Sekten

Det är vad feminismen är. Jag vet att jag klumpar ihop alla möjliga sorter till en nu, men den smärtsamma sanningen är att feminism är vad företrädarna säger, gör och förespråkar. Företrädare är de som syns, hörs och till exempel länkas till i feministiska frågor. Feminism är INTE vad Lisa på Hörnet säger är feminism utan feminism är till exempel vad de som sitter i morgonsofforna på TV säger är feminism.

En religionssociologisk minimidefinition av sekt, hur många punkter stämmer in på feminismen?

 1. Frivillig organisation där medlemskapet förtjänas.
 2. Medlemskapet är exklusivt och kan fråntas de medlemmar som inte följer gruppnormerna.
 3. Medlemmarna ser sig som en elit som är i besittning av särskild kunskap.
 4. Sekten är vanligen i konflikt med sin omgivning.
 5. Inom sig är sekten vanligen egalitär, det vill säga alla troende är ett prästerskap.
 6. Sekten är etisk och asketisk, alltså att man har vissa levnadsregler och offrar tid och pengar på sin grupp.
 7. Slutligen är sekten totalitär, det vill säga kräver totalt engagemang och försöker styra individens liv.

7 av 7? I alla fall om man bara är LITE flexibel och tolkar punkt 5 lite vidare för man kan faktiskt se feminism som en religion.

Varför tar jag upp det här nu? Jo för det händer lite grejer i bloggvärlden som är intressanta och som har med detta att göra.

20Det började med att en bloggare dök upp, Tenebrism, som är väldigt kritisk till radikalfeminism och han riktade in sig på de som hörs och syns i debatten på den feministiska sidan på ett väldigt sakligt och torrt sätt. Han plockade sönder inlägg efter inlägg från dem på det viset. Det tog hus i helvete för feministerna tyckte att han var obehagligt saklig i sin kritik, ja han var så saklig att de tyckte att man skulle polisanmäla honom…

Sen finns det en feminist, Sara Schmenus, som gjorde det feministiska misstaget att hålla med Tenebrism, som de uppfattar som en grotesk antifeminist, i en sakfråga. Det tog hus i helvete då också! Hon blev omedelbart attackerad av andra kända feminister! Så får man INTE göra i en sekt. Big NO NO! Någon av de som ”kritiserade” (hatade) henne för detta hade hon ganska MILT kritiserat förut någon gång, jag hängde inte med så noga i den biffen de hade, jag tyckte inte att det var något allvarligt i alla fall. Det var bara det stora NO NO som finns inom sekten.

Hon höll alltså med Tenebrism i någon sakfråga, tyckte att han hade helt rätt helt enkelt, och omedelbart skulle hon straffas. Tenebrism förvandlades till ”rassebloggen” i feministers ögon för här jävlar skulle det brännmärkas!Inte ens en retweet tolereras…

266

Är han antifeminist (vilket han inte är) så var han säkert allt annat dåligt också. Feminism funkar så, den är svartvit. Är du inte med i allt så är du mot. Och är man mot så kan de säga och göra vad som helst för att förknippa det med allt dåligt man känner till, spelar ingen roll om det är sant. Inom feministsekten är det ju inte så noga om saker är sanna eller inte…

Detta tog ny fart igen för att par dagar sedan då bloggaren Noboytoy gjorde sitt bästa för att karaktärsmörda Tenebrism (eller rättare sagt personen bakom) med alla möjliga tekniker som finns för det. Det lyckades inte så bra. Sen blandade sig en annan bloggare sig i det hela, When Darkenss Falls, och gjorde också sitt bästa för att försöka förknippa Tenebrism med allehanda obehagliga saker. Hon lyckas inte heller något vidare.

När man inte kommer åt Tenebrism trots ordentliga försök så riktar man åter blickarna mot Sara, där kanske man lyckas bättre? Hon som är feminist har ju gjort det alldeles totalförbjudna, att milt kritisera feminism och HÅLLA MED, en vad de uppfattar som antifeminist, i en sakfråga vilket är HELGERÅN i den feministiska sekten för där funkar det så att INGA kritiska röster får höras eller synas

254

Och inte bara det, de verkar dessutom vara livrädda för att folk ska läsa vad de skriver och säger…

De gör nu allt för att göra Sara till paria i den feministiska världen eftersom hon begått det hemska brottet mot feminism att hålla med en ”antifeminist” i en sakfråga. Det gör man inte ostraffat! Jag har nu sett att också Lady Dahmer gärna vill stödja de två feministiska bloggarna som arbetar med detta vilket inte förvånar mig för det här verkar vara Lady Dahmer

dahmerhat

Tongivande feminist som sitter i morgonsofforna i TV

hatapojkar

Samma tongivande feminist igen

Detta visar på ett tydligt sätt att feminism är en sekt och det förstärks enormt mycket när man lägger till genusfältet som också är feministisk ideologi och inget annat. Även om en del gör sitt bästa för att kalla feminism vetenskap

Är detta ett försvar av Sara? Nej, det är kritik mot feminism och jag visar hur den arbetar. Jag läser Saras blogg då och då, hon har inte HATA-mentaliteten som majoriteten av de andra feministiska bloggarna och twittrarna har. Jag kan bara inte fatta att den lilla kritik hon har haft fått så många att få blodvittring på henne! Och om jag kritiserar de som numera hatar Sara så betyder väl det att jag tar henne i försvar. Det funkar ju så i sekter. Är du inte med är du mot.

Jag tycker att ni ska läsa de inlägg som attackerar Tenebrism och Sara så får ni se feminism i arbete, så funkar den. Sekter funkar så. Och då får man också komma ihåg att det finns ministrar, riksdagsledamöter, lobbyorganisationer och andra röststarka som är med i sekten och stödjer den också. Och glöm inte att hela genusfältet också är med och älskar sekten!

Annat:

Genusdebatten: ”När rättssamhället förtvinar

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

132 kommentarer

 1. Anonym

   /  02/11/2014

  Vad gäller karaktärsmord och guilt by association så var väl Fanny och Johanna Sjödin värre. Det var väldigt viktigt att påpeka att Tenebrism är pedofil, för att han påpekat att det att vara sexuellt attraherad av barn och att faktiskt utnyttja barn sexuellt är två olika saker.

  Det smakade extra illa eftersom Johanna Sjödins blogg och livsgärning verkar vara att propagera för att hon ska få ha vilka sexuella preferenser hon vill.

  Svara
 2. per Hagman

   /  02/11/2014

  MiT..du ær imponerande kreativ…jag hinner knappt med att læsa det du skrivit …førens du har nya tema på gång.
  .
  Skall kika nærmare på Dina tankar.
  .
  Jag tror du ær ett sakførhållande på spåret.
  Næmligen det att det finns en gryende Elitism …som ta me fan sveper øver jorden.
  .
  islamister
  kreatonister
  feminister…

  Dessa ex kultur yttringar anser att de har rætten…. inte bara till sina egna barn…utan andras barn…och hur andras barn skall skoleras etc.
  .
  Per Hagman.
  .

  Svara
 3. Petter

   /  02/11/2014

  MIT du är imponerande driftig och just därför frågar jag dig! Mu kanske du har skrivet om det utan att jag sett fet men varför inte nämna det mest aktuella som ståt i alla tidningar, spendrups uttalande som nu kan leda till att han måste avgå om man ska tro på media. Han säger att det inte finns tillräckligt många kompetena och därför ser fördelning gen ut som den gör. Jag har ingen insyn i detta men har ändå en grundsyn att kapitalistiska bolag sköter detta urval ur bolagets intresse och att där pengar styr kommer vara mer jämställt än om staten bestämmer eller nåt annat flum. När jag såg denna spendrups förfärliga uttalande först igår eller i förgår så tänkte jag pö den agenda eller aktuellt debatt där på ena sidan det var en äldre kvinna, en sån pondus kvinna som var väldigt skärpt som berättade att det var 19% chefer i börsbolagens chefsgrupper och 25 % kvinnor i dessa bolagens styrelser som tyder på att det finns en positiv särbehandling av kvinnor( man rekryterar styrelsemedlemmar från chefspositionerna inte från golvet eller från andra yrkeskategorier såklart). Så för mig så låter ju spendrups uttalande väldigt korrekt! Alltså om det skulle vara 19% kvinnor av dem som man har att välja mellan så….. Men motståndarsidan blir förbannad att det inte finns kompetenta alt, alltså det finns kompetenta kvinnor men det är 1/5 av andelen mån som konkurrerar om dessa platser. Hur kan det vara rättvist att ha 50/50 på dessa platser då? Jämställt är det kanske men det är oerhört orättvist och nästan nazistiskt i sexism om detta skulle bli verklighet….

  Svara
 4. Leif

   /  02/11/2014

  http://www.svtplay.se/video/1719808/scientologernas-krig
  Vissa slående likheter, t ex behandlingen av avfällingar.

  Svara
 5. michael

   /  02/11/2014

  Ja sekter styrs även av vilken information medlemmarna ska få ta del av där brännmärkning och censur förespråkas och vinklad och tillrättalagd information hyllas som sanning.

  Svara
  • Anonym

    /  02/11/2014

   Ett sätt att göra detta är att byta betydelse av ord.

   Svara
   • Kristian

     /  02/11/2014

    Eller att göra dem meningslösa.
    ”Vet du inte ens vad det betyder är diskussionen meningslös tills du läst på.”

    Svara
 6. Jan

   /  02/11/2014

  Nja. Egentligen är det väl bara punkt tre som direkt överensstämmer med feminismen i sekt-testet. Tenebrism tycker jag verkar vara en lite udda figur. Åtminstone är det det intrycket jag får när jag läser bloggen. Twitter tycks för övrigt vara ett socialt medium som inbjuder till flockbildning…

  Svara
  • robjoh

    /  02/12/2014

   ” Tenebrism tycker jag verkar vara en lite udda figur.”

   Udda? På vilket sätt?

   Svara
 7. Anonymouse

   /  02/11/2014

  Blondinbella är i farten igen: http://blondinbella.se/2014/02/gor-det-tydligt/

  Brukar kunna locka dit mängder av arga feministiska sektmedlemmar. 😉

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Citat från Blondinbella:
   ”Jag är inte feminist, utan tycker att feminister är ett gäng kränkta vita medelklass-kvinnor sittandes med rödvin runt ett bord och hittar på frågor att strida för. ”Hörni vad sägs om fler kvinnor i styrelser? ”Inte för att jag känner så många som vill sitta i en styrelse men ändå”. ”Hörni, det där med att få vara toppless inne på badhus, är inte det en kul grej att strida om? Vad säger ni har ni tid nästa vecka? (klunk)” ”Absolut, inte för att jag vill vara topless men det är nog bra ändå”.

   Bara dom orden kommer säkert leda till en kollektiv blodstörtning hos feministerna 😉
   Hon är säkert för evigt brännmärkt i dom kretsarna men jag är säker på att hon inte bryr
   sig ett skit om det 🙂

   Svara
   • Anonymouse

     /  02/11/2014

    Hon kan sina saker, har ju varit med om ett antal anstormningar förr.
    Blir fint i besöksstatistiken och extra klirr i kassan. 😉
    En stark kvinna!

    Svara
  • Kristian

    /  02/11/2014

   Emma ger ett förtäckt hot:
   ”… tro det eller ej men någon dag kommer du behöva en syster som står upp för dig.”

   Svara
   • Anonymouse

     /  02/11/2014

    ”Systerskapet” måste man ju vara med i, annars blir det inte nådigt. 😉

    Svara
 8. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Tycker att det är väldigt tydligt vad du menar. Dv.s att det vore bra om flera får se vilken skit som ledande feminister och några dessutom med statsstöd sprider omkring sig.
   Förstår dock att det inte var just det som Pörnie vill visa upp utan mera den politiskt korrekte genusfotografen.

   Svara
 9. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Ja, i alla fall för dom som är eller vill bli medlemmar i sekten feminism

   Svara
 10. MiT

   /  02/11/2014

  Tomas ”feminism är vetenskap” Wetterberg retweetar

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Undrar om de skall ta upp Tomas benägenhet att begå våldtäkter ?

   Svara
  • Frågan är om Tomas Wetterberg
   är frivillig till att få kuken klippt?

   #dagsförklippakuken
   #nf2014

   Svara
 11. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
 12. MiT

   /  02/11/2014

  Hennes kunskapsområden:
  – Jämställdhetslagstiftning
  – Diskrimineringslagstiftning
  – Normkritiskt tänkande
  – Intersektionell analys
  – Inkluderande ledarskap
  – Genusmedvetet ledarskap
  – Organisationens struktur och kultur
  – Inkludering och tillgänglighet
  – Härskar- och främjartekniker
  – Demokratiutveckling
  – Jämställdhet, familjenormer och arbetsmarknad

  Svara
  • Kristian

    /  02/11/2014

   Så de definierar inte kön när det inte är relevant, det är en meritokrati, och det är viktigt med 50% kvinnor.

   Svara
 13. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Ja, i alla fall den officiella definitionen om jämställdhet mellan män och kvinnor.
   Att det sedan i praktiken handlar om att gynna kvinnor på mäns bekostnad samt att
   enbart fokusera på kvinnors problem är ju en annan sak…
   Lite som med den gamla östatskommunismen som officiellt handlade om det klasslösa samhället men i realiteten handlade om en maktelits förtryck av landets befolkning.

   Dessutom är det ju så att det finns en mängd olika typer av feminism. LIberal, radikal mfl så vilken definition är det som gäller enligt Peter ?

   Svara
 14. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
 15. MiT

   /  02/11/2014

  Ännu ett exempel där man inte kallar en genustomte just genustomte. Malin Rönnblom finns här
  http://www.ucgs.umu.se/om-ucgs/personal/malin-ronnblom/

  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/322673?programid=412&playepisode=322673

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Det är ju intressant att de definierar bristen på jämställdhet i antalet kvinnor på ledande befattningar. Var är kraven på jämställdhet i skolvärlden, sjukvården , renhållningsarbetet,gruvarbeten mm ?

   Svara
  • Hjalmar

    /  02/11/2014

   Ligger tyvärr bakom betalvägg…
   ”gubbfeminism”? Spontant tänker jag på Lövén, begränsad trovärdighet:)

   Svara
   • MiT

     /  02/11/2014

    Hjalmar:
    Testa härifrån? Det funkar för mig

    Svara
    • Pelle2

      /  02/12/2014

     Skall vi kalla kvinnorna för kärringfeminister framöver då ? Bara för att några politisk korrekta feminister kallar sig för gubbfeminister så kanske man skall tänka sig för innan man importerar det av svenska feminister införda invektivet gubbe på allt negativt till Finland.

     Svara
    • Hjalmar

      /  02/12/2014

     Funkar inte för mig:(

     Svara
 16. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
 17. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Dom nyutexade genustomtarna från Södertörn jublar. Nu ökar chansen att få ett hittepå jobb..

   Svara
  • robjoh

    /  02/12/2014

   Vad kostar detta och vad leder det till? Hur många riktiga lärare skulle vi kunna anställa? Skulle vi kunna bygga ut skolbiblioteken?

   Svara
  • notsure

    /  02/11/2014

   Skönt att se att det fortfarande kanske finns hopp för en socialdemokratisk framtid! Vi behöver en stark, nytänkande vänster precis som vi behöver en stark, modern höger. Det är balansen som skapar ett bra samhälle, enligt mig. Socialdemokraterna har cancer som metastat från fi, mp och V. Så fort de går tillbaka till att ”hålla rent åt vänster” så får de min röst.
   Blir liksom smått pinsamt när moderaterna för en bättre socaildemokratisk politik än socialdemokraterna…

   Svara
 18. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
 19. MiT

   /  02/11/2014

  Nyspråk i användning…

  Svara
  • Kalle

    /  02/11/2014

   Frågan skall egentligen lyda: kan diskriminiering någonsin bli något positivt?

   Svara
 20. MiT

   /  02/11/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Fast det är ok om deras pojkar med långt urinrör blir bortkvoterade och att dom inte får någon bra skolgång eftersom den har anpassats till flickorna?

   Svara
  • Kristian

    /  02/11/2014

   – Är du inte feminist!
   – Nej, varför skulle jag vara det?
   – Könsorgan!
   – Jaha, då förstår jag. Nu är jag övertygad feminist.

   Svara
 21. Egon

   /  02/11/2014

  Ny feministisk aktivism i USA: Free bleeding. Snart även i Sverige, hoppas jag. Så heterosexuella män kan lyckas bättre med att undvika kvinnliga feminister.
  http://www.lipstiq.com/2014/02/07/a-new-radical-feminist-movement-free-bleeding/

  Svara
  • Pelle2

    /  02/11/2014

   Det passar väl bra med lite blod rinnande längs benen för att påminna om feminismens röda inslag 😉

   Svara
  • Fugen

    /  02/11/2014

   Fast Freebleeding kampanjen är ett hitte på från 4chan

   Svara
   • Jonte

     /  02/11/2014

    Det är nästan omöjligt att veta vad som är hittepå eller inte när det gäller radikalfeminister 😉

    Svara
   • Pelle2

     /  02/11/2014

    Jag vet att det är hittepå men jag kunde inte låta bli att skoja om det 🙂

    Svara
   • Hjalmar

     /  02/11/2014

    Bara en tidsfråga…
    Bindor är väl ändå ett patriarkalt förtryck! Det feministiskt jämställda vore att tvinga alla män att bära vuxenblöja 24/7. För signalvärdets skull. För jämställdhetens skull. För att patriarkatet. För att alla män är så onda att de förtjänar att gå runt i fullsketna blöjor. HÅLL KÄFTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!! 😉

    Svara
    • Pelle2

      /  02/12/2014

     För att inte prata om vilket förtryck tamponger är. Då handlar det ju om en penetration av fittan som feminister älskar att kalla sitt kön :-).

     Svara
     • Kristian

       /  02/12/2014

      Bryt med tampongnormen.

 22. PT

   /  02/11/2014

  Detta är också säkert patriarkatets fel kan jag tro: http://www.brollopstorget.se/Forum-15-25/m4354048-1.html

  Svara
  • Anonymouse

    /  02/12/2014

   Det där är ju rena dynamiten! 😀
   Samma person som har hand om jämställd festival.

   Svara
  • Fugen

    /  02/12/2014

   Glasvägg kanske

   Svara
 23. MiT

   /  02/12/2014

  Hur ska man tolka det här?

  Svara
  • Pelle2

    /  02/12/2014

   Liberala kvinnor tyckte alltså att det var kul med kampanjen klipp kuken ? Det säger väl en hel del om feminismen när officiella företrädare anser att det är ok att föra fram sådana budskap och att t.o.m tycker att det är roligt.

   Svara
   • Kristian

     /  02/12/2014

    Det var väl allmänt känt att fp var förlorat.

    Svara
 24. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/12/2014

   Ännu mera curling av kvinnorna. Vi har väl snart fått fram ett eget världsmästerskap i den grenen och ändå får vi så lite tillbaka iform av nya, kvinnliga företagare.

   Svara
 25. Jan

   /  02/12/2014

  Mit: Du har rätt i det där att genustomtar hellre stoltserar med andra titlar för att dölja att de är just genustomtar. Tydligen kan man skriva en avhandling i genustomteri och kalla det för statsvetenskap eller någon annan respekterad disciplin. Då kan genustomten titulera sig doktor i statsvetenskap trots att hon egentligen är doktor i genustomteri…

  Svara
 26. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/12/2014

   Ja, det är väl bara en av många tvångstankar som härjar inom tokfeminismen ;-).

   Svara
  • Pelle2

    /  02/12/2014

   Och när skall den gode Marxisten Talgbollen visa upp några bevis för de osynliga strukturerna ? För ni kan i alla fall vara säkra på att jag inte tror på saker som Talgbollen påstår om han inte kan leda dom i bevis som går att verifiera.

   Svara
  • robjoh

    /  02/12/2014

   Vad är då en självutnämnd marxist? Vi pratar om en ideologi som har mördat mer människor än som dog under förintelsen.

   Svara
 27. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
 28. MiT

   /  02/12/2014

  ‘Allå ‘allå ‘emliga armén

  Svara
 29. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/12/2014

   Är dom bloggaren av samma kaliber som Wicksells så lär de vara en guldgruva med feministiska dumheter att ösa ur 😉

   Svara
 30. Mjä. Det är ju enkelt att kritisera feminismen om man definierar dem som ”bara dårarna”? Var är Belinda Ohlsson eller Bahare Andersson eller hela DNs ledarredaktion? Istället ger du dig på diverse mycket unga och arga punkare. Vars livsblod för övrigt går ut på att trolla och provocera och är beredda att säga ungefär vad fan som helst för att väcka uppmärksamhet?

  Tokstollar har alltid funnits i alla läger. Sune Hjort, någon?

  Svara
  • Kristian

    /  02/12/2014

   Det säger mycket att du framställer DNs ledarredaktion som bra.
   (Hade aldrig hört talas om Hjort.)

   Svara
  • Pelle2

    /  02/12/2014

   Det finns ju ledande feminister som Sveland som jämför feministkritiker med nazister och Breivik,feminister i radio och press som kakan Hermansson som jämför män med utvecklingsstörda barn och ursäktar manshat,kvinnolobbyn som är sponsrad av staten som lägger ut budskapet klipp kuken och detta budskapet ses som humor av Liberala kvinnor, Gudrun Schyman som jämför svenska män med Talibaner mm. Är detta också bara punkare som trollar enligt dig och som man därmed inte skall ta på allvar?

   I så fall, varför låter tidningar som DN, annan media som Sveriges radio och SVT med flera dom få framföra sina extrema åsikter ?
   MIT har ofta kritiserat dessa människor i sina bloggar och inte bara tokfeminister som Fanny Åström och Lady dahmer med flera.

   Svara
  • notsure

    /  02/12/2014

   Om du är för jämställdhet (som de flesta är) så kalla dig något annat än feminist, t.ex ekvalist om du nu känner att du måste kalla dig något alls. Du ger kredibilitet åt ledande feminister som de ovan nämnda när du kallar dig feminist.
   Ledarna inom denna ideologi har mycket makt, mycket tack vare att människor som är för jämställdhet av någon anledning kallar sig feminister.

   Svara
  • Hjalmar

    /  02/12/2014

   Det är bra om även ”unga och arga punkare” får lära sig att oförsvarliga handlingar får konsekvenser, om än bara i form av kritik. Att hata och hota på nätet kan vara straffbart, vilket tyvärr ingen i den twitterfeministiska hatmobben fått erfara.

   Svara
 31. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/12/2014

   Skulle nog tro att hon som presschef på vision tjänar betydligt mera än vad jag och många med mig gör.

   Svara
 32. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
 33. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/12/2014

   Har du några bevis för att kvinnor blir motarbetade eller känner du bara det ?

   Svara
 34. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
 35. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
  • Fugen

    /  02/12/2014

   Det är ju så få som har läst/läser. Var på konferens med min sektion inom det stora konsultföretaget, inte ens 10% var kvinnor. De som arbetade på mitt kontor har slutat, antigen gått vidare till en lugnare tillvaro eller slutat. Skall inte säga att vi kan ta in ”hur många som helst”, men självklart vill vi ha en blandad arbetsplats. Utbilda er, då kan vi anställa er.

   Svara
 36. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
 37. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/12/2014

   Så att hon skall rätta in sig i det feministiska ledet ?

   Svara
   • Kristian

     /  02/12/2014

    ”We don’t need no education
    we don’t need no mind control …”

    Tyckte detta var väl konspirationsteoretiskt när jag hörde den på 80-talet. Med dagens obligatoriska genuspedagogik är jag inte lika säker.

    Svara
 38. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
 39. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/12/2014

   Och tokfeminism är definitivt en sjukdom men det kanske inte finns någon bot för den.

   Svara
  • Kristian

    /  02/12/2014

   Kan sammanfattas som ”testosteron” och ”normalfördelingskurva”.
   Googla biologi!

   Svara
  • Jonte

    /  02/12/2014

   Borde vi inte införa obligatorisk grundkurs i evolutionsbiologi i alla svenska skolor? Feminister har inte fattat det här med intrasexuell konkurrens och vad som händer när den är större inom ett av könen hos en tvåkönad art.

   Svara
   • Kristian

     /  02/12/2014

    Blir väl som att diskutera med en kreationist. ”Biologi är ju också en tolkning” har man berättat för mig.

    Svara
 40. MiT

   /  02/12/2014

  Svara
 41. Kristian

   /  02/12/2014

  Är det bara undertecknad som tänker Scheike när man säger ”sekt”?

  Svara
  • Hjalmar

    /  02/12/2014

   Och ‘Kapten Klänning’ har just kommit ut…

   Svara
   • Kristian

     /  02/12/2014

    Kommit ut?
    Inte den värsta homofob vill väl önska dem honom.

    Svara
 42. Sara

   /  09/05/2014

  Det finns ju både feminister och feminister (och feminister, och några feminister också). Just den här typen av feminister får jag hålla med om är rätt knäpp (ofta inte bara i beteende utan även i åsikt). Däremot har man nog inte riktigt fattat vad definitionen av sekt försöker uttrycka om man på allvar tycker att denna typ av feminister är en sekt (men att påpeka likheterna är ju ändå en tidsvärd övning). Det finns förresten nästan ett etablerat ord för denna typ av feminister: Tumblr feminism (de är väl vanliga på tumblr eller något antar jag).

  Svara
 1. Lövengrip och feministsekten | WTF?
 2. Feminism i Sverige | WTF?
 3. Naiva texter måste bemötas | WTF?
 4. Nr 20 till nr 11 | WTF?
 5. Mer bitterhet | WTF?
 6. Även män i Örebro är djur | WTF?
 7. Feministsekten igen del 2 | WTF?
 8. Cissi Wallin under attack igen | WTF?
 9. Frireligiösa vibbar och manshat | WTF?
 10. Manshatande feminister som är pojkföräldrar | WTF?
 11. Skit är skit oavsett om det blänker | WTF?
 12. Några intressanta reaktioner | WTF?
 13. Från SvP till Hitler på några tweetar | WTF?
 14. När inlägg är på vift på facebook | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: