Saker som måste vara menat som skämt

Från genushåll givetvis… Börjar med genusforskarna som analyserat u-båten som gick på grund. Alltså, detta bara måste vara ett skämt för verkligheten kan inte vara så vriden att NÅGON ens funderar i de här banorna

”Enligt Emma Rosengren kom själva ubåtsfrågan att handla lika mycket om genus som om kaptenen var vilse eller full.
– På ett symboliskt plan kan ubåten som gick på grund ses som den absoluta kränkningen. En annan stat penetrerar den egna nationens, i det här fallet Moder Sveas gränser. Här kan vi se hur genus går igen i symbolik och språkbruk, säger hon”

Och i slutet

”– Krig är männens arena. Men vad händer när de schabblar till det?
Hon menar att bilden av maskuliniteten började krackelera. Och ifrågasättandet av traditionella könsroller tog vid.
– Jag ser den här händelsen som en liten kugge i ett hjul mot en förskjutning av könsordningen, avslutar Anna Lundberg.”

Ja jävlar idet…

En annan grej är genusforskning och media, genusfolket är lite oroliga över stormar i media och att deras, vad de själva tror jätteviktiga arbete, ska förvanskas och förlöjligas. De till med menar att genusfolkets arbeten förvanskas och att forskarna fått löpa gatlopp på högerextrema websajter. Alnebratt säger också att deras arbete blivit mer inarbetad och legitim att genusfolk tillfrågas som experter. Jo de tillfrågas har jag sett.

MEN DET STÅR INTE ATT DE ÄR GENUSFOLK UTAN ATT DE ÄR ”FORSKARE INOM DITT OCH FORSKARE INOM DATT” INOM ALLA JÄVLA OMRÅDEN UTOM GENUS MEN NÄR MAN GOOGLAR NAMNEN SÅ HAMNAR MAN OFELBART PÅ EN GENUSINSTITUTION!

Och detta som Alnebratt säger apropå att de ”får löpa gatlopp” och fått sin forskning förvanskad

”det finns fog för att många genusforskare drar sig för att exempelvis delta i mediala debatter eller skriva egna inlägg.”

beror helt enkelt på att om de deltog i debatter eller skrev egna inlägg så skulle hela Sveriges befolkning se vad fan de håller på med och då skulle hela genusfältet åka ut med röven först och inte få en enda skattekrona till. Det är skälet och inget annat… Och det är väl därför Alnebratt säger det i deras egna lilla publikation och samtidigt önskar att ingen annan läser det. Det är lite märkligt att de själva inte funderar över VARFÖR det blir liv så så fort genusfolk säger något? Är de så självgoda att de tror att just deras arbete är en gåva till mänskligheten men att alla är så dumma i huvudet att de inte fattar det och därför protesterar?

FÖR HELVETE ALNEBRATT, SAKNAR DU VERKLIGEN ALL FORM AV SJÄLVINSIKT?

Jag menar, läs om u-båten så ser man att INGEN ANNAN behöver förvanska någonting alls, det som de själva spottar ut är så sjukt att ingen annan hjärna ens kan hitta på något liknande. Går det ens att göra det löjligare?

Visst är detta fantastiskt?

urpedagoger

Gissar att det ovan hör ihop med denna ”Bångstyriga barn utvecklar genuspedagogiken”. Trevligt folk det där genusfolket, verkligen…

Jag nämnde ju hjärna innan och en sak vet jag i alla fall och det är om det skulle bli en zombieapokalyps där det vandrar runt zombies som vill äta hjärna så går en del säkra, väldigt säkra…

genusvetare

Givetvis ska man läsa Jämställdhetsfeministerns ”Veronica Palms lidande”!

Trevlig lördag

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

112 kommentarer

 1. Åh, vad roligt! Om man är kvinna och jobbar som dagisfröken så är man enligt skollagen skyldig att motverka att flickorna vill bli dagisfröknar. Hahahahaha!

  Svara
 2. MiT

   /  11/23/2013

  Svara
  • Hjalmar

    /  11/23/2013

   ”Lilla fröken trevlig” kan inte skilja på patriarkalt förtryck och matriarkalt grupptryck… Män brukar vara flexibla vad gäller kvinnlig hårväxt. 😉

   Svara
  • Pelle2

    /  11/23/2013

   Ja, jag tycker att det ser lite konstigt ut med kvinnor som har en skepparkrans eller en mustasch ,-)

   Svara
   • Hjalmar

     /  11/23/2013

    Nu hatar du kvinnor… 🙂

    Svara
    • Pelle2

      /  11/23/2013

     Nu igen! Att jag aldrig kan lägga band på mig själv ;-).

     Svara
   • MiT

     /  11/23/2013

    Pelle2:
    Jag håller med! Inte min fetisch…

    Svara
   • Ja, skäggiga damen är inte så
    trevlig att hångla med.
    Det är även rätt avtändande om
    damen har hår under armarna.

    Däremot tycker jag att damerna
    ska vara försedda med ”musmatta”.

    Svara
 3. MiT

   /  11/23/2013

  Svara
  • Det där sista, ”cis-snubbe”? Innebär det att en kvinna omopererad till man får vara feminist, pga av inte riktig man? Eller, jag fattar inte riktigt det där resonemanget? Jag gissar att könskorrigerade personer tar illa upp om man inte ser dem som riktiga kvinnor/män? Det skulle jag göra i alla fall.

   Svara
   • Eller, det kanske är som Scouterna: En gång kvinna, alltid kvinna?

    Svara
    • MiT

      /  11/23/2013

     För säkerhets skull så ska du rabbla hela alfabetet för du säger ”kvinna”, ”man” eller synonymer till dessa… 😉

     Svara
     • Jag brukar säga att jag är en bög fångad i en kvinnas kropp, MEN DET KANSKE MAN INTE FÅR SÄGA I DET DÄR JÄVLA LANDET LÄNGRE?! 😉

     • MiT

       /  11/23/2013

      rocki:
      NEPP! 😉

   • Anders/AV

     /  11/23/2013

    Såg ett klipp nån gång där extrema radikalfeminister inte tyckte transor var riktiga kvinnor, utan en del av förtrycket så födda till män de är. En gång man, alltid man verkar gälla.

    Svara
  • Pelle2

    /  11/23/2013

   Där ser ni alla manginor, som t.ex män för jämställdhet, att ert krypande och lismande inför feministerna inte lönar sig.

   Svara
 4. MiT

   /  11/23/2013

  Säger han som kallar elevernas föräldrar för ”Tards”
  https://twitter.com/talgboll/status/403982883548700672

  Svara
  • Kul! Hur hade han tänkt göra det? Äsch, vad dum jag är, kommunism förstås. Duh!

   Svara
   • MiT

     /  11/23/2013

    rocki:
    Haha, talgboll är så underlig att jag undrar om han inte bara är en figur skapad av twitter själva. Han kanske finns på alla språk?

    Svara
   • Blåval Rödval

     /  11/23/2013

    Kommunism är ju fan bra grejor… Om man gillar förtryck och folkmord.

    Svara
   • Pelle2

     /  11/23/2013

    Kommunismen var i allra högsta grad elitism. Det fanns ju en politisk elit som i sin tur satsade på att få fram en elit inom kultur,vetenskap och idrott t.ex.
    Så inte ens i kommunismen kommer talgbollen undan den delen.
    Det är bara för talgbollen att tugga i sig det eller dö ;-). Eller så får man stoppa huvudet i sanden och låtsas att kommunismen handlar om solidaritet, gemenskap och det klasslösa samhället;-).

    Svara
  • Anders/AV

    /  11/23/2013

   Då kan han börja med att ge alla elever samma betyg oavsett insats.

   Svara
   • Pelle2

     /  11/23/2013

    Dessvärre kanske han gör det :-).

    Svara
   • MiT

     /  11/23/2013

    Anders/AV:
    Det kanske är så att de som tycker annorlunda får lägre betyg?

    Svara
    • Anders/AV

      /  11/23/2013

     Skulle inte förvåna mig om han låter åsikter påverka betygen. Han har visat bristande professionalitet tidigare.

     Svara
  • Jonte

    /  11/23/2013

   Han kan ju börja med att avskaffa pk-elitens egna åsiktselitism

   Svara
  • Kalle

    /  11/25/2013

   Bort med all elitism och konkurrens så vi kan skapa ett rike av blinda, där den (h)enögde är kung.
   Nu avskyr jag twitter, men det vore kul om någon kunde regga sig som (h)enögd och retas lite med hennisarna.

   Svara
  • Anders/AV

    /  11/23/2013

   För att ta illa upp av ett skällsord måste man själv hålla med om att det är ett skällsord. Annars blir det som när Certatio blev kallad ”Indignerad liberal” som något negativt. Svaret ”Ehh…tack!”
   http://certatio.wordpress.com/2013/11/21/liber/

   Så om nån kallar en j-a hora, borde svaret vara ”horor är också människor”. Att man tar illa upp av att kallas hora eller bög bekräftar bara att man har samma negativa syn på sådana som den som sade det. Svaret på ”Är inte den lite bögig” är inte ”Näää!” utan ”Jajemän, och jag har inte problem att förväxlas med dem, har du?”

   Hon visar alltså själv upp ett förakt för de kvinnor och män som säljer sexuella tjänster när hon accepterar ordet hora som skällsord.

   Svara
 5. En mycket bra inlägg MiT. En ständig källa som aldrig tycks sina.

  Man kan kalla det för det nonsens det är, man kan argumentera för att det är nonsens, man kan analysera bitarna och visa att det är nonsens… Man kan försöka sätta ihop helheten och visa att helheten saknas.

  Det spelar ingen roll på vilket sätt du nyanserar – när du gör det så hatar du alla kvinnor! Det är inte så att de säger något huruvida det är rätt eller fel det du säger, eller argumenterar… nej, du hatar kvinnor och är sexist.

  Svara
  • Ooops… den gick iväg lite för fort….tänkte avsluta.

   Jag har ägnat tid (några dagar) att läsa inne på ett par feministiska bloggar nu. Svarat på impuls hos en och ångrat mig, för jag insåg att det går inte att driva opinion på deras sidor. Never argue with an idiot; they will always drag you down and beat you by experience. (Churchill, tror jag, orkar inte Googla).

   Nej, det är inte riktigt lika illa överallt, men så fort de kommer dragandes med sin våldtäktskultur, sina privilegier, lite patriarkat eller könsmaktsordning… då är det slut.

   Man får träget försöka med andra metoder.

   Svara
  • MiT

    /  11/23/2013

   Larsson:
   Japp, instagramkontot Kvinnohat har ju sagt att om man tycker annorlunda och uttrycker det så är det kvinnohat och näthat mot kvinnor.

   Jag tycker dock att det är talande att när det kommenteras i t ex tidningar så är det väldigt sällan det står att det är en från genusfolket utan då sägs att de är något annat. Men när man googlar så hamnar man i alla fall på en genusinstitution… De saknar fullständigt självinsikt när de inte ens reflekterar över varför folk blir förbannade så fort de sticker fram sina trynen.

   Svara
 6. MiT

   /  11/23/2013

  Svara
  • Jonte

    /  11/23/2013

   Så lillkillen får lära sig att han bär kollektiv skuld, ska be om ursäkt för sin existens och bara ska lämna plats åt kvinnor?

   Svara
  • Hjalmar

    /  11/23/2013

   Den grabben får det jobbigt 😦
   Men det är kanske bara ‘varm luft’ – feministiska dogmer är ju något för andra…

   Svara
   • MiT

     /  11/23/2013

    Hjalmar:
    Kan väl hoppas att det är som vanligt? Alltså mest prat och liten verkstad…

    Svara
    • Jonte

      /  11/23/2013

     Hon vill säkert bara positionera sig hos medieeliten på söder helt enkelt. Men det finns dom som är dårar på riktigt som den där Ruthberg och Däldehög

     Svara
  • Pelle2

    /  11/23/2013

   Så världen kan aldrig bli trevligare utan feminism ? Den feminism som är tongivande idag tycker jag är allt annat än trevlig. Om du är emot deras åsikter så är du en hatare och dum i huvudet och skall helst utrotas. Dessutom skall ju helst kritiken mot feminism kriminaliseras.

   Jättetrevligt !

   Svara
 7. MiT

   /  11/23/2013

  Väldigt intressant, diskussionen fortsätter lite till utan Linn men det jag ville visa är att så fort man kanske måste fundera lite så sätter ryggmärgsreflexen in och allt förklaras med Patriarkatet. Och sen givetvis inte säga något mer alls…

  Svara
 8. MiT

   /  11/23/2013

  Svara
 9. MiT

   /  11/23/2013

  Säger de inte att de är opolitiska?

  Svara
  • Jonte

    /  11/23/2013

   Har håller jag faktiskt med dom för en gångs skull :p

   Men det är knappasten prioriterad fråga

   Svara
   • MiT

     /  11/23/2013

    Jonte:
    Alltså, för mig spelar det ingen roll alls, tänkte bara att Kvinnolobbyn säger att de är opolitiska och detta är väl väldigt politiskt. De sägger visserligen att det är en person som tycker så men de tweetar ju glatt ut den med sin fina klippkuken-bakgrund på bilden.

    Svara
    • Jonte

      /  11/23/2013

     Med monarki är vi ju garanterade att nästa statschef blir en kvinna så borde inte feminister vilja behålla den?

     Svara
  • notsure

    /  11/23/2013

   Första vettiga jag sett!

   Svara
 10. MiT

   /  11/23/2013

  Om LO säger det så måste de ljuga… Eller så ljuger Kvinnolobbyn.

  Svara
  • Pelle2

    /  11/23/2013

   Att Lo inte klarar av att analysera marknaden och ekonomin utan en feministisk analys visar ju att dom är inkompetenta. Konstigt att dom vill visa upp det i offentligheten.

   Svara
   • Jonte

     /  11/23/2013

    Feministisk analys = marxistisk analys med klass bytt mot kön.

    Svara
  • Tror LO på Illuminati och numerologi också?

   Svara
 11. MiT

   /  11/23/2013

  Det har alltså gått från samma lön för samma arbete till lika lön för lika arbete. Det är en rätt stor skillnad mellan de uttrycken. Sen att Kvinnolobbyn vill ha lika lön bara är en annan sak, det försökte de med i Sovjet också.

  Svara
  • Jonte

    /  11/23/2013

   Samma gamla lögner som för 30 år sen…

   Svara
  • Anders/AV

    /  11/24/2013

   Då får de införa statligt styrda lönetabeller för alla jobb och ta bort marknadskrafterna. Då kan lön inte sättas av vad arbetsgivare vill betala och vad folk är beredd att göra för pengar.

   Svara
 12. MiT

   /  11/23/2013

  Socialistiskt forum, är det inte där RF och AFA och sådana håller till?

  Svara
  • Pelle2

    /  11/23/2013

   Skulle inte förvåna mig om det är så. Det finns ju många likheter mellan feminism och kommunism/marxism så det vore väl passande med lite RF och AFA representation.

   Svara
   • MiT

     /  11/23/2013

    Pelle2:
    genusfolket skullevisst vara där bl a och där finns ju t ex Vingren…

    Svara
 13. MiT

   /  11/23/2013

  ”Vi behöver riktiga karlar och män – inga jävla hen”
  http://nyheter24.se/noje/kronika/757377-vi-behover-riktiga-karlar-och-man-inga-javla-hen

  Svara
  • Idioten Axel Kaspar Edgren önskar livet ur en annans barn i kommentarsfältet. Kommentarsfältherre?

   Svara
   • MiT

     /  11/23/2013

    Var? Jag hittar inte, är ju värt en skärmdump… 😉

    Svara
    • Kolla där en Daniel Friberg svarar honom.

     Svara
     • MiT

       /  11/23/2013

      Ja nu hittade jag, ändrade sorteringsordningen och då dök den upp! Han är ju inte vettig någonstans den där Edgren…

   • Mr. Nobody

     /  08/01/2015

    Själv önskar jag livet ur Axel Kaspar Edgren. Denna latrintunna till människa vars omdöme sitter i förhuden.

    Svara
  • Steffen

    /  11/23/2013

   Jag hittade det genom ”kommentarer” och valde ”kronologisk”.
   Inte dåliga saker Axel häver ur sig… Han brölar som en sann grottman… 🙂

   Svara
   • MiT

     /  11/23/2013

    Steffen:
    Gjorde så också precis, Edgren är en galning… Spelar ingen roll vad någon annan har gjort, man går inte loss som han gör.

    Svara
    • Steffen

      /  11/23/2013

     Ja, att skrika som Axel gör, kan väl vara ett tecken på frustrationen över brist på argument som håller.

     Svara
     • MiT

       /  11/23/2013

      Steffen:
      Han är inte bättre än så helt enkelt. Han brukar gå loss och kalla folk än det ena och än det andra.

  • notsure

    /  11/23/2013

   Hipsterurladdning deluxe i kommentatorsfältet. Jordbävning på södermalm.

   Svara
   • MiT

     /  11/23/2013

    notsure:
    Ja jävlar vad de går loss i kommentarsfältet. Den krönikan var verkligen en manginamagnet!

    Svara
  • Pelle2

    /  11/23/2013

   Dett är ju bara bra att Axel är så dum att han visar upp sitt rätta odemokratiska och hatiska jag i offentligheten. Det diskvalificerar ju honom från all seriös debatt.

   Svara
  • Hjalmar

    /  11/23/2013

   Kul tjej, skinn på näsan… Hon pissade på genusfolket 🙂
   Mera sånt!

   Svara
  • Jonte

    /  11/23/2013

   Hahaha genusmupparna är så jävla roliga när de är upprörda 😀

   tror jag råkade komma thumbs downknappen av misstag förresten, sorry tokis!

   Svara
 14. MiT

   /  11/23/2013

  Den scumma Edwards är i Go kväll nu och jag tyckte bestämt att hon sa att gift sig med regissören. Det förklarar varför han gick loss som en blådåre i debattprogrammet i så fall.

  De fnissade också lite, både Edwards och Hamberg (tror jag hon heter. Det var en jävla massa kärringar med i programmet ikväll), när hon berättade om mannen som en biologisk olycka. Ja de tog väldigt lätt på det överlag faktiskt.

  Svara
 15. OT: Han må vara sverigedemokrat numera men vettiga åsikter har han fortfarande.

  http://nimatown.blogspot.se/2013/11/vad-ar-feminism-idag.html

  Svara
  • Jonte

    /  11/23/2013

   Har någon svensk tidning vågat nämna den studien?

   Svara
 16. MiT

   /  11/23/2013

  Svara
  • Hjalmar

    /  11/23/2013

   Feministisk välfärd = välfärd för kvinnor?
   Nähe…

   Svara
 17. MiT

   /  11/23/2013

  Hahaha, ja jävlar vad en del blir upprörda över krönikan i dumheter24
  http://martinasundman.wordpress.com/2013/11/23/gabriella-grottman-och-valdtaktsromantik/

  Svara
 18. MiT

   /  11/23/2013

  Svara
  • Jonte

    /  11/23/2013

   20-talet? Det var väl 90 år sen?

   Svara
   • Blåval Rödval

     /  11/23/2013

    Hen kanske är lite efter. Står och väntar på kvart-över-fem-bussen klockan sex. Verkar vara nån slags åkomma dom har.

    Svara
  • Hjalmar

    /  11/23/2013

   Det går nog inte att vara mer genusinkorrekt – den brasan kommer sprida sig… 😀
   Nu ser vi hur intoleranta kvinnor kan vara mot avvikare. Patriarkatets Fel.

   Svara
 19. QED

   /  11/23/2013

  Dömd blottare medverkar i utbildningar om genus och mångfald för statliga organisationer och privata företag. Gissa kön!

  Svara
 20. MiT, du har mail.

  Mvh Uffe

  Svara
 21. Claes-Peter

   /  11/24/2013

  Förstod inte hen som tydligen förskräcktes av en så brutal demonstration av könstillhörighet, att det förmodligen handlade om Feministisk Porr? Fast jag erkänner att det är oerhört svårt att skilja feministisk porr från den vanliga – det är väl som med ekologiska ägg jämfört med vanliga – man får läsa på etiketten och lita på att det stämmer.

  Men finns det då hen-porr? Kommer att tänka på en berömd man, som beskrev någon ineffektiv handläggning som:”Det liknar en kurtis mellan eunucker – till en början ser det bra ut, men med tiden märker man att ingenting uträttas.”

  Svara
 1. Alltid livat om jämställdhet! | WTF?
 2. Med lögnen som vapen | Häxanmexan
 3. Tweets från 2013 del 3 | WTF?
 4. Genustomtar | Genusdebatten
 5. #fittstim och Hjernevask? | WTF?
 6. Äkta eller satir? | WTF?
 7. Ubåten som penetrerade nationen | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: