Feministernas kampanj inför morgondagen

Den ser ni här

Annat:

Genusdebatten: ”Upprop för rätten att falskanklaga män – Hej Blekk

Jussi H Lundell: ”Ett sluttande plan” Jag tog upp samma sak här ””Högsta kvalitet på genusutbildningarna”

Sannolikt och sannolikt osannolikt: ”Och så åker tagelskjortan på igen…

Aktivarum: ”Citerade debatter om Strukturer, Rasism och Vithet(sande)

Aktivarum 2: ”Rädda Barnen från Ungdomsförbundets Vit-hetsande

Juggen: ”Hej på dig Blekk!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

25 kommentarer

 1. MiT

   /  03/07/2014

  Svara
 2. MiT

   /  03/07/2014

  Svara
 3. MiT

   /  03/07/2014

  Svara
 4. Tycker VERKLIGEN det ät lågt att anklaga HEJ BLEKK! för att hon skulle förespråka rätten till falskanmälningar. Oavsett ni håller med henne eller inte är det faktiskt fult av dig/er – det är en ren osanning.

  Har också sett att det är du Maj-Björn/MiT som är rätt delaktig att sprida ditt feministhat i #fempol t ex. Har blockat dig på Twitter och tar verkligen inte fler debatter när nivån är SÅ låg.

  Skäms.

  Svara
  • MiT

    /  03/07/2014

   chillbabs:
   Jaha, det har förvandlats från kvinnohat till feministhat helt plötsligt. Intressant. Det går fort i den feministiska världen. Och jag sprider inget hat alls, jag visar upp hat från feminister, inte alls samma sak som feministhat. De står själva för hatet som jag samlar och visar upp. Slutar de sprida hat så finns inget att visa upp…

   Det är inte jag som vill ha en låg nivå, det är sådana som Hej Blekk som vill ha det. Hennes inlägg var ett av de mer obehagliga jag sett. Inte ett enda ord om att killen SOM BEVISLIGEN VAR FALSKT ANKLAGAD FÖRSÖKTE TA LIVET AV SIG UTAN TVÄRTOM, DET STÅR I KLARTEXT ATT HON TROR ATT DE FLESTA FALSKANKLAGADE ÄR VÅLDTÄKTSMÄN ÄNDÅ!!! Det som var problemet för henne var att Metro hade en löpsedel med att en 16-åring hade falskanklagat en kille för våldtäkt. Det hade tagit så hårt på honom att han försökte ta sitt liv. Men det var inga problem för det nämndes inte ens av henne. Vilken jävla sund människa som helst hade sagt ”att fy fan vad ruttet att falskanmäla för våldtäkt, hoppas hon straffas HÅRT”. Men icke då, problemet för henne var att det syntes i media att det var en falskanmälning. Jävla tur att han inte lyckades ta livet av sig, tycker du inte det? Om han hade lyckats, vad hade du sagt då? Att spill får man räkna med?

   Som sagt, vilken jävla sund människa som helst inser att det är falskanmälningen, som fick sådana konsekvenser som ett självmordsförsök, som är det allvarliga, inte att det en tidning skrev om det!

   Svara
   • Och jag har aldrig försvarat falskanmälningen. Tycker det är ett tragisk fall med ung(a) människor inblandade och det ska inte vara på¨ett löp. Är vi inte överens om det?

    Samt det tidigare jag sagt gällande statistik – löpet blir vilseledande då det normaliserar falskanmälningar, vilket du inte håller med om. Diskussionen kommer liksom inte längre. Let’s agree to disagree.

    Svara
    • MiT

      /  03/08/2014

     chillbabs:
     Yep, vi kommer aldrig att bli överens! Men fundera över att NI vill få det till att våldtäkter och liknande är något som är normalt för män att göra när kanske 1% av männen står för det. För det är EXAKT det man menar när man pratar om ”destruktiva maskulinitetsnormer”…

     Svara
     • Och vi undersöker vad en norm är, enligt NE:
      ”norm, det ”normala” eller godtagna beteendet i t.ex. en social grupp; konvention, praxis.” http://www.ne.se/static/contact/index.jsp

      Det man pratar om är INTE normer, man pratar av avarter, om avvikare som saknar impulskontroll.

      Det som gör att de allra allra flesta män inte våldtar är just MANSNORMEN.

      Det som gör att de allra allra flesta män tar avstånd ifrån och fördömer våldtäkter är just MANSNORMEN.

      Utan mansnormen så skulle våldtäkterna öka med tiotusentals procent.

      Majoriteten män har konstruktiva maskulinitetsnormer.

      Vi växer upp med mantrat ”Man slår inte tjejer”.

      Vi växer upp i ett samhälle där mannen betraktas som förbrukningsvara och som i alla lägen ska beskydda kvinnan.

      Läs ”Förklädd till man” av Norah Vincent. Hon beger sig under 1½ år in i männens värld och får uppleva hur män blir behandlade av kvinnor och hon blir i det närmaste kvinnohatare på kuppen.

      Så sluta att tala om för oss män hur mansnormen är, för ni har ingen aning. Sätt er på läktaren och håll käft!

     • Ja, alltså uppmaningarna i de två sista styckena var alltså till feminister.

  • Pelle2

    /  03/07/2014

   Hon tar inga debatter med dig och blockar dig från hennes twitter i sann feministisk anda men hon kan inte avhålla sig från att kommentera på din blogg…
   Håller med dig om att du bara visar upp allt hat och mansförakt som ledande feminister,samhällsdebattörer, feministiska bloggare och twittrare,politiker och journalister spyr ur sig mot oss vita,svenska män. Men det är naturligtvis kvinno- och feministhat att visa upp vilka hycklare och dubbelmoralister dom är genom att ta skärmdumpar på det dom skriver och återpublicera det.

   Svara
   • Snälla du, jag HAR tagit debatten som du ser. Förklarat min ståndpunkt, lyssnat på andras och nu anser jag inte diskussionen leder mkt längre. Vi tycker olika.

    Och jag blockar inte MiT pga av just olika åsikter utan för jag vill slippa se hens kränkande tweets i #fempol, Här har han hållit diskussionen någorlunda saklig.

    Undrar varför både Mats Dagerlind och Linus Bylund blockat mig på Twitter…

    Svara
    • MiT

      /  03/08/2014

     chillbabs:
     Undrar varför Kapten Klänning är feminist…

     Svara
     • Zzz.

     • MiT

       /  03/08/2014

      chillbabs:
      Du ser, jag behärskar det spelet också…

      Kan fylla på, han var inte bara feminist utan en starkt övertygad feminist och väldigt ivrig genusförespråkare…

     • Han VAR inte feminist, herregud? Det var en maskering, rätt smart av en empatilös, sadistisk våldtäktsman i en statusfylld yrkesroll. Psykopater är som bekant väldigt bra på att få folk att tro de är just empatiska.

     • MiT

       /  03/08/2014

      chillbabs:
      Han ÄR feminist, lev med det. Han ÄR dessutom en varm genusförespråkare. Lev med det också Han var dessutom värdelös som chef men ingen kunde flytta på honom tack vare hans starka stöd från just feminister, han var deras väldigt våta dröm. Säger en hel del om de som stödde honom och som fortfarande sitter på maktpositioner. Han var kandidat till Årets Man tack vare det stödet, normala människor visste att han var fake och kass som chef. Han var untouchable tack vare att han var feminist och inget annat.

      Av någon märklig anledning så verkar just feminismen dras till och hylla skitstövlar, eller så dras skitstövlarna till feminismen för att de vet att de blir hyllade. Jag vet inte vilket men det är lika illa. Han är inte den första och inte den sista som dras till feminismen. Det får mig att tänka i alla fall!

     • Du vill inte bli ihopklumpad med våldtäktsmän. Jag vill inte be ihopkopplad med ”feminister som gillar Kapten Klänning”. Om det nu finns några. Så du tror alltså på hans skeva uppfattning om sin egen påstådda ”feminism”. Han gjorde så vitt jag minns en del som var bra i sin yrkesroll, men det väger INTE upp att han våldtagit unga flickor. Han borde INTE släppas ut. Förjävligt alltihop.

   • Kanske pga http://chillbabs.com/2013/05/01/svenska-sd-man-som-hatar-kvinnor-sdgate-sd-svpol

    Men vad vet jag. Skärmdumpa funkar ofta bra som du säger. 🙂

    Svara
   • Den diskussionen pågick dock i en annan tråd som du antagligen missat. Bara för att förtydliga.

    Svara
 5. Pelle2

   /  03/07/2014

  Kul video med Andre’ Wickström ;-).

  Svara
 1. Skolboksexempel på hur feminister ”diskuterar” | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: