Kvinnohat och plutmunsfeminister

Dumheter24 har en artikelserie som ska handla om feminism (alla säger: ”Åhhhh, det trodde jag aldrig att just nyheter24 skulle göra” i en överraskad kör) och man kanske kan vänta sig lite feministisk verklighet istället för riktig verklighet. Först ut är kontot Kvinnohat som Nyheter24 tycker är lämpligt att göra oförblommerad reklam för utan några frågor alls. Jomen, man har till och med färdiga länkar att trycka på så man kommer direkt till deras Instagramkonto och twitterkonto. Så vänligt. Tja, var och en kan ju gå in på deras konton och kolla vad det handlar om.

”Teamet bakom kontot består av fyra personer – några pluggar, andra jobbar – och de är spridda lite överallt i landet. Nyheter24:s MagdaOmerspahic har pratat med dessa coola och drivande personer.”

Det ovan är andra stycket efter ingressen. Och där försvann precis varje liten möjlighet att det faktiskt skulle kunna vara intressant med några vassa frågor. Den som intervjuar kallar dem ”coola och drivande personer”… Om man ska ha en ARTIKELserie så vore det faktiskt klädsamt om den som skriver/intervjuar eller vad som helst faktiskt förhåller sig någorlunda objektiv och neutral. Annars blir det ju bara en sagoserie!

Vad är det som driver er?  

– Vi drivs av viljan att synliggöra sexismen och misogynin som genomsyrar nästan alla delar av vårt samhälle – kortfattat handlar det om att vi vill se en förändring. Vi kräver ett jämställt samhälle, vi kräver kvinnans frigörelse och den kommer ingen att ge oss bara sådär. Politiker kommer inte att ta kampen för ett jämställt samhälle om vi inte kräver det av dem, om vi inte visar att det är viktigt. Lagstiftaren ändrar inte sexualbrottslagstiftningen om vi inte höjer våra röster och signalerar att den inte är fullständig. 

– Anledningen till att detta är ju att kvinnors rätt inte premieras idag. Just att vi faktiskt ser lite förändring ibland peppar oss ännu mer, att det vi gör syns och påverkar. Det är till exempel extremt peppande när våra följare går ihop och anmäler sexistiska instagramkonton som måste stänga ner.”

Så verklighetsfrånvänt att man bara gapar! Herregud…

”Näthat drabbar kvinnor i större utsträckning”

Näthat är ett omdebatterat ämne som sattes på kartan i våras i samband med Uppdrag Gransknings dokumentär och är också något som mest drabbar kvinnor.

– Det är ett väldigt allvarligt problem som drabbar kvinnor i större utsträckning än män. Kvinnor tillåts inte uttrycka våra åsikter eller ens bara synas utan att utsättas för näthat. Och när det kommer till näthat mot kvinnor så skiljer det sig mycket mot det näthat som drabbar män. Näthat som drabbar kvinnor är mer påtagligt och allt som oftast sexistiskt, ilskan som riktas mot kvinnor handlar ofta om att det är just kvinnor som “vågat” uttala sig i frågan. Näthat mot kvinnor är ett tydligt symptom på de attityder kring kön som fortfarande är starka år 2013. Män på nätet blir hatade för sina åsikter – kvinnor på nätet hatas för att de är Kvinnor Med Åsikter.”

Ok, så kvinnor tillåts inte att uttrycka sina åsikter eller ens bara synas utan att drabbas av näthat… Märkligt, det ser jag varje timma, varje dag, varje vecka, varje månad och varje år massor som gör. Både har åsikter och syns. Utan att drabbas av näthat. Dvs kontot Kvinnohat ljuger rakt av! Och inte en enda fråga från ”journalisten”. De kvinnor som får skit har betett sig som rövhål, därför får de skit! Det är inte konstigare än så. Män som beter sig som rövhål får också skit! Skriker man ut från en plattform som en megafon och når många med budskap som ”LALALA, ALLA MÄN ÄR VÅLDTÄKTSMÄN. LALALA, ALLA MÄN SLÅR KVINNOR. LALALA, PATRIAKRKATET. LALALA, KÖNSMAKTSORDNINGEN. LALALA… Och dessutom får betalt för det så SKA MAN FÅ SKIT FÖR DET! Man ska få så inihelvete mycket skit för det! Alla som sprider skit får skit tillbaka, det spelar ingen roll om man är kvinna eller man! Och utgivaren ska fundera på sitt ansvar, för är det verkligen lämpligt att ha en som skriker ut skit och som inte ens förstår att det kommer skit tillbaka? En sådan kanske ska jobba på en skyddad verkstad? Kanske till och med behöver skyddas mot sig själv?

Orsak och verkan? Aktion och reaktion? Feminister kanske ska googla de uttrycken…

Och hur var det nu med det där hatet? I stycket ovanför det förra citerade kan man läsa

”Trots det laddade ämnet feminism – även om jag inte förstår varför – så säger Kvinnohat att de inte mottar speciellt många hatkommentarer. 

– Vi har fått några obehagliga typ “En bra feminist är en misshandlad feminist”. De flesta hatiska kommentarer vi får är sådana som vill kommentera om hur dum eller fel feminismen är och innehåller oftast mycket härskartekniker.

Ok, min fetstil ovan, det är alltså hat… Det är kvinnohat i deras ögon. Inte en enda fråga från ”journalisten” om vad de menar när de säger att kvinnor får så mycket och det konstateras att det helt enkelt är folk som inte håller med.

Alltså: KVINNOHAT OCH NÄTHAT MOT KVINNOR ÄR ENLIGT DEM SJÄLVA NÄR FOLK INTE HÅLLER MED DEM ELLER HAR EN ANNAN ÅSIKT OCH DRISTAR SIG TILL ATT YTTRA DEN!

Sen kommer en uppräkning av viktiga personer som de vill hylla och där finns Güdrün ”alla män är talibaner” Schyman, Kakan ”manshat är bra” Hermansson, Maria ”gräv13” Sveland, diverse bloggare, en del mer galna, andra mindre och kanske det till och med finns någon som inte alls är galen bland dem.

Så mycket idioti i den ”artikeln” att man nästan tappar andan… Inga frågor om något konstigt alls. Men kanske inte så konstigt när man ser att ”journalisten”, eller ”reportern” som hon kallar sig är en plutmunsfeminist

plutmunsfeminist

Genusdebatten: ”Cissi Wallin diskuterar jämställdism: Del 1 – Inlägget

Bashflak: ”Feministveckan

Hexanmexan har nog veckans roligaste rubrik!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

114 kommentarer

 1. Jag har hittills, undantaget vår allas Lilla Lene, inte fått något näthat alls. Och jag är kvinna som tar ton i debatten sedan ett bra tag. Jag känner mig osynliggjord!

  Dessutom visade forskning att män drabbas mer, men varför bry sig om såna manliga härskartekniker som statistik och vetenskap, när det finns kvinnors ”vi drabbas värst!”-känslor?

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  11/16/2013

   Lite som att inte kunna bocka för kryssrutan ”Har du blivit sextrakasserad på jobbet” i enkäten när det är dags för att uppdatera likabehandlingsplanen på jobbet. 🙂

   Svara
  • MiT

    /  11/16/2013

   Ninni:
   Jag ser kvinnor varje dag som inte drabbas på något sätt alls. Men de spyr inte ur sig skit heller, det är den stora skillnaden för det kommer alltid att vara så att slänger man skit omkring sig så får man skit tillbaka. Ofelbart kommer det att vara så. Och visst är det intressant att de själva säger rakt ut att det är hat när folk inte håller med dem? 🙂 Så otroligt korkat att man undrar hur de klarar av att gå och andas samtidigt!

   Svara
   • Och visst är det intressant att de själva säger rakt ut att det är hat när folk inte håller med dem?

    Men det förstår du väl? Tycker du inte som mig så hatar du mig. Helt logiskt! ;D

    Svara
    • MiT

      /  11/17/2013

     Ninni:
     Det är så ologiskt logiskt att man blir helt förvirrad över vad som är logiskt eller ologiskt!

     Svara
 2. Blåval Rödval

   /  11/16/2013

  Det är väl ingen som läser Dumheter24?

  Svara
 3. MiT

   /  11/16/2013

  Härligt med normbrytande!

  Svara
  • ”Jag fattar inte att du verkligen sket –
   Jag tål inte sånt i min lägenhet”

   ”Hon svara: Jag har aldrig fjärtat,
   jag är ingen fru filifjonk!”

   Räserbajs – Fina Flickor (fiser inte)

   Svara
   • MiT

     /  11/17/2013

    Ulf Andersson:
    Hahaha, det där är inga jag lyssnat på. Kände dock igen namnet men om det är för musiken eller tolaettbesök kan jag inte svara på… 😉

    Svara
 4. MiT

   /  11/16/2013

  Svara
  • Jonte

    /  11/16/2013

   Och då blir det naturligtvis jämställt!

   Svara
  • Kalle

    /  11/17/2013

   22 år tills de gör samma jobb med andra ord.

   Svara
  • Kvinnor får gladeligen jobba lika hårt som män gör idag, go you girl!

   Svara
  • En annan Fredrik

    /  11/17/2013

   Det är väldigt tydligt att hon skriver ”går om”. Precis som att kvinnor är ”minst lika duktiga” och ”minst 50%” hela tiden. Det handlar aldrig om att vara på samma nivå. Kvinnor är alltid finare, lite bättre och förtjänar lite mer än män.

   Svara
   • MiT

     /  11/18/2013

    En annan Fredrik:
    Precis! Går om. Minst lika många på viktiga poster. Lika lön. Mm mm, de är inte ute efter 50/50 utan helst 30/70 eller helst ännu mer jämställt…

    Svara
 5. MiT

   /  11/16/2013

  Svara
 6. MiT

   /  11/16/2013

  Svara
 7. MiT

   /  11/16/2013

  Svara
  • Hjalmar

    /  11/17/2013

   Monica Green eller Angela Merkel…? 😉
   ”Kvinnorna drabbas hårdast” Green är lika enögd som sossekompisen Jan ”Kvinnornas århundrade” Eliasson. Han hade väl kunnat varit lite generösare, typ ”Kvinnornas årtusende” eller ”Jorden tillhör kvinnorna”…

   Svara
   • MiT

     /  11/17/2013

    Hjalmar:
    Eller varför inte Hillary Clinton som sa att kvinnor är de som drabbas värst i krig (eller nåt liknande)..

    Svara
 8. MiT

   /  11/16/2013

  Svara
  • notsure

    /  11/16/2013

   Genusvetarna på södertörns högskola har utvecklat ett speciellt skydd för detta. Det går under namnet void och finns inte eftersom patriarken Newton inte förstod kvinnors upplevelser av mekanik.

   Svara
 9. MiT

   /  11/16/2013

  Hahaha, är det så de lättlurade ser ut?

  Svara
 10. MiT

   /  11/16/2013
  Svara
  • Pelle2

    /  11/16/2013

   Är det inte illa nog med en extremfeministisk ”jämställdhetsminister” ?

   Svara
  • Kvinnor kan ju inte ens stava till det yrket, de måste rätta texten

   Svara
   • MiT

     /  11/17/2013

    bashflak:
    Det är många stavfel och oläsliga texter från dem. De borde sätta sig i skolbänken för lite klassisk katederundervisning så de lär sig 😉

    Svara
  • Hon började skriva ”stasiminister” men insåg att det kunde vara lite känsligt…

   Svara
 11. MiT

   /  11/16/2013

  Är det inte bättre att de lär sig skriva så man ser vad det står?

  Svara
 12. MiT

   /  11/16/2013

  Svara
  • notsure

    /  11/16/2013

   Vafan menar hon den sista? Vi har pressfrihet i Sverige. Att ingen vill läsa det hon skriver är en helt annan sak.

   Svara
   • MiT

     /  11/16/2013

    notsure:
    Jag gissar att det betyder att alla ska vara tvungna att prenumerera på Feministiskt Pärspektiv?

    Svara
 13. MiT

   /  11/16/2013

  Hahaha, denna är så bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Bilden av en trulig tjej som precis kommit in på allvar i puberteten poppar upp i huvudet hela tiden!

  Svara
  • Ligneto

    /  11/16/2013

   Håller helt med!
   – In med omvänd bevisbörda! Vem fan bryr sig om grundläggande demokratiska principer?
   – Kom åt dem tidigt! Ju tidigare vi kan börja påverka dem desto mindre kan de kritiskt tänka kring de saker vi påtvingar dem!
   – P-piller för män! (men undvik att över huvud taget prata om biverkningar för då kanske de inte vill göra som vi vill att de ska – Män med egna åsikter förtycker kvinnor)

   Svara
   • MiT

     /  11/16/2013

    Ligneto:
    Och framför allt så ska man glömma att om män hade något att säga till om när det handlar om barn och när de ska ”tillverkas på allvar” så hade det funnits p-piller för män för länge sedan…

    Svara
    • Det har forskats en hel del på p-piller för män. problemet är att man måste stänga av celldelningen i testiklarna helt och inte bara störa den tillfälligt som hos kvinnor. Så här långt har biverkningarna varit att man blir steril permanent

     Svara
     • MiT

       /  12/09/2013

      Anders Sundqvist:
      Så kan det säkert vara! En bidragande orsak till att det inte redan finns är nog också det lilla problemet att i t ex USA så beräknar de att ca 25%-30% inte är pappa till sina barn… Reproduktionsmakten ska inte underskattas, den släpper inte kvinnorna ifrån sig. Tänk vad många förhållanden som skulle gå åt helvete om en kvinnan blir med barn och mannen käkar p-piller utan att ha sagt något?

  • Mer rättstavning i skolan!

   Svara
 14. MiT

   /  11/16/2013

  Undrar om han vet om att de vill klippa kuken av honom?

  Svara
 15. MiT

   /  11/16/2013

  Tommy Gabrielssson:
  Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

  https://twitter.com/svennebanangbg/status/401732695908421632

  https://twitter.com/svennebanangbg/status/401735243256045569

  Svara
  • Pelle2

    /  11/16/2013

   Kommunisterna visar sitt rätta ansike. Någon annan skall betala och om lagarna inte passar oss så struntar vi i dom. Sedan kryddar vi det med att blocka förrädarna som tycker något annat än oss.
   Sovjet ringde och ville ha er tillbaka !

   Svara
   • Kalle

     /  11/17/2013

    #gulag

    Svara
   • MiT

     /  11/17/2013

    Pelle2:
    Och inte nog med det, när han tycker annorlunda än de så är han automatiskt både kvinnohatare och näthatare. Praktiskt!

    Svara
 16. Anonymouse

   /  11/16/2013

  Svara
  • Anonymouse

    /  11/16/2013

   Hur får man det att se så där snyggt ut?

   Svara
   • MiT

     /  11/16/2013

    Anonymouse:
    Vete fan, jag bara klistrar in tweeten! Kanske är annorlunda för mig?

    Ska se om det blir bättre om jag gör det…

    För mig så funkar det att bara klistra in länkadressen till tweeten dvs ”https://twitter… osv.

    Svara
    • Anonymouse

      /  11/16/2013

     Nice!
     Tack för tipset, gissar att det blir mer experimenterande så småningom. 🙂

     Svara
     • MiT

       /  11/16/2013

      Testa och klistra in en. Skriv bara att det är en test och att jag ska ta bort den.

     • MiT

       /  11/16/2013

      Den du testade ser bra ut, ska jag ta bort den? Den visar ju ändå lite idioti… 😉

  • MiT

    /  11/16/2013

   Anonymouse:
   Hahaha, skitbra! Du kommer förmodligen inte att få något svar…

   Svara
 17. Anonymouse

   /  11/16/2013

  Testing 1 2 3…

  Svara
  • Anonymouse

    /  11/16/2013

   Haha, låt stå då. Ingen idioti bör ju försummas. 😉

   Svara
 18. MiT

   /  11/16/2013

  Härligt med lite snuthat, det är nog precis vad de behöver…

  Svara
  • Pelle2

    /  11/16/2013

   Leif GW kommenterade detta i veckans brott och sa att man inte ingrep för att inte starta upplopp och att detta var standard även om t.ex AFA eller någon annan extremistorganisation demonstrerade. Istället då filmade man så mycket som möjligt för att kunna gripa förövarna senare.
   Något säger mig dock att Sean Janse inte hade haft något problem med en AFA demonstration som polisen inte ingriper emot.

   Svara
   • MiT

     /  11/17/2013

    Pelle2:
    De har ett märkligt förhållande till poliser de där gulliga våldsromatikerna, de gnäller och gnäller och gnäller om det är något de tycker är fel samtidigt som de rusar i panik till polisen om någon sagt ”du är dum” på twitter…

    Svara
 19. MiT

   /  11/16/2013

  Känns som om de har grava problem med proportioner, ”diskrimineringstsunami som sköljer över oss varje dag”..

  Svara
  • Lol reklam. Låt bli att köpa, problem solved!

   Svara
   • lavazza1891

     /  11/17/2013

    Ja, trots att marknadsforskning visar att kvinnor står för majoriteten av alla köpbeslut, så har feminister väldigt låg tilltro till konsumentmakten ”exit” och en väldigt starkt tro på ”voice”. Kanske tycker de att det är ansträngande att behöva se till att köpa vissa saker och inte köpa andra saker (samma företag som får en feminist arg och upprörd kanske får henne att kännas väl till mods i andra sammanhang, och då blir det jobbigt att avstå från att handla från företaget). Det är roligare och mindre ansträngande att blir upprörd en formulär 1A.

    Svara
    • MiT

      /  11/17/2013

     lavaza1891:
     Som nyhetsmorgon förra söndagen, de klagade på reklamen om trosor på fars dag och pratade om ”unkna könsroller” och sånt. Det var inten hejd på allt som var fel. Mindre än en timma senare så var hela bordet fyllt av trosor för då var det dags att hylla 50 shades of grey…

     Svara
     • Joo. men då var det ju på kvinnors villkor och alltså inte sexistiskt. Liknande Aftonbladets fiina artikel om penisstorlek runt om i världen. Det är inte sexistiskt- det är upplysande.

   • MiT

     /  11/17/2013

    bashflak:
    Vad ska de då gnälla på?

    Svara
  • notsure

    /  11/17/2013

   Det är inte lätt att få människor att ta till sig sitt varumärke 2013 med ett folk som har ett attention span som i bästa fall räcker till att läsa tweets. Så man nyttjar feministerna för att göra det åt dem. Det är bara att sätta underkläder på en pinnsmal modell, vänta en vecka och så vet de flesta om ditt brand.
   Dessutom är folk så jävla trötta på allt gnäll så ditt brand kommer dessutom att associeras positivt när konsumenten står i affären nästa gång.

   Svara
   • MiT

     /  11/17/2013

    notsure:
    Feminister är så lättlurade och lättledda att det är pinsamt… 🙂

    Svara
 20. QED

   /  11/16/2013

  Makt & Kön – tung rap från Umeå med oväntat politisk tendens. Varning för fula ord …

  Svara
  • Anonymouse

    /  11/16/2013

   Pseudomän! Ordförrådet tackar.

   Svara
  • Känd som Vit Makt-rappare. Talang: sådär. Beats: ännu sämre. Budskap i hans övriga låtar är åtminstone inget som jag ställer mig bakom.

   Svara
   • Citat från Nordisk.nu: ”Zyklon Boom är genial, synd bara att han är livrädd för etablissemanget och konstant manar på att han tar TOTAL avstånd från ‘nazister’ och ‘nazism’. Tråkigt, eftersom han ‘rappar’ om sådant som NSF och Patriot.Nu skriver dagligen om på sina hemsidor”.

    Svara
    • MiT

      /  11/17/2013

     Ekvalist:
     Går det att tillhöra Vit Makt-genren och samtidigt aktivt och öppet ta avstånd från nazism och sånt? Trodde det liksom var grejen för dem? Eller har jag fel? Vet absolut inget alls om sådant!

     Svara
     • Kontrajihadisterna (de som delar mycket av Breiviks tankegods) är ofta antinazister.

     • MiT

       /  11/17/2013

      Ekvlaist:
      Tänkte mer specifikt på Vit Makt-termen, att just den är starkt förknippad med just nazism eller liknande. men kan inget om det alls.

     • De har olika falanger som sagt. Några av dem är nazister, andra är icke-nazister.

     • MiT

       /  11/17/2013

      Ekvalist:
      ÄR det så eller är det bara en hopklumpning som gjorts av vissa för att märka det som de inte gillar som ”dåliga”?

     • Ska erkänna att jag inte har järnkoll på hela Vit Makt-rörelsen (föredrar att göra annat på min fritid än att läsa vad de skriver) men det är den uppfattning jag har fått.

     • MiT

       /  11/17/2013

      Ekvalist:
      Hehe, jag föredrar också att göra annat. 😉

   • QED

     /  11/17/2013

    Ach so … Vit Makt stämpel minsann, hu ja … . I alla fall, låter fräschare än de flesta så kallade samhällskritiker.

    Svara
    • Den som gillar vit makt spelar inte negermusik. Träsko-fiol eller nyckelharpa ska det vara!

     Svara
   • MiT

     /  11/17/2013

    Ekvalist:
    ”Vit Makt-rappare” var ett helt nytt begrepp för mig faktiskt, finns det verkligen? Och det där med hans övriga låtar, de är ju inte länkade utan bara denna? Jag undrar bara.

    Svara
    • Ja, det finns folk i de schatteringarna som vill locka anhängare med ”svart” musik av olika slag. Märkligt, eller hur? Som Bashflak skriver, de borde hålla sig till träskofiol och nyckelharpa. Nej, det stämmer att bara denna låt var länkad, men jag kände ändå ett behov av att markera att jag tycker att artisten har väldigt skumma budskap. Bara artistnamnet, Zyklon Boom, låter alltför likt Zyklon B som var den gas som nazisterna använde för att gasa ihjäl folk i koncentrationsläger. Jag vill inte att Mattias Gardell och Maria Sveland ska få vatten på sin kvarn med sin kamp för att klumpa ihop oss med högerextremister. Hoppas QED inte tog alltför illa upp, jag gillar det QED skriver annars!

     Svara
     • MiT

       /  11/17/2013

      Ekvalist:
      Jomen självklart så reagerar man på namnet. Har dock varken hör dem eller ens hört talas om dem innan men om de allvarligt nationella själva gnäller på att de inte är nazister så undrade jag.

     • QED

       /  11/17/2013

      I den kontexten är det kanske bäst att bort videon. ZB kallar sig inte nationell och är inte politiskt aktiv om man skall tro honom själv (enligt citat på Flashback)

      https://www.flashback.org/t1000770p3 (under spoiler-knappen)

  • Anders j

    /  12/08/2013

   Lär dig prata innan du försöker sjunga. budskapet blir oklart!
   Vad vill den stackars killen?

   Svara
 21. Varför tar unga läppmålade kvinnor selfies som bara skriker ut: JAG VILL SUGA DIN KUK, om de inte vill suga min kuk? Falsk varudeklaration…

  Svara
 22. MiT

   /  11/17/2013

  Hmmm, hon har en direktkanal till gud tydligen, är det inte dumt att ljuga för gud? Tänker på ”bli anställningsbar”…

  Svara
  • oldaren

    /  11/17/2013

   He, he. Missade kommatecken kan ge upphov till mycket roligt 🙂

   Svara
   • MiT

     /  11/17/2013

    oldaren:
    Haha, saker och ting kan få en heeeelt annan betydelse. 🙂

    Svara
 23. MiT

   /  11/17/2013

  Detta är sjukt roligt!

  Svara
  • notsure

    /  11/17/2013

   Om någon lyckades undvika att se detta så kan jag upplysa er om att sinoes just placerade in sig i en klassisk kvinnlig struktur. Typ som på 50-talet. Vad är det hon vill ändra på nu igen? Ja, just det…

   Svara
   • MiT

     /  11/17/2013

    notsure:
    Det är inte lätt att leva som man lär… ”Gör som jag säger, inte som jag gör”

    Svara
  • lavazza1891

    /  11/17/2013

   ”Kaka söker maka”? Över tid får man det man tillbaka det man har gett/startat. Allting vi klagar på är antingen tillfälligt (fast vi inte kan se det just nu) eller rättvist (fast vi inte kan se det just nu).

   Svara
   • lavazza1891

     /  11/17/2013

    Eller ersätt ”rättvist” med ”logiskt” eller ”statistiskt normalt”, för dem som gillar att misstolka.

    Svara
  • Pelle2

    /  11/17/2013

   Bara för att hon vill att partnern skall göra något vid ett visst tillfälle så behöver han naturligtvis inte göra det. Det handlar väl förmodligen om det vanliga scenariot att kvinnan har en annan syn på nivån på städningen än mannen.
   Om det är viktigt för henne att något skall göras med hjälp av mannen så får hon väl förklara det för honom och inte tjata.
   Sedan kan man kanske tycka att han kunde ha gjort det hon bad honom att göra om det ändå handlade om en mindre sak.

   Svara
   • MiT

     /  11/17/2013

    Pelle2:
    Det kanske var en mindre sak för henne? För honom kanske det var jäkligt viktigt att göra det när han ville?

    Svara
    • Hysterisk Kvinna lägger upp tunga bevis för patriarkalt förtryck. Hon ifrågasätter ofta på sin blogg att kvinnor ska föda barn till det patriarkala samhället och i hennes fall stödjer jag den ambitionen. De stackars barnen skulle få hål i huvudet långt innan de blev tonåringar.

     Svara
  • Anders j

    /  12/08/2013

   Motoroljan behöver bytas i bilen. den är helt svart. GÖR DET!! Det är inte jag som år tjatig, det är du som beter dig som en bortskämd snorunge.

   Svara
 1. Inlägg om inlägg | WTF?
 2. Försvara genusflum är inte lätt | WTF?
 3. Nu vet vi var gränsen går | WTF?
 4. Bomb i brevlåda | WTF?
 5. Inför jul | WTF?
 6. Tweets från 2013 del 3 | WTF?
 7. Mer om manshatande feminister som är föräldrar | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: