En del borde veta bättre

Birro har skrivit en krönika och feminister tappar huvudet. Att de tappar huvudet är inte så konstigt utan helt normalt i Sverige och My Vingren skriver något till Birro som inte alls har med hans krönika att göra utan mer är en orgie i att tycka synd om My Vingren. Men att t ex en erfaren journalist som Niklas Svensson tappar huvudet förstår jag inte

nsvensson

Det kan väl inte vara okänt för Svensson vad för typ Vingren är? Hennes text ska givetvis läsas med kunskap om vad hon står för och anser i frågor som dessa! Hon tycker till exempel att det ska räcka med att någon som hon ”leker med tanken” att någon gjort något mot en kvinna eller barn för att dömas och låsas in. Alltså, det ska räcka med att någon påstår något… Det ligger helt i linje med vad Roks anser då det inte spelar någon roll hur osannolik en story är så är den alltid sann. För dem är det hårda fakta att leka med en tanke. Det står uttryckligen i deras ”etiska riktlinjer” som första punkt att

Vi åtar oss att

­

ta utgångspunkt i kvinnors, tjejers och barns egna berättelser utan ifrågasättande.

Dvs vad de som kommer till dem än säger så är det sant och en fin liten pinne i deras egna kreativa statistik. Oavsett vad de som söker sig till dem säger så är det alltså alltid sant… Det står i deras ”värdegrund” att

”Rätten att synliggöra och benämna män som grupp är en förutsättning för Roks arbete med att förändra de strukturer som ligger till grund för mäns våld mot kvinnor och barn.”

Detta ger t ex att uttryck som ”män är djur”, män våldtar”, mäns våld mot kvinnor”, ”mäns överordning” och sådant skit frodas i deras sektmiljö. För det är en sektmiljö! I deras sektmiljö är män alltid skyldiga. Deras överprästinna är fortfarande Eva Lundgren, de använder hennes material som ”utbildning”. Vingren är ”utbildad” med sektmaterial. För hur var det nu med alla Lundgrens fantasier om barn som både ritualmördades och åts upp? Länkar om detta finns här. Lundgren och iden med att kunna ta fram bortträngda minnen hänger besvärande nära ihop.

Hur kan någon ta vad Vingren säger på något allvar alls? Hon som började sin lilla nätkarriär med en pervers sida där hon fotograferat okända mäns skrev och publicerade bilderna. Här står lite mer om henne och vad hon håller på med, visst verkar det vara en trevlig personlighet?

Och hon har tidigare beskrivit sig så här (ungefär) ”jag är säkert psykopat, det är bara ingen som har kommit på det ännu”.

Hon säger så här

mvingrenDet är inte bekräftelse hon behöver utan hjälp! Även om t ex det ovan är menat som ett skämt så säger det oerhört mycket om henne, och ännu mer om man även känner till sånt som hon varit inblandad i innan. Som t ex hennes spya på Fars Dag förra året, enda syftet med den var att håna och sparka på de pappor som förlorat kontakten med sina barn… Och det var fler än jag som såg hennes ”anonyma” twitterkonto i våras, @nazispotter, där hon gärna spred ut regnummer på bilar som skulle ha med nazister att göra i samband med Husby, jag såg det själv hända flera gånger. Hoppas inte någon oskyldig drabbades bara…

Är jag så dum så jag tror att ingen behöver hjälp mot en våldsam man eller att jourer inte behövs? Nej, naturligtvis vet jag att det förekommer och att folk behöver hjälp av t ex jourer! Det jag däremot också vet är att sådana viktiga saker inte ska drivas av sekter! Sekter och sektmedlemmar ska inte ens få närma sig folk som behöver hjälp!

Och vi får inte glömma bort att det är My Vingren själv som tydligen ser sig som medlem i ”den aggressiva avarten av feminister”. Birro, som jag långtifrån alltid håller med, nämner ingen person alls utan pratade generellt om något som är alltför välbekant. Och då kan man anta att de flesta av de ca 30 000 som har delat hennes text också anser sig tillhöra den avarten och att de gäller alla som hyllat den. Skönt dock att ni själva erkänner att ni tillhör just en avart… Det är ju just det vi andra har hävdat hela tiden!

Men jag håller faktiskt med Vingren om en sak till förutom det där om avarten och det är att det stinker i deras bunker! Det stinker så mycket ruttet att man undrar hur de klarar av att andas för det är svårt får oss andra att andas när lite av deras ruttna stank sprider sig till verkligheten med väldigt jämna mellanrum. Resten av hennes text går ut på att män kollektivt är svin som vanligt, att det som drabbar oskyldiga My Vingren som bara kallar folk nazister, som sprider regnummer på twitter och påstår att bilarna tillhör nazister, som sparkar medvetet och hånfullt på pappor som blivit bortknuffade från sina barn på Fars Dag, som varit med och drivit den värsta hatsidan och rasistsidan på hela facebook mm mm mm mm mm mm är något som alla män givetvis är skyldiga till. Det hon skriver grundas på att hon varit i en miljö där riktiga fall av vidrigheter blandas med falska men ingen får ju ifrågasätta något. Ingen får granska något. Jag tvivlar inte alls på att hon hört och sett mer hemskheter än andra människor, inte en sekund tvivlar jag på det! Men det är inte representativt för något alls! Och jag är ledsen, strukturer som orsak blir inte mer sant bara för att du mår bättre och blir gladare av det. Det funkar inte så utanför avarten.

Den lilla snäva bilden man får där är inte verkligheten för en gigantisk majoritet. Det är som att jobba som infektionsläkare och tro att alla alltid är sjuka och förorda allmän antibiotikakur för hela befolkningen hela tiden. Det är vad avarterna inom feminismen håller på med. De anser att det är så fantastiskt att vad mindre än 1% gör är normen för resten och tror de ska kunna ”fixa” den lilla procenten genom att attackera alla andra. Men den lilla procenten skiter fullständigt i allt i alla fall…

Jag tror inte Niklas Svensson fattar att Vingren och resten av avarten faktiskt anser att han personligen är en våldtäktsman, att han personligen är ansvarig för våldtäkter, att han personligen är ansvarig för kvinnomisshandel, att han personligen misshandlar, att han personligen är ett djur, att han personligen förtrycker kvinnor bara för att de är kvinnor, att han personligen bara genom att födas till vit man är skyldig för allt som någon vit man gjort i historien, att hans ev son/söner ska vara ansvariga för vad deras pappa, farfar och farfarsfar har gjort och straffas för det mm mm mm. Jag tror faktiskt inte att han fattat det alls…

Han kanske ändrar åsikt när de börjar ge sig på hans ev son/söner skolan och anklagar dem för allt ont i världen som de automatiskt är skyldiga till bara genom att födas som man!

Men Niklas Svensson borde ändå veta bättre än att få folk att läsa Vingrens text. Om det inte var i avskräckande syfte förstås men det tror jag inte.

En som jag däremot INTE förväntade mig skulle fatta bättre är Ylva Johansson. Hon är den absolut enda toppolitikern som jag känner till som offentligt går på andra politikers utseende som argument. Hon är helt enkelt inte smartare. Och samtidigt är detta en varning för vad som händer om S vinner valet för då är Ylva Johansson troligtvis vår nästa jämställdhetsminister…

ylva

Det är verkligheten i Sverige!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

73 kommentarer

 1. MiT

   /  11/30/2013

  Som sagt, det som kommer från feminister är så jävla skruvat att det knappt går att göra satir förrän det dyker upp någon som faktiskt kan tro det är rimligt.

  Svara
 2. MiT

   /  11/30/2013

  En ”reporter” som verkar bo under en sten alt är både blind och döv

  Svara
 3. MiT

   /  11/30/2013

  Eller en politiker…

  Svara
 4. MiT

   /  11/30/2013

  Fulla, vita, sexistiska kvinnor, VEM ger er rätten att säga vad ni vill?

  Svara
 5. MiT

   /  11/30/2013

  Svara
 6. MiT

   /  11/30/2013

  Har en 13-åring hackat hennes twitter?

  Svara
  • notsure

    /  12/01/2013

   Den här tackanejgrejjen, är det någon sorts teatergrejj eller?
   Det är i så fall en av anledningarna varför de aldrig lyckas organisera sig, trots att det är det enda de pratat om i 100 år. Jag menar, vem fan går på politiskt korrekt teater? Det bästa som kan hända är att de tvingar folk (skolungdomar) att gå och se SCUM-manifestet. Det går ungefär lika bra som att nazister skulle få tillgång till desamma och visa filmer från Auschwitz för att sedan övertyga dem om vilken fantastisk ideologi det är.
   Det hade börjat oroa mig om de fick tillträde till Hollywood, men det kommer som tur är aldrig hända.

   Svara
   • MiT

     /  12/01/2013

    notsure:
    Äh, de som är med tror att de ska få duktighetspoäng medan folk fattar att de bara slickar och sitter vackert.

    Svara
 7. MiT

   /  11/30/2013

  Jomen, först så drar man igång en fantasi som man sen är arg på
  http://www.nsd.se/nyheter/mammor-ar-sjukare-an-pappor-8049016.aspx

  Svara
 8. MiT

   /  11/30/2013

  Svara
 9. Bra skrivet som vanligt!

  Svara
 10. MiT

   /  11/30/2013

  Kan det vara Edgren som ställer frågan som anonym?
  http://www.dt.se/brottsplats/1.6530998-jag-tvingas-bara-bh

  Svara
  • Den artikeln är ju helt verklighetsfrämmande och uppenbarligen skriven av en radikalfeminist. Bra jobbat SVT…

   Svara
   • MiT

     /  12/01/2013

    Pinjata:
    Det är nog ingen vågad gissning att hon är det…

    Svara
 11. MiT

   /  12/01/2013

  Inte ens den tvättade Hedenhös klarar sig från kritik. Den innehåller ju t ex den unkna kärnfamiljen för att inte tala om att pojke blir kär i flicka! Va fan är det för stenålder? Sånt händer väl inte 2013?
  http://www.svd.se/kultur/barna-hedenhos-uppfann-julen_8777292.svd?sidan=1

  Svara
 12. CarlK

   /  12/01/2013

  En sak undrar jag över: När blir en pojke förtryckare/våldtäktsman/svin/ansvarig för diverse osvosv? Sker det redan när han föds? Eller rentav redan som foster? Vore bra om ngn kan berätta!

  Svara
  • På BB. För där och då får pojkarna blåa täcken och flickorna rosa täcken. Nina Björk har skrivit en skönlitterär bok om detta, en bok som används som kurslitteratur i genusvetenskap på sina håll.

   Svara
  • notsure

    /  12/01/2013

   Enligt statistiken som finns så begås de flesta våldtäkter och grova brott av män i åldrarna c:a 18-35. Så det kan tänkas starta någon gång i 18-årsåldern. Det intressanta är att efter c:a 35 års ålder så verkar patriarkatet få allt mindre inflytande på män, detta utan att de behöver gå i genusskola.
   Jag kanske skulle tipsa genussekretariatet att jag hittat detta, på så sätt kunde de ta reda på vad som händer i den åldern som gör att män bryter mot den patriarkala strukturen med början i den åldern.

   Om någon inte förstod det så är jag sarkastisk. Ovanstående kan förklaras med hjälp av biologi, inte med hjälp av sociala konstruktioner.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  12/02/2013

    35 är väl även åldern för ”cougars crossing” och den åldern då köttvärdet sjunker som en sten på datingsidor?
    Av de anekdoter jag hört verkar det även vara den ålder då män börjar se till sitt eget välmående och inte bara de kvinnors och barns som han mött på vägen.

    Svara
  • MiT

    /  12/01/2013

   CarlK:
   Så fort de vet om att det är en kille antar jag?

   Svara
 13. Det förtryckande patriarkatet finns överallt och kvinnor drabbas värst:

  http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.6550854-kvinnor-i-brak-efter-vinkvall

  Svara
 14. Män för jämställdhet tar avstånd från komplimanger om en kvinnas kropp.

  Svara
  • MiT

    /  12/01/2013

   Ekvalist:
   Herregud…

   Svara
  • notsure

    /  12/01/2013

   Man skulle kunna tro att han är 12 år gammal. Vi som vandrat (eller suttit i soffan) ett längre tag än så har kommit fram till följande:
   1. Kvinnor är något alldeles tokigt vackra. Detta har med evolutionen att göra. Miffot på bilden hade inte inte kunnat hålla upp lappen utan att ”den manliga blicken” hade funnits eftersom han inte existerat. Han har gjort sig förjänt av denna bild i sitt förnekande:

   2. Man pratar aldrig om dem med om detta. Det slutar nästan aldrig väl, något man lärt sig efter ett 10-tal gånger.

   Svara
  • Jonte

    /  12/01/2013

   Att män tycker att vissa kvinnokroppar är sexigare än andra är bara en patriarkal konstruktion. I en jämställd värld är det enbart kunskap om genus som avgör hur attraktiv en kvinna är.

   Svara
  • Hjalmar

    /  12/01/2013

   MFJ är pojkar som föddes utan bollar. ”Grow a pair”… 😉

   Svara
  • Pelle2

    /  12/01/2013

   Män för jämställdhet måste vara en avancerad form av satir.

   Svara
 15. QED

   /  12/01/2013

  OT: Antagligen ingen nyhet, men Jerzy Sarnecki tycks ha fått sitt twitterkonto kapat. Det kunde ju ha varit kul om någon gjort satir av hans tvärsäkra uttalanden i kriminalpolitiken, nu är det dock nästan bara råskäll på invandringspolitiken. Helt fel att kapa någons konto, så klart, men med en liten men tydlig ändring av namn på en dryg politisk aktivist kunde det ju vara legitim satir. Verkar dock helt omöjligt att parodiera extremfeministerna på twitter, som din blogg har klarlagt.

  Svara
  • Jonte

    /  12/01/2013

   Dom försökte ju parodiera Fanny genom twitterkontot @Argsinoes men originalets tweets är fortfarande galnare.

   Svara
  • MiT

    /  12/02/2013

   QED:
   Det är omöjligt att göra parodi på dem, vad man än prövar så dyker något verkligt upp som är värre. Otroligt…

   Svara
 16. MiT

   /  12/01/2013

  Svara
 17. MiT

   /  12/01/2013

  Svara
 18. Patetiskt upprop till förmån för
  könsstympnings-förespråkande ärkebiskop
  http://www.dads-r-us.se/2013/12/01/patetiskt-upprop-till-forman-for-konsstympnings-foresprakande-arkebiskop/

  Svara
 19. Jonte

   /  12/01/2013

  Svara
  • Pelle2

    /  12/01/2013

   Vad är man och kvinna då för något kan man ju undra ?
   Är det en social konstruktion som vissa feminister brukar hävda
   och därmed kan man byta könsorgan utan operation om man leker med tanken 😉

   Svara
  • Hjalmar

    /  12/01/2013

   För lite biologi i skolan? Vi får väl trösta oss med att MR knappast kommer att kunna fortplanta sig… 🙂

   Svara
 20. MiT

   /  12/01/2013

  Svara
 21. MiT

   /  12/01/2013

  Svara
  • Larsson

    /  12/01/2013

   Om hon visste tankarna i killens huvud. Har sett killar leka med dockskåp, men i pojkarnas huvud handlar det om hjältar och riddare och svärd och drakar. Inte minst om nu dockskåpet är ett slott.

   Svara
   • Opie

     /  12/02/2013

    Exakt! ”Dockskåpet” är ju en riddaborg där strider mellan drakar, riddare, orcher och allehanda vedervärdiga våldverkare utseplas. Som lite lekte jag själv oerhört mycket med både dockor (Big Jim) och dockskåp (legoborgar) men tror inte min lek skulle klassats som redikafeministiskt korrekt.

    Svara
   • MiT

     /  12/02/2013

    Larsson:
    Jag tror inte ens att den tanken har slagit henne!

    Svara
  • Pelle2

    /  12/01/2013

   Vilken tur att leken inte har något kön. Då kan det ju inte vara ett problem om pojkar oftast väljer att leka med bilar och andra traditionellt manliga saker och tjejer leker med traditionellt kvinnliga saker. Då hoppas jag också att genuspolisen på förskolorna låter barnen leka med vad dom vill.
   Fast något säger mig att det bara är bra om killar leker med traditionellt kvinnliga leksaker.

   Svara
   • MiT

     /  12/02/2013

    Pelle2:
    De får bara leka som de vill om de leker som genuspolisen bestämt.

    Svara
 22. MiT

   /  12/01/2013

  Mattias Irving bekänner färg på Dagens Seglora
  ”Därför hatar vi Birro”
  http://dagensseglora.se/2013/11/27/darfor-hatar-vi-birro/

  Svara
  • QED

    /  12/01/2013

   Kristen tankesmedja som hatar en människa, hur tänker de nu …

   Svara
  • Larsson

    /  12/02/2013

   Ständigt denne Irving. Han hatar folk, inte för att de är otrevliga, oresonliga eller på något sätt visar maktspråkstendenser. Han hatar för att Birro har fel åsikter, att han inte kommit till insikt om den fenomenala feministiska poststrukturalistiska tanken…

   Tack för att han visade att det inte finns någon kristen etik i det som heter Seglora.

   Svara
   • Fugen

     /  12/02/2013

    Seglora är ett otäckt ställe.
    Det lilla samhället är inte mycket att hurra för heller.

    Svara
   • MiT

     /  12/02/2013

    Larsson:
    Och nu har han skrivit ytterligare en, länk finns i kommentarsfältet under inlägget om just Seglora…

    Svara
 23. Larsson

   /  12/02/2013

  Hmmm… Utlandet hånar oss. Välförtjänt.

  Have not seen any gender neutral Xmas catalogs from Sweden this year. But ICYMI-here is what I said last yr http://t.co/Xy9tpLyeLv— Christina H. Sommers (@CHSommers) December 1, 2013

  De kan ju alltid upplysa om katalogen som drogs in.

  Svara
 24. Jan

   /  12/02/2013

  Det är det här som är det politiskt korrekta. Politiker och makthavare måste vara politiskt korrekta. Annars hotas deras karriärer. Som karriärist väljer Niklas Svensson eller Ylva Johansson alltid det säkra kortet – det politiskt korrekta. Det enda man kan göra som medborgare är att välja bort dessa populister.

  Svara
  • MiT

    /  12/02/2013

   Jan:
   Men någonstans måste de ju inse att det blir svårt att stå upprätt utan ryggrad?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: