klippkuken

Maria Sandgren Loa med skylt

aase_smedler_klippkuken

Aase Smedler med skylt

elisabeth_olsson_klippkuken

Elisabeth Olsson med skylt

Och eftersom ni har några till på er hemsida som verkar ha viktiga funktioner i ert kampanjande så kan man ju undra varför inte de ställde upp på bilderna? De är ju organisationssekreterare, programansvarig, projektledare och projektkoordinator. Kanske man kan gissa att någon av dem varit inblandad i #klippkuken? Men jag tycker att de kunde ställt upp själva, kolla bara hur snygga de hade blivit med en sån skylt i handen!

kansli_johanna_dahlin_klippkuken

Johanna Dahlin med skylt

kansli_stéphanie_thögersen_klippkuken

Stéphanie Thögersen med skylt

kansli_moa_egonson_klippkuken

Moa Egonson med skylt

kansli_sepideh_shahrokhi_klippkuken

Sepideh Shahrokhi med skylt

Som ni själva ser så blir ni alla verkligen skitsnygga och passar jättebra på sådana här bilder. Och som lök på laxen så framstår ni verkligen som väldigt sympatiska, vilken bonus! Så ni behöver inte vara rädda för att själva ställa upp i framtiden jag lovar!

Och för de läsare som är dumma i huvudet och inte fattar det så kan jag meddela att samtliga bilder är montage, förbannat snygga montage men ändå montage…

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

29 kommentarer

 1. Jaaa, missa inte de coola feministerna!

  Svara
 2. Är väl bara att blunda och fråga valfri antar jag…

  Svara
  • synd jag inte bor i stockholm (för jag antar att hon vill ha killen med i studion) för jag hade gladeligen hoppat på tillfället.

   Svara
   • dolf:
    Jag antar också att det är Stockholm. Det som inte finns eller sker i Stockholm finns inte eller har inte hänt tror ju en en del… 😉

    Svara
   • Gnurgel

     /  09/21/2013

    Snälla, låt bli! Idiotfeminister som Cissi Wallin borde inte få prata med vettiga människor som dig. Man får aldrig komma fram på vettiga villkor i massmedia. Svält ut dom istället! Vägra massmedia! Länge leve Toklandet, Dolf, Bakflash, enstillaundran och alla ni andra! Pruttmedia kan ta sig i snippan!

    Svara
  • Claes-Peter

    /  09/22/2013

   Typ:”Typisk jude söks till die Sturmabteilungens stormöte – måste tycka om att lynchas offentligt. Masochistisk läggning en fördel, bör tända på förnedring. Svar till Ernst Röhm, SA-ledare och hbtq-representant.”

   Svara
   • Claes-Peter:
    Jag vet inte men jag tror faktiskt att hon är ärlig med detta! Ärlig såtillvida att det ska vara en som bara har genus i huvudet samt en som tycker det är skit och det ska vara som ett samtal. Men hon glömmer att det blir 2 för genus och en mot…

    Svara
 3. Jag är lite tveksam till dina nya bilder, men förstår nog dina grunder och din intention. Själv tar jag en annan väg i denna fråga. Jag har kommenterat detta lite närmare under mitt eget inlägg.

  Svara
  • enstillaundran:
   Det finns många olika vägar, när det gäller dem här så leder ju de vägar som provats hittills till block och tystnad.

   Det finns ju en anledning till att de inte själva finns på sådana här bilder från början utan låter andra ta smällen.

   Jag anser i alla fall att ju mer de förknippas med att klippa kuken, oavsett hur, desto mer obekvämt blir det för dem. Men det har ju aldrig räckt med en enskild metod för att uppnå någonting?

   Svara
   • Nej, det krävs nog fler än en väg/metod, om inte för annat så för att det finns så många olika typer av feminister.

    Svara
    • enstillaundran:
     Är de så olika egentligen? ”Not all feminists are like that”, så låter det från början när något namn på någon galen typ nämns. Tills man börjar fråga om saker och ting, då kryper det fram att ”all feminists are like that” verkar gälla i alla fall… 😉 Gång efter gång…

     Svara
  • Oslagbart! Men jag tror faktiskt inte att talgbolls kommentar går hem bland kvinnliga feminister. Det där är ett övertramp, så får inget gubbslem skriva oavsett hur mycket feminist hen är.

   Svara
  • Gnurgel

    /  09/21/2013

   Här är talgbollen en bra bit över gränsen för vad den schyssta femistkillen får göra. Antagligen fiskar han efter ett tröstligg och tänker att det kan vara enklare då hon börjat gråta över sitt dumma ex (som hon själv valde istället för att ta ihop det med en mesig talgbollsfeminist).

   Svara
  • Björn

    /  09/22/2013

   Talgboll polerar sin rustning…
   Undrar vad kukexet hade gjort mot Linnea efts hon vill sparka in hans skalle som hämnd. Skallinsparkning och kukklippning på den feministiska hämndagendan alltså. Då vet vi

   Svara
  • urban jungle

    /  09/22/2013

   Haha, Talgbollen försöker smila in sig och bygga upp ett förtroende så han en gång i framtiden ska få komma till och våldta linnea. Vi vet ju hur män är….enligt sådana som Talgbollen.

   Svara
   • urban jungle:
    Talgboll blir en parodi på sig själv!

    Svara
    • Björn

      /  09/22/2013

     Usch jag fick en skämsattack på när jag kom att tänka på Talgbollens systerskapskram. Ryser av vämjelse inför ett sådant uppenbart alla-män-är-svin-fjäsk.

     Svara
     • Björn:
      Den stora skämskudden åkte fram där va? Den som döljer HELA ansiktet…

 4. Kom igen nu, ska ni inte bli medlemmar i Feministiskt Forum För Män?

  https://www.facebook.com/groups/521613727895613/

  Svara
 5. Ja har själv träffat på dom här ostraffad skulle vilja säga tja varför inte klippa fittan det finns system som kan få dessa tjejer att ändra uppfattning så varför inte göra en festival där dessa vissas upp vad dom tänder på med dom tekniska hjälpmedel. Och vissa sen hur fort det går att stänga av dessa sex vägrare som dessutom vill förbjuda svenska män att ha sex vare sig i Sverige eller utomlands!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: