Att briljera i selektiv empati

Det är feminister mästare i, nu senast är det Hej Blekk som ondgör sig över att Metro har som rubrik att en 16 årig tjej har falskanmält en man för våldtäkt. Att killen enligt uppgift försökt ta livet av sig p g a anklagelserna är tydligen spill som man enligt feminismen får räkna med.

Hej Blekk försöker förklara att det är fel att ha en sådan sak på löpsedeln för att det förekommer så otroligt många våldtäkter i Sverige och att antalet falskanmälda bara är ett fåtal. Källan till det är tydligen Lady Dahmer…

Feminister kanske också tycker att det är synd att en oskyldig som är falskt anklagad för våldtäkt misslyckas med att ta sitt liv? Hade det kanske till och med varit bättre om han lyckades? Lite spill för kampens skull får man ju räkna med… Det är tydligen inte ens värt att nämna i sammanhanget i alla fall för här är det viktiga att det absolut inte får synas att det förekommer falska anmälningar. Det otäcka här är tydligen inte att en oskyldig försökt ta livet av sig pga de falska anklagelserna utan att det syns att det finns kvinnor som anmäler falskt. Hej Blekk skriver till och med

”Det finns inte så direkt många äkta fall av falskt anklagade, de flesta som blir ”anklagat falskt” är förmodligen skyldiga till våldtäkt.”

Så skriver hon alltså i ett inlägg om en tydligen bevisad falsk anklagelse som till och med fick den anklagade att försöka ta sitt liv…

Fy fan så genomrutten och äcklig feminismen i Sverige är! Och det är också äckligt att Metro kände sig tvungna att bemöta skiten i hennes kommentarsfält!

Jag vet inte hur vanligt det är med falska anmälningar, det vet ingen annan heller. Men det vi vet är att det bevisligen förekommer och får hemska konsekvenser för de som drabbas av dem! Om man inte vill gömma det förstås!

Häromdagen var det Aftonbladet som hade en annan artikel med samma sak men det passar ju inte in hos dem så de har gömt den bakom betalvägg nu. Men den finns här.

TILLÄGG:

Ännu en bloggare som skrivit om det här och samma sak i kommentarsfältet där.

Kanske ska passa att påminna om påtryckningarna mot Krantz

MVH

MiT

Lämna en kommentar

16 kommentarer

 1. David8

   /  03/05/2014

  Feminism är ideologiserad vidrighet. Hyckleri, fördumning och könsrasim, inget som är speciellt vackert. Än värre blir det när feminism applåderas som något fint. En uppvisning i hur människans känslor, som ofta är något positivt, också kan få oss att bli helt förblindade.

  Svara
 2. What in Hell is wrong with that woman? From which mental institution has she escaped?

  Svara
 3. Jodå, folk vet hur många falska anmälningar som sker. Allt mellan 10% till 60%. Den höga siffran kommer ifrån en amerikansk studie på kvinnliga soldater. Det man gjorde var att anonymt fråga kvinnorna ifall de ljugit om anmälan, varefter 20% erkände. Man använde sedan dessa 20% för att skapa kriterier som man sedan körde de resterande kvinnornas berättelser genom, när man sedan konfronterade de andra kvinnorna om att deras berättelser inte riktigt stämmer, erkände de resterande 40% att de ljugit.

  Sen finns det andra som håller sig vid 10-20%. Svensk polis har även gått ut med att de flesta överfallsvåldtäkter med okänd gärningsman är uppdiktade.

  Men denna höga halten av falska anmälningar överraskar ingen egentligen tror jag, bara man inser hur marknaden med one night stands o sådant fungerar o hur kvinnor försöker att dölja sina ligg för andra.

  Svara
 4. MiT

   /  03/05/2014

  Och internetriddare dyker det också upp i hennes kommentarsfält 😉
  Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

  Svara
 5. robjoh

   /  03/05/2014

  Jag har en känsla för att feministernas största problem är att det är jobbigt när man visar att kvinnor kan falskanmäla för struntsaker. Något som i sin tur innebär att domstolen måste ställa hårda frågor för man kan inte veta vem som är ärlig och vem som ljuger. Detta innebär i sin tur att feminismens idé om att det är ett ont patriarkat som får domstolen att inte fälla mer män är rätt löjlig. Om något är det rövhål till kvinnor som gör att vi inte kan lita på andra kvinnor, tvärtemot deras lilla teori.

  Svara
 6. Jonte

   /  03/05/2014

  Blekk är inte den enda feminist som bloggat om detta

  Svara
 7. Jonte

   /  03/05/2014

  Den där grafen är också helt värdelös, den utgår ifrån att alla falska våldtäktsanmälningar kan bevisas vara falska. Sanningen är ju att det i våldtäktsmål ofta är svårt att avgöra eftersom ord står mot ord. Rimligtvis finns det en del falska anmälningar såväl som begågna våldtäkter bland dessa också. Grafen är helt enkelt feministisk logik i sitt esse, män är skyldiga till motsatsen bevisats. Läs bara replikskiftet i kommentatorsfältet där grafen är hämtad ifrån.

  http://theenlivenproject.com/the-truth-about-false-accusation/

  PoliticalMath January 7, 2013 at 6:03 pm – Reply

  Could you cite the specific source for this infographic? I was able to find the info on the total number of sexual assaults vs. the number reported but I was unable to verify the other data points.

  Also, could you explain the details of why, of the 50 that faced trial, only 10 were jailed? Did the other 40 get probation? Were they found innocent? If they were found innocent, why do they not go into the “falsely accused” category?

  Kelly Boyle January 8, 2013 at 3:50 pm – Reply

  those people tried and not found guilty are found not guilty, but they are not found innocent. Big difference. Not guilty just means that there was not enough evidence to convict or convince the jury

  Jimmy January 9, 2013 at 2:44 pm – Reply

  To assume that someone found not guilty is actually guilty of the crime is incredibly dishonest.

  Svara
 8. MiT

   /  03/05/2014

  Svara
 9. Dreadlock

   /  03/06/2014

  Blekk är väldigt lik Filippa Bark 🙂

  Svara
 10. Peter

   /  03/06/2014

  Feminismen är en könsrasistisk (sic!), kvinnochauvinistisk masspsykos. Feminismen är könskommunism.

  Svara
 11. Leif

   /  03/06/2014

  Apropå selektiv empati:
  En 34-årig lärare har sexuellt umgänge med en 13-årig elev.
  Allmänt fördömande, twitterorkaner och bloggbävningar?
  Inte alls, snarare ett inkännande reportage i TV3:
  http://www.tv3play.se/program/renees-rubriker/363449
  Vadan detta? Jo, pedofilen är en kvinna!
  http://maukonen.wordpress.com/tag/kvinnlig-pedofil/

  Svara
 12. Johan

   /  03/07/2014

  Jag säger det igen.
  Genusteorierna är 2000talets Frenologi.

  Svara
 1. Mätfel, det måste vara mätfel igen! | WTF?
 2. Skolboksexempel på hur feminister ”diskuterar” | WTF?
 3. Frias efter 10 år i fängelse | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: