Arroganta Folkpartiet!

Så en diskussion på facebook startad av Folkpartiet Liberalerna Norrköping och den handlade om det här

1157731_670963566303213_491890573_n

Den är alltså skriven av en folkpartist vid namn Pernilla Almtoft och de i Norrköping var mäkta stolta över hennes artikel och djupa kunskap inom det här området. De hävdar att förslaget som artikeln baseras på är könsneutral. Om man läser artikeln så är det faktiskt väldigt svårt att förstå att förslaget ska gälla som neutralt…

Man förstår ju ganska fort vad som är fel i den och när folk frågar hur det egentligen står till med t ex likhet inför lagen så låtsas Folkpartiet Liberalerna Norrköping inte förstå någonting alls. De låtsas inte om vad folk säger till dem. Detta beteende fortsätter genom hela tråden, antingen så låtsas de inte se vad folk säger eller så missförstår de medvetet. Och det är lätt att se att de missförstår mycket medvetet…

De förstår inte ens att de spottar folk i ansiktet med sitt beteende för man känner igen den utnötta frasen ”just den här gången så …”, den finns i några olika varianter och används jätteflitigt för att slippa svara på jobbiga frågor. Samma metod används ju av feminister som i lugn och ro vill införa feministisk propaganda i Lilla Aktuellt när en 11-åring har kommit på dem och säger det till dem. Inte ens 11-åringar slipper ju undan att tryckas ner i skorna med den metoden så varför skulle Folkpartiet Liberalerna Norrköping inte använda det mot vuxna?

Folkpartiet Liberalerna Norrköping förstår inte ens att det förmodligen är flera stycken bland de som kommenterar som är hårt drabbade av den verklighet som Folkpartiet Liberalerna Norrköping försöker förneka med sina slingriga finter som de tror att ingen märker. Istället för att faktiskt lyssna på andra för att få en bild som inte är marinerad i ideologi så spottar de folk i ansiktet. Eva Lundgrens ”fakta” är viktigare för dem än allt annat. De hänvisade t o m till kvinnojourer och deras kreativa statistik på saker och ting som underlag…

Först så publicerar de en bild av en artikel som är ren ensidig radikalfeministisk propaganda, när folk påpekar detta så slingrar de sig något enormt och försöker med olika varianter på ”just den här …” vilket gör att de spottar folk i ansiktet, folk som förmodligen drabbats oerhört hårt av det som de försöker förneka och ett gigantiskt mått av att medvetet missförstå så mycket det går ingår också. Men ”bäst” är ändå deras avslutning av ”debatten”, eller vad sägs om detta efter att ha gjort det ovan?

folkpartietnorrköping

Detta är alltså Folkpartiet. Som jag skrev i en kommentar så tror jag inte att de lockade någon läsare till att ev rösta på dem utan tvärtom, de fick nog folk att önska att stödet för dem blir så lågt att man får leta efter dem bland Övriga i mätningarna. Folkpartiet har för övrigt fortfarande inte kommit med något godtagbart när det gäller Kvinnolobbyns ”Klippa Kuken”.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

68 kommentarer

 1. Mathias Sundin

   /  03/19/2014

  Hejsan

  Det är jag som stått för kommentarerna i Folkpartiets namn. Er kritik bör därför riktas mot mig.

  Mvh Mathias Sundin

  Svara
  • Jonte

    /  03/19/2014

   Uppenbarligen talar du i Folkpartiets namn Mathias, vad tycker du personligen om att marxistinfluerade socialkonstruktionistiska maktordningsteorier numera är ett självklart inslag i ett parti kallar sig liberalt? När blev kollektivet överordnat individen Mathias?

   Svara
  • Ska könen vara lika inför lagen, Mathias? I artikeln är de inte det. Vet dock inte hur ert lagförslag ser ut.

   Sen vet vi ju av både svensk och utländsk forskning (nästan 300 studier) att partnervåld inte är en könsfråga. 50 % av örfilarna och 20-30% av partnermorden drabbar män.

   Svara
  • Gudrun

    /  03/19/2014

   Mathias när anammade du den enda sanna läran?

   Svara
  • Lövet

    /  03/19/2014

   Sorry grabben, men talar du ”i Folkpartiets namn” så är det så är det ”i Folkpartiets namn” som det talas. De flesta av oss hade redan förstått var du o c h ditt parti stod i den här frågan. Du illustrerade bara i blixtljus hur fullständigt exkluderande mot män er politik faktiskt är.
   Jag förstår varför ni siktar in er på kvinnliga väljare – ingen man i sina sinnes fulla bruk skulle ens överväga att rösta på ett så gravt missandriskt parti.

   Jag har en dröm!
   Jag har en dröm om en Riksdag utan Folkpartirepresentanter,
   utan förmenta ”liberaler” med könskvotering, moraliska pekpinnar och sexistisk lagstiftning på agendan…
   Jag har en dröm….

   Svara
  • Jonte

    /  03/19/2014

   Vill bara lägga till att jag vet att vi är många som kommenterar på den här bloggen som är uttalade liberaler. Många av oss har tidigare röstat på folkpartiet, när du ser ditt parti sjunka i opinionsmätningarna så fundera gärna varför Mathias.

   Svara
  • Ang. att de 282 studierna inte skulle vara relevanta för Sverige.

   Samtidigt nämndes Sahlgrenska-studien, men den ignorerade (eller missade) ni. Dess resultat är i linje med de internationella studierna. Bland de 282 fanns dessutom bl.a. hänvisning till International Dating Violence Study, som omfattade Sverige, och även Lottes, I. L., & Weinberg, M. S. (1996). Sexual coercion among university students: a comparison of the United States and Sweden, som visade på symmetri i relationsvåld både i Sverige och USA.

   Allmänt har det varit problematiskt att så få studier gjorts i Sverige om kvinnors våld mot män. Dessa två internationella studier har så vitt jag vet fått minimal uppmärksamhet.

   International Dating Violence Study kom fram till att ”female-only violence” var vanligare i Sverige än ”male-only violence” för allt våld, och lika vanligt för grovt våld.

   Från Lottes et al:

   Women and men in each country reported remarkably similar prevalence rates of being a victim of at least one of the three forms of violence.

   Studien kom också fram till att 20% av svenska män och 41% av sv. kvinnor blivit utsatta för ”nonphysical sexual coercion”, enligt frågan:

   Has a member of the opposite sex ever tried to get you to engage in sex with him/her when you didn’t want to by (a) Pressuring you with continual arguments? (b) Lying (e.g., about being in love with you)? and (c) Getting you drunk or stoned?

   Svara
  • Som liberal har ni haft min röst under många val men i år lägger jag min röst på KD. Jag är inte säker på att ni klarar fyraprocentsspärren till riksdagen.

   Svara
 2. Jag skulle vilja se ett könsneutralt lagförslag från Folkpartiet ”liberalerna” om att kvinnor som misshandlar sina barn ska förses med fotboja och kontaktförbud. Könsneutralt fast för kvinnor, typ. Du, Mathias Sundin, kanske kan kolla upp möjligheterna för något sådant? Det betyder givetvis inte att det inte finns män som slår sina barn o.s.v.

  Svara
  • Kristian

    /  03/20/2014

   Det måste vara det konstigaste uttryck jag sett på länge.

   Mest den vanliga listan krav. Men det här var intressant:
   ”Att kvinnors och mäns rättigheter, skyldigheter och möjligheter i livet behöver likställas …”
   Kvinnor med skyldigheter? Det var nog fel på den siten. Vi väntar med spänning på en rättelse.

   Svara
 3. MiT

   /  03/19/2014

  Svara
  • Jonte

    /  03/19/2014

   Och vilka är det som företrädelsevis kränker, slut-shamear och fat-shamear flickor på nätet? Jo, andra flickor. Ska vi män skylla på kvinnor när vi män misshandlar varandra?

   Svara
   • Ja, när AFA-dårarna leker vita riddare och hoppar på folk så tycker jag det är rimligt, misshandel by proxy

    Svara
  • Lövet

    /  03/19/2014

   Vi vet alla vilken politisk strömning det är som är allra mest intolerant mot avvikande åsikter och som – trots sin föregivna agenda – är m e s t normerande; vi vet vilken strömning det är som ersatt den svenska frigjordheten med viktorianskt prydhet; vi vet vilken strömning det är som anser att öppen debatt skall kvävas med alla medel från direkta personangrepp till (därefter följande) offerberättelser om ”näthat”

   Svara
 4. MiT

   /  03/19/2014

  Får mig att bara att tänka på det här

  Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

  Svara
 5. MiT

   /  03/19/2014

  Och lite Breivik när man ändå håller på. Givetvis blandat med den där nazistattacken som hittills inte har visat att de attackerade alls utan tvärtom. Och så läger man in lite allmän nazism och fascism också. Allt kopplat till män naturligtvis. Alla män utom han själv givetvis…

  http://www.dagensarena.se/opinion/marcus-priftis-starka-skal-att-prata-om-kon-nar-vi-pratar-om-fascism/

  Svara
  • Jonte

    /  03/19/2014

   ”Det finns i dag en etablerad kunskap om de normer och ideal som beskriver hur en man ska vara för att uppfattas som manlig. Lite förenklat kan man säga att en man ska vara dådkraftig, ständigt aktiv och bättre än andra. Han ska vara kylig och rationell och ha nått framgång enbart genom sin duglighet. Han ska sätta plikten och det högre syftet före sig själv (”ta en för laget”), och han ska aldrig backa för en fysisk konfrontation om så krävs (”Gråt inte, Oscar, du måste lära dig ge igen i stället!”).”

   En man ska vara dådkraftig, ständigt aktiv och bättre än andra. Är det något fel att vara dådkraftig och aktiv och hela tiden försöka förbättra sig själv i sund konkurrens med andra? Hur tror du vi har fått vårt välstånd Marcus?

   En man ska vara rationell och ha nått framgång enbart genom duglighet. Något fel med att nå framgång genom duglighet Marcus? Är det finare att kvoteras in? Är det inte ett ideal som kvinnor borde ta efter?

   En man ska sätta plikten och det högre syftet före sig själv (”ta en för laget”). Jepp, män som förbrukningsvara och det uppoffrande könet, snacka om manligt privilegium! Då kanske vi ska bryta mot det här idealet och sluta backa och lämna plats för kvinnor vilket ju feminister hela tiden vill att vi ska göra?

   Svara
 6. MiT

   /  03/19/2014

  Klippa Kukenlobbyn gillar Priftis text i alla fall

  Svara
 7. MiT

   /  03/19/2014

  Eller hur?

  Svara
  • Grodan Boll

    /  03/20/2014

   Förstår inte denna vägran att sätta invandrares våldshandlingar i samband med vad vi kallar ickeariska värderingar.

   och

   Såpass många invandrare som utövar våld. Det handlar liksom inte om några enskilda undantag.

   Jag gissar på struktuuuurer, eller gäller regeln om att låta minoriteter vara representativa för den stora massan bara när det stärker den egna kampen?

   Svara
 8. genusfoljaren

   /  03/19/2014

  Det blev verkligen tyst från Mathias Sundin ?

  Intressant att läsa på FB länken. Inte mycket med håll FP fick där inte? Och inte mycket vilja att inse sitt fel heller?

  MVH

  Svara
 9. MiT

   /  03/19/2014

  Till er alla som svarat Mathias Sundin, jag tror inte ni kommer att få något svar oavsett. Det ligger i arrogansens natur att tro att man står över andra och vet bättre. På sådana kan man klistra fast på näsan det som visar att de har fel och varför men de kommer ändå inte att de det.

  Svara
  • Lövet

    /  03/19/2014

   Inte heller kommer han att korrigeras av nån partipiska – han har ju bara upprepat deras eget valprogram.

   Vi får väl tacka för att de outar sig så här – hellre ett öppet missandriskt parti än ett förtäckt *host* ”Nya” Moderaterna *host*…

   Svara
  • Fredrik

    /  03/19/2014

   Ja inte blev det mycket till svar ifrån den där folkpartisten. Han var ju väldigt snabb med sitt boktips, men att komma med någon form av seriösa svar, det var det värre ställt med.

   Svara
 10. Totalliberal

   /  03/19/2014

  Som liberal kommer jag aldrig rösta på ett antiindividualistiskt xenofobiskt parti som FP, som delar upp människor i grupper baserat på vilket kön de tillhör. Och inte för att jag själv är man – hade det varit kvinnor de hatade hade jag reagerat exakt likadant.

  Svara
  • Jonte

    /  03/19/2014

   Könskollektivism är inte förenligt med liberalism. Precis lika lite som all annan form av kollektivism. Varför är det så otroligt svårt att förstå för vissa?

   Svara
 11. MiT

   /  03/19/2014

  Svara
 12. MiT

   /  03/19/2014

  Man kanske kan sortera in Folkpartiet i det här gänget utan att skämmas?
  https://toklandet.wordpress.com/2014/01/16/avratta-alla-cisman-som-ar-jamstalldister/

  Svara
 13. Jonte

   /  03/19/2014

  En man har till slut fått nog av vänsterpartiets radikalfeminism

  http://bohuslaningen.se/nyheter/dalsland/1.2954524-edgardo-varas-lamnar-v

  Edgardo har suttit med och bestämt i kommunpolitiken i över 15 år i Färgelanda. Till vardags är han enhetschef för Närhälsans rehabmottagning i Vänersborg. Och han skulle kunna lämna politiken mycket enklare, om han bara gick och var tyst.

  – Men du förstår. Jag vill berätta för mina väljare vad som händer, säger han och förklarar varför han slutar med kommunpolitiken.

  Varas tycker helt enkelt att sättet att framföra feminismen inte är korrekt..

  Men du är beredd på att många kan kalla dig för gubbstrutt när du säger det här?

  – Jo, jag vet. Jag har inte något emot feminismen som sakfråga, det är en viktig samhällsfråga. Men inom vänstern har feminismen blivit ett med könet. Det väljs kvinnor till befattningar och positioner hit och dit, utan att man ser till kompetensen.

  – Jag ställer inte upp på det. Jag tycker att rättvisa ska gälla, att kvinnor och män ska tjäna lika mycket om de gör samma jobb och kvinnor ska sitta i bolagsstyrelser och i politisk ledning.

  – Men det får inte ske för att kvinnorna ska vara lika många som männen, eller kanske fler, i olika sammanhang. Kvinnan måste ju ha samma kompetens som mannen när de konkurrerar om något. Det tycker jag att feminismen inom mitt parti har missat.

  Svara
 14. MiT

   /  03/19/2014

  ”Nour El Refai och Johan Norberg knyts till Godmorgon, världen! i P1”
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2938&artikel=5813495

  Svara
 15. michael

   /  03/19/2014

  Där feminismen går in går liberalismen ut.

  Svara
 16. hobbis/TrolletPlit

   /  03/19/2014

  Jag har varit en trogen FP röstar genom många år… nu blir det nog förändring. Att ha en minister från sitt parti med ovanstående intelligens är farligt, dessutom kryddat med en religiös partiledare gör ju inte förtroendet högre.

  Det är djävligt ”lusigt” att feminister hellre ser till att ens eget kön för vinning, även om det blir på bekostnad av landet/företaget/organisation/partiets väl. Djävligt ”lustigt”

  Tänk om jag som företagare hade tänkt så.
  Jag anställer hellre Stefan som chef än Eva, för att Stefan är man. Jag kommer att förlora x antal kronor på det eftersom Eva är mkt mer kompetent men det är det värt, för jämställdhetens skull.

  hur kan man tänka så?

  Djävligt Olustigt.

  Svara
 17. MiT

   /  03/19/2014

  Svara
 18. MiT

   /  03/19/2014

  Svara
  • Björn

    /  03/19/2014

   ”Eftersom vi lever i ett patriarkat (#TackPatriarkatet), där män inofficiellt kvoteras in nästan överallt, är vi övertygade om att det är kvinnor som behöver kvoteras”

   Eftersom jorden är platt…

   Svara
 19. MiT

   /  03/19/2014

  Svara
  • Muertosan

    /  03/19/2014

   http://www.icabanken.se/aktuellt/nyheter/marie-halling-har-utsetts-till-vd-for-ica-banken/

   Könsmaktsordningen såg till att en kvinna är VD för ICA?

   Svara
  • Emelie

    /  03/19/2014

   Vänta, va? Jag läste igenom alla serierutorna, och jag ser inte den ”cementerade könsmaktordningen” i detta? I och för sig verkar jag ha förlagt mina genusglasögon någonstans då de aldrig har använts, så det kan ju vara därför jag missar det… men jag undrar ju i mitt stilla sinne hur folk har tid och ork att sitta och läsa in ”könsmaktordningen” i sådant som inte ens finns. Kan någon upplysa mig om vad hon specifikt tyckte var så galet med detta?

   Svara
 20. MiT

   /  03/19/2014

  Svara
  • Jonte

    /  03/19/2014

   Kan det vara så att kompetens är något man skaffar genom att prioritera vissa saker (ex tid på arbetet, villighet att ta på sig uppdrag mm) framför andra saker och att kvinnor och män prioriterar olika i snitt? Kan det också vara så att mäns och kvinnors olika prioriteringar leder till att kvinnor som faktiskt har kompetens oftare tackar nej till tunga uppdrag eftersom dom inte tycker att statusen som kommer med sådana uppdrag är värda uppoffringarna?

   http://www.svd.se/naringsliv/vad-haller-vi-kvinnor-pa-med_6948003.svd

   ”Undersökningar visar dessutom att tjejer i familjebildande ålder ofta tycker att det räcker med en mellanchefsposition eller ett jobb som tillåter fokus på barnen, medan papporna fortsätter att sträva uppåt. Samma kvinnor som sedan klagar på kvinnolöner och glastak och att männens arbete syns mer.”

   Svara
   • Kristian

     /  03/20/2014

    ”Jag skulle bara önska att det i framtiden bra mycket oftare stod en stolt man bakom den framgångsrika frun. En som har full koll på matsäckar och gympakläder medan kvinnan gör karriär.”

    Den mannen är inte längre intressant när barnen blir tillräckligt gamla. Då blir det snabbt skilsmässa på hennes villkor.

    Svara
    • Jonte

      /  03/20/2014

     Den mannen är inte ens intressant för kvinnor när barnen är små. Finns gott om arbetslösa singelmän för alla karriärkvinnor där ute som vill ha en make som sköter markservicen, så varsågoda kära karriärskvinnor.

     Svara
  • Vem har sagt att det beror på kompetens? Det mesta av lönegapet beror väl på de prioriteringar kvinnor frivilligt gör när de väljer yrke, pendlingsavstånd, chefsansvar, deltid, övertid etc…

   Svara
   • @bashflak:

    Kompetens är ju dessutom brett definierat som en individs förmåga att utföra en uppgift. Kompetens för ett styrelseuppdrag, t.ex., inkluderar bland annat erfarenhet från företagsledning.

    Svara
  • David

    /  03/19/2014

   ”Om lönegapet beror på kompetens, är alla kvinnor mindre kompetenta då?”

   Svar: Om det vore fallet att alla kvinnor tjänade mindre än alla män, så Ja. Eftersom att så inte är fallet, utan att löneskillnaderna endast uppstår vid en jämförelse av snittlöner över hela befolkningen, så blir svaret ett enkelt Nej.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  03/20/2014

    Precis min reaktion också.

    Om

    och därifrån behöver man inte läsa längre för allt kommer vara spekulationer.

    Svara
  • JustMe

    /  03/20/2014

   Vem tvingar kvinnor att välja låglöneyrken? När jag för ett par år sedan utbildade mig till undersköterska var vi 5 män och 24 kvinnor. Jag kan ju ha fel men jag uppfattade aldrig att mina kvinnliga klasskamrater gick utbildningen under pistolhot. Själv gick jag kursen för att jag var ”nödd och tvungen”, ett antal felaktiga livsval gjorde att jag kände mig nödsakad att se om mitt hus. Jag visste när jag började utbildningen att det skulle leda till ett jobb med skitlön. Fine, som jag bäddat får jag ligga. Jag är över 50, mina kvinnliga kurskamrater var mellan 20-30. Om dom hade velat förbättra lönestatistiken hade dom väl kunnat utbilda sig till något mer inkomstbringande kanske? I don’t get it.

   Svara
  • Björn

    /  03/20/2014

   Varför jämför hon sin mans lön och arbetsplats med sin mors? De är inte i samma bransch, har inte samma utbildning eller färdigheter, branscherna har inte samma lönsamhet, samma målgrupp eller produktivitet. Den relevanta frågan är här inte huruvida hennes mor anses mindre kompetent eller att hon får lägre lön pga sitt kön. Frågan gäller istället hur samhället värderar vård av åldringar, oavsett vem som utför den. Men den tanken är väl för svårfångade för goda fru Dahmer

   Svara
 21. MiT

   /  03/19/2014

  Svara
  • Muertosan

    /  03/19/2014

   Lustigt att det är så svårt att ge enkla svar på något som tydligen är så glasklart. Om någon frågar mig hur man använder en såg, vilket kan låta som en idiotisk fråga såklart, skulle jag inte behöva be dem googla hur man gör utan det är väldigt lätt att bara berätta det. (inte bästa exemplet men jaja)

   Tydligen inte när det gäller de här människorna. För SÅ ofta kan det inte vara de behöver svara på det, dessutom borde det ju spridas utanför deras egna kretsar om det var så simpelt.

   Svara
  • hobbis/TrolletPlit

    /  03/19/2014

   aj aj Kawa. Härskarteknikar mot en kvinna. Vem ska man lita på?

   Svara
   • Jonte

     /  03/19/2014

    Feminister har i regel inget inget att invända om en feministisk man beter sig svinigt mot ickefeministiska kvinnor typ Blondinbella.

    Svara
    • hobbis/TrolletPlit

      /  03/19/2014

     Och då har vi snart nått den punkten där feminism inte längre betyder det, det en gång betydde; även för allmänheten. Snart inser allmogen att det bara är ”förklädd kommunism för utvalda kvinnor”.
     Förklädda kommumän kommer att snoppas av när kampen är klar.

     (mohaha. snoppas av… vad får jag allt ifrån )

     Svara
    • Kalle

      /  03/19/2014

     Glöm inte att hen är rasifierad, vilket i detta fall trumfar vit heterosexuell icke-feministisk kvinna.

     (rasifierad= jag är ett offer pga min etnicitet, så jag får vara dum mot alla men är någon dum mot mig så är det rasism).

     Svara
  • Blåval Rödval

    /  03/19/2014

   Lustigt. Varje försök att googla nått av alla dessa nya fina ord resulterar alltid i att Google undrar om jag menade ”hittepå”.

   Svara
  • genusfoljaren

    /  03/20/2014

   Hon Rebecca har verkligen retat upp Twitter-pöbeln med sin ABF-kampanj.
   Synnerligen roande. Och Frau Habel är mer än lovligt arg!

   MVH

   Svara
   • hobbis/TrolletPlit

     /  03/20/2014

    Det roliga är ju att det vet att de inte kan förklara/svara, utan är tvingade att häva ur sig ”googla”. Att man är så naiv att man inte inser att man är bortgjord

    Svara
 22. MiT

   /  03/19/2014

  Feministkommissarien är igång som vanligt

  Svara
 23. Folkpartiet Marxisterna!

  Svara
 24. MiT

   /  03/19/2014

  Svara
 25. Björn

   /  03/20/2014

  Så otroligt arrogant, barnsligt och faktafrånvänt av FP snubben att rekommendera ”män som hatar kvinnor”. Böcker där män är onda för att de är onda, där alla onda gärningar från kvinnor är välmotiverade, där alla goda är snygga och ”vältränade för sin ålder”, där alla dumma är feta och korkade osv. Rena fascistpropagandatekninerna.

  Svara
 26. David8

   /  03/20/2014

  ”Ta en titt på hönan från helvetet”
  Trodde för en sekund att Di.se hade skrivit en artikel om Gudrun Schyman
  http://www.di.se/artiklar/2014/3/20/forskare-har-hittat-honan-fran-helvetet/

  Svara
 27. Kristian

   /  03/20/2014

  Nog var det roligare förr, när partierna i alla fall låtsades att de hade långsiktiga mål och ideologier, och inte bara ville ha röster vilka som helst?

  Ni andra till åren komna minns kanske när S talade om annat än skattesänkningar och indragna socialbidrag, och när ‘liberaler’ talade om individer som var vuxna och självständiga människor?

  So it goes.

  Svara
 28. hobbis/TrolletPlit

   /  03/20/2014

  Det är intressant att se hur politiker tror att ALLA tycker hen, feminism mm är vägen till framgång eftersom alla twittrar om det.

  Det blir nog ett uppvaknande framöver.

  Tänk om ett parti dök upp som sa: Nu är det nog med genustrams. Vetenskapen måste tillbaka i samhället.
  Min röst skulle hamna där detta val.

  vem kommer ta upp den bollen?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: