Veronica Palms feminister

Veronica Palm gillar tydligen feminister, och en viss sorts feminister verkar vara särskilt bra enligt henne. De hon gillar särskilt mycket är de som demonstrerade (utan tillstånd vad jag har förstått) i Malmö.

vpalm

Hon har tillsammans med S riksdagsgrupp tydligen haft en sammankomst med EXPO för att slipa argument.

vpalm2Vilka ”feminister” var det som blev attackerade i Malmö egentligen? Och blev de attackerade överhuvudtaget? Det första vet vi ju vilka ”feminister” det var, det var AFA och inget annat. Intressant att Veronica Palm vurmar så för dem med tanke på vad de vill och hur de vill göra det… Den andra frågan är väl något oklar fortfarande men av det som framkommit hittills så verkar det vara så att de ”fredliga” AFA-Feministerna var de som stod för attacken. Men det vet man inte ännu så det är ett märkligt påstående från Veronica Palm.

Och vilka argument ska slipas? Är det slagorden som ska vässas? För hur mycket man än vill att det ska vara en ”feministisk” demonstration så förvandlas den inte magiskt till det. Jag tycker det är OERHÖRT anmärkningsvärt att politiker lånar ut sig till sånt här! Som säljer sig så billigt!

Men det är många, både politiker och journalister, som sålt sig billigt i den här soppan. Vad kommer de att säga OM det kommer fram att det inte alls var nassar som attackerade? Hur blir det med förtroendet för politiker som då i efterspelet kommer att upplevas som extremt populistiska och som INTE väntar på fakta innan de säger något?

Eller är det sånt som ska undvikas? Är det nu det ska hamras in en sanning om vad som hänt i Malmö oavsett vad som EGENTLIGEN hände? RG har gjort en sammanställning av händelserna i Malmö och genast börjar div folk sprida det som om det vore en sanning, som om RG är objektiva och neutrala på något sätt… Eller hur ska man tolka nedanstående grejer?

ohlyÄven Rosén på Politism tycker det är bra skit, han spred det jättesnabbt efter att den kommit ut. Säger rätt mycket om Politism …

rosenDet här är bara två stycken med en stor plattform som glatt och gärna sprider AFA:s version som en sanning. Och det är massor med folk, både hög och låg som spridit… Jag har läst igenom det och eftersom jag inte var där så vet jag inte, de flesta som inte var där vet inte heller. Det gäller RG, Rosén och Ohly också…

Är det AFA:s version som är sanning för Veronica Palm, Rosén, Ohly m fl m fl? Det verkar faktiskt inte bättre än så eftersom den myndighet som av riksdagen getts uppdraget att utreda just sånt här, nämligen polisen, inte är klara med sitt arbete. Har Veronica Palm större förtroende för AFA än för polisen? Har hon större förtroende för random twittrare som påstår saker än för polisen? Hennes uttalande tyder faktiskt på det! Detta eftersom polisen ganska omgående talade om att det var en sammandrabbning mellan extremhöger och extremvänster, dvs det var inte feminister som blev attackerade alls i egenskap av feminister utan det verkade vara en sammandrabbning mellan extremistgrupper. Frågan är om vad som verkligen hände någonsin kommer fram? Eller är detta även Veronica Palms sanning också? Är det sådana här argument som det slipades på?

argument

A Voice for Men Sverige har också tagit upp det i Malmö fast med utgångspunkt i Åsa Linderborgs krönika och det tas även där upp vilka ”feminister” det handlar om!

Fast just Veronica Palm verkar ha lite otur ibland för som riksdagsledamot har hon ca 62 500 kr i månaden. Sen har hon garanterat en hel del för sin plats i S verkställande utskott plus säkert lite annat så jag gissar att hennes månadslön är ca 100 000 kr.

vpalm1

Med tanke på vad hon tjänar så vågar jag inte ens tänka på vad hennes manliga kollegor har i lön… Men vi måste tänka på Veronica Palms lidande! Och inte glömma varför hon demonstrerade 8 mars. Hon och andra kvinnor är drabbade av ett fruktansvärt förtryck!

Lite lästips till Veronica Palm så att hon förstår vilken typ av ”feminister” hon försvarar…

Fan, Veronica Palm framstår mer och mer som en seriefigur! Tillsammans med Gudrun Schyman som inte drar sig för något

TILLÄGG:

”Not All Feminists Are Like That”

MVH

MiT

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

32 kommentarer

 1. hobbis/TrolletPlit

   /  03/12/2014

  Veronica Palm måste vara en riktig black om foten för S. Hicabuppropet, Omar Mustafgate, och allt ovanstående. Det är faktiskt riktigt illa. Riktigt illa. Nu reagerar enbart på impuls och känsla. Hon tänker inte. Se bara på allt ovanstående. Ingen fakta koll; från Mustafa till detta.

  förhoppningsvis inser alla i S ledning detta och försöker diskret bli av med henne. Hu.

  Svara
 2. Det gäller attt göra upp med det ”feministiska vithetshavet” åxå.
  Slit å släp =)

  Svara
 3. Pelle2

   /  03/12/2014

  Även om hon är en av de värre populisterna så är hon ju dessvärre inte ensam om det inom politiken.Det riktigt sjuka är ju att dom helt okritisk lierar sig med kommunistiska och våldsbenägna grupper som AFA och Researchgruppen.

  Svara
  • Jonte

    /  03/12/2014

   Socialdemokrater som stöder extremvänster och kommunister har inte lärt sig av historien, överallt där kommunisterna tagit makten har dom gjort rent hus med socialdemokraterna och kallat dem klassförrädare

   Svara
 4. Chade

   /  03/12/2014

  Det är också intressant att researchgruppen klagar på att kvällspostens artikel (http://www.expressen.se/kvallsposten/polisens-uppgifter-sa-startade-knivbraket/) är felaktig och samma som SvP:s version. Kvällsposten hänvisar dock till polisens utredningar och påstår att händelseförloppet beskrivits av flera oberoende källor. Samtidigt skrivs det i artikeln att kammaråklagaren säger följande ”- Jag har ingen uppfattning alls om vad som har hänt i nuläget utan vi arbetar för att klarlägga det. Det är för tidigt att ha en uppfattning”. Vilket känns som den rimliga slutsatsen både för polis/åklagare/politiker/media och andra tyckare.

  Sedan så ger researchgruppen en egen version efter att ha talat med ”flera inblandade”. Rätta mig gärna om jag har fel här men visst har researchgruppen kopplingar till AFA. Det känns i så fall inte som att researchgruppens påstådda samtal med flera inblandade kommer undan anklagelser om partiskhet. Men ingen verkar påstå att researchgruppens väldigt spridda version i princip är en partsinlaga, så kanske jag har fel om kopplingarna.

  I vanliga fall hade jag inte brytt mig. Om AFA-folk och nazister vill slåss med varandra så är det klart bättre än om dessa två grupper ger sig på andra grupper men eftersom vänstermänniskor/feminister som figurerar i min nätomgivning (Bl a Dickner (men henne har jag inga höga tankar om) och Lemoine) har försökt kleta ”nazistattacken” på de som tycker om Genusdebatten et al så hamnar saken i ett annat läge.

  Tack vare vänsterns vana att försöka smutsa ned meningsmotståndare med GBA:s till höger och vänster så hamnar ju jämställdister i ett läge där de antingen förtiger anklagelserna eller försvarar sig och i vänsterns ögon tydligen ger dem rätt för de är på samma sida som SD eller nazisterna (dvs. mot vänstern, för i deras verklighet så är man antingen för eller emot).

  Vidare anser jag det intressant att notera att på facebooksidan för ta-natten-tillbaka så står det ”Transpersoner och Kvinnor är välkomna”. Det står ju inte att det uteslutande är dessa som är välkomna men läser man tidigare års inbjudningar så framstår det som en rimlig tolkning.

  (För 2011 står det exempelvis:

  ”Du är välkommen på demonstrationen om du identifierar dig som transkvinna, transman, genderqueer, intergender, cis-kvinna (det är du om du är född, identifierar dig som, blir sedd och behandlad som kvinna)

  Är du däremot cis-man, alltså född, identifierar dig som, blir sedd och behandlad som man av din omgivning, är du inte välkommen på denna demonstrationen.”)

  Ändå verkar det ha varit AFA-killar med i demonstrationen. Men det kanske inte var ett seperatistiskt event i år eller så är dessa killar ändå välkomna, som skydd.

  Svara
 5. Anders/AV

   /  03/12/2014

  Genomsnittsmannen betalar också in en miljon mer i skatt än han får ut i bidrag. Genomsnittskvinnan betalar in en miljon mindre än hon får i bidrag på en livstid. Ska vi kalla det snipp-bidrag?

  Svara
 6. MiT

   /  03/12/2014

  Svara
  • robjoh

    /  03/12/2014

   Någon mer än jag som inte fattar vad de exakt vill göra och att det låter som klassiskt slöseri på våra gemensamma resurser?

   Svara
  • Vafan är ”Jämställda offentliga miljöer”? Är det att det finns sköna sittkuddar eller soffa samt WiFi i alla klädbutiker, så att männen kan pusta ut medan de väntar på att kvinnorna ska shoppa färdigt?

   Svara
 7. lavazza1891

   /  03/12/2014

  ”Vad kommer de att säga OM det kommer fram att det inte alls var nassar som attackerade?”

  Någon nasse har säkert attackerat i något sammanhang. Det räcker för att ingen annan ska ha gjort något fel värt att tala om.

  Svara
 8. tomas

   /  03/12/2014

  detta kommer afa att komma undan med
  vem som har rätt är redan bestämt å klart
  sedan kvittar det vad som egentligen hände

  Svara
 9. MiT

   /  03/12/2014

  Svara
 10. Anders Senior

   /  03/12/2014

  Meh!
  Har ni inte fattat ännu?
  Feminister ÄR kommunister!
  Samma pack, och de samarbetar med varann för sin kommunistiska dröm.

  Frågan är bara varför de jagar nazister?
  Möjligen säger oss en sådan sak som att de kallar dessa nazister de jagade för höger, något om deras egna referensramar, nazismen som sådan är ju faktiskt en konkurrerande vänsterideologi.

  Judar, män, överklass. Det enda som skiljer dessa tre ideologier åt är målgruppen för deras hat…..

  Svara
  • Vanten

    /  03/12/2014

   Fast i Ukraina går det jättebra med fascistiska nationalister. Expo har slutat protestera mot dom nu! Och de fascistiska antisemitiska nationalisterna där tycker plötsligt att det är okej att ha judar i övergångsregeringen (vissa påstår att det är homosexuella judar). Jag skiter högaktningsfullt i folks hudfärg, kön eller sexuella läggning men konstigt är det… Min enda slutsats är att det bara handlar om att de högre upp plockar vilka verktyg som helst för att behålla makten.

   Att Expo och Researchgruppen jobbar mot rasism som de påstår att de gör är lika trovärdigt som att feminister kämpar för jämställdhet. De utför bara de order deras överordnade utser dom till. Allt är bara verktyg i vår älskade elits verktygslåda.

   Le – du betalar för skiten!

   Svara
  • Exaktemente! Mycket stjärnor , rött å svart blir det då man skrapar lite på ytan

   Svara
  • Och det var detta som var så provocerande
   att det gav tumme ner?
   ”Länder som påstår sig vara demokratiska,
   vars media matar ut vinklad, politiskt korrekt
   information, är i desto större behov av att deras
   medborgare kan tillgodogöra sig information på Internet.

   Genom Internet får vi ta del av ocensurerade nyheter
   som inte är vinklade för att passa regimens syften
   och vi skapar oss nya kontakter.”
   http://www.dads-r-us.se/2014/03/12/grattis-internet-25-ar/

   Svara
   • Lite mer OT, jag blir irriterad på detta med att TBL skulle ha uppfunnit internet och att internet är 25 år. Internet är betydligt äldre än så och TBL uppfann http och html. Inte mer, inte mindre. (och html är mycket influerad av sgml). TBL är webbens far, inget annat.

    Svara
 11. Dreadlock

   /  03/12/2014

  Från Sklt : ”Justitieutskottets ordförande Morgan Johansson (S) fruktar att en svensk Breivik kan finnas inom de nazistiska grupperna”

  Suck. Då har valet börjat… Förslag till supervalårets taggar för vänsteroppositionen – Populism Paranoia Palaver Pamflettpolitik Paradox Parroller och Patriarkat (Naturligtvis)

  Svara
  • Vanten

    /  03/12/2014

   Appappappapp! Visst har det varit dåligt med nazist-attacker på sistone. Det börjar allt vara dags för en liten false flag nu tycker jag.

   Svara
 12. Fender

   /  03/12/2014

  OT men men det är ingen ände på idiotin, varken här eller i andra länder….. http://www.tickld.com/pic/t/707130

  Svara
 13. MiT

   /  03/13/2014

  Man kan ju tycka att en polis kanske inte ska fara ut med vad som kan ha hänt innan man vet? Att random twittrare gör det är en sak, men en polis?

  Svara
  • Pelle2

    /  03/13/2014

   Håller med. Man har rätt att förvänta sig att en polis inte skalll ha förutfattade meningar om en händelse eller åtminstone borde han behålla dom för sig själv..

   Svara
  • Pelle2

    /  03/13/2014

   Smålandposten är riktigt bra. Dom vågar ta avstånd både mot radikalfeminism,kommunism och AFA.Nästan så att jag har lust att börja prenumerera på den tidningen även om jag inte bor i Småland 😉
   Artikeln handlar om att regeringen vill ha ett brett samarbete för att motverka politiskt våld.
   SD skall inte få vara med men Smålandsposten tycker att även V bör uteslutas på grund av deras koplingar till t.ex AFA. Helt rätt tänkt enligt min mening. V och gamla VPK har helt oförtjänt fått komma in i politikens finrum trots att ledande företrädare har hyllat kommunismen som den såg ut i de gamla öststaterna med massmord och politisk förföljelse av oliktänkande.

   I artikeln står bl.a följande:

   ”På manifestationen i Malmö i söndags var vänsterpartisten Pål Brunnström en av talarna. Brunnström är inte vilken medlem som helst. På kongressen januari valdes han in i partistyrelsen. Till vardags är han doktorand i historia vid Lunds universitet.

   I en artikel i Skånska dagbladet från kravallerna 2009 med rubriken vänsterpartist försvarar våld redogjorde Brunnström för sin syn på våld och politik. Han uttryckte bland annat att vissa situationer krävde en högre grad av militans. Han efterlyste inte ett stopp på våld, utan bara bättre kommunikation inom vänstern. Han nämnde särskilt den autonoma gruppen Antifascistisk aktion, AFA. Det handlar inte om personer från mars, det går att snacka med dem, försäkrade Brunnström då. ”

   Detta visar väl varför V borde vara uteslutna ur samarbetet mot politiskt våld !

   Svara
   • Jonte

     /  03/13/2014

    Helt rätt att utesluta såväl SD som V eftersom bägge partier har sina rötter i odemokratisk extremism

    Svara
 14. hobbis/TrolletPlit

   /  03/13/2014

  FEMINISM ÄR EN OERHÖRT BRA SAK!
  Allt som är gott är feminism.
  Blir man attackerad är man feminist.
  Attackerar man själv, så är det AFA.

  Vänstern har äntligen funnit formel för framgång.
  Vi är inte vänster. Vi är FEMINISTER
  Feminist=GUD= Allt som är bra.

  De har fått AFA som en stormtrupp. Slår ngn en AFA i huvud är AFA;an feminist, men gör personen fel så är han/hon en AFA. (SS…chhhh)

  Det är tamifan lysande. En frisedel till allt: FEMINIST.

  – Slog du verkligen ner den här mannen?
  – Ja, men jag är FEMINIST.
  – Förlåt. Hur mycket skadestånd vill du ha för flisan du fick i handen av basebollträet? Och den där skadegörelsen med blå färg på butiken du gjorde var ju i egenskap av FEMINIST eller hur, här har du en ny burk.
  Seså, ut och jaga bort de onda från gatan nu. gatan är hemmet för FEMINISTER. Inga andra.

  Svara
 1. Lite blandat den här gången | WTF?
 2. Ra(S)i(S)tiska Veronica Palm | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: