Gudrun+AFA=Sant?

Inte för att det förvånar mig men ändå liksom?

afagudrunSå det kan bli. Nu är man ju inte ansvarig för vem som retweetar men bilden hon håller upp (om den inte är fejk?) är anmärkningsvärd på flera sätt eftersom det enligt uppgifter är just den personen som förekommer i den här videon när han visar upp sin kärlek till polisbilar ca 1:07 in i klippet

Han är ju ökänd för lite annat också, en del av det hittar ni här. Det är alltså inte vem som helst den där Showan. Men visst, jag önskar också att han blir bra, bli knivhuggen och få skallskador är inget jag vill ska hända någon. Hos Aktivarum (länken ovan) hittar ni också lite om varför det INTE var något mot feminister som en del vill framställa det som.

Snurrigt som fan.

MVH

MiT

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

7 kommentarer

 1. QED

   /  03/12/2014

  Svara
 2. notsure

   /  03/12/2014

  Nazisterna förstår kopplingen mellan marxism och radikalfeminism. Arnholm mfl. gör det inte.

  Sedan fattar jag inte varför alla går bananas över slagsmålet. Reaktionen borde vara ingen eller möjligen lite lyteskomik. De i politikens obsklass som kallar sig nazister eller kommunister, anarkister är så oerhört få att de har någon som helst betydelse på samhället i stort. Tillsammans är de en grupp människor som saknar slutledningsförmåga på en patologisk grad. De kan lika gärna slåss om att AIK är bättre än IFK eller huruvida man skall ha stänkskärmar bak på cykeln eller inte.

  Svara
 3. robjoh

   /  03/12/2014

  Angående min teori över att media ville gärna ville lägga skulden för attacken på högerextrema och vänsterextrema. Följande gp säger det mesta:
  http://www.gp.se/kulturnoje/1.2307750-fascismens-tva-ansikten-i-sverige

  Man försöker göra intrycket att fascism endast kommer från höger. Samtidigt blundar man för vänsterfascismen. Hur tidningarna skriver ser ut baseras endast på journalisternas ideologi, inget annat.

  Svara
 4. Jonte

   /  03/12/2014

  Erik Helmersson blandar och ger som bekant men idag träffade han väldigt rätt med sin krönika

  http://www.dn.se/ledare/signerat/tag-som-latt-sparar-ur/

  ”Varför demonstrerar inte liberaler? En motfråga kan vara på plats: Varför skulle de demonstrera med människor som hotar dem eller kallar dem Breivik?”

  Svara
  • Pelle2

    /  03/12/2014

   Bra ledare av Helmersson men om man läser kommentarerna från diverse vänstermänniskor så blir man ju beklämd. De försöker i vanlig ordning försvara det vänsterextrema våldet. Ändamålet helgar alltid medlen för dom dårarna !

   Svara
 1. Veronica Palms feminister | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: