Mensblod i öl

toabildDet finns en twittrare som heter @scumrevolution och som just nu har användarnamnet ”killerbarbie”. Jag såg några tweets från henne här, blev lite nyfiken och hittade hennes nystartade blogg och vad dyker upp där om inte ett inlägg som heter ”Menskopp i snubbes öl”. Inlägget handlar om två ”aktioner” som de? gjorde på pubar, den ena var att byta ut toaskyltar till sådana som ses här till vänster. Det är väl inget att orda om egentligen, ganska harmlöst.

Den andra ”aktionen” är lite mer ögonbrynshöjande däremot eftersom den sägs handla om att hälla en menskopps innehåll i en öl. Härligt, sunda tankar strömmar genom folk. Rimliga tankar upptar deras tankeverksamhet…

”Den andra aktionen var lite av en dream come true. Hur nice verkar det inte vara att hälla ut innehållet i sin menskopp i en dryg snubbes öl? Ni vet snubbar som bara pratar och pratar och är för självupptagna för att se att en inte lyssnat den senaste halvtimmen. Snubbar som försöker få en att vilja ligga med dom. Tyvärr har jag inte min mens nu, så det fick bli hemmagjord mens av sirap, karamellfärg, vatten och potatismjöl. Fungerade bra, kändes nice att hälla ut menskoppen i hans öl, såg grymt äckligt ut.”

menskopp

Sådär ser alltså hennes konstgjorda mensblod ut. Nu verkar detta vara ett påhitt för uppmärksamhet av en uppmärksamhetstörstande människa bara eftersom man kan läsa

”Allt finns på film, och kommer inom kort på youtube! Dock visste snubben vad som komma skulle, jag längtar efter att göra detta lite mer oförberett på en riktigt dryg snubbe, alltså vilken random snubbe som helst. Och nästa gång ska jag ta min riktiga mens.

Kan varmt rekommendera detta, känns så bra!”

Så uppmärksamhetstörst alltså. Men vad skiljer detta från vilken halvgalen feminist som helst? De kan ju inte ens själva se skillnad på och veta vilka som är troll eller inte?

j87

Listan ovan skiljer sig inte från random feminist överhuvudtaget, de grejerna kunde ju vilken feminist som helst kläckt ur sig?

Annat:

Genusdebatten: ”Ninni – FilosofenNils, Rond 4

Genusdebatten 2: ””Destruktiva maskulinitetsnormer”

AVfM Sverige: ”Varför förtiger feminister de mest framgångsrika kvinnorna?

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

25 kommentarer

 1. Pelle2

   /  02/26/2014

  Man kan verkligen undra hur dom kvinnorna är funtade som tycker det är ok att straffa en man för att han försöker söka kontakt med en kvinna på krogen genom att hälla mens i hans öl. Skulle hon tycka att det var ok om en kille t.ex pissade i hennes öl för att hon söker
  kontakt med honom när han inte vill det ?
  Vad är det för fel med att säga till någon man inte är intresserad av att man inte vill fortsätta samtalet ?

  Såg också i någon tidning på nätet, tror jag, att det var någon som skulle ha en utställning om mens för att göra det mera skämmigt att prata om det eller något sådant. Det är väl lite i linje med utställningen om fittor som RFSU skulle anordna och den onanerande pappgubben på Liljevalchs.
  Allt detta får mig att undra vad det är för fel på vissa feminister ? Dom verkar ha ett tvångsmässigt behov av att prata om sitt könsorgan och sina kroppsvätskor. Man kan ju också undra vad dom vill uppnå med detta ? Skall vi i alla sammanhang prata om mens och fittor ?
  Undrar vad dom skulle säga om jag som man gick fram och frågade om de har mens eller om deras fittor mår bra ? Förmodligen skulle jag väl få en smäll på käften samtidigt som dom skriker vilket äckligt svin jag är eftersom jag bara ser dom som en könsvarelse eller något sådant.

  Svara
 2. MiT

   /  02/26/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/26/2014

   Genus=kriminalitet ;-).
   Eller så kanske Tomas är på studiebesök så att han vet hur det funkar när han fängslas för sina våldtäkter 😉

   Svara
 3. MiT

   /  02/26/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/26/2014

   Har hon statistik på att det är mest kvinnor som vobbar eller känner hon bara att det är så ?
   Tycker att det låter mera manligt att försöka se till att jobbet inte får problem för att barnen är sjuka
   .Dessutom sa dom ju i en annan undersökning att det var mest män som kunde jobba hemifrån så då verkar det ju som om de har bäst förutsättning för att vobba.

   Svara
  • Pelle2

    /  02/26/2014

   Citat från Germund stenhag i artikeln som handlar om att se till att musiken i P3 är jämställd:
   ”ofta är det fler tjejer än killar på vår aktiva spellista, säger Germund.”.
   I sann feministisk anda så är det alltså positivt när kvinnor dominerar i något sammanhang.
   Är ganska säker på att de aldrig skulle säga att ofta är det fler killar än tjejer på vår aktiva spellista…

   Svara
 4. MiT

   /  02/26/2014

  Sånt här är jag extremt misstänksam mot

  Och ännu mer när man ser att hon kommer från ett parasitföretag inom genus, ni vet sådana som det poppat upp så många av att det numera finns 13 på varje dussin av dem.

  Svara
  • Leif

    /  02/26/2014

   ”Många fördomar och skeva världsuppfattningar flödar. Viktigt att alla får komma till tals.”
   Den logiska kullerbyttan är uppenbar, i alla fall för somliga.
   Men till slut måste väl ändå det hela landa i att hon har rätt och eleven med det som hon klassificerar som ”fördomar och skeva världsuppfattningar” har fel?

   Svara
  • Grodan Boll

    /  02/27/2014

   Viktigt att alla får komma till tals.

   Tillåt mig tvivla.
   Viktigt att alla med ”rätta” åsikter får komma till tals är min gissning.

   Svara
  • Anders/AV

    /  02/26/2014

   Haha, de där kulturelitarna bor tydligen inte i hus, äter mat, transporterar sig eller spolar på toan. Låter som blondinen om elavbrott: Jag bor i stan, så jag är inte så elberoende.

   Svara
 5. MiT

   /  02/26/2014

  Svara
 6. MiT

   /  02/26/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  02/26/2014

   Nej, hur skall skattemyndigheten kunna förvänta sig att du skall ta ditt vuxenansvar och ta reda på vilken skattetabell du taxeras utifrån om du behöver veta det? Jävla patriarkatet och osynliga strukturer som kräver sådant av en kvinna.

   Ett tips:
   Googla skatteverket och kolla. De skall väl inte behöva utbilda dig 😉

   Svara
  • LD: Googla ”patriarkatet”……..

   Svara
 7. Dreadlock

   /  02/26/2014

  AFA:s feministiska avdelning ? Låter ju så bekant. Utomparlamentarisk vänster . Eller ”autonom miljö” som SÄPO kallar det. Jaha lycka till då killerbarbie & Co. Ni har en hel del jobb framför er 😉

  Svara
 8. Om det görs med riktigt blod bör det vara åtalbart. Sexuellt ofredande eller misshandel. Även smittskyddslagen bör vara tillämplig i förekommande fall.

  Svara
  • Och en blogg som uppmanar till ovanstående torde göra sig skyldig till brottet ‘uppvigling’, en rubricering som borde tillämpas oftare än nu.

   Svara
 9. Dreadlock

   /  02/26/2014

  Såhär skriver Wikipedia om våra tonåriga autonomer:

  I Brottsförebyggande rådets rapport Våldsam politisk extremism, Rapport nr 2009:15.[4] redovisas att under tiden mars 1999 till februari 2009 har personer i den autonoma miljön varit skäligen misstänkta för 1 207 politiskt motiverade brott.[5] Fördelningen i olika brottskategorier för de politiskt motiverade brotten såg ut som följer:[6]

  Våldsbrott 162 fall (varav misshandel 152 fall)
  Brott mot frihet och frid, 147 fall (varav olaga hot och tvång 20 fall och olaga intrång och hemfridsbrott 90 fall och ofredande 37 fall)
  Ärekränkningsbrott 7 fall
  Tillgreppsbrott 67 fall
  Skadegörelsebrott 169 fall
  Allmänfarliga brott 52 fall (varav mordbrand 25 fall)
  Brott mot allmän ordning 391 fall (varav våldsamt upplopp 253 fall)
  Brott mot allmän verksamhet 97 fall (varav våld mot tjänsteman 46 fall och våldsamt motstånd 41 fall)
  Andra ordningsstörande brott 87 fall
  Övriga 36 fall

  Måltavlorna utgjordes av allt från företag och myndigheter till meningsmotståndare och partisammankomster. De vanligaste måltavlorna för misshandel var nazister, rasister och fascister. Vanligaste måltavlan för olaga intrång, skadegörelse och tillgreppsbrott var företag. Vanligaste måltavlorna för olaga hot och olaga tvång var även där nazister, rasister och fascister.[6]

  Svara
 10. Med tanke på all blodspillan i Ukraina där man nu försöker uppnå demokrati och med all blodspillan i Europa under ett helt sekel i samma syfte så känns införandet av statsfeminism onekligen som ett stort fall tillbaka…

  Svara
 11. Dreadlock

   /  02/26/2014

  Jag tar tillbaka mitt påstående att killerbarbie skulle ha något med AFA att göra. Det är ett glatt gäng ondskefulla flator som har lite roligt i etern. Med tanke på den nystartade bloggens brist på innehåll annat än bla bla bla patriarkatet bla bla bla …

  Svara
 12. Kalle

   /  02/27/2014

  Fjortisbruden trollar bara i hopp om att någon snubbe blir tillräckligt provocerad för att ge henne en rejäl skopa med näthat.
  För då får man ju en massa uppmärksamhet och kanske får chansen gråta ut i någon morgonsoffa på bästa sändningstid.

  Ett klockrent exempel är psykfallet/opportunisten My Vingren och hennes ”Macho i kollektivtrafiken”.
  Det blev ju en riktig karriär-boost för hennes del.

  Svara
 1. En SCUM onsdag | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: