Skolboksexempel på hur feminister ”diskuterar”

Typexempel på hur feminister ”diskuterar” finns det gott om, nu finns det att skåda på min egen blogg ”direkt” så att säga och inte bara via tweets. Det hela drog igång egentligen med Hej Blekks extremt osmakliga inlägg som jag tog upp här och som Genusdebatten också tog upp. Kommentarerna nedan kommer för det mesta i kronologisk ordning, det är några som inte är på rätt plats men det spelar ingen roll för de är alla utom de tre första skrivna inom en mycket kort tidsperiod mellan 05:00 och 06:00 idag.

Chillbabs dök upp i mitt kommentarsfält och var arg, så här såg det ut

chillbabs1Nu vet jag inte var jag ska ha sagt att hon ska förespråka falska anmälningar någonstans, mitt inlägg om Hej Blekk finns här, ni kan själva kolla vad jag skriver.

Pelle2 skriver ett svar som verkar vara lite blandat riktat till mig och till chillbabs

chillbabs5Jag svarar på chillbabs kommentar och talar om vad jag anser om just Hej Blekks inlägg

chillbabs2Står ju ganska tydligt vad jag menar tycker jag, dvs att det är Hej Blekks inlägg som är problemet, eller hur? Kom ihåg det…

Vad jag vet har jag inte sagt att vare sig chillbabs eller Hej Blekk har försvarat falskanmälningar, det finns bara i hennes egna huvud. Jag har kritiserat att man vill att man ska dölja det faktumet att det förekommer falskanmälningar. Precis det ville Hej Blekk göra. Men i huvudet på en feminist förvandlas det till att jag sagt att de försvarar falskanmälningar.

chillbabs3Jag tycker också att det är ett tragiskt fall men jag tycker det av en helt annan anledning verkar det som. Jag tycker nämligen att det är tragiskt att en försöker ta sitt eget liv efter en falsk anmälning om våldtäkt och den enda reaktionen feminister har är att yla om att det syns på ett löp att det förekommer falskanmälningar. Som ni själva ser så har varken Hej Blekk eller chillbabs sagt ett enda ord om att han försökte ta sitt liv pga den falska anmälningen. Inte ett enda ord… Varför kan man undra? De verkar inte tycka att det är något som är värt att ens nämna, det viktiga och hemska verkar vara att det syns på ett löp att det förekommer falska anmälningar.

Men jag svarar henne att vi förmodligen inte kommer att komma överens och så skickar jag med en sak för henne att åtminstone tänka på.

chillbabs4Sen svarar hon på Pelle2:s kommentar ovan, den var ju faktiskt ett svar på hennes första kommentar så det är ju helt ok men kolla vad hon avslutar första kommentaren med. jag kan ju inte låta den lilla fulingen passera, jag kan också spelet eftersom feministerna använder det jämt. Och de där kränkande tweetsen som skulle komma från mig vet jag inte vilka hon menar, jag brukar posta hat från feminister… Men hat från feminister verkar hon tycka är kränkande och det är ju bra men det vore effektivare att blocka feministerna som skriver hatet direkt och även säga till dem istället för mig. Är lite tragiskt att blocka en som inte följer bara…

chillbabs6Och jag är inte den som är den utan jag kan fylla på med mer om just den kända hängivna feministen

chillbabs7Som sagt, han ÄR en feminist och genusförespråkare, inte VAR. Och det där med psykopater är ju intressant, vilka är det som försöker få folk att tro att de är goda och empatiska…? Jag talar om den bittra sanningen bara.

chillbabs8Hon, som alltså drar in Mats Dagerlind och Linus Bylund av någon anledning, säger att hon inte vill bli hopklumpad med Kapten Klänningfeminister.  Vad nu Bylund och Dagerlind har med mig att göra har jag ingen aning om, jag känner ingen av dem. Men syftet från chillbabs är ju givetvis att försöka ”smutsa” ner mig med SD. Och då svarade jag bara med den kända feministen och varma genusförespråkaren Kapten Klänning… Men det var visst inte lika roligt av någon anledning. Kom ihåg att det var HON som startade den metoden här, inte jag. Jag visar bara på det faktum att feminism tycks dra till sig skitstövlar, eller om det är feminismen som drar sig till skitstövlarna. Det finns många exempel på just det fenomenet.

chillbabs9Och titta där, vi är överens om något! Jag tycker inte heller att han ska släppas ut… Men det ändrar inte det FAKTUMET att han var feminismens hjälte och väldigt våta dröm INNAN han blev avslöjad, han var feminismens skyddsling, deras stora hjälte. De som avgudade honom då finns fortfarande kvar och är tongivande i debatten. Det minsta det säger om dem är att deras omdöme är extremt dåligt! Det var MÄNGDER av feminister som hade honom som våt dröm!

Nästa är ett svar till på Pelle2:s kommentar och skrevs egentligen lite längre upp om jag slaviskt skulle följa kronologisk ordning

chillbabs10Som sagt, kom ihåg vem som börjar med detta i diskussionen. Jag ställer några högst berättigade frågor till henne. Hon svarar att hon inte är ”seriös” utan att det bara är ”spekulation” som ligger bakom droppandet av namn och länkar till hennes blogg som visar upp en del osmakliga grejer som hon hittat på Avpixlat… Då är min länk också bara ”spekulation”. Fair kan man tycka… Eller?

chillbabs11Faktum kvarstår fortfarande, feminister AVGUDADE Kapten Klänning. Normala människor fattade att något var fel med honom, inte vad som var fel men att det var något var det nog många som var tämligen övertygade om. Alla blev nog chockade över vad det var. Men man kan ju tycka att med facit så ser man tecknen väldigt tydligt men så funkar det visst inte med feminismen… Det verkar vara dumt att lära av historien utan det är tydligen mycket bättre att uppfinna hjulet gång på gång på gång på… Faktum är att ”före detta” svin fortfarande omhuldas av feminismen och hyllas som hjältar!

Ni kan se alla kommentarer ovan i kommentarsfältet här. Och det finns en mycket intressant länk till hennes blogg i kommentarsfältet som första kommentar under det här inlägget också som visar ännu mer hur en standardfeminist ”diskuterar”. Och det där med att ni skulle komma ihåg vad jag skrev i mitt inlägg om Hej Blekk, kolla hur chillbabs beskriver det. Hur många tror att hon ens läst mitt inlägg alls? Har det någonstans framgått att jag skulle vara arg på Metro? Hon använder The Feminist Method väldigt flitigt måste jag säga men det enda som det avslöjar är att hon antingen inte ens läst mitt inlägg och kommentarer eller inte förstår vad hon läst. Jag vet inte vilket som är sant men gissar på det första eftersom jag inte har ett speciellt komplicerat skrivspråk. Hennes inlägg är så intressant på flera olika sätt att det kommer ett till här om det…

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

68 kommentarer

 1. Försöker förstå på vilket sätt Chillbabs argument styrks av Chillbabs exempel. Radikalfeminister gör fel på vänsterkanten. Avpixlatstollar gör fel på högerkanten… Och? Vad har det med Genusdebatten.se och MIT att göra? Och vad har det överhuvudtaget att göra med delen om superfeministen Göran Lindberg aka ”Kapten Klänning” (Vald av kvinnodominerade organisationer till titlar som ”Årets man” och ”Framtidens man”) Hur lyder Chillbabs argument egentligen?

  Göran Lindberg sågs av feministiska organistaioner som den absolut bästa sortens man och han var den sorts man som våldtog småtjejer. Uppenbarligen är vissas förmåga att bedöma manlig karaktär helt värdelös. Om ens manliga ideal är en manpulativ psykopats yta då har man så orealistiska ideer om män att man inte skall prata om män överhuvudtaget.

  Att man blev lurad är ingen ursäkt, man blev lurad för att vad man ville se var ett beeende som inte är normalt hos män, då blir det bara störda män mer eller mindre duktiga på skådespeleri kvar. Man började dyrka det onormala hos män. Därför blev onormala män som Kapten Klänning och även Hugo Schwyzer feministiska kändisar.

  Svara
  • Ja, om man försöker svärta någon med Guilt By Association, de svarar med samma mynt och det känns trist, finns det en lärdom att inhämta. 😉

   Svara
   • MiT

     /  03/08/2014

    Ulf T:
    Det var ju det där med att hela tiden uppfinna hjulet…

    Svara
 2. Two Different Shoes On

   /  03/08/2014

  Man ska inte rapportera sanningen, den kan vara antifeministisk.

  Svara
 3. notsure

   /  03/08/2014

  För det första tycker jag chillbabs ändå skall ha en eloge för att hon faktiskt överhuvudtaget ”pratade” med någon annan än de i sekten. Som bekant är detta väldigt ovanligt, för att uttrycka det milt.
  Jag känner en del alfa-vänstermän. De är manliga i en traditionell mening vilket gör att de attraherar kvinnor, samtidigt säger de sig vara feminister och är aktiva i rörelsen där de säger rätt saker och säger sig kliva undan och ge kvinnor plats och så vidare. Jag har reagerat på att de faktiskt inte gör så i praktiken vilket jag tycker är lite komiskt. De skall sägas att de är ärliga i sin intention och tror på genusbabblet så de gör det inte för att ”få ligga” även om detta ofta blir resultatet. Eftersom man i dessa kretsar också tycker att kvinnor och män är likadana efter det att en man reformerats så tycker man heller inte att det är konstigt att varken män eller kvinnor knullar runt, det är liksom bara trevligt att folk tycker om att ha sex och en del hen tycker om det lite mer än andra, oavsett biologiskt kön (som ju inte har någon betydelse).
  Kapten klänning var en sådan man. En man kvinnor är attraherad av men som tror på genusbabblet och lovar ständig bättring av sig själv. Jag tror han var ärlig i sin intention och såg nog inget fel med att ha sex. Det blir liksom snurrigt i postmodernismens fotspår.

  Min erfarenhet är att kvinnor inte ens ser män som de inte är attraherade av som något annat än skuggor i tillvaron och därför blir söderhipsters helt ointressanta för feminister annat än som nyttiga idioter. Kapten klänning och hans gelikar gör att man kan äta kakan och ha den kvar samtidigt.

  Svara
  • MiT

    /  03/08/2014

   notsure:
   Jo, fast om man kan kalla det diskussion vet jag inte, det är lätt att prata med den andra sidan när man stänger av ögon, öron och hjärna, hittar på vad den man diskuterar med säger och tycker och samtidigt försöker med en illa dold GBA… Och allt detta samtidigt som hon skriver en egen bloggpost som endast med pinsam tydlighet visar att hon inte ens läst det hon kritiserar. 🙂

   Svara
   • notsure

     /  03/08/2014

    Nu tycker jag allt att du är lite gubbslemmig! Du förstår, hon behöver inte lyssna eftersom hon är kvinna och därmed alltid har rätt. För att hon är förtryckt och för att intersektionalitet. Fakta är ointressant och breivikigt när dessa två kan appliceras.

    Svara
 4. Jonte

   /  03/08/2014

  Två mycket bra ledartexter dagen till ära

  Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2014

   2 bra texter om en feminism so har spårat ur !

   Svara
 5. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
 6. MiT

   /  03/08/2014

  Haha, har hon verkligen sagt det? Jag kan hålla med till viss del, jag räknar dock bort Winberg själv från den gruppen 🙂

  Svara
 7. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
  • Grodan Boll

    /  03/10/2014

   Vet ej, men jag har hört att klackhöjd och kjollängd inspireras av aktuell ekonomisk situation. Se vidare: kvinnliga möjligheter män saknar.

   Svara
   • Kristian

     /  03/11/2014

    På 20-talet var konservativa krafter i grannlandet oroliga för de all kortare kjolarna och baddräkterna: ”Når ser vi enden?”

    Svara
 8. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
  • Sten Sure

    /  03/09/2014

   Någon bör berätta för dem att de inte kan gå hem 1553 om de vill ha betalt hela dagen.

   Svara
 9. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2014

   Och när skall Löfve’n avgå och ge plats för en stark kvinna ?

   Svara
 10. MiT

   /  03/08/2014

  Jag tycker det är oerhört modigt av Utas att dessa diskussioner varje dag. Hade hon inte varit MP så hade hon definitivt fått min röst i valet men jag kan bara inte förmå mig till att lägga en röst för MP.

  Och visst äger hon den här diskussionen från början till slut? Den allra sista tweeten andas lite ”bapelsin då för helvete gubbjävel” tycker jag… 🙂

  Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2014

   Först skrev ledarskribenten att kvinnor i snitt tjänar 15% mindre än män men sedan erkände denne att det egentligen är 5% om man rensar för deltidsarbete. Det är ju då direkt ohederligt att nämna sifffran 15% och lyfta fram den.
   Sedan vet vi ju att statliga och kommunala jobb,som domineras av kvinnor,ger sämre betalt.Det kan man ju tycka är fel men frågan är hur mycket skatt var och en är beredd eller klarar av att betala för att förändra detta ?

   Svara
 11. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
 12. Feminister som diskuterar finns fångat på film:

  Svara
  • MiT

    /  03/08/2014

   visomvillrosta:
   Hahaha, annars kan de kalla in sina intersektionalitetspedagoger

   Svara
 13. MiT

   /  03/08/2014

  Intressant syn på ägande av en juriststudent…

  Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2014

   Hon visar kanske upp sin kommunistiska sida ?

   Svara
 14. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
  • ^_^

    /  03/08/2014

   Fattar faktiskt inte det där – det är ju folket som röstar. Loreen tog ju hem hela skiten i Eurovision för två år sedan, i år så var det två kvinnor på första och andra platsen. Tittar man på vinnarna mellan 2004-2014 så hade vi sju kvinnliga vinnare (Lena Ph, Carola, Charlotte Perrelli, Malena Ernman, Anna Bergendahl, Loreen och nu Sanna). Påminn mig igen om hur det är ojämställt? För att det inte alltid blir 50/50 i final efter FOLKET röstat på sina favoritlåtar?

   Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2014

   Hanna Fahl på Dn skrev en drapa om hur frukansvärt de var med den manliga dominansen förra året och hur bra det var att Sanna vann i år.Varför är det bättre med kvinnlig dominans än manlig ? Feministerna påstår att dom jobbar för jämställdhet men det är ändå alltid bättre med kvinnlig dominans i alla sammanhang…

   Svara
 15. MiT

   /  03/08/2014

  Käre gode gud, till och med min 11,5 åriga dotter skämdes och ville inte titta när hon kom in

  Svara
 16. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
 17. MiT

   /  03/08/2014

  Se där, en internetriddare!

  Eller förresten, jag ångrar mig, den var rätt rolig… 🙂

  Svara
 18. MiT

   /  03/08/2014

  Inga dåliga tankar de har om sig själva!

  Svara
 19. MiT

   /  03/08/2014

  Jomensåatt…

  Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2014

   och rakhyvelbidrag för män ??

   Svara
   • Grodan Boll

     /  03/10/2014

    Jag hade nog föredragit en procentuell rabatt på all mat jag köper, eller en skatteåterbäring för alla statliga/kommunala hjälpinrättningar jag inte kommer bruka i samma utsträckning, eller varför inte drinkpott på krogen där… etc. etc.

    Oberoende av var i samhällshierarkin de befinner sig går män alltid ekonomiskt back av kvinnor, och så länge de inte gnäller om saken är vi dessutom helt ok med det.

    Jag antar att det är en variant av ”Shut up and take my money”.

    Svara
 20. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2014

   Om jag någonsin hade tänkt rösta på sossarna så försvann den tanken för gott när jag läste ovanstående citat.

   Svara
 21. MiT

   /  03/08/2014

  Vad aggro de är

  Svara
 22. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2014

   Hur mycket militaristisk barnlitteratur finns det ? Kan inte säga att jag har sett någon.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  03/10/2014

    Bröderna Lejonhjärta, Ronja rövardotter m.fl?

    Svara
 23. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
 24. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2014

   Mer satsning på att bota prostatacancer så att satsningen blir lika stor som den på på att bota bröstcancer ?

   Svara
 25. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
  • Grodan Boll

    /  03/10/2014

   Konstruktiv och med udden riktad mot kvinnor. Nu börjar det likna något.

   Svara
 26. MiT

   /  03/08/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  03/09/2014

   Hon tjänar enligt en artikel i Sydsvenskan 48000 kronor i månaden. http://www.sydsvenskan.se/sverige/en-dag-med-hillevi-larsson-s-fran-malmo/

   Vi är ganska många som skulle säga att det är en mycket bra lön. Om hon påstår att hon jobbar gratis efter 15.30 så måste jag jobba gratis från klockan 12 eller något sådant.

   Fast det är väl det vanliga socialdemokratiska hycklandet där man pratar om sig själva som arbetare och arbetarparti när majoriteten av de i ledande ställning förmodligen aldrig har varit i närheten av ett riktigt arbete. Just nu har dom i och för sig en ledare med erfarenhet av kroppsarbete men innan dess var det väl länge sedan..

   Svara
 27. MiT

   /  03/09/2014

  Se där ja, med ett tillhygge…

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  03/09/2014

   Vem ska såga av stolsbenet då om hon är så klen?

   Svara
   • MiT

     /  03/09/2014

    Blåval Rödval:
    Och så könsnormativt, slåss med tillhygge… 😉

    Svara
    • Blåval Rödval

      /  03/09/2014

     Sen finns det alltid en överhängande risk att man blir av med sitt tillhygge till den man angriper.

     Så nu har du inte bara retat upp nån som möjligen är större och starkare än du själv, du har dessutom beväpnat personen.

     Det är så man blir statistik.

     Svara
 28. MiT

   /  03/09/2014

  Svara
 29. Det här tjatet om Kapten Klänning känns liksom… Varför ens debattera om honom? Iaf i mitt fall, då jag ärligt talat inte hade en aning om vem gubben var innan dramat kablades ut i media. Och sedan läste jag fuppen.

  Att feminister såg honom som en förebild osv, berodde ju på att han levde ett dubbelliv och maskerade sina egentliga motiv väl. Eller är det BARA feminister som skulle ”gått på” hans fasad menar du?

  Tråkigt att du inte tycker att jag lyssnar/läser osv. Jag gör det i den mån jag orkar med. Samma sak med twittrandet och bloggandet. Skulle gärna ha samma energi som du. 🙂

  Känns också tråkigt att du har bestämt dig för att jag är en hemsk fiende som vill utrota dig eller något. Samtidigt intressant att se all denna rädsla för arbete för kvinnors lika villkor.

  ☮☮☮

  Svara
  • MiT

    /  03/12/2014

   chillbabs:
   Det var inte jag som började droppa namn och partier för att försöka smutsa ner, det var inte jag som först skrev ett inlägg med dig och direkt i anslutning kopierade in allt som Kapten Klänning gjorde och hur feminismen hyllade honom. Du däremot skrev ett inlägg om mig och direkt i anslutning till den texten kopierade in kommentarer från Avpixlat…

   Ska jag köra samma metod tycker du? Ska jag t ex slå ihop en bild på dig och Kapten Klänning och ovanför varje huvud lista det som ni har gemensamt? Kan kalla det ”feminist 1 och feminist 2”? Jag funderade på det men valde att skriva inlägget ovan istället.

   Det var nog inte BARA feminister som gick på hans metod men det var nog överlägset flest feminister eftersom det som han visade upp var vad de vill se. Du ser verkligen inte att samma sak upprepar sig gång efter gång efter gång efter…? Han var untouchable pga av sitt stöd från framstående feminister. Jag TROR (obs tror) att han hade avslöjats mycket tidigare utan det stödet. Han var som sagt orörbar och kung bland drottningarna.

   Och nej, DU är ingen hemsk fiende utan det är feminismen som är vidrig (eller identifierar du dig personligen med ideologi?). Och det funkar inte heller så bra att försöka påstå att det är någon ”rädsla” för ”kvinnors lika villkor” för du liksom jag vet att det inte är sant. Vilka villkor saknar du som jag har? Vilka rättigheter saknar du men som jag har?

   Svara
   • Har sagt det förut och säger det igen. ”Feminismen” är inte homogen ideologi. Att vara feminist är att vara engagerad för kvinnors rättigheter och för att bekämpa diskriminering. Alla gör detta på olika sätt. Så jag ogillar generellt att bli ihopklumpad med någon. Bara för att jag håller med en s.k. radikalfeminist som Fanny på en punkt betyder det inte att vi har samma agenda fullt ut. Du generaliserar feminismen extremt mycket och ser till att de mest extrema som anser att männen inte behövs i kampen och de som vill det ena och det andra med män, är de som får mest utrymme. Sedan definierar du detta som ”feminism” och stoppar alla i samma fack. Kapten Klänning-diskussionen ÄR irrelevant i diskussion med mig eftersom jag ALDRIG hyllat honom. Jag tillhör inte och har aldrig tillhört en grupp som hyllar honom.

    Bara några frågor av nyfikenhet:

    1. Hur många gånger har du känt rädsla för att bli våldtagen på väg hem från krogen/i taxi?
    2. Hur många ggr har du blivit våldtagen?
    3. Hur många sexuella trakasserier från arbetsgivare och randoms har du råkat ut för?
    3. Hur många gånger har du av PTSD från tidigare övergrepp och annat försökt ta ditt liv?

    Ömma tår eller ej, det vet jag inte. Och du behöver inte svara om det är för privat.

    MEN! Det är betydligt vanligare att kvinnor som blivit utsatta för övergrepp, lider av PTSD, får ett begränsat liv och skulden och skammen som traumat ger upphov till (vare sig en anmält eller ej) är så överhängande att antalet självmordsförsök av tjejer som blivit utsatta för övergrepp är betydligt högre än antalet män som gör detsamma pga av falskanmälningar. Så SORRY om jag har ett annat fokus än du. Det har sina förklaringar.

    Och förlåt så jävla mycket om jag tycker fokus för ligga på att minska antalet sexualbrott, samt den fruktansvärt låga siffran för antalet dömda. För att inte tala om de låga straffen.

    För att inte tala om ”nollvisionen” ang självmord. Not really there yet…. Samarbete måste till, inte denna förbannade polarisering.

    Svara
 30. Tycker det är synd att du inte, istället för att smutskasta feminister, skapar en dialog kring mansfrågor och engagerar dig på det viset. Det enda du verkar göra dagarna i ända är att demonisera feminister.

  Svara
  • MiT

    /  03/12/2014

   chillbabs:
   Jag svarar på denna först så funderar jag på den andra en stund. Ok?

   Vet du hur det funkar om man t ex vill starta en mansjour? Jo, då är det kvinnojourerna som bestämmer VAD mansjouren ska arbeta med. Så enkelt är det. Och de har bestämt att en mansjour ENDAST får finnas om den jobbar mot MÄNS VÅLD. Det är alltså ”män är djurfolk” som bestämmer hur de ska arbeta och om de ens får finnas.

   Och sen har du media ,kan du hitta en enda artikel som är skriven av en betald skribent i ”vanlig” media som behandlar kvinnor på samma sätt som män? Här är ca 120 st från förra året som är mer eller mindre vedervärdiga om män.
   http://bashflak.wordpress.com/misandri-2013/
   Kan du hitta en motsvarande om kvinnor?

   Det du kallar smutskastande av feminister vet jag inte vad du menar faktiskt? Inte heller hur jag demoniserar?.

   Men ganska talande är du blockar MIG för att slippa se hatet som feminister vräker ut istället för att säga till dem som hatar att sluta…

   Svara
   • Jag ser det ändå eftersom du ihärdigt postar i #fempol. Och jag har inte för vana att blocka folk. Jag tycker om disussioner med folk av annan åsikt. Det är lärorikt för båda parter. Men i dina inlägg här har jag tyckt att det handlar mer om smutskastning än ngt annat faktiskt.

    Helt med på att du funderar över frågorna. För mig tog de ca 30 sek att besvara. 😉

    Svara
   • Skrev lite för snabbt så siffrorna gällande frågorna blev fel. Men ok. Det här är ngt jag inte ska behöva göra men jag gör det ändå:

    1. Ca 95% av ggrna
    2. Två ggr
    3. Tappat räkningen
    4. Två ggr varav ett som var nära att lyckas.

    Första våldtäkten skedde när jag var 15 och oskuld. Andra ggn blev jag drogad. Vågade inte anmäla något – visste hur det skulle sluta. Ord mot ord och förnedring i rätten.

    Vi tittar genom olika glasögon.

    Svara
    • MiT

      /  03/12/2014

     chillbabs:
     Låter verkligen skitledsamt, jag vill inte heller att någon ska behöva gå igenom sådana saker!

     Men här kommer vi till kärnan, du som bekänner dig till feminismen verkar tro att det på något sätt är manligt att våldta? Eller? För OM man tror att det är mansnormer som gör att någon våldtar så innebär det att man tror att majoriteten av alla män tycker så och att det är något bra. Tror du det?

     För det är EXAKT det som t ex den där FATTA-kampanjen går ut på, att det på något sätt skulle vara manligt att våldta. OM det vore så så vore de brottslingarna för det första inte brottslingar alls och för det andra så skulle de vara kungar. Är en våldtäktsman kung ens i ett fängelse? Nä, inte direkt va? Att de behövs specialavdelningar för dem är ju inte för att belöna dem utan för att de skulle bli misshandlade till döds annars. Sexualbrottslingar ÄR bland de lägsta man kan vara som man, t o m bland förhärdade brottslingar så är man det. Därför är det så oerhört stigmatiserande att anklagas just för sådana grejer. Och livsfarligt.

     Så vad ska man göra för att minska antalet? Tror du det hjälper att anklaga halva mänskligheten? Tror du det hjälper att oskyldiga drabbas? Blir det som drabbat dig lättare att bära om en oskyldig också drabbas? Blir dina försök lättare att bära om en oskyldig också försöker?

     Tycker du verkligen att det här, som är det absolut svåraste som finns att bevisa och som är så enormt stigmatiserande för åtminstone 99% av alla män att anklagas för, ska bli så lätt att fälla för så att fler oskyldiga drabbas? Hur hjälper det dig att oskyldiga kommer att drabbas? Vad har de gjort dig för att förtjäna det? Är det spill man får räkna med? Skulle du tycka att det spillet var värt det om det drabbade någon manlig släkting/vän/son? För det är vad det handlar om i så fall, spill i form av fler oskyldiga som drabbas.

     Jag har sett den ruttna feminismen i arbete på nära håll, jag kan inte säga något positivt om den. Inget överhuvudtaget…

     Hur många miljarder har det kostat hittills med resultatet 0? Får man ingen ahaupplevelse när det man håller på med inte ger det minsta lilla resultat? Nu pratar jag alltså om samhället. Hjälper det med mer av det som bevisligen inte funkar? Vi har testat feminismen i 25 år nu med resultatet 0…

     Svara
     • Statistiken skulle kunna belägga att ”våldtäkt är manligt”. Paradoxalt nog gör att manliga egenskaper generellt premieras och då skulle det plötsligt vara något positivt att våldta. Så är det naturligtvis inte.

      Jag vill inte att debatten ska fokuseras på syndabockar. Vi vill (nästan) alla minska antalet våldtäkter. Vi tror att vi kan göra framsteg och vi har olika metoder. Polariseringen som finns mellan feminism/antifeminism är beklaglig.

      Vi har testat antifeminismen sedan urminnes tider. Antifeminismen har lett till mer förtryck.
      Feminismen har bara på de senaste 100 åren åstadkommit extremt mycket för jämställdheten.

      Jag har i tidigare post delat med mig av privata saker i syfte att få dig att förstå att vi tittar på världen genom olika glasögon. Varför är det viktigast för DIG att lyfta fram ett exempel med unga personer och falskanmälningar i syfte att smutskasta feminister som lägger sitt fokus på det som för dem känns mest alarmerande för dem. Dvs inte falskanklagningarna utan våldtäkterna och det tragiska i att en oskyldig blivit suicidal, straffen och att så få blir fällda, hur mycket psykisk ohälsa det förekommer hos kvinnor som blivit våldtagna,
      på hur många unga tjejer och kvinnor som tar sina liv efter våldtäktstrauman, på hur våldtagna kvinnor behandlas i rätten m.m. Jag tror att du tycker våldtäkter är hemskt.
      Men du krigar på fel sida, mot fel personer.

      Nu ber jag dig att vi avslutar den här debatten.
      Min ork är slut.

     • MiT

       /  03/13/2014

      chillbabs:
      Då avslutar vi eftersom vi pratar förbi varandra för vad det handlar om också är rättssäkerhet. Och den går inte att diskutera med känslor inblandade, det vet jag.

      Men fridens på dig, jag är inte det minsta otäck eller hemsk och om det är något du undrar över som du inte vill dryfta offentligt så går det bra att maila och då stannar det hos mig!

 31. RÄTTELSE: ”och det tragiska med att en oskyldig blivit suicidal” ska stå efter följande ””Dvs inte falskanklagningarna…”

  Korrekt stycke:

  ”Dvs inte falskanklagningarna och det tragiska i att en oskyldig blivit suicidal, utan våldtäkterna, straffen och att så få blir fällda, hur mycket psykisk ohälsa det förekommer hos kvinnor som blivit våldtagna…”

  Svara
 1. Feminismens mansideal | WTF?
 2. En SCUM onsdag | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: