Viagra för kvinnor funnet!

1234378_554964087924073_1343886768_n

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

9 kommentarer

 1. Min mor brukade köra standup på Rotary/Inner Wheel när hon var yngre och sa att det lanserats ett motgift som heter Vivägra

  Svara
 2. Jonte

   /  10/14/2013

  Hahahaha man måste bara älska Ivar Arpi

  Svara
  • måns

    /  10/14/2013

   Ja Ivar Arpi har integritet, trots att ett koppel halvfigurer försökt med precis allt från sjuka Brevik -Per stöm påhopp till att hota hans flickvän (Kawa Zolfagary) kommer de ingenstans.

   Svara
   • Pelle2

     /  10/14/2013

    Det är väl också ett bevis på vilken dubbelmoralist tomten Kawa Zolfagary är. Han anklagar män för allehanda dåliga saker men han själv drar sig alltså inte för att hota andra.
    Fast det är naturlugtvis en finare form av hat och hot om det framförs av en vänsterfeminist med utländskt påbrå. Då sparkar man ju uppåt i alla lägen och kan aldrig göra fel.
    Skönt att Ivar Arpi inte viker ner sig i alla fall.

    Svara
  • MiT

    /  10/14/2013

   Jonte:
   Arpi är bra för det mesta!

   Svara
  • MiT

    /  10/14/2013

   Jonte:
   Arpi är bra för det mesta!

   Svara
 3. CarlK

   /  10/14/2013

  Arpi är kung. Hoppas han kan få – än mer – plats på SvD:s redaktion.

  Svara
 4. Claes-Peter

   /  10/15/2013

  Enligt en artikel jag fann på Google Scholar för länge sedan, så fanns den en lista på olika yttringar av ‘social deviants’ – och där fanns även ‘moral crusaders’ med. Och det stämmer – en människa som vill tänka på och syssla med porr 7/24 kan ju med fördel starta en kampanj MOT porr – och får både alibi för sitt avvikande beteende och en helgongloria för att ha gjort mänskligheten en ovärderlig tjänst för evärdeliga tider.

  VERKAR det inte LITE sjukt med kvinnor som varje vaken stund (och kanske även i sina drömmar) – sysselsätter sina tankar med just MÄN? Om man tror sig anfäktad av Djävulen och hans demoner så tar faktiskt visa en på allvar, om man anser sig vara förföljd av CIA så småler alla vettiga människor åt en, är man rädd för att bli bortförd av utomjordingar i UFOs så ler man bredare. Dessa manshatande kvinnor är tydligen totalt besatta av tankar på män, de ger ju en bra bild av hur det skulle ha varit om det fanns Internet i Tyskland i början på 30-talet – där fler och fler utbreder sig om judarnas sammansvärjningar, och som belöning för den insatsen får applåder från allt fler. Manshatarnas kampanjer framstår för va de är, ifall man rakt av byter ut ordet ‘männen’ mot ‘judarna’ – eller ‘n******a’, osv.

  Annars verkar de flesta kvinnor jag har mött på nätet varit mycket positiva mot män – en del så mycket att de vill ha en alldeles egen hemma hos sig. Till och med Taslima Nasreen // Nasrin som kampanjar bl.a mot försmådda mäns hämnd med syraattacker, har inga problem att skilja på män i allmänhet och de som kastar syra i ansiktet på kvinnor.

  Fast naturligtvis har inte våra svenska feminister vare sig tid eller empati över för alla de tusentals kvinnor som har en liten aning värre problem att möta i sina liv, än att det är för få kvinnliga nobelpristagare.

  http://freethoughtblogs.com/taslima/author/taslima/

  OBS! Ta varningen om bildernas karaktär på allvar!
  ”Our men throw acid in our faces, destroy our lives but we never stop loving men. (Warning: Violent images)”
  http://freethoughtblogs.com/taslima/2012/07/14/our-men-throw-acid-in-our-faces-destroy-our-lives-but-we-never-stop-loving-men/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: