'Allå, 'allå, 'emliga feministarmén anropas!

Ni vet det här med konspirationsteorier, ibland är de spännande, ibland tragiska men för det mesta är de underhållande och roliga. Vem tycker inte om att läsa om spännande saker? Men när det gäller det nedan så vet jag inte om jag ska skratta, gråta eller kanske skrattgråta!

Det handlar om feminister som ser spöken och infiltratörer överallt, de går bananas på twitter med tips om vilka de ska blocka. Även facebookkonton ska blockas, det kan ju vara ”infiltratörer”… 🙂

Jag vet inte med vilket av tweetsen nedan de började med men det spelar ingen roll, det är hur kul som helst!

'Allå 'allå 'emliga armén av medsystrar, vi måste anmäla alla konton som inte 'åller med!

j83

'Allå 'allå alla medsystrar, det kan vara ”den nya hatklubben för vita kränkta sexistmän” som spionerar!

j84

'Allå 'allå alla medsystrar, vi 'ar knäckt en enormt 'emlig kod!

orange

Den 'emliga arméns fanbärare

n1

n2

n3

'Allå 'allå, 'emlig infiltration pågår!

n4

n6

'Allå 'allå, alla beslut i 'emliga armén ska nu baseras på magkänsla! Och det finns många 'emliga medsystrar som 'åller koll, glöm aldrig det!

blockadeavstängda

n7

n8

'ALLÅ 'ALLÅ alla 'emliga medsystrar, sprid att infiltrationen pågår! Nya 'emliga infiltratörer dyker upp 'ela tiden!

blocka3

'Allå 'allå, blocka den är! Det är en 'emlig infiltratör! 'an 'ar bara skrivit snart 9000 tweets, så 'emlig är 'an! 'an gör allt för att inte synas och märkas. 'an 'ar till och med sina senaste tweets och inlägg klart synliga på bloggen så ingen ska veta att det är 'an! Så 'allå 'allå alla medsystrar, blocka den 'är 'emliga infiltratören!

dahmerblock

De ser infiltratörer och hemliga spioner bakom varje hörn, bakom varje buske och bakom varje twitter- eller facebookanvändare… Fan vet om inte de tror att det sitter ett par stycken och hukar i varje garderob också!

Annat:

AVFM Sverige: ”Här är jämställdismen

AVFM Sverige 2: ”Osynliga män och pojkar

Genusdebatten: ”Feminismens offer – en personlig betraktelse del 1

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

65 kommentarer

 1. AVfMwilliam

   /  02/10/2014

  Hahahasättet. jag dör.

  De fattar ju inte heller att de kan blocka vem fan de vill. Alla kan ju läsa vartenda ord de skriver ändå.

  Fan vad roligt. Oavsett vad man annars anser om dessa hatiska och felskruvade kvinnor så bjuder de stundtals på riktigt skön humor i alla fall.

  Om de hade haft någon själva hade dom kanske insett det och låtit bli att förnedra sig på det här sättet. Men extremister har sällan humor. Ett faktum som inte direkt gör deras tweets mindre skrattretande.

  Nå, denna redaktör har i alla fall inte tid att spionera på anti jämställdister på Twitter. Jag hoppas dom läser detta här nu.

  Fast vad vet man? Det kanske bara är något jag säger för att få dom att tro att jag inte ligger i busken och spanar på dom?

  ‘allå…. ?

  Svara
  • Hjalmar

    /  02/10/2014

   Förföljelsemanin är stark hos dessa feminister – Yoda

   Svara
 2. Goran

   /  02/10/2014

  Vilken skön start på veckan. Skygglappsgänget kör kontraspionage i vacker svartvit anda. Känsla is da shit! (De har inte hittat mig än) Är gömd i ett mycket tätt buskage. Now you see me, now you don’t.

  Svara
 3. Strutsblock

  Svara
 4. AVfMwilliam

   /  02/10/2014

  Finns det någon som har tid & lust att översätta den här artikeln till engelska och skicka till @agentorangeMRA på Twitter?

  Jag lovar att flatgarvet kommer att höras över Atlanten.

  Svara
 5. michael

   /  02/10/2014

  Eftersom feminismen är så bred enligt dom själva och att man kan tycka nästan lite vad som helst och vara feminist,måste det bli ett helvete att hålla reda på vilka som är infiltratörer och inte.
  Själv har jag länge misstänkt att Solana var en infiltratör som skrev scum för att visa hur absurd feminismen är och för att se om stollefeminister skulle hoppa på tåget,alltså man har rätt från feministiskt håll att scum är ironi men ironin är riktad mot feminister 🙂

  Svara
 6. Deras största skräck tycks vara att nån läser vad de skriver. Eller Gud förbjude, att de får någon jobbig fråga.

  Svara
  • Anders/AV

    /  02/10/2014

   Om man inte vill att ”obehöriga” läser vad man skriver kanske inte twitter är den bästa platsen att skriva. Jag ställer mig på torget och håller ett brandtal, men kräver att bara de som håller med lyssnar.

   Svara
  • David

    /  02/10/2014

   En klargörande episod när det gäller hur dessa individer tänker var när Tenebrism dök upp vid ett offentligt tal som Fanny höll någonstans och filmade detta med sin kamera. Fanny blev inte helt oväntat djupt kränkt av detta tilltag och spekulerade på sin blogg om att Tenebrism måste ha haft illasinnade avsikter med sin närvaro. Argumentet för detta antagande var att eftersom han inte är feminist (dvs. radikalfeminist som Fanny) så kan han ju inte ha varit där för att lyssna på vad som sades, och alltså måste avsikten ha varit en annan.

   Det faktum att det kan vara givande att ta del av andras tankar, argument och åsikter just för att de inte överensstämmer med ens egna tycks således inte ha föresvävat Fanny och hennes gelikar. Istället verkar diskussioner och tankeutbyten vara en intern angelägenhet för de redan frälsta, som inte skall störas av avvikande uppfattningar och kritik. När man redan anser sig sitta på den yttersta sanningen så finns det väl å andra sidan ingen anledning att lyssna på några invändningar.

   Svara
 7. Konstigt att ingen kallar fler feministbloggare för ironiska anti-feminister. Det vore kul att se hur de förklarar skillnaden mellan vimsiga och arga radikalfeminister och någon som härmar dem.

  Svara
 8. MiT

   /  02/10/2014

  https://twitter.com/tommysandstrom/status/432811977078243328

  Svara
  • Pelle2

    /  02/10/2014

   Men det förstår du väl att hon är undantaget som har lyckats ta sig fram till tjänsten som kommunikationschef.Alla andra kvinnor däremot är förtryckta av strukturerna och patriarkatet ;-).
   Tycker också att hon verkar vara bra på kvinnliga härskartekniker när hon skriver har du svårt för att förstå vissa ord.

   Svara
  • Att det ska vara så svårt att tala klartext? Vill ni prata om strukturer, beskriv hur de ser ut och vem som är dess aktörer!

   Svara
   • notsure

     /  02/10/2014

    Precis. Det är lite svårt att lösa ett problem utan att ha en problembeskrivning. Den vetenskapliga metoden är ypperlig för att få fram en lösning givet problembeskrivning.
    Jag försöker febrilt att förklara detta faktum för människor som påstår sig vara feminister med typ:
    Vi har tagit reda på hur mitokondier producerar ATP, hur droger påverkar delar av hjärnan, varför vi reagerar ”fel” på vissa inputs men att beskriva könsmaktsordningen är tydligen omöjligt eftersom den består av ”osynliga strukturer”. OM dessa strukturer hade funnits så kan jag lova att med den enorma mängd forskning som finns inom sociologi, statsvetenskap, ekonomi och psykologi så hade vi hittat dem för länge sedan.

    Hade en konversation om ”våldtäktskulturen” med några vänner häromdagen, några av dem ”könsmaktstroende”:
    Jag: Våldtar du ofta kvinnor?
    De: Nej.
    Jag: Inte jag heller. Faktum är att jag känner ingen som åkt dit för våldtäkt, gör du?
    De: Nej.
    Jag: Det är som bekant olagligt att våldta, med ganska hårda straff som följd. Det tycker jag är bra, tycker du det?
    De: Ja.
    Jag: Känner du många som inte tycker så?
    De: Nej.
    Jag: Så eftersom det är en struktur så bör åtminstone 51% av alla män göra detta nästan dagligen och tycka det är en bra handling. Vart är de? Vilka är de?
    De: Fast det är ju osynliga strukturer som man inte tänker på.
    Jag: Ok, jag förstår. Det du beskriver är att minst 51% av männen nästan dagligen våldtar kvinnor, high fivar varandra en stund för väl genomfört patriarkalt arbete och glömmer sedan totalt av att de gjort detta. Är det en rimlig beskrivning av det du sade?

    Efter detta så var alla med på att det inte finns en våldtäktskultur.
    Diskussionen fortsatte med ”patriarkatet”, där jag och en annan fick dem att öppet att säga att de inte tror på den forskning som finns eller den vetenskapliga metoden. En av dem är ingenjör, den andra systemutvecklare.

    Svara
    • Kristian

      /  02/10/2014

     ”51%” – låter som ett riktigt kusligt avsnitt av Dr Who …

     Svara
 9. trollan

   /  02/10/2014

  Konstaterar att även jag har blivit blockad 🙂

  Ja, ja, det gör väl kanske att blodtrycket håller sig bättre när jag väl går in på twitter för att vara ärlig.

  Svara
 10. MiT

   /  02/10/2014

  Svara
  • Anonym

    /  02/10/2014

   Senast jag kollade så var befolkningen i länder som Tjetjenien, Dagestan, Turkemnistan och Georgien kritvit.

   Svara
   • Kristian

     /  02/10/2014

    Skillnad på vitt och vitt, tydligen.

    Svara
   • Hjalmar

     /  02/10/2014

    Skillnad också på vem som förtrycker, se arabisktalande vs berber mfl i Nordafrika. Araber, och deras ättlingar, har utövat ett omfattande kolonialt förtyck – som ännu pågår. Därtill har slavhandeln varit omfattande. Men allt sånt är väl det vita patriarkatets fel, förstås…

    Svara
   • Anders/AV

     /  02/11/2014

    Rasifierade kaukasier?

    Svara
  • Pelle2

    /  02/10/2014

   Jag har, till skillnad mot hårddisken,googlat kolonialism och på Wkipedia står följande
   definition:
   ”Kolonialism är staters eller gruppers erövring och behärskande av främmande territorier. Det kan även involvera exploatering samt införande av den egna kulturen eller civilisationen.”
   Menar hon att vi som vita personer koloniserar andra länder enbart genom att vara vita
   och att vi därför inte kan bli utsatta för rasism ?

   Svara
  • notsure

    /  02/10/2014

   Det närmaste man kommer kolonialism i Sverige 2014 är kolonilotter.
   Antimorotskultur?

   Svara
 11. Kristian

   /  02/10/2014

  ”Att läsa DN är som att se en hund gräva i sanden” (Johan Hakelius i AB)
  http://unvis.it/www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/johanhakelius/article18329785.ab

  Svara
 12. MiT

   /  02/10/2014

  Eller hur… Genus…

  Svara
  • Hela bibliotek av forskning, rentav!

   Svara
  • Pelle2

    /  02/10/2014

   Hela bibliotek av ”genusforskning”.

   Svara
   • Kristian

     /  02/10/2014

    Skicka ett vykort med namn och adress. Vi skriver sammanfattningen av biblioteken på vykortet.

    Det räcker med ett frimärke förresten.

    Svara
   • notsure

     /  02/10/2014

    Typ ”slagen dam”.
    Övriga nyheter inom genus: Kvinnor som flyter är i maskopi med djävulen och forskaren Gandalf Muppsson försöker hitta sätt att få bly att bli guld.

    Svara
 13. notsure

   /  02/10/2014

  Feministerna gör jobbet åt oss på twitter, Facebook, mfl:
  http://www.fokus.se/2014/02/manga-likes-farre-roster/

  Svara
 14. David

   /  02/10/2014

  Jens Spendrup vid Svenskt näringsliv har nu skitit i det blå skåpet genom att i en radiointervju ha haft fräckheten att kalla sig humanist istället för feminist, samt att insinuera att det kan vara brist på kvalificerade kvinnliga kandidater till styrelsejobben:

  http://www.dn.se/ekonomi/kritikerstorm-mot-jens-spendrup-efter-feministuttalande/

  Han kommer nu att kölhalas i media på grund av dessa flagranta brott mot den etablerade feministiska ordningen som tydligt föreskriver att man offentligt skall säga sig vara feminist, samt att bristen på män i näringslivets styrelser endast kan bero på förtyckande gubbslem som sitter i vägen och tar plats för minst lika meriterade yngre kvinnor.

  Svara
  • notsure

    /  02/10/2014

   Hög tid att sätta upp en Leninstaty utanför svenskt näringslivs lokaler. Så att det blir jämställt.

   Svara
   • Hjalmar

     /  02/10/2014

    I så fall en trans-Lenin, ”Lenina”.
    Så att det blir jämställt…

    Svara
 15. QED

   /  02/10/2014

  Ha ha, mycket bra!

  Svara
 16. MiT

   /  02/10/2014

  Svara
 17. MiT

   /  02/10/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Så Pörnie tar avstånd från vad ledande feminister säger om Pär Ström ? Vilken kvinnohatare och Breivikare hon är. Det blir till att Googla patriarkatet,könsmaktordningen,strukturerna och intesrktionaliteten för att komma på bättre tankar 😉

   Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Utanför vänster och feministkretsar i Sverige är det väl få om ens någon som vet vem han var. Enligt Wikipedia var han en kulturvetare och sociolog med vänsterinriktining. Jag har aldrig hört talas om honom, och jag antar att jag inte är ensam om det, så varför skulle svenska nyheter prata om honom ?

   Svara
   • Kristian

     /  02/11/2014

    Aldrig hört det namnet.
    (Nämndes Gygax och Arnesson på svensk TV för några år sedan? De var viktiga i många kretsar men de flesta vet nog inte vem de var. )

    Svara
  • Anders/AV

    /  02/11/2014

   Tror inte hon vet vem Watson och Crick var heller. Utan dem hade vi inte förstått hur vårt arv fungerar. Och det har hon och hennes likar fortfarande ingen aning om.

   Svara
 18. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Det brukar väl bli så när man skall avprogrammera en sektmedlem att han eller hon mår fysiskt illa 😉
   Förstår att det är jobbig för den vite riddaren Erik när någon ifrågasätter hans väl inprogrammerade ideologi.

   Svara
  • Leif

    /  02/11/2014

   Ja sådana överdrivna reaktioner är inte ovanliga i de här kretsarna. Är det inte yrsel och svimningsanfall så är det uppkastningar á la vinterkräksjuka. Det måste vara jobbigt!

   Svara
  • Hjalmar

    /  02/11/2014

   ”Av en slump” Nej, det bor nog en liten patriark i Erik Blohmé, och han vill ut!

   Svara
 19. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Fint uttalande av den kränkte henen Veronica. vad jag vet så är Spendrups ett framgångrikt företag oavsett om Jens Spendrup ärvde sin roll som företagare eller ej.
   Vad har hen själv åstadkommit i livet mer än att vara en överbetald och säkert inkvoterad sossepolitiker ?

   Svara
   • Leif

     /  02/11/2014

    Veronica Palm har väl också ganska nyligen demonstrerat inkompetens?
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5508917

    Svara
   • Kristian

     /  02/11/2014

    Skillnaden mellan den privata sektorn och politiken, är att i den privata sektorn kan man inte vara helt inkompetent hela tiden. På mellanchefsnivå kan man vara ganska inkompetent en stor del av tiden, men vill man högre får man bevisa att man kan leverera det som önskas.

    (Säger naturligtvis inte att någon som nämnts är helt inkompetent.)

    Svara
  • Anders/AV

    /  02/11/2014

   Att han ärvt Spendrups innebär också att han från barnsben har blivit förberedd att ta det ansvaret. Han har från början lärt sig vad det innebär att leda företag. Han har läst företagsekonomi på högskolan, dvs en utbildning anpassad för sin kommande roll. Att ärva ett företag betyder inte att man är inkompetent, utan tvärtom att man har det med modersmjölken.

   För övrigt sa högsta chefen för norsk handel ungefär samma sak nyligen. Det finns inget glastak. Orsaken är att det finns för få kvinnor som läser rätt utbildning och är beredda att betala priset en toppkarriär innebär. Och hon är kvinna. Reaktionen i Norge var inte som i Sverige. Här ska han straffas som kättare.

   Svara
 20. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Ok, så det finns en vit blick och en manlig blick och säkert även en kvinnlig blick vilket naturligtvis ingen feminist kommer att erkänna. Hur har dom tänkt att samhället skall fungera om vi inte får titta på varandra ?
   Och om hen inte är tankeläsare så kan hen väl inte veta vad jag tänker när jag tittar på
   henne ? Kan inte påstå att det är hudfärgen eller könet jag främst tänker på när jag tittar
   på någon men det kanske är vad hen gör ?

   Svara
   • Kristian

     /  02/11/2014

    Ja, den var ny.

    Svara
    • Kristian

      /  02/11/2014

     Svara
  • Kalle

    /  02/11/2014

   Men detta ständiga jävla offerskap

   Svara
 21. Smurfix

   /  02/23/2014

  Det skulle ju kunna bli en liten hobby som nästan är lika kul som scam-baiting, detta med att sprida paranoia i hönsgården. Det finns inget som hindrar en från att regga ett antal Twittersmurfar och i all tysthet infiltrera dem, ett sedan efter ett tag skapa troll, som trissar upp stämningen bland smurfarna till hysteriska nivåer. The usual suspects kommer att hänga på, var så säkra.

  Svara
 22. Smurfix

   /  02/23/2014

  Twittersmurfarna kan sprida misstänksamhet och osämja mellan feministerna, så att de börjar blocka varandra. Det kräver många en hel del konton och att man måste göra bondeoffer för att skydda sina inbäddade smurfar.

  Det finns planterade Twittersmurfar redan idag. Ingen av de som jag känner till har avslöjats.

  Svara
 1. Sekten | WTF?
 2. Feminism i Sverige | WTF?
 3. The Feminist Method | WTF?
 4. Tweetar från 2014 del 1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: