Naiva texter måste bemötas

De dyker upp ibland de där som är något alldeles extra underliga. Sissela Björk, sekreterare i ”Nyköpings ungdomsfullmäktige – påverka NU” (tror det är där hon är sekreterare i alla fall) och hon har skrivit en bloggpost som heter ”Kära antifeminist”. Det är en orgie i svartvitt tänkande som hade gjort den ultrakristna högern i USA avundsjuk, där man påstås alltid vara för något hemskt om man är emot feminism.

Vad hon inte förstått alls är att feminism är en politisk och ideologisk rörelse med makt och att feminismen är vad företrädarna säger, både genom ord och handling, att feminism är. Antifeminism är ingen rörelse utan bara en motreaktion på något som kört ner i diket sen länge men som bara fortsätter att köra i diket och mejar ner allt. Bara för man är emot en hatideologi som bara förstör så betyder inte det att man är för allt annat hemskt som finns i världen utan bara att man är emot hatideologin.

Jag tycker att om hon anser att en antifeminist står för alla de dåliga sakerna så kan hon plocka fram den/de företrädare som säger så. Varför inte någon stor mäktig organisation? Under tiden så visar jag vad företrädare för feminismen säger är feminism. Jag gissar att Sissela tycker som feministerna nedan då det ÄR feminism eftersom framstående feminister säger detta och det är inte bara påståenden som de hon själv säger är antifeminism…

hatapojkar

106

Sådana tweets som det nedan tyckte t o m en Malmöpolitiker tillhörde kategorin kloka tweets

avrätta

Vem är politikern som tycker att det är klokt att avrätta folk?

politiker

Kvinnolobbyn tycker att man ska klippa kuken. De är en apmäktig organisation som använder de 10 miljoner skattekronor de fick för sitt NF2014 till sådana här kampanjer

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

Visst är feminismen trevlig? Det ovan är bara ytterst lite av allt som finns. Jag har inte ens nämnt alla andra hatiska feministiska organisationer som för skattepengar lever på att hata män. Det är feminismen jag är emot. Det betyder inte att jag automatiskt är för extremt otrevliga grejer. Antifeminism är ingen rörelse, feminismen är en politisk rörelse som man frivilligt väljer att stödja och sånt som ovan är det man stödjer…

Här finns massor av tweets från feminister, en del lika fina som de ovan, en del bara korkade och ”roliga”. Och det är bara en liten del av alla…

Avrätta alla cismän som är jämställdister!

#fittstim och Pär Ström

Tweets 2013 del 1

Tweets 2013 del 2

Tweets 2013 del 3

Tweets 2013 del 4

Är jag väldigt hård mot en nybliven 18-åring här? Jo det är jag, men jag har sett flera unga tjejer som frågat t ex LD om feminism och velat få råd av henne. Jag gissar att hon inte säger sådana grejer som i tweetsen ovan då? Och de är massor av unga tjejer som följer henne också och får sånt här som visas ovan serverat och radikaliseringen går sakta men säkert. Och LD retweetar även en massa annan dynga. Det är ingen tillfällighet att det är unga tjejer som tilltalas. Det måste finnas en motpol när svartvita texter och idéer som Sisselas dyker upp eftersom det finns alldeles för många som kan dras in i den hatiska sekten feminism för de enkla ”svarens” skull. Naivitet måste bemötas. Även om den kommer från en nybliven 18-åring.

Annat:

AVFM Sverige: ”“Vi vill få människor att prata om fittan i offentliga sammanhang”

AVFM Sverige 2: ”Övertron på den magiska föräldraledigheten

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

19 kommentarer

 1. Pelle2

   /  02/19/2014

  Ja, det var verkligen en uppvisning i idiotiska påståenden.Hon menar bl.a att om du är antifeminist så är du för lönediskriminering,att kvinnor som har många sexuella kontakter är slampor,att män inte skall visa känslor,att det är ok att tafsa på tjejers kroppar mm.

  Jag har läst ”antifeministiska” bloggar under ett par års tid och jag har aldrig läst någon
  som har påstått att det hon skriver är sant.För henne gäller uppenbarligen att är du inte feminist så är du emot allt det dom säger att feministerna står för.

  Tycker att det är helt rätt att du skriver om detta oavsett hennes ålder. Hon är ju dessutom myndig så då får vi ju förvänta sig att hon tar ansvar för det hon skriver…

  Svara
  • MiT

    /  02/19/2014

   Pelle2:
   Jo hon är myndig men fortfarande väldigt ung. Om du bara visste hur mycket fullständigt idiotiskt från feminister jag har sållat bort pga att jag misstänkt att de varit för unga…

   Men är man 18 så är man faktiskt myndig och att jag skrev om det är för att detta kanske är framtida politiker?

   Svara
 2. MiT

   /  02/19/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/19/2014

   Tja, han har jobbat i branschen i många är och borde veta vad han pratar om. Hur många år har Eva Lena jobbat i krogbranschen ?

   Svara
  • Hjalmar

    /  02/19/2014

   Det är säkert stor skillnad på att vara kock i köket och att vara servitris och möta kunderna varje arbetspass. ”Där spriten går in, går vettet ut”:)

   Svara
   • Pelle2

     /  02/19/2014

    Hon som tog upp saken om sextrakasserier pratade faktiskt om att hon blev trakasserad av sina kollegor i köket och inte av gästerna. Hon jobbar som kock..
    Sedan är det säkert så att servitriserna på vissa krogar bli trakassserade av fulla gäster..

    Svara
    • Hjalmar

      /  02/20/2014

     Javisst, och feminister har för vana att beskylla alla män för vad vissa män gör (beter sig illa).

     Svara
 3. MiT

   /  02/19/2014

  Svara
  • chade

    /  02/19/2014

   Om jag gått i gymnasiet idag och haft en sådan lärare så hade jag lätt hållt på att trolla med massa åsikter bara för att roa mig med att läsa hennes upprörda tweets sen.

   Svara
  • Pelle2

    /  02/19/2014

   För att några av hennes elever raljerar över att kvinnor är bättre på att städa och män på att äta chips så tar hon det till intäkt för att det behövs mera genustänk.Kan ju faktiskt vara så att dom tycker att det är kul att reta henne eftersom de förmodligen vet att hon är feminist.
   I vilket fall som helst så faller väl detta under kategorin anekdotisk bevisföring..

   Svara
 4. per Hagman

   /  02/19/2014

  .
  Den hær underordnade kvinnan vill tydligen førsøka definera / stigmatisera vad en Antifeminist står før.
  MEN …Jag håller med henne i en sak…mænn som ej har våldtagit skall ej straffas.
  .
  Per Hagman… Antifeminist o Maskulist.
  .
  Kvinnan ær o har alltid varit underordnad mannen.
  Først om ett par hundra år kan kvinnan bli mannens ..like.
  Efter ha fått ett chip inoperert i Hippocampus.

  Svara
  • Kristian

    /  02/19/2014

   W00t! Mina 15 minuter!

   Vill lägga till att jag (tyvärr?) inte är ”Kristian N.” som kommenterar ekstrabladets artikel. Min skrivna danska når inte den nivån utan google-fusk.
   Har svårt att se framför mig den tänkta debatten i folketinget han skriver om! I vår svenska riksdag däremot …

   (Min nivå är lägre, och kan nås genom att man byter ut ett ölmärke i följande dialog mot ett annat ord som nämnts mycket:
   – Perikles, hvornaar smager en Tuborg bedst?
   – Hvergang!
   Med uppriktig ursäkt till Storm P. )

   Svara
 5. MiT

   /  02/19/2014

  Det här vill inte feminister länka till, jag lovar!
  http://www.aftonbladet.se/debatt/article18367758.ab

  Svara
 6. MiT, du har mail.

  Svara
 7. Jan

   /  02/20/2014

  Eftersom flickans skrivelse ligger på en kommunal sida så måste man förstå att feminism och antirasism är statsunderstödda ideologier. Även om åsikterna är tendentiösa och innehåller falska beskyllningar så får de statligt eller kommunalt beskydd (eller t o m ekonomiskt stöd). Feminism och antirasism är korrekta ideologier – jämställdism eller invandringskritik är det inte. De senare kan inte räkna med något kommunalt eller statligt stöd.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: