Miljöpartiet är ju helt bisarra!

Miljöpartiet vill ha mer genuspedagogik” skriver Riksdag&Departement.

”Miljöpartiet vill få pojkar att ifrågasätta förlegade könsroller för att förhindra att de rekryteras till extremistiska rörelser. Ett förslag om detta finns med i den kommande skuggbudgeten.

Pojkar får sämre betyg i skolan, något som bidrar till att de lockas till rasistiska rörelser. Detta bottnar i att pojkar drabbas av en så kallad anti-plugg-kultur, menar Miljöpartiet som under fredagen presenterade några av de kommande budgetförslagen.

För att höja betygen och minska risken för rekrytering till extremistiska rörelser vill partiet lägga 340 miljoner kronor under fyra år på normkritiskt arbete i skolor. Det handlar bland annat om att ifrågasätta förlegade könsroller.

En liten del av potten, 10 miljoner kronor årligen, ska gå till att inrätta ett nationellt centrum för normkritisk pedagogik.

75 miljoner kronor per år ska gå till ett stimulansbidrag för att kommuner ska kunna anställa jämställdhetssamordnare som ska arbeta i skolorna.”

stupidisera1

Hur blev det så här i Sverige? Vad håller de på med? Är det så det funkar? Först ser man till att pojkar missgynnas, diskrimineras och hatas lite allmänt sådär för att sen kunna motivera hjärntvätt på dem för att de tröttnat på att köras med? 340 miljoner för ”normkritiskt arbete i skolor”, smaka på de orden ordentligt några gånger… Sen smakar ni på ”nationellt centrum för normkritisk pedagogik” också ett par gånger. Kan någon med några celler kvar ens tänka sig att rösta på MP? Det finns ju redan alldeles för mycket av sånt här, kanske det finns ett samband med att det räcker med 0,1 på högskoleprovet för att komma in på lärarhögskolan?

Vad jag kommer ihåg så var ju inte MP så HÄR galna på 80-talet? Och inte 90-talet heller, i alla fall inte första halvan. När började det gå snett på allvar för dem? Man blir ju mer och mer övertygad om att de är någon galen, inavlad och isolerad sekt!

väckelsemöte

Det står att bilden ovan från Expressen är från kongressdagarna men jag tror den är tagen på något sektmöte för det kanske kan förklara galenskapen!

Läs lite här  om Bunkefloprojektet!

Juggen har ”En kort guide till feminismen”.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

125 kommentarer

 1. Denna Arnholm…

  Retweetad av Wetterberg

  Svara
 2. Johan Grå

   /  09/25/2013

  Jag tror en del av problemet är att Sverige leds av unga människor som har lite utbildning eller just kommer från universiteten, som i sin tur marineras i genusvetenskap. Oavsett vilken del av styret man ser till, media eller de folkvalda, så är åsikterna alltid unga. Unga människor tenderar vara mer för att pröva nytt och följa nya idéer.

  Svara
  • robjoh

    /  09/25/2013

   Problemet är snarare att vi inom universitetsvärlden inte lär ut den vetenskapliga metoden.

   Svara
   • Det är en del av problemet. På lärarprogrammet finns så många fler problem som att man faktiskt inte värderar kunskap. Om man hade gjort det hade det varit lätt att utvärdera vilken typ av pedagogik som får elever att lära sig bäst. Så sker inte eftersom pedagogerna bara ser kunskap som en marginell biverkan av deras ideologiska föreställningar om vad som ska ske på en skola.

    Svara
   • Tillägg. Inom psykologin, som är mitt huvudsakliga fält, är vissa mycket noga med att lära ut vetenskaplig metod men trots det tycks genusteorin tillåtas en oemotsagd position som kritisk granskare.

    Svara
  • Johan Grå:
   Just det där att de marineras på universiteten/högskolor är nog det viktiga. En av de viktigaste sakerna är att få bort de som marinerar och deras makt att påverka. För det är en extrem fördumning man ser!

   Svara
   • Ja, verkligen. Fast jag vill ändå slå ett slag för att jag tror att ungdom spelar roll också. Samma kunskaps- och erfarenhetsförakt vi ser på lärarprogrammet präglar stora delar av samhällskroppen. Det ses inte minst på politiker där ungdomar hyllas och partiledarpositionen snarare betraktas som ett avstamp för karriären än den kröning av karriären det rimligtvis borde vara att styra vårt land.

    Svara
 3. ”När kvinnor deltar i högre grad i beslutsfattandet minskar korruptionen.” säger Reinfeldt… Plus en del annat!

  http://www.expressen.se/debatt/storsta-brottet-mot-manskliga-rattigheter/

  Svara
  • Om man ska utgå från Sverige har kvinnorna sett till att deras variant av korruption är laglig, nämligen ”genusforskningen” med sitt svarta hål där pengar slängs in utan att ge resultat som gynnar samhället. Att det är en fråga om korruption råder det ingen tvekan om när det går så långt att män kan dömas till fängelsestraff utan bevis, allt för att göra feministerna glada.

   Svara
   • juggen:
    Och inte bara det, Tillväxtverket, AF eller varför inte nu senast Gunilla Carlsson vars lön var biståndspengar… Det är samma typ av människor oavsett.

    Svara
    • Man (inte en) kan ju undra vad det är som gör att detta helt gått Reinfeldt förbi. Eller så är han lika korrumperad som hans ”felfria” kvinnliga kollegor. 😉

     Svara
     • MiT

       /  09/26/2013

      juggen:
      Det finns ju mäktiga organisationer, sådana som t ex vill klippa kuken av män, som ska tillfredsställas också… 😉

     • Vet vet, han kanske är rädd?! 🙂

     • MiT

       /  09/26/2013

      juggen:
      Med tanke på vad Kvinnolobbyn visat sig vilja eftersträva så kanske kastrationsångesten ligger tung över Rosenbad… 😉

     • Haha ja! Det kanske är svårt att föreställa sig vad som pågår i maktens korridorer…

 4. Så det är detta det handlar om på Tillväxtverkets ”konferens” En som inte verkar gilla det i alla fall, hon är förmodligen ensam…

  Svara
 5. robjoh

   /  09/25/2013

  Miljöpartiet har en religiös sekt. Detta gäller allt de sysslar med. I helgens DI sa Åsa Romson att en ny kärnkraftsreaktor var otänkbart. Svaret borde ha varit att om vi ska bygga nya kärnkraftsreaktorer så ska de kunna vissa på X, Y och Z. I Åsas värld är all kärnkraft lika, vilket bara visar hur teknisk okunnig hon är. Nej slutsatsen är alltid vind, sol och biobränslen. Detta trots att inget land i världen har lyckats lösa hur vi ska reglera vind och sol så att vi också får el när solen inte skiner och vinden inte blåser. Inget land har lyckats att få sitt energibehov från biobränslen utan skogsskövling.

  Vi ser samma problem med Miljöpartiets förslag på normkritiskt tänkande. Man vill införa något på bred front innan man faktiskt vet om det fungerar. Det finns ingen vetenskap bakom det Miljöpartiet säger, det är en religion. Bara tanken att det skulle vara förlegade könsroller måste vara den mest idiotiska idé som jag hört. För om det skulle kunna vara sant måste ett av följande två alternativ vara sanna:
  1, Pojkar har alltid presterat sämre än flickor och ligger kvar på en låg nivå
  2, Pojkar har på de senare åren fått mer av en förlegad könsroll.

  Alternativ 1 stämmer inte och om alternativ 2 stämmer så kan vi inte kalla det en förlegad könsroll utan snarare en ny könsroll. Att miljöpartiet ens lägger det här förslaget visar på att de inte bryr sig om den vetenskapliga metoden.

  Svara
  • robjoh:
   De är ju totalbisarra! Så här galna var de inte förr, det har kommit ”smygande” de sista 15 åren eller nåt.

   Svara
  • Dreadlock

    /  09/25/2013

   ” Nej slutsatsen är alltid vind, sol och biobränslen. Detta trots att inget land i världen har lyckats lösa hur vi ska reglera vind och sol så att vi också får el när solen inte skiner och vinden inte blåser. ”

   i ett scenario med en 38%-ig andel av hela energiförsörjningen bestående av sol -och vindkraft, så räcker resten av elproduktionen som reglerkraft när det varken blåser eller solen skiner.

   Större andel än 38% innebär att Kärnkraft,vattenkraft och alla kraftverk som drivs med fossila bränslen måste byggas ut.

   Så vitt jag har förstått det.

   Svara
   • robjoh

     /  09/25/2013

    @Dreadlock
    38% av vår elektricitet är ca 40 TWh, eller fyra gånger mer än vad jag har sett siffror på (10 TWh). Om svensk vattenkraft ska klara det måste svensk vattenkraft kunna leverera 20000 MW (på vintern) konstant över en vecka.

    Du får gärna ge mig en länk för hur man har kommit fram till den siffran, för jag finner det otrolig med tanke på vilka problem man fick när tre reaktorer låg nere 2009.

    Svara
    • Dreadlock

      /  09/25/2013

     Här är länken. http://bengts.blogg.viivilla.se/2012/12/13/okar-sol-och-vind-kravet-pa-reglerkraft/

     Jag plockade ut den som ett exempel för det verkar finnas en stark konsensus för ungefärligen samma siffror som i länken bland energiberäkningsoptimister. Och samma svar har jag fått från flera olika håll, inte bara Mp. Reglerkraften i dagens läge skall räcka långt utan att bygga ut .

     Men som du skriver så finns det en märklig paradox inbyggt. Våra kärnkraftverk är stort sett ålderspensionärer inom snar framtid. Och vad måste vi göra då ? Jo bygga nya kärnkraftverk , bygga ut vattenkraften , eller ,öka intaget av köpt energi utomlands, om drömmen om en 50% -ig andel av förnybar energi ska bli verklighet. Reglerkraft måste fram oavsett.

     Svara
 6. Björn

   /  09/25/2013

  Jag har inte läst ditt inlägg ännu men jag råkade läsa på arsinoe nyss (för jag gillar högt blodtryck) och det som hon skriver är så dumt så det endast överträffas av hennes kommentatorer.
  http://www.arsinoe.se/det-handlar-inte-om-vad-kvinnor-kanner-det-handlar-om-mans-ratt/

  Sorry, bara kände att jag måste säga detta till någon som möjligen skulle hålla med mig!

  Svara
  • Jonte

    /  09/25/2013

   Fanny kan vara lugn, jag kommer till skillnad från talgbollen aldrig att ge henne en komplimang.

   Svara
   • Dreadlock

     /  09/25/2013

    Sitter här och funderar över hur vi män kan ta vårt ansvar , sträcka ut en hand , lyssna på dessa unga tjejer och göra något åt detta allvarliga samhällsproblem – Att ge ut komplimanger. Det är en styggelse.

    Jag föreslår att vi låter trycka upp palestinaschalar med inbroderad text ”klippa Kuken” och dela ut gratis till Fannys blogg och läsarna där. Det löser 3 problem. Det första talar om för heeela världen att här går stolta orakade rabiesfeminister som inte tar någon skit (komplimanger) och för det andra borde texten ”klippa Kuken” borga för spännande diskussioner alla orakade systrar emellan som bär samma schal. För det tredje måste vi män påpeka för Rabies kvinnorna att om man bär schalen som en Hijab , så finns det en nästan 100% garanti att inte bara heteronormativa män kommer avstå från kontakt, utan även hela karusellen med HBTQ och transpersoner. Problem solved.

    Svara
  • Björn:
   Hahaha, visst är hon fantastisk? 🙂

   Svara
   • Björn

     /  09/25/2013

    Helt seriöst, jag får fnatt av att läsa hennes alster. Allt allt allt hon skriver är galet. Sist var det någon frågestund där en jänta var ledsen över att hon måste vara så rädd när hon går ensam hem. Svaret var givetvis ”Mmm det är egentligen inte så farligt, det är bara det att Patriarkatet vill att du skall vara rädd, så därför säger det att det är farligt”. Man baxnar!

    Svara
    • Björn:
     Ett ständigt flöde tragiskt humor därifrån. Som en kran som inte går att stänga av 🙂

     Svara
  • Pelle2

    /  09/25/2013

   Som sagt var, det kommer aldrig hända att jag skulle ge Fanny någon komplimang för något.Hon måste vara seriöst dum i huvudet om hon jämför en komplimang med trakasserier. Vet hon vad ordet betyder ?

   Svara
   • Jonte

     /  09/25/2013

    Ärligt talat undrar jag om inte det som stör Fanny mest är när män ger komplimanger till andra kvinnor än henne själv. Varför är det alltid de kvinnor som minst sannolikt får komplimanger från män (Fanny, Lady Dahmer etc…) som tycker att komplimanger är trakasserier?

    Svara
    • Läste precis hennes text. Jag förstår på sätt och vis vad hon menar, men det fullkomligt idiotiska är att hon hävdar att det enbart är män som gör sådant. Själv har jag blivit antastad av kvinnor otaliga gånger, och då menar jag just fysiskt. Utöver det har många kvinnor känt sig tvungna att gå fram till mig och berätta vad de tycker om mitt utseende, som om att jag någonsin bett dem om deras åsikt. Och ja, det är irriterande i längden, speciellt om personen ifråga står kvar som ett fån efteråt och förväntar sig att jag ska dra igång en konversation. Det är ju inte så att jag anser någon vara en intressant samtalspartner endast för att den tycker något om mitt utseende. Hela komplimangsbiten tycker jag är ganska ointressant. Jag hade faktiskt uppskattat mer om en kvinna kom fram, presenterade sig och började samtala om något intressant.

     Svara
   • Björn

     /  09/25/2013

    Nej, det kommer liksom inte att hända. Så stor respekt har jag för henne att jag aldrig kommer att säga något vänligt vare sig till eller om henne.

    Svara
  • lilycrowart

    /  09/25/2013

   Jag vet inte vilket som är mest bisarrt, Fanny eller Miljöpartiet. Den förstnämnda måste vara ett konstprojekt, hon kan inte finnas på riktigt…väl…?

   Svara
 7. Kalle

   /  09/25/2013

  Vad är likheterna mellan MP och en vattenmelon?

  Svara
  • Jonte

    /  09/25/2013

   Grön på utsidan men röd på insidan?

   Svara
  • Kalle:
   Gröna på utsidan och illröda på insidan… 😉

   Svara
   • Kalle

     /  09/25/2013

    RÄTT!

    Svara
   • Måns

     /  09/25/2013

    nja snarare torra och glåmiga på utsidan och naivt rödbruna på insidan… 😉

    ”pengar, fabriker är dumma” så förbjud dem (Miljöpartiets:s i praktiken enda politiska lösning på miljöproblem)

    Svara
 8. Eller så är han smart och skyr de galningarna som pesten…

  Det kommer nog att komma en hel del från ”konferensen. Ska försöka samla lite här istället

  Überhönan för Sekretariatet för Parapsykologi är också med minsann… Och där kommem färgens viktighet in igen

  WTF? Hur kan überhönan för sekretariatet ens säga något sådan? Är hon både blind och döv?

  Svara
 9. Gnurgel

   /  09/25/2013

  De är inte bara en religiös sekt. De är en blandning av korrumperade kombinerat av nyttiga idioter som går maktens ärenden där feminism och Agenda 21 är viktiga beståndsdelar. Småskalighet har ersatts av att framtiden handlar om gigantiska gröna städer där allt övervakas med teknik. Att elda med ved är rasistiskt, osolidariskt och antifeministiskt bland miljöpartiets elit. Detta normkritiska arbete innebär bara att pojkar i ännu högre grad får höra att de är dåliga bara för att de är pojkar och kommer definitivt att göra att de vänder sig ännu mer mot samhället. Extremismen kommer att öka ännu mer. Allt går helt enligt plan. Miljörörelsen är bara ytterligare något man kan använda för att åstadkomma den totalitära staten.

  Rosa Koire ger intressanta förklaringar till varför Miljöpartiet uppför sig som de gör.

  Svara
  • Gnurgel:
   De har ju tappat allt, innan var de galna men ändå med visioner som kunde vara lite tilltalande även för icke frälsta, men nu?
   Ska kolla när tiden finns, den är ju 2 timmar… 🙂

   Svara
 10. Undrar hur det skulle tas emot om man vände på det… Inte lika ”roligt” skämt då antar jag

  Svara
  • Kalle

    /  09/25/2013

   So many hen(s) – so little time 2 vända uppochned å göra julgransfot…tihihi 🙂

   Svara
  • Pelle2

    /  09/25/2013

   Tja, det är väl samma typ av feminister som vill klippa kuken så vem är förvånad ?

   Svara
   • Pelle2:
    Hon skulle nog inte tycka att det var lika fyndigt i alla fall gissar jag… 😉

    Svara
  • Blåval Rödval

    /  09/25/2013

   Hon får väl gå på speed dating.

   Svara
   • Blåval Rödval:
    Haha, undrar hur många hon hinner kicka innan ryktet gått… 😉

    Svara
    • Blåval Rödval

      /  09/25/2013

     Noll, om hon försöker sparka fel kille.

     Sparka nån i juvelerna är inte manligt kryptonit som många av dessa induhvider verkar tro.

     Mest troligt är att juvelernas ägare blir så pass upprörd över tilltaget att all uppfostran försvinner på ett ögonblick.

     Svara
     • MiT

       /  09/26/2013

      Blåval Rödval:
      Har de aldrig fått en riktig jävla fetsmäll innan så kommer de att få stifta bekantskap med en sån väldigt fort…

  • Hjalmar

    /  09/26/2013

   Pollettfeminister…
   Lägg i en pollett & de snackar skit hela da’n.

   Svara
 11. Hahaha, bra koll av kepskillen…

  https://twitter.com/erikrapp

  Svara
 12. Hmmm…

  Svara
 13. Tjohoo, har hittat ännu en som heter något med fitta på twitter… De verkar vara såååååå vuxna.

  https://twitter.com/superfitta

  Svara
  • Pelle2

    /  09/25/2013

   Det är väl bara ett utslag av den vanliga feministiska Tourettesen.

   Feministerna är faktiskt lite som barn i sitt uppträdande. De är barnsligt förtjusta i könsord. Lite som om de stannade kvar i kiss och bajsåldern.

   Svara
   • Pelle2:
    Om de inte har tourettes, vad är det då? Vill de vara män så förtvivlat mycket att de pratar och benämner saker som de tror att män gör?

    Svara
 14. »Miljöpartiet vill få pojkar att ifrågasätta förlegade könsroller för att förhindra att de rekryteras till extremistiska rörelser.«

  So Miljöpartiet wants to fight its own body of voters. Weird. And cool at the same time.

  Svara
 15. Det värsta är inte att MP tycker så här, för i min mening har de alltid varit verklighetsfrånvända tomtar. Och de andra partierna betraktar dem nog också som extrema, för efter 30 år i riksdagen har de fortfarande inte fått en enda ministerpost.

  Nej, det värsta är att Alliansen inte öppet och tydligt argumenterar mot det tramset som din bloggpost beskriver.

  Svara
  • robjoh

    /  09/25/2013

   Jag måste instämma här. Var är kritiken både från alliansen och socialistiskt håll? Varför ifrågasätter man inte resursslöseriet? Varför är det ingen som faktiskt sätter ner foten och ställer några hårda frågor.

   Svara
   • Jonte

     /  09/25/2013

    Med tanke på hur populära såna teorier är inom journalistkåren så tror jag att det till viss del faktiskt handlar om rädsla.

    Svara
    • Det är inte journalisterna som röstar

     Svara
     • Jonte

       /  09/25/2013

      Nope, men de är rädda för att journalisterna ska påverka de som röstar.

  • bashflak:
   Det är helt sant, detta borde vara som en straffspark utan målvakt och ett mål lika brett som kortlinjen.

   Svara
 16. Jaa nu blir det ”hett om öronen igen”. Någon förklaring borde det finnas till att pojkar har sämre resutat i skolan. Kanske någon form av särbehandling….som gått överstyr, eller? Och nu så är det plötsligen dåligt att denna särbehandling gett ett tydligt resultat……så då fortsätter man framåt i stället för att vrida tillbaka lite granna till det som fanns förut…..risken med denna MP logik är ju att man hamnar gång på gång ur askan i elden……..
  En förändring borde göras reversibel dvs ifall FAIL så startar man om från ruta 0 igen…..
  Men man kan ju inte båda äta kakor och ha dom kvar….dvs ett ”dissande” av en identifierbar grupp kan på sikt förändra/försämra/skada individerna i denna grupp….skulden och problemet finns ju inte i denna grupp utan i de grupper som skapat förändringarna för dessa gruppmedlemmars möjligheter och rättigheter och så vidare….

  Svara
  • oldman94:
   Och det där med felsökning har de aldrig hört talas om överhuvudtaget. Man kan ju börja med att gå tillbaka till en tidpunkt när det var hyfsat bra och se vad som tillkommit som en start. Men det är väl enklare att skylla på andra som inte kan försvara sig som vanligt.

   Svara
 17. Någon som har kontakt med norska bloggare som har koll på om de i Norge också vill ”klippa kuken”?

  Svara
 18. Svara
  • Dreadlock

    /  09/25/2013

   Kuk, Fitta,Håll Käften, Patriarkatet. Heteronormativ.

   Är det sas buzzorden om man vill ”hänga med” twittereliten i – vem kan klämma in flest invektiv på 140 tecken – ??

   Lätt som en plätt ju … fjortisarna står ju i kö ….

   Svara
  • Pelle2

    /  09/25/2013

   Som vanligt är extremfeministerna väldigt sugna på att förklara vad vi inte fattar av deras omhuldade religiösa teorier.
   Hur tror de att de skall kunna värva några anhängare, förutom imbecilla ja-sägare och stenkastarvänster, om de inte kan förklara sin ideologi ?
   Fast å andra sidan är det väl sådana icke ifrågasättande individer dom vill värva till sin religion så att genusprästinnorna kan ha en oinskränkt makt.

   Svara
 19. På tal om bisarrt, en blogg… Jag vill inte ge gratisklick så om ni vill läsa kommentarerna och så så hittar ni nog rätt själva… 😉 Men inlägget kan ni se här. Vill man inte ge klick och sånt till t ex tidningar så kan man använda unvis.it.

  http://unvis.it/burgschki.wordpress.com/2013/09/25/manshat-ar-mannens-fel/

  Dessa hör till så att säga…

  https://twitter.com/MartinaSundman/status/382862777414848512
  https://twitter.com/MartinaSundman/status/382866587679985664
  https://twitter.com/MartinaSundman/status/382867421163687936

  Svara
  • Björn

    /  09/25/2013

   Jag som trodde att victim blaming var fel… Återigen har jag missförstått

   Svara
   • Björn:
    Oavsett vad du förstår och på vilket sätt så är det alltid fel i alla fall. Det går inte att ha eller göra rätt…

    Svara
  • Pelle2

    /  09/25/2013

   Feminister verkar tro att om man återupprepar ett påstående med en dåres envishet så blir det en sanning…

   Svara
   • Pelle2:
    I deras värld så blir det ju så. De är ju inte intresserade av att ens veta att det finns en annan värld utanför deras lilla kupa.

    Svara
 20. Tror ni jag skulle få chansen om jag sökte?

  Svara
  • Dreadlock

    /  09/25/2013

   😀 Med ett sinne för humor kan man ta hela världen med storm. Och då är du mer än väl kvalificerad för praktiken. Enter kissekatternas cave.

   Svara
   • Dreadlock:
    Hehehe, nä blir nog inget med det tror jag. Vill behålla mina kroppsdelar intakta och inte snaggade

    Svara
  • Glöm inte sekatören

   Svara
  • notsure

    /  09/25/2013

   Skicka avklippt kuk och CV senast 25 oktober!

   Svara
  • Pelle2

    /  09/25/2013

   Något säger mig att män inte är välkomna som praktikanter.Det skulle i så fall vara ”män” av typen Kawa Zolfagary,Talgbollen,Inti Chavez Perez,Axel Edgren och Claes Borgström.
   Fast dom är ju redan indoktrinerade i feminism så dom behöver väl ingen praktik där ;-).

   Svara
   • Pelle2:
    Ja! Talgboll for president i Kvinnolobbyn så de hemska barnprogrammen slutar uppmuntra våldtäktskultur!

    Svara
 21. Synd bara att Röde Varg inte verkar vara så klipsk…

  Svara
 22. Hur skulle det vara om Miljöpartiet höll sig i från extremistiska rörelser, som t.ex. radikalfeminismen? Hur tänker man att pojkar inte ska fly hals över huvud till organisationerna på högerkanten när de får höra hur ”privilegierade” de är som pojkar och män och hur mycket de förtrycker kvinnor och flickor? Det är frågor man aldrig lär få svar på.

  Svara
  • Larsson:
   Den frågan kommer du aldrig att få ett svar på nej… 😉 Fast den borde besvaras först av allt!

   Svara
 23. Så Kvinnolobbyn samarbetar med en låtsastidning som försöker kartlägga folk i form av en tafflig PowerPoint-presenation… Amazing…

  Svara
 24. Det vanliga ”gubbighet” är ju givetvis med men hon undrar inte varför de inte försökte få in kärringar utan kvinnor… Och inte fan är någon av de fyra några gubbar ens i den vidaste bemärkelsen? Jobbar på LRF och räknar penisar, låter som ett soft…jobb. Krävs nog extrem utbildning för att klara av det gissar jag…

  http://www.braxonfood.se/?p=4118

  Svara
  • Pelle2

    /  09/25/2013

   Får väl säga att som jämställdhetsfeministern skulle ha sagt.
   Självklart är den kvinnliga motsvarigheten till gubbe kvinna och inte kärring ;-).
   Skriver du kärring är du en hatare och en Breivikare.

   Svara
 25. Hmmm, ska vi chansa på att någon från det bisarra partiet varit inne och tittat på vad som skrivs om dem? 😉

  http://gnuheter.com/creeper/site.php/toklandet.wordpress.com

  Svara
 26. Tjohoo vad förvånad man blir… Och krigsretorik i nästan varenda tweet som handlar om nf2014…

  Svara
  • Pelle2

    /  09/25/2013

   Fyra kvinnor gör en pjäs om män och maskulinitet. Det låter som en självklar sammansättning om man skall göra det. Varför skall man blanda in någon som faktiskt av egna erfarenheter vet hur det är att vara man ?
   Som vanligt består den feministiska gruppen av en hundra procent jämställd ensemble bestående av hundra procent kvinnor. Hur skulle det låta om det var tvärt om ?

   Ser fram emot en pjäs om kvinnor och feminitet med skådespelare som Kjell Bergqvist,Ulf Brunnberg,Mikael Persbrant och Stefan Sauk. Pjäsen kan författas av Leif Gw Persson och Robert Aschberg ;-).

   Svara
   • MiT

     /  09/26/2013

    Pelle2:
    Och tänk om det skulle vara så att ingen ens reagerar på det och ställer en enda fråga om det idiotiska?

    Svara
 27. Jan E

   /  09/25/2013

  Ja, de är verkligen stolliga, men detta är inget nytt. Hörde Åsa Romson idag på radion upprepa partiets krav på att bensinbilar bör förbjudas. Samtidigt bor hon på en gammal skuta som är oljeeldad och därmed släpper ut massor med koldioxid. Hon slits mellan viljan att byta ut oljepannan och att vårda ett gammalt kulturföremål säger hon. Jojo, så kan man också resonera om man vill minska sin trovärdighet.

  För övrigt är inte miljöpartiet bisarra, utan bisarrt 😉

  Svara
  • Pelle2

    /  09/25/2013

   Hon följer väl bara en gammal tradition från miljöpartiet. Per Gahrton som körde bilar utan katalysator,Peter Eriksson som kör en bensinslukande stadsjeep, Maria Wetterstrand som flög till Finland titt som tätt när hon hade sin familj där och Yvonne Ruwaida som åkte taxi till jobbet.
   Med andra ord :
   Pöbeln skall leva miljövänligt medan parteliten gör som dom vill.

   Svara
   • MiT

     /  09/26/2013

    Pelle2:
    Appappapp här, Peter Eriksson bil var ju skriven på hans fru, han ägde minsann iiiiingen sån bil. Samtidigt som han sa att en sådan bil var nödvändig för att han skulle komma hem…

    Svara
    • Pelle2

      /  09/27/2013

     Det var ju kreativt av Peter att skriva bilen på hans fru och skylla på henne.
     Det är väl lite svårare för Maria Wetterstrand,Per Gahrton och Yvonne Ruwaida att förklara sitt beteende. Fast de får väl komma ut som extremfeminister och skylla allt på patriarkatet och strukturerna;-).

     Svara
     • MiT

       /  09/27/2013

      Pelle2:
      Men han skyllde ju på den geografiska strukturen… 😉

  • MiT

    /  09/26/2013

   Jan E:
   Haha ”Hon slits mellan viljan att byta ut oljepannan och att vårda ett gammalt kulturföremål säger hon.”! Är det sant? Ja jävlar… 🙂

   Svara
 28. chattanoga

   /  09/25/2013

  Bisarra och ohederliga – ingen bra kombination.

  I denna artikel hävdar MP att det är satsningar på genuspedagogik som gjort att pojkars skolresultat lyfter i Gnesta (och bör spridas i hela Sverige)..
  http://news.cision.com/se/miljopartiet-de-grona/r/340-miljoner-till-hojda-skolresultat–okad-jamstalldhet-och-minskad-extremism,c9469454
  Tittar man på Gnesta kommuns hemsida ser man bland annat att de sedan 2007 satsat på sk NTA-lådor.
  http://www.gnesta.se/barnutbildning/grundskola.4.5f73524c113768054ab80001048.html
  Klicka på beskrivningen om NTA-lådorna, jämför sedan med vad genuspedagogik kan tillföra till skolresultatet.
  Vad tror ni resultatökningen beror på?

  Tragikomiskt är också att Gnesta har ovanligt låg andel behöriga lärare. Eftersom behörighet numera har mer med genus än med kunskap i kärnämnen att göra tycks lärarbehörighet ha blivit en kontraindikator för kompetens.

  Svara
  • Ja innan man gjort analys, testat i mindre skala (en klass, en skola) så skall man inte göra det hela rikstäckande. Uppenbarligen så är lärarlicensen inget som skapar ”bättre lärare” bara att de med licens får jobben…….och förmodligen högre löner, mer support osv…..har vi någon licens för politiker? UPA kanske de har?

   Svara
  • MiT

    /  09/26/2013

   Chattanoga:
   Blir man förvånad över att ohederliga försöker dra nytta av andras arbete och slå sig på det egna bröstet?

   Svara
 29. Ojdå, han drar K-kortet, börjar han bli lite pressad?

  Svara
  • Pelle2

    /  09/27/2013

   Hon skriver en bok om att journalister slarvar med fakta och har åtminstone erkänt ett faktafel redan nu i boken. Sedan börjar hon gråta om någon kritiserar henne för att hon slarvar med fakta.
   Om man sticker ut hakan på det sättet så skall man nog se till att man är helt felfri själv alternativt erkänna att man kanske har begått ett eller annat fel själv.

   Att dra kvinnokortet som Wolodarski gör är ju enbart pinsamt. Är det någon som har fått stryk i debatten på senare tid så är det ju Janne Josefsson som Kjöller kritiserar hårt.
   Vad beror Kjöllers kritik på i så fall? Manshat ?

   Kjöller kritiserar också Josefsson chef för att han försvarar honom på SVT,s hemsida utan att
   ge henne utrymme för en replik.
   Hade det varit ok för Kjöller om Josefssons chef hade gjort som Wolodarski gör, dv.s Twittra ut kritik mot Josefssons kritiker och på det sättet försvara honom ?
   Det är ju också ganska skrattretande att Kjöller klagar på att hon inte bereds utrymme för replik..
   Det händer ju ganska ofta att de som journalister kritiserar inte bereds möjlighet till replik eller att de möjligen får replikera en gång. Sedan skriver journalisten ett svar på kritiken mot denne och
   avslutar möjligheten till ytterligare repliker.

   Svara
   • MiT

     /  09/27/2013

    Pelle2:
    Precis, hon har hela DN till sitt förfogande! Men just det där att dra K-kortet var lite intressant, han var nog duktigt pressad då!

    Svara
 30. Han sätter nog fingret på en väldigt öm punkt hos många…

  http://changfrick.blogspot.se/2013/09/polisen-gor-inget-fel.html

  Svara
 31. Claes-Peter

   /  09/30/2013

  Ber om ursäkt ifall excerpten är för långa – men vet alla om att Miljöpartiets rötter är i en helt ”alternativ” vetenskaplig värld, där urgammal trolldom friskt blandas med villfarelser spridd av charlataner och kvacksalvare från förra sekelskiftet? Det står faktiskt mycket värre till med Muppartiet än de flesta befarar! Även den mest pessimistiska fantasin skyggar inför förnimmelsen av odörerna från dessa dårskapens soptippar!

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Biodynamiskt_jordbruk Biodynamiskt jordbruk är en odlingsmetod som baseras på ekologisk odling och en form av astrologi. Odlingsformen härrör från Rudolf Steiners seminarier om jordbruk 1924[1] och utgår ifrån en antroposofisk världsbild.[2] Det som praktiskt skiljer biodynamisk odling från ekologisk odling är användandet av de åtta biodynamiska preparaten. Preparaten ska enligt Steiner göra så att kosmiska krafter påverkar jord och växter positivt./…/”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Biodynamic_agriculture ”/…/ Biodynamic agriculture has been criticized as pseudoscience by its critics. In a 2002 newspaper editorial, Peter Treue, agricultural researcher at the University of Kiel, characterized biodynamics as pseudoscience and argued that similar or equal results can be obtained using standard organic farming principles. He wrote that the biodynamic preparations more resemble alchemy or magic akin to geomancy.[56] — In a 1994 analysis, Holger Kirchmann, a soil researcher with the Swedish University of Agricultural Sciences, concluded that Steiner’s instructions were occult and dogmatic, and cannot contribute to the development of alternative or sustainable agriculture and that many of Steiner’s statements are not provable because scientifically clear hypotheses cannot be made from his descriptions (for example, it is hard to prove that one has harnessed ”cosmic forces” in the foods). /…/”

  DN.se LEDARE / Jenny Jewert
  http://www.dn.se/ledare/signerat/miljopartiet-valjer-andesyner-fore-vetenskap/
  Miljöpartiet väljer andesyner före vetenskap // Publicerad 2005-07-24 00:05

  ”Att vara en effektiv agitator handlar till stor del om att snoka upp och referera till vetenskapliga studier som underbygger de egna teserna. I den färdigheten är nog alla partier, debattörer och intresseorganisationer lika goda kålsupare. I vårt högt specialiserade och tekniska samhälle kan det kanske inte vara på något annat sätt. De inomvetenskapliga debatterna måste stötas och blötas i offentlighetens ljus. — Att låta rena villfarelser rättfärdiga politiska beslut är däremot betydligt allvarligare, och i denna obskyra konst lyser en gul liten maskros starkare än både rosor, blåklintar, vitsippor och fyrklövrar tillsammans. Visst finns en och annan ”vilde” i alla partier, men i miljöpartiet har ovetenskapen blommat mer intensivt, och under vissa perioder ända upp på ledningsnivå.

  Föreningen för Vetenskap & Folkbildning har studerat motions- och beslutsflödet, och funnit både ett och annat som förbluffar (Folkvett 2/2005). Miljöpartiet har till exempel i förhandlingar med regeringen trumfat igenom ekonomiskt stöd till antroposofisk medicin och biodynamisk odling. Drygt tio miljoner har öronmärkts för Vidarkliniken i Järna. — Biodynamisk odling må låta vackert, men sker med hänsyn till planeternas positioner och enligt ockulta principer. Ett visst kompostpreparat framställs genom att ”hackade barkbitar av ek läggs i en skalle från något husdjur, omges av torv och grävs ned i marken på hösten på ett ställe där mycket regnvatten rinner förbi”. /…/” — ”En allmänt fientlig inställning till allt som inte är naturligt lyser igenom i ytterligare en motion från 2004. ”Samtliga konventionella mediciner måste receptbeläggas, eftersom dessa består av syntetiska ämnen och kemikalier som automatiskt är giftiga för kroppen.” /…/”

  Svara
 1. Politikerförakt | WTF?
 2. Lite genusblandat | WTF?
 3. MP är EMOT jämställdhet! | WTF?
 4. Grön Ungdom | WTF?
 5. Halleluja, hon har skådat ljuset! | WTF?
 6. Varför jag tycker det är viktigt att visa upp galenskap | WTF?
 7. Ge högre lön till BRA lärare? | WTF?
 8. Ministrar | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: