Den patriarkala handbromsen

På twitter kan man få en inblick i mycket konstigt men att man skulle få reda på vilka som aldrig borde sätta sig bakom en ratt det trodde jag aldrig. Jag såg en som på twitter beklagade sig över att en man åtminstone försökte hjälpa till när hon, den fantastiska feministiska föraren, inte lyckades lägga ur handbromsen.

bilförare00

”Det är liksom en knapp och inget händer när en trycker”… Undrar vad som händer när två trycker, det kanske går bättre? Om någon frågade henne vad det är för bil så skulle hon säkert svara ”En röd”…

bilförare11

Va? Det var det fräckaste! Det fattar väl alla att det är bättre att feministiskt stå där som ena jävla klåpare med en handbroms som man inte klarar av att lägga ur än att låta någon annan försöka? Och jodå, föraren verkade hellre tycka att det är bättre att stå still än att låta någon annan försöka och framför allt då en man. Allt för den feministiska kampen! Men jag håller med, klarar man inte ens av att lägga ur en handbroms så kanske det faktiskt är mycket bättre att ni inte kör någonstans alls…

bilförare22

Det är självklart att den tänkta föraren inte får den i alla fall eftersom den tänkta föraren tycker att det är viktigare med feministisk kamp än att faktisk komma framåt. Mycket märkligt detta, när man tar körkort så får man lära sig att lägga ur en handbroms… Och vet man inte hur bilen man ska köra funkar så är det bättre att inte sätta sig bakom ratten alls. Istället för att ge mannen manualen kanske de skulle skulle sagt till honom att goooooogla patriarkatet? Google är ju feministisk fakta…

bilförare33

Japp, hellre stå still än att låta andra försöka, i alla fall om det är en man som är någon annan. Och det är ett märkligt umgänge hon har om de män som ingår slänger fram penisen för att lägga ur handbromsen på bilar, då förstår jag att hon undrar lite för det är nog ett väldigt opraktiskt och förmodligen mycket smärtsamt sätt att göra det. Jag antar det i alla fall eftersom jag aldrig provat, jag använder penisen till annat.

Jag antar att de står där fortfarande och bråkar om vem som ska försöka lägga ur handbromsen. Eller så lyckades den där hemska mannen lägga ur handbromsen och därför så måste hon spy ur sig lite. Jag undrar om det inte är så för annars hade säkert feministen triumferande genustrumpetat ut på hela twitter att mannen inte lyckades heller, den bittra tonen i hennes tweets antyder i alla fall att han lyckades med eller utan sin penis där hon, ”We Can Do It”, misslyckades…

Här är förresten ett klipp där den feministiska bilföraren försöker vända på en väg.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

67 kommentarer

 1. Tveksamt om den där kvinnan borde ha något körkort. Med hennes humör är hon säkert en fara i trafiken.

  Svara
  • MiT

    /  10/29/2013

   Malte Skogsnäs:
   Hon ser förorätter i vindrutetorkarna om hon vill!

   Svara
 2. Skulle det alltså hjälpa att olla handbromsen?

  Svara
  • MiT

    /  10/29/2013

   bashflak:
   Hon verkar tro att det hjälper. Feminister överlag verkar tro att det är så det går till…

   Svara
 3. Det här med ”om du är cis-man” är ju bara för underbart. Enligt RFSL:s begreppslista är definitionen: ”En person vars juridiska kön, biologiska kön, könsidentitet och könsuttryck är linjärt, hänger ihop och alltid har hängt ihop enligt normen. Exempelvis en person som föds med penis, ser sig själv som kille och har könet man registrerat som kön i folkbokföringen. Ordet rör könsidentitet och könsuttryck och har ingenting med sexuell läggning att göra. Cis är latin för ”på samma sida”.” http://www.rfsl.se/?p=410

  Svara
  • Pelle2

    /  10/29/2013

   Hen hade väl inte googlat fram den rätta betydelsen av ordet innan hen skrev sitt inläg 😉

   Svara
 4. QED

   /  10/29/2013

  Svara
  • MiT

    /  10/29/2013

   QED:
   Hahaha, den ska jag posta på twitter vid lämpligt tillfälle! 🙂

   Svara
 5. markus

   /  10/29/2013

  Är det någon som frågat om han fick ur handbromsen efter han hade fått pröva? 😀

  Svara
  • Björn

    /  10/29/2013

   Men det hör väl inte till saken!!! Han var en förtryckare precis som alla andra i bilen som tyckte att han skulle pröva!

   Svara
  • MiT

    /  10/29/2013

   markus:
   Hehehe, hennes sura bittra tweets säger ju att han lyckades 😉

   Svara
  • David8

    /  10/29/2013

   ”Dessutom är det synd att Gudmundson så tydligt vill ta avstånd rån Sahlgrenska akademins forskning genom att mena att den inte är grundad på vetenskapliga principer utan på ideologi. Själv tycker jag att det vore finfint om exempelvis behandlingen av luftvägsvirus[8] kunde utvecklas. Men det är ju jävligt ideologiskt driven forskning också, det där att vilja bota människor.” – Charlotte Hit & Dit

   Luftvägsvirus drabbar ju kvinnor också så där är nog risken låg för att ideologiska syften skulle vilja tystna ner eller förvanska forskningsrön. Värre är det med forskningsanslag till Sveriges vanligaste cancerformen, prostatacancer. Här ligger ideologiska syften bakom att forskningsanslagen år efter år bara är hälften så stora som till Sveriges näst vanligaste cancerform, bröstcancer.

   Svara
   • MiT

     /  10/29/2013

    David8:
    Och den största kritiken är väl ändå att man böjer sig för påtryckningar från div obskyra org och myndigheter?

    Svara
 6. Jan

   /  10/29/2013

  För en kvinna är det naturligtvis ingen skam att inte klara av att lägga ur handbromsen. Mannen däremot ska naturligtvis ha en åthutning för att han försökte hjälpa till men misslyckades. Hade han lyckats hade naturligtvis den här feministen hållit käften! Feministisk slutsats: En man förutsätts att klara av tekniska problem. Annars är han ingen riktig man och förtjänar att göras till åtlöje. En kvinna får dock vara hur jävla klumpig som helst utan att förlora ett uns av sin värdighet…

  Svara
  • MiT

    /  10/29/2013

   Jan:
   Och man kan tolka hennes sura bittra tweets som att han lyckades 😉

   Svara
 7. MiT

   /  10/29/2013

  Några undrar lite men det går inte fram riktigt. Man är tydligen ”snutkramare” om man tycker att det ska vara korrekt och riktigt och inte bara en massa påståenden som kastas fram…

  https://twitter.com/svennebanangbg/status/394972529779302400

  https://twitter.com/svennebanangbg/status/394979936895000576

  https://twitter.com/svennebanangbg/status/394989162790912000

  Svara
  • Klart hon ogillar våldsmonopolet. Självaste grunden för den moderna nationalstaten. Är hon en sån där internationell socialist med Lenin på väggen måntro? Man kan ju leka med tanken.

   Svara
   • Hjalmar

     /  10/29/2013

    Plus Che Guevara, Fidel Castro och Hugo Chàvez… Viva la Révolution! 🙂

    Svara
   • MiT

     /  10/29/2013

    Blåval Rödval:
    Men Stasi, Securitate och KGB gillar hon garanterat!

    Svara
 8. Pelle2

   /  10/29/2013

  Hoppas Godzilla H inte ringer polisen om hon behöver hjälp någon gång. Då får hon väl förlita sig på att den vite riddaren Kawazaki Suzuki kommer till hennes undsättning.
  Och tatuera in team våldsvänstern behöver hon väl inte göra för det förstår väl alla att hennes eventuella kompisar är extremfeminister och kommunister.
  Symptomatiskt också att hon blockar de som vågar kritisera den gode feministen,kommunisten och kvinnan Godzilla H. Det ligger väl helt linje med de typen av ideologi som hon förespråkar.

  Svara
  • MiT

    /  10/29/2013

   Pelle2:
   Vad jag inte fattar är varför det är så fel att man har rätt om man ska påstå något? Hon verkar inte tycka att det ska gälla alls. Märkligt sätt att se på det.

   Svara
   • Pelle2

     /  10/29/2013

    Det är väl helt enligt extremfeminismens teorier. Om jag som kvinna känner att något är på ett visst sätt så är det så. Om du försöker motbevisa det med fakta så är du en patriarkal förtryckare.

    Svara
 9. MiT

   /  10/29/2013

  Svara
  • Grodan Boll

    /  10/29/2013

   Låter som projicering.
   Vi män är tillfreds, Bianca borde släppa Cosmo, Amelia etc. och chilla lite.

   Svara
  • David8

    /  10/29/2013

   Uppmanar hon män att veva vilt i luften? 🙂 Som någon med ögonbindeln som slår vilt omkring sig. Patriarkatet ser dig men du kan inte se patriarkatet. Eller är ”patriarkatet” helt plötsligt synonymt med ”kvinnor”?

   Svara
   • Ninni

     /  10/29/2013

    Eller är ”patriarkatet” helt plötsligt synonymt med ”kvinnor”?
    Ja? Visste du inte det? ;D

    Svara
   • MiT

     /  10/29/2013

    David:
    Hahaha!

    Svara
 10. MiT

   /  10/29/2013

  unvis.it/feministisktperspektiv.se/2013/10/29/kulturpolitiken-som-banar-vag-for-hogerextremismen/

  Svara
  • Jonte

    /  10/29/2013

   ”Feministiskt perspektivs kartläggning[4] av antifeminismen visade tydligt hur den så kallade kulturvänstern och den politiska korrektheten ofta bemöts med hat och hot om våld. ”

   Shut up and pass me that joint, cause it must be som really good shit!

   Svara
 11. Jonte

   /  10/29/2013

  De toleranta godhetsapostlarna…

  Svara
 12. MiT

   /  10/29/2013

  https://www.vardforbundet.se/Vardfokus/Webbnyheter/2013/Oktober/Forsok-att-locka-man-till-vard-och-omsorg-moter-motstand/

  Svara
  • Grodan Boll

    /  10/29/2013

   Varför är det viktigt med fler män i förskolan – är det något speciellt ni vill att män ska tillföra, frågade en manlig student i publiken.

   Enligt Sven Dahl, utredare i Utredningen om män och jämställdhet, är det enkla svaret att kvinnorna inte kan täcka rekryteringsbehovet. Men det finns andra vinster.

   Så problemet var egentligen inte jämställdhet? Jaja, det förklarar väl varför de inte bara kvoterar som de brukar.

   Svara
   • MiT

     /  10/29/2013

    Grodan Boll:
    Allt har sin förklaring. Och man behöver inte undra över vad utredningen ”Män och Jämställdhet” mynnar i

    Svara
 13. Jonte

   /  10/29/2013

  borde inte feministerna glädjas över detta?

  http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/kvinnor-har-battre-simultanformaga/

  Svara
  • ”Kvinnor drabbas värst av simultanförmåga”

   ”Simultanförmåga en kvinnofälla som leder till dubbelarbete”

   Svara
   • Hjalmar

     /  10/29/2013

    ”Kvinnlig simultanförmåga patriarkatets fel”
    ”Kvinnor lider av simultanförmåga”

    Svara
  • MiT

    /  10/29/2013

   Jonte:
   Har du sett en glad feminist? 😉

   Svara
 14. MiT

   /  10/29/2013

  Svara
  • Pelle2

    /  10/29/2013

   Ja, man ser och läser dagligen hur extremfeministerna i media slåss om att få ta upp mansfrågor.

   Svara
  • lavazza1891

    /  10/29/2013

   ”Visa var jag har osynliggjort mansfrågorna”, typ.

   Svara
  • David8

    /  10/29/2013

   Feminsimen inte bara ignorerar mansfrågor utan är dessutom upphov till de flesta av dem. Såsom pojkars betygsdiskriminering och misandrin i media och politik.

   Svara
   • MiT

     /  10/29/2013

    David8:
    Det är helt sant! Men sådant skiter de i för det är vad de vill 😦

    Svara
  • Hjalmar

    /  10/29/2013

   Kommuntanten har visst både vït käpp och ögonbindel…
   Det finns anledningar till att kommunkontor brukar kallas ”Den eviga vilan”.

   Svara
 15. Jan

   /  10/29/2013

  Så småningom växer väl även dessa unga, arga och bortskämda feministakademiker att växa upp och inse att är det några som har seglat fram på en räkmacka så är det dem. Samt att man inte alltid kan skylla sina egna brister och motgångar på det andra könet. Fast det tar väl kanske tjugo år att komma till en sådan insikt och mognad. Några kommer aldrig dit…

  Svara
  • Hjalmar

    /  10/29/2013

   Om 20 år så är de ännu argare, och uppgivna, för då inser de att de slösat bort sin ungdom på att hata män. Män som inte längre tittar efter dessa kvinnor… Men mäns preferenser är ju patriarkatets fel, typ.

   Svara
  • MiT

    /  10/29/2013

   Jan:
   Tror du de växer upp? En del är ju uppåt 40…

   Svara
 16. Jag hade förstås för mig, att om mödrarna svalt, så föddes barnen underviktiga och dåligt utvecklade. Barnen av BÅDA könen. För det är först på senare år som man har kunna avgöra ett fosters kön, före födseln, så det har knappast varit möjligt att ge mödrar som bar på ‘gossebarn’ mer och bättre mat än de som bar på flickor. Det finns ju uppgifter på att gravida kvinnor i Östafrika har som sed att svälta sig för att så föda småväxta barn och få lättare förlossningar. Men genom den metoden föds barnen med dåligt utvecklade hjärnor.

  Genuscisterna förkastar ju på sin vettlösa ideologis grunder både Newtons fysikaliska lagar (kan det förklara bilkörningen?) och människans fortplantningsmekanism, så att man tar ett steg till och anammar Trofim Lysenko är ju inte att förvåna. I totalitära ideologiers skugga förtvinar vetenskapen – på sätt och vis är det väl tur – men ska man verkligen vara tvungen att subventionera lägsta gradens pseudovetenskap med skattepengar, samtidigt som människor 90 à 100 år inte får plats på äldreboende pga brist på pengar?

  Svara
  • MiT

    /  11/03/2013

   Claes-Peter:
   Det är mycket logik som måste förkastas om man ska vara genusit

   Svara
 17. http://www.youtube.com/watch?v=0AqmvpydWh4 Women Driving Best Fail Compilation – Uniformedia 2013

  http://www.youtube.com/watch?v=B14JC8tsQ2A Women Drivers #1 by WorldofAccidents 150,707 views

  http://www.youtube.com/watch?v=lO6S6QrS5W4 Women Drivers #2 by WorldofAccidents 47,571 views

  http://www.youtube.com/watch?v=96SHjPruWWI Women Drivers #3 by WorldofAccidents 20,034 views

  http://www.youtube.com/watch?v=D_Q-fWZpkgs WORST Women Drivers in the WORLD by grujaA1 4,597,330 views

  http://www.youtube.com/watch?v=X-kLcZ-nSiI Russian woman driving and having… by ChilliChannel1 131,753 views

  http://www.youtube.com/watch?v=LNGOtqdUq6M Women Drivers Fail Compilation – New 2013 (funny) by MyLovlyChannel 20,808 views

  http://www.youtube.com/watch?v=9sjcbI8LL8o Terrible Women Drivers Meet in Parking Lot ☺☺ by madbadhadsad 97,196 views

  http://www.youtube.com/watch?v=jj2ltgdPtFw Why Women Shouldn’t Drive- Women Drivers Fail Compilation by bestonlineservices 39,977 view

  http://www.youtube.com/watch?v=BRyHdjN5sr8 Stupid Car Accident – Dumb Woman Drives Into Man While Parking Crash Funny Epic Fail by wtfroflmfaolol 267,559 view

  http://www.youtube.com/watch?v=k7GhMF2VfM8 Women Driving Fail Compilation [[OneShotFails]]

  http://www.youtube.com/watch?v=3-YdfLfyyMA Women drivers 2 – Second act (donne al volante 2) by Eric205gen 1,844,582 vie

  http://www.youtube.com/watch?v=mI2a1TTSgpQ Yes, it’s a woman!

  http://www.youtube.com/watch?v=YaAqTTEx_q8 World’s Dumbest Drivers- The Ultimate Woman Driver by 4drewk 734,658 views

  http://www.youtube.com/watch?v=mPXQ3qkfxnA Woman Parking Revenge by EvilClaudiuS 1,237,501 views

  http://www.youtube.com/watch?v=tqQWfo0qbqg Woman Crash Car Empty Parking Lot by Daniel Montel 419,991 views

  http://www.youtube.com/watch?v=QsNgXhD3dkc woman driver just got her new car , funny !!! by 713841 614,442 views

  http://www.youtube.com/watch?v=4wT7zM8XgXQ Women Drivers Compilation by SevenLtd 6,312,218 views

  http://www.youtube.com/watch?v=fswOOFmQPio Top 10 woman drivers by Nikolás Morales 139,118 views

  http://www.youtube.com/watch?v=BRyHdjN5sr8 Stupid Car Accident – Dumb Woman Drives Into Man While Parking Crash Funny Epic Fail
  by wtfroflmfaolol 267,559 views

  http://www.youtube.com/watch?v=CvFoNgpCOPw&list=PL8B8606E1FDD8B7D7 pedal pumping girls 11 by legrandfrere63

  http://www.youtube.com/watch?v=MY1pIdAzBIE Stupid Female Driving by 92LAB 393,596 views

  http://www.youtube.com/watch?v=uwen37jsn3Q BAD DRIVERS-female by CheekiMnky

  http://www.youtube.com/watch?v=-3xPuBeubeU The World’s Top 20 Worst Women Drivers Of All Time by JamieDab1994 225,061 views

  Svara
 1. Tweets från 2013 del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: