”Gotland förtjänar feministisk agenda”

Vem kan vilja gotlänningarna något så illa? Det är en som heter Meit Fohlin, företrädare för S-kvinnor på Gotland, som tillsammans med sin kollega Charlotte Andersson bjudit in till vad de kallar ”Feministisk agenda för Gotland”.

De ville givetvis rida på det feministiska stoet ”Fittstim – min kamp” och klagar

”Belinda Olsson har i sin programserie undrat om feminismen fortfarande behövs. Jag håller med kritikerna och undrar vad syftet med programmet har varit. Att förlöjliga en politisk rörelse som kämpar för mänskliga rättigheter och frihet från våld och diskriminering för alla?”

Really? Jag tycker att Meit och Charlotte kan börja med att läsa ”Avrätta alla cismän som är jämställdister” för att sen gå vidare med ”#fittstim och Pär Ström”. Sen finns det fyra stycken inlägg till med tweets för den som fortfarande tror att feminism är för mänskliga rättigheter och frihet från våld och diskriminering för alla.

Hon fortsätter

”Jag blir så arg

Att fortsatt definiera feminismen är att sätta fingret i ögat på orättvisor, på gubbar som gynnar andra gubbar, på fler män än kvinnor i beslutande ställning. På en nedmonterad offentlig sektor där kvinnor jobbar – där färre händer ska göra mer. På att pojkar och män frias i merparten våldtäktsmål. På att kvinnor dör av mäns våld varje minut och vi kan fortsätta i all oändlighet.”

Härligt, några nedlåtande uttryck om män! Som feminister brukar göra… Och hon är arg för att vi, än så länge, har en någorlunda rättssäkerhet. Hon är arg för att kvinnor dör av ”mäns våld” varje minut. Det är jag med. Men eftersom det bor snart 7 miljarder människor på jorden så gissar jag på goda grunder att det dör en man varje minut av ”kvinnors våld” också. Men till skillnad mot Meit och S-kvinnorna på Gotland så blir jag arg av det också medan de blir arga bara om en kvinna dör.

”Att alla barn och unga får diskutera och lära sig kring genus, jämställdhet, normer, värderingar, makt, klass och struktur.”

Ja vad sägs? Inte visste jag att S-kvinnor på Gotland var marxister? Men med en redig marxanalys så kan man slå världen med häpnad! Och de enda som inte kommer att ha några rättigheter alls enligt ovan uppräknad marxanalys är de som är vita, av manligt kön och är heterosexuella. Kolla nedan på första tweeten för det är sådana spåniga marxidéer som ovan gör att någon kan hata 8-åriga pojkar…

Feminism är manshat och inget annat! Tror ni mig inte? Ska vi se vad en populär feminist, som då och då sitter i morgonsofforna i TV, säger om saken? Detta är bara två av en stor mängd manshatiska tweets från feminister. Feminister som hörs och syns eftersom de tycker att det är roligt att retweeta varandras hat och där spelar LD en viktig roll med sina ca 10500 följare…

hatapojkar

dahmerhat

Ni tror att ni ska få jämställdhet men det feminismen levererar är det ovan. Rakt av. Hat och rasism är det som feminismen levererar. Inget annat. Den som inte fattar det ens när det står i klarspråk är nog förlorad. Eller dum på riktigt.

Men åter till Gotland, jag fattar inte vad gotlänningarna har gjort för ont? De jag har träffat har varit väldigt trevliga och vänliga och förtjänar ingen feministisk skit alls!

Här är en renlärig feminist som delar exakt samma människosyn som andra feminister. Tänk på det när de börjar prata om feminism…

Annat:

AVFM Sverige: ”Feminism är numera vetenskap enligt kunnig feminist!

Genusdebatten: ”Den våldsamma kvinnan

Ekvalist: ”Några avslutande lästips

Jämställdhetsfeministern: ”Alexandra Pascalidou – eller konsten att såga en persons åsikter pga hennes hudfärg

Tenebrism: ”Kan en feminist kritisera feminism?

Genusdebatten 2: ”Ninni – FilosofenNils, Rond 3

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

20 kommentarer

 1. Pelle2

   /  02/08/2014

  Citat från artikeln:
  ”Jag håller med kritikerna och undrar vad syftet med programmet har varit. Att förlöjliga en politisk rörelse som kämpar för mänskliga rättigheter och frihet från våld och diskriminering för alla?”
  Följt av:
  ”Att fortsatt definiera feminismen är att sätta fingret i ögat på orättvisor, på gubbar som gynnar andra gubbar, på fler män än kvinnor i beslutande ställning. På en nedmonterad offentlig sektor där kvinnor jobbar – där färre händer ska göra mer. På att pojkar och män frias i merparten våldtäktsmål. På att kvinnor dör av mäns våld varje minut och vi kan fortsätta i all oändlighet.”

  Först skriver dom att feminismen kämpar mot diskriminering och mänskliga rättigheter för alla och sedan följer de upp med en spya mot gubbar och män som i sann feministisk anda sägs stå för allt ont.Inte med ett ord beskriver dom hur de kämpar för mäns rättigheter.

  Dessvärre är det ju så den ledande falangen av feminsmen ser på sitt arbete. Dom påstår att dom jobbar både för kvinnor och män men det är kvalificerat skitsnack. Dom kämpar enbart för att gynna flickor och kvinnor på mäns och pojkars bekostnad.

  Det dom kämpar för vad gäller oss män är att vi skall släppa ifrån oss våra jobb om det är attraktivt,ta ett större ansvar hemma och ta på oss ett kollektivt ansvar för allt dåligt som görs av en minoritet av männen.Dom är en samling hycklare som inte vågar stå för det dom egentligen vill,nämligen att gynna tjejer och kvinnor.

  Spännande citat av Lady Dahmer där hon säger att hon hatar män. Av alla dina citat från henne så har hon väl aldrig sagt det rakt ut ?
  Det var ju en kvinnlig kommentator hos Tenebrism som försökte få Lady D att framstå som lite bättre än Fanny som blev lite sur när jag beskrev Lady D och Fanny som manshatare men nu har vi det ju svart på vitt att jag hade rätt :-).

  Svara
 2. Vi feminister kämpar för mänskliga rättigheter för alla människor som är värda något: dvs flickor och kvinnor. Varför skulle vi kämpa FÖR gubbar och pojkar. De bara våldtar och förtrycker. Såna ska vi tvinga att maka på sig och sätta i fängelse!

  Svara
  • Pelle2

    /  02/08/2014

   Du har rätt som vanligt kära Feministern. Tyvärr är mina extrastarka genusglasögon på lagning och därför blev det lite faktafel i min kommentar.
   Naturligtvis finns det ingen anledning att överhuvudtaget bry sig om pojkar och män eftersom vi redan glider fram på den patriarkala räkmackan oavsett om vi är uteliggare eller vd.
   Mea culpa,mea maxima culpa. Skall genast läsa 500 ave Maria Sveland och göra bot och bättring 😉

   Svara
 3. genusfoljaren

   /  02/08/2014

  Inget nytt under solen när det gäller LDH!
  ”Jag hatar Mannen och allt han står för. Jag hatar könsrollen och allt vad den står för. Det Manliga. ”

  http://www.familjeliv.se/Forum-26-109/m50875176.html

  MVH

  Svara
  • Anonym

    /  02/08/2014

   Hon är rätt roligt. När män misslyckas i relationer och klagar på kvinnorna de umgås med så brukar standardsvaret vara att de ska titta på den enda konstanta faktorn i deras misslyckade relationer. För feminister gäller tydligen något helt annat, det enda de inte ska titta på är den enda oförändrade faktorn.

   Svara
   • Hjalmar

     /  02/08/2014

    Feminister klagar för att det lönar sig…
    De har ‘klagat till sig’ en hel del nu.

    Svara
  • Opie

    /  02/08/2014

   LD arbetar alltså som förskolelärare?! Kan det verkligen stämma? Jag är ingen förespråkare för angiveri och stigmatisering men i detta fall handlar det om att skydda tredje part. Att inte informera hennes arbetsgivare vore ett svek och en risk mot de barn som tvingas möta henne dagligen. En person fylld av så mycket hat och aggressioner mot män och pojkar kan aldrig vara lämplig att arbeta med människor och minst av allt barn. Frågan är vad de föräldrar som har sina barn på den förskolan LD arbetar på skulle säga om de visste vilken person hon är?

   Svara
   • Hjalmar

     /  02/08/2014

    Förvisso så har dagispersonal sedan länge varit överrepresenterade bland feministerna, av någon anledning. Försök hitta någon som inte är feminist…

    Svara
    • Opie

      /  02/08/2014

     Har dom? Min erfarenhet av att ha tre barn i förskola är att dagispersonal är som folk i allmänhet. Sen är det givetvis en extrem dominans av feminister bland pedagoger/forskare osv men i daglig verksamhet ”på golvet” har inte jag sett mycket av genusvansinnet tack och lov. Sen är det skillnad på feminister och feminister. Alla är inte hatande könsrasister.

     Svara
     • Opie

       /  02/08/2014

      …förresten, jag tar tillbaka det där om att inte alla är könsrasister. Alla som bekänner sig till dagens radikala feminism skuldbelägger män som grupp. Men alla är inte lika hatiska, aggressiva och så uppenbart psykiskt störda.

 4. ”Kvinnor dör av mäns våld varje minut”.

  På Gotland?

  Svara
 5. MiT

   /  02/08/2014

  De är för gulliga alltså 🙂

  Svara
  • David8

    /  02/08/2014

   Stoppa huvudet i sanden-blocken. aka Strutsblocka.

   Svara
 6. Pelle2

   /  02/08/2014

  Självklart gäller ddet för feministerna att blocka alla som har den minsta kritik mot deras religion. Hur skulle det se ut om någon kritiserar dom på deras Tweets och bloggar och därmed förstör deras enade front utåt ?

  Svara
 7. michael

   /  02/08/2014

  Ja för feminister är inte pennan starkare än svärdet utan blocken är deras starkaste vapen,vilket säger en hel del om den ismen.

  Svara
 8. Hjalmar

   /  02/08/2014

  Det blir väl en twitter-rage ikväll om schlagerprogramledarnas könsnormativa klädsel: han har blått, och hon har lila… 😦 😦

  Svara
 1. Miljöpartiet de Manshatande Marxisterna | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: