Vem är extremist?

Jämställdhetsdebatten i Sverige är ju väldigt polariserad och extrem, det är ju ingen ide för någon att ens försöka påstå något annat. Hur kan det bli så? Och vilka är extremisterna som skapar det polariserade debattklimatet?

Jag har inga problem med att erkänna att jag tillhör de som säkert klassas som ”extrem” av feminister. Det är jag ju! I deras ögon… Men är jag det egentligen? Jag hånar det som jag stöter på som är extra galet men hur ska man bemöta det som är galet annars då? Ska man säga ”Åh vad duktiga ni är som är som på ett så fantastiskt fint sätt hatar män”? Och då sållar jag ORDENTLIGT, väldigt mycket extremt galet sipprar förbi… Är man extrem för att man reagerar på idioti? Av de som står för idiotin är man ju givetvis det!

Idag är det ju så att det matas ut galenskaper i en strid ström men vem är extrem, den som har makten och vill lägga sig i folks liv in i minsta detalj ända in i sängkammaren eller den som protesterar mot det? Polariserad är ett negativt uttryck som även det ska klistras på de som tycker annorlunda, för de är de med makten i ryggen som har störst intresse av att använda det. Och använder det. Nu kan vi lägga till ytterligare ett ord till de andra orden och uttrycken som finns och används i syfte att försöka trycka ner protester mot extremism.

Det är ju så här att jag har inte sett en enda feministisk blogg, framträdande feminist i media, politiker eller någon annan feministisk debattör som t ex ens har lyft på ögonbrynen över det helt absurda i att utredningen Män och Jämställdhet bara består av radikalfeminister… Varav minst en av dem är heterohatare! Så länge sådana här extremt sjuka galenskaper får passera utan ett enda reflekterande från någon av de ”kända” eller okända feministerna så ska ingen fan ens fundera på att kalla någon annan polariserad eller extremist eller säga något om någon ”ton” eller whatever! Ni feminister som faktiskt har protesterat öppet mot detta får gärna säga till för er kommer jag definitivt att lyssna på! Länka gärna även om jag tror att länksamlingen kommer att vara väldigt tom…

Eller kanske någon kan förklara för mig hur de har någon som helst relevans i en sådan utredning? Vad gör genus”forskare”/manshatare och heterohatare där? Eller är det så att ni tycker att det är jättebra? Motivera gärna varför sådana har där att göra för jag förstår det verkligen inte…

För jag kan ge mig fan på att det skulle bli ramaskri om man för en utredning om Kvinnor och Jämställdhet (haha, vilket roligt skämt va?) flög in en bunt talibaner från Afghanistan som experter på kvinnor och kvinnlighet. Fullt jämförbara ”expertkunskaper”…

48050_616856308342563_1986789339_n

Så är man polariserad och extrem för att man inte accepterar att Idioti De Luxe ska vara jämställdhet? Inte accepterar att manshat ska vara jämställdhet? Inte accepterar att indoktrinering av barnen på dagis och i skolan är jämställdhet? Inte accepterar att man bara letar fel hos det ena könet men inte hos det andra (genus”vetenskapen”)? Att man kort sagt inte accepterar en totalitär ideologi som vill tvinga sig på folk och kallar det jämställdhet? Att man protesterar och visar hur galet det är? Sättet att protestera skiljer sig åt, mitt är att håna galenskap och idioti. Och genusgudarna är goda mot mig som ser till att det finns ett överflöd att håna… Tyvärr!

Då är jag gärna extrem och polariserad, extremt polariserad och en polariserad extrem i era ögon. Men det är ni som är aktiva och vill tvinga på folk något de inte vill ha som är de extrema, det är ni som inte accepterar protester och kallar protesterna polariserade när de visar på de värsta idiotierna, som i själva verket är extremisterna.

Men jag tror att det är annat bakom också, jag tror att det handlar om att en del har investerat så mycket i radikalfeminismen att de inte kan göra något annat än att bräka med de andra fåren även om de egentligen tycker att det är något ruttet när de vuxit upp och inte ens mentalt är fjortisar och hänger hos Lady Dahmer längre. Och med investera menar jag inte bara pengar i form av värdelösa feministiska ”utbildningar” inom genus utan även stora sociala investeringar där vänner ingår i paketet. Skulle det ens vara möjligt i en grupp av feminister att som feminist säga ”det ni håller på med och uttrycker är manshat, är ni medvetna om det”?

Och här ligger också en del av problemet, ju fler som ser och fattar att det handlar om just värdelösa hobby”utbildningar” som går ut på manshat och som det finns professorer i!!! desto mer frustrerade blir ni! Det man begär när jag kritiserar genus”vetenskapen” och man tycker att jag inte ska göra det för man påstår att jag inte vet något om den är att jag ska offra framtiden för mina barn, mina vänners barn och oss själva för ni inte ska behöva känna er lurade och bli ledsna i ögat. Jag är ledsen, men ni är lurade. Eller som det heter på svenska, ni är fetblåsta!

Klart att det är jobbigt och ledsamt att få kastat i ansiktet av andra att det man jobbat för i många år och investerat mycket tid, pengar och socialt kapital i är värdelöst, det fattar jag också, men jag vill inte offra mina barn som betalning för er dumhet och för att ni ska slippa vara ledsna. Det finns inte på kartan!

Om ni vill prata och inte kommer dragande med sagor om könsmaktsordning, patriarkat och liknande dynga så lyssnar jag gärna. Garanterat! Men så länge det ni står för riskerar att drabba mina barn och ni inte tar ert förnuft tillfånga och visar att ni har en hjärna som fungerar så FUCK OFF och stoppa upp er stinkande öststatsideologi i röven! Utan vaselin men tillsammans med taggtråd!

Annat att läsa

Basflak: ”Genusforskare avfärdar myten om antipluggkultur” och ”Varför antifeminism?

Snurrigt: ”Vad är det för föräldrar?

Genusdebatten: ”Gästinlägg: Inbjudan till ny Malmögrupp

MVH

MiT

Lämna en kommentar

51 kommentarer

 1. Uppfriskande! Och välförtjänt smocka!

  Svara
 2. Anders Senior

   /  09/29/2013

  Det bästa jag läst på länge!

  Svara
 3. Lite ironiskt att du raljerar så mycket över den hemska genusforskningen och sedan länkar till ett inlägg där jag hittat ett exempel på BRA genusforskning (som i och för sig bara slår hål på myter som förmodligen skapats av andra inom genren).

  Sen håller jag helt med om att sammansättningen på Män och Jämställdhet är helt absurd. Som att anlita Livets Ord för att utreda HBT-personers rättigheter.

  Svara
  • MiT

    /  09/29/2013

   bashflak:
   Hehe lite ironiskt kanske. Men hur mycket som ens med bästa välvilja kan kallas bra har kommit från dem? 1/100? 1/1000? Eller ännu sämre?

   Och visst kommer en länksamling som innehåller feminister som varit kritisk mot det vara väldigt tom? Jag har faktiskt kollat under tiden om jag sett någon men ingen har jag sett…

   Svara
 4. MiT

   /  09/29/2013

  Svara
 5. MiT

   /  09/29/2013

  Så talande…

  Svara
 6. MiT

   /  09/29/2013

  Svara
 7. MiT

   /  09/29/2013

  Svara
  • Platsen som jämställdhetsminister verkar öppen. Jag hoppas på Jämställdhetsfeministern så att vi kan få en politik som på Margareta Winbergs tid.

   Svara
   • MiT

     /  09/29/2013

    Ekvalist:
    Jaaa, Jämställdhetsfeministerm som jämställdhetsminister vore nåt!

    Svara
 8. MiT

   /  09/29/2013

  Svara
 9. MiT

   /  09/29/2013

  Eller så kan man säga ”Ny regel: tjejer som glatt särar på benen utan att tänka får betala underhållet för bebisen de ev hjälpt till att tillverka med sin idioti (klumpsumma)

  Svara
 10. Vet inte riktigt vad jag tycker om det här: http://www.svt.se/nyheter/sverige/30-miljoner-kronor-ska-fa-man-att-lasa

  Är det inte bättre att satsa 30 miljoner på att motverka antipojkkulturen inom skolan?

  Svara
  • MiT

    /  09/29/2013

   Ekvalist:
   Bra att det kanske görs något, det bästa vore ju att börja i rätt ände men det kommer ju inte att ske… Men frågan är vad de tror det ska ge?

   Svara
   • 30 mille till studiecirklar om läsning kommer bara att göra att redan läsglada män läser ännu mer – för skattepengar. Läsointresserade män anmäler sig inte till sådana studiecirklar, gissar jag åtminstone.

    Svara
    • MiT

      /  09/29/2013

     Ekvalist:
     Och sen kan man undra hur mycket genusfolk som vill gama till sig en del av pengarna också.

     Svara
 11. MiT

   /  09/29/2013

  Sedärja, hon tycker att det hon sprider och vill förklara är skit!

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  09/29/2013

   Om hon håller sina åsikter för sig själv så slipper hon det.

   Svara
   • MiT

     /  09/29/2013

    Blåval Rödval:
    Det är ju priset hon får betala för sina sjuka grejer. Inte så konstigt.

    Svara
  • markus

    /  09/29/2013

   Inte visste jag att hon sysslade med avföring, trodde hon var mer åt genushållet?

   Svara
 12. MiT

   /  09/29/2013

  Hehehe, de sprider stor humor i alla fall… 🙂 🙂

  Svara
 13. MiT

   /  09/29/2013

  Krigsretoriken är ju väldigt vanlig

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  09/29/2013

   Ja, pennan sägs ju vara mäktigare än svärdet. Förutsatt att svärdet är mycket litet och pennan mycket vass.

   Svara
 14. MiT

   /  09/29/2013

  Svara
 15. MiT

   /  09/29/2013

  Svara
  • markus

    /  09/29/2013

   ”feminismen lärde mig att det enda viktiga är jag själv och mina medsystrar”
   Detta lärde hon sig alltså från en rörelse som enligt egen utsago skall förespråka jämställdhet.

   Svara
   • petter

     /  09/29/2013

    ”feminismen lärde mig att det enda viktiga är jag själv och mina medsystrar”

    ”mina henniskor”

    Varför skriver hon henniskor? hela poängen hon gör handlar ju om att hon tycker det är viktigare att ta hand om tjejer än killar. Hen har jag fått lära mig är ett begrepp man använder när könstillhörighet är oviktigt, men det är ju oerhört viktigt i hennes ”poäng”. pinsamt!

    Svara
   • MiT

     /  09/29/2013

    markus:
    Det där med att vara konsekvent inom feminismen är inte så högt prioriterat…

    Svara
 16. MiT

   /  09/29/2013

  Svara
  • notsure

    /  09/29/2013

   Precis. Lite som med häxjakten på 1400-talet.
   Bra där!

   Svara
  • Fugen

    /  09/29/2013

   Lite otur när du tänker, Ros-Marie?

   Svara
 17. notsure

   /  09/29/2013

  Och jag min jävla dumtratt gjorde misstaget (IGEN) att diskutera våldtäktskultur med feminister på nätet.
  Jag: ”Säger viktiga sker”
  De: ”Goddag yxskaft!”
  Jag: ”Fast någon måste väl våldta och majoriteten måste väl ändå bejaka detta för att det skall kallas våldtäktskultur?”
  De: ”Goddag yxskaft!”
  Jag…Måste…Sluta…Med…Detta. Det är som att klia på ett myggbett…
  Jag fortsätter att prata med folk som finns i verkligheten istället, de är förvånadsvärt ofta intelligentare och med på noterna.

  Svara
  • MiT

    /  09/29/2013

   notsure:
   haha, du menar att du gett dig in i diskussioner med idioter och hoppats att de åtminstone hade några fungerande hjärnceller?

   Svara
  • Björn

    /  09/30/2013

   ”“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.””

   Svara
 1. Politism.se verkar enbart bestå av troll | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: