Googla rasifierad

Det är visst självklart för en del att andra ska förstå vad deras alldeles egna hittepåord, alt importerade ord, betyder bara för att det finns några lättkränkta som tycker att det är fina ord. Det senaste är ”rasifierad”. ABF Stockholm ska tydligen ha ett ”antirasistiskt forum” och drar till med ”rasifierad” när en av programpunkterna bara är öppen för just ”rasifierade”, dvs inga andra är välkomna.

Och hur ska man veta om man är ”rasifierad”? Det är ju faktiskt en väldigt relevant fråga som Rebecca Weidmo Uvell ställde för hur ska man veta om man då FÅR gå? Den frågan förpassade henne omedelbart till Breivikgänget! Man får inte fråga vad hittepåuttryck betyder! Rebecca började med att helt enkelt skicka ett mail till ABF Stockholm

ABF Stockholm verkar inte vara så villiga att svara på frågor om vad ”rasifierad” är för något, om ni kollar runt den tiden så finns det flera exempel där hon efterfrågar information. Kolla gärna Rebeccas twitter för att se mer om detta, bläddra tillbaka till igår mitt på dagen ungefär. Det är helt bisarrt…

Till slut så får hon ett ”svar” från ABF Stockholm. Eller vad man nu vill kalla det… 🙂

Självklart! ”rasifiering” är tydligen ett så allmänt begrepp att man inte kan förklara vad det betyder…

Nåja detta fick allehanda ”antirasister” att gå bananas på twitter eftersom Uvell anmälde ABF Stockholm till DO för att reda upp vad som gäller vid en tillställning som allmänheten har tillgång till.

Där kröp det fram ganska fort vad det handlar om från @marksisten… Men inte bara det, det är ju inte så att vita ska utestängas utan bara vita män för som man kan se under den programpunkten

abfstockholm1

så kan man se att feminister är välkomna. Vet dock inte om det räcker med att en vit man säger att han är feminist för att komma in men tvivlar rätt starkt på det. De handlar om rasism i dess grundform helt enkelt…

Men som sagt, här kommer en liten kavalkad. Det finns MYCKET mer, jag har bara tagit det jag sett. Det finns säkert en hel del ganska fina subtweets både hos dem som förekommer nedan och hos andra kända ”antirasister” och feminister.

Ylva Habel, en lektor från Södertörns Lekskola, dyker helt plötsligt upp också och ska mästra lite. Hon brukar försöka med det och kalla andra för grejer som troll och sånt, lite hipp som happ. Länken i hennes första tweet leder f ö inte någonstans verkar det som så jag vet inte vad hon var ute efter med den

Men skattemedel till hennes lön är säkert helt ok antar jag även om just hennes jobb verkligen borde sorteras in under studentikosa rasse-pranks.

Nu vet jag inget om Timbro överhuvudtaget men har de verkligen arrangerat något och sagt att endast vita är välkomna? I Sverige? På 2000-talet?

Och helt plötsligt har hon en enorm maktställning genom sin man. Jag trodde att kvinnor enligt feminismens lagar alltid var maktlösa och gick två steg bakom sina män. Nu helt plötsligt så har de en enorm maktställning och det är ju makt som feminismen säger inte existerar? Hur ska de ha det? Har kvinnor makt eller inte? Man kan ju inte både ha en enorm maktställning (genom sina män till råga på allt…) och vara maktlösa samtidigt? Och så sexistiskt att förminska henne till ”som ingift”! Det här är ju tragisk humor på hög nivå att de som kallar sig feminister gör så  🙂

Lite härlig feministisk härskarteknik från allas vår Kawa måste ju också finnas med, det är ju liksom inte komplett utan det. Undrar varför han, som blir så upprörd när folk inte kan uttala hans namn, inte ens kan SKRIVA hennes namn? Och om man sitter på efterfrågad info, varför säger man inte det TILL den personen?

Så här ser det alltså ut när någon undrar över något. Eller tycker annorlunda. Hon har antagligen inte fått någon definition av vad ”rasifierad” är för något av de upprörda, de har varit för upptagna med att attackera istället. Med alla möjliga fina feministiska metoder…

Även David Lindén på Borås Tidning har anmält det till DO.

Om man googlar ”rasifierad” så borde detta komma upp och inget annat.

Men Alice Teodorescu tror jag har satt huvudet på spiken om vad det är, det är alltså ett sätt att alltid få vara utsatt på något sätt när det passar ens egna syften…

Annat:

Genusdebatten: ”Nazistisk pest eller feministisk kolera?

Susannas Crowbar: ”Hur lång är preskriptionstiden för kvinnors våld mot män?

Snurrigt: ”Hoten mot demokratin.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

105 kommentarer

 1. Fredrik

   /  03/20/2014

  Rebecca har en god poäng, men det hjälper inte när man fäktas mot en hel hord med mentalt förslappade individer. Hennes tålamod med dessa individer får sägas vara något utöver det vanliga.

  I övrigt så får jag säga att jag som ny läsare av din blogg ( Toklandet ), var olyckligt ovetandes tidigare. Att landet är så pass här fördummat det kunde jag aldrig föreställa mig ( då är jag ändå rätt så luttrad ).

  Får tacka för en intressant och informativ blogg ( även om jag får huvudvärk av alla de rabiata individer som du avslöjar med dina inlägg ).

  Svara
  • MiT

    /  03/20/2014

   Fredrik:
   Välkommen!

   På apoteket finns piller för huvudvärk. Köp storpack så slipper du gå dit så ofta. 😉

   Svara
 2. David8

   /  03/20/2014

  Det feministiska sättet att ”tänka” och ”resonera” sprider sig. Den mentala digerdöden.

  Svara
 3. Kristian

   /  03/20/2014

  Heja Rebecca!

  Man kan knappt ens tala om åsikts-”korridor” längre, snarare ett väldigt smalt rör.
  Åsiktsavlopp, kanske?

  Svara
  • MiT

    /  03/20/2014

   Kristian:
   Ett sugrör snarare… 🙂

   Svara
   • David8

     /  03/20/2014

    Att springa gatlopp genom ett sugrör beväpnat med genussoldater eller Knölpåks-dansen genom sugröret (för dem som lyckas komma ut helskinnade). 🙂

    Svara
 4. Jag känner igen det här beteendet väldigt väl. Var och en för sig så vågar de ingenting, men när de väl vittrar blod så dyker horder av twittereliten upp.

  Svara
  • MiT

    /  03/20/2014

   Anonym:
   Kolla när t ex IRM twittrar något, de sätter en punkt framför namnet på den som är misshaglig varje gång för att kalla in fåren som ska hjälpa dem… Extremt obehagligt beteende.

   Svara
   • Jo, borde inte Alicia Dickner och Ylva Habel vara upptagna med att sköta sina jobb?

    Svara
   • Daniel

     /  03/20/2014

    De påminner om hyenor men om man argumenterar med gedigna argument förvandlas de till gläfsande pudlar…

    Svara
 5. Dreadlock

   /  03/20/2014

  Nu gjorde jag min plikt och googlade – Rasifiering – (Wikipedia)

  Stannade upp inför två meningar som ska förklara `erfarenheten` att bli rasifierat .

  Den ena : ” Rasifieringsteorin är ett försök att visa hur rasistiska föreställningar skapas där de tidigare inte funnits, och hur sociala skillnader börjar uppfattas som biologiska och nedärvda”

  Den andra löd såhär : ” Begreppet förklarar också hur en grupp (”vi”) ofta börjar se på människor utanför gruppen (”dem”) som medlemmar i en annan ”ras”.

  I hela wikipediaartikeln nämns inte den mest fundamentalistiska idén om ”Vithet” kontra rasifiering. Ganska lömskt. I sin nuvarande skepnad som googlingsbart ord är rasifiering en teori som kan kastas mellan alla möjliga politiska idiologiska läger. Särskilt tydligt blir det ju i den andra förklaringen. Vilka är (Vi) ? Vilka är (dem) ? . Speciellt pinsamt blir det för rasifieringsteorins försvarare på vänsterkanten, där i stort sett alla vita cis män är tvångsanslutna till kollektivet som de som får representera skillnaden mellan (Vi) och (dom)

  I det stora hela så går rasifieringsteorin (Enligt mig) ut på att teoretisera i rasistiskt kontext (Fiendekollektiv med viss hudfärg) utifrån ett upplevt tillstånd av att ha blivit rasifierat. Man jagar mygg med elefantbössa, och cirkeln sluts med än mer vidgade klyftor .

  Teorin passar således minoriteten politiska hotheads av alla möjliga falanger.

  Svara
  • MiT

    /  03/20/2014

   Dreadlock:
   Så man kan sammanfatta det med att min bild borde vara det som dyker upp vid en googling av ”rasifierad”? 😉

   Svara
   • Dreadlock

     /  03/20/2014

    Helt klart …

    Men eftersom vi båda sitter på toppen av näringskedjan och krampaktigt håller i varsin räkmacka, så är det game over för oss … i just den debatten.

    Undrar vad Jonte tycker om att automatiskt bli ansluten till mängden av rasifierade kroppar i vårt samhälle med hjälp av rasistisk teori ?

    Svara
    • Jonte

      /  03/21/2014

     För intersektionalistiska feminister finns det inget värre än när någon som ska vara förtryckt vägrar se sig själv som förtryckt. Dom blir helt ställda när dom möter såna, tro mig.

     Svara
     • Dreadlock

       /  03/21/2014

      Detta måste du någongång framöver göra en längre utläggning av,Jonte

 6. MiT

   /  03/20/2014

  Gissar att hon inte syftar på Habel vilket man borde göra

  Svara
 7. Anders/AV

   /  03/20/2014

  Enligt deras eget resonemang skulle ras inte vara biologiskt betingat, utan en social konstruktion skilt från melaninproduktionen i läderhuden. Alltså personer med erfarenheter av diskriminering. Men bara hos personer som råkat ut för sk strukturell rasism. Hur vet man då vilka personer som råkat ut för strukturell rasism och vem som bara råkat ut för ”mobbing” och taskig attityd? Jo, det syns på hudfärgen (Även ögonfärg och hårfärg). Om man är vit, dvs har en låg melaninproduktion vilket är en biologisk egenskap, kan personen inte vara utsatt för rasism, eftersom personen då är ”vit”. Biologisk grundad social ras. En person med mellanmycket melaninproduktion kan vara både rasifierad och ”vit”. Om personen upplever sig diskriminerad är den rasifierad. Om personen inte tycker sig blivit diskriminerad och tycker att det går alldeles utmärkt att klara sig i Sverige är personen ”vit”, en förädare, en Onkel Tom, en Oreo. Taskig attityd från en ”vit” mot en rasifierad är typisk strukturell rasism. En liberal Breivikare skulle här kunna invända att Finländare som mött ganska många fördomar i Sverige isf också borde vara rasifierade, men se det går inte. De är ju extremt ljusa, sk vitfinnar, och kan då pga sin biologiska egenskap inte socialt rasifieras. Folk med lite högre melaninproduktion som har åsikter om hur ”vita” är och vilka erfarenheter sådana kan tänkas ha är INTE rasister, ty det finns ingen ”omvänd rasism” per definition. De har knappt ens fördomar, eftersom man ju vet hur ”vita” är. Det är bara ett svar på den strukturella rasism de själva utsatts för och därmed försvarbar. När andra har fördomar är det rasism, men ”vi” är aldrig rasister eftersom vi inte har fördomar utan vet hur de är.

  Enkelt som en plätt!

  Svara
  • Kristian

    /  03/20/2014

   🙂
   Får nog ta ledigt en vecka för att hänga med där! (Eller ”skaffa mig en analys” vad nu det skulle betyda.)

   Svara
 8. Leif

   /  03/20/2014

  ”Författaren Katarina Wennstam och komikern Soran Ismail blir nya kolumnister på Svenska Dagbladet.”
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ismail-och-wennstam-nya-svd-namn_3382586.svd
  Så skönt att jag tackade nej till SvD:s väldigt frestande erbjudande om prenumeration, trippelvaccinerad som jag redan var av sådana som Anna Laestadius Larsson och hennes misandriska krönikor.

  Svara
  • Jonte

    /  03/20/2014

   ”Både Katarina Wennstam och Soran Ismail är spännande röster i samhällsdebatten och de kommer att kunna tillföra mycket till SvD:s journalistik, tycker chefredaktör Fredric Karén.

   – Sorans röst är viktig som motvikt i en tid då intolerans och främlingsfientlighet sker allt mer öppet och Katarina har alltid spännande perspektiv kring feminism, kriminalitet och manlighetsrollen, säger han.”

   Då vet man vad man har att vänta sig mao…

   Svara
  • Grodan Boll

    /  03/20/2014

   Man kan alltid läsa Sanna Rayman på nätet.

   Svara
   • Jonte

     /  03/20/2014

    SvD:s ledarsida är den enda stockholmsredaktion som inte smittats av den radikalfeministiska sjukan. Hur är stämningen mellan ledarredaktionen och resten av tidningen? Det verkar nästan som Fredrik Karén anställer krönikörer som Wennstam och Ismail som en protest mot Ludvigsson, Arpi, Rayman mfl

    Svara
 9. hobbis/TrolletPlit

   /  03/20/2014

  Fantastisk uppvisning av intellektuell härdsmälta från södertörnsdamen. Fascinerande. Jag sitter här med min öppna mun och bara häpnar.

  Att man kan köra så i diket… speciellt när hon var ute på leråker och spred dynga innan hon hamnade där.

  Min katt ligger på rygg och flinar med minen: vad var det jag sa?… Tyckte han muttrade ngt om Lenin också.

  Svara
 10. Rasifierad betyder att man tar sig rätten att gnälla helt obehindrat och skylla alla sina personliga tillkortakommanden på någon annan. Beteendet har alltid funnits men ingår nu, som så mycket annat, i en akademisk diskurs. Detta gör det givetvis inte mindre löjligt men får ständiga offer som Kawa Zolfagary och My Vingren att känna sig smarta. Som vanligt debiteras skattebetalarna för spektaklet.

  Svara
 11. Jonte

   /  03/20/2014

  Det här är ju bara så jävla sjukt…

  Svara
  • Muertosan

    /  03/20/2014

   Har han tagit bort den där tweeten? Antar att den inte föll i så god jord som han hoppats. Känner mig som en Nobelpristagare i jämförelse.

   Svara
   • xbox

     /  07/29/2014

    Feministisk ironi över Ekwalls krönika eller podcast han gjorde där han pratade om att det är fel att slå på vuxna män som redan ligger ner i MMA för att sen gå över och slå och kritisera tjejerna och svensk damfotboll i stället som är tillräckligt sågad med fotknölarna som den är.

    Svara
  • robjoh

    /  03/20/2014

   Det här är ju ett underbart Tweet. Att kritisera damfotboll fel, oavsett anledning gissar jag. Kalla folk för fitta helt ok och inte alls nervärderande.

   Hur fan tänkte man där.

   Svara
  • Jens4fun

    /  07/30/2014

   Alltid lika kul när någon publicerar ens tweets på olika forum så visar det sig att det är dem själva sen som är dem som inte har förstått ironin i sammanhanget.Ni ska få en ledtråd det var mig själv som jag drev med.Dubbelironi kallas det. O_O

   Svara
 12. Muertosan

   /  03/20/2014

  Att jag kallade den där Habel för rasist på twitter och hon spårade direkt med trollanklagelser och härskartekniker var alltså inget undantag. Haha. Det är ju helt sjukt hur de helt öppet kan komma undan med att hata allt och alla som inte ingår i deras egen krets.

  Svara
  • Kalle

    /  03/21/2014

   Hon är ju verkligen en mycket gnällig ensträngad lyra den där Habel, hon verkar ju inte vara kapabel att tänka i andra banor än ”du har fel,för jag är utbildad genuskvacksalvare googla patriarkatet hejdå….PS: jag är rasifierad”

   Svara
 13. genusfoljaren

   /  03/20/2014

  Nu ser jag att ”LDH” är inne i hennes twitter och ondgör sig.
  Ganska mycket humor, eftersom hon försöker vara ”PK” men missar hela poängen.

  MVH

  Svara
 14. MiT

   /  03/20/2014

  Japp, och det gör att det blir fler… Konstig logik

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  03/20/2014

   Varför berättar hon det där? Det är massor av saker jag inte gör, men jag redogör inte för varje sak jag inte gör. Tror hon på fullaste allvar att hon har något inflytande?

   Svara
 15. MiT

   /  03/20/2014

  Svara
  • Lärare i vad? Självgodhet?

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  03/20/2014

   Sen så undrar folk varför skolan har gått åt helvete?

   Svara
  • genusfoljaren

    /  03/20/2014

   ”Asså” ”råfenminister”????

   Ja just så ja!

   Svara
  • Jonte

    /  03/20/2014

   Problemet är att feminister, om än minoritet i samhället totalt sett är extremt överrepresenterade bland kulturarbetare samt lärar och journalistkåren, Just de yrkesgrupper som influerar och utbildar unga människor, och dom drar sig inte för att utnyttja detta för propagandistiska syften. Vågen av unga fjortisfeminister har sin orsak. Ibland tror jag att vi går emot en mörkare framtid….

   Svara
 16. MiT

   /  03/20/2014

  Svara
  • Fredrik

    /  03/20/2014

   Rebecca är ju brutal! Hennes avslutande replik gentemot ”Dahmer” är helt underbar.

   Svara
 17. MiT

   /  03/20/2014

  FNISS!

  Svara
  • Fredrik

    /  03/20/2014

   Nej feminism är ju tydligen lika med ”lilla gubben”-bemötandet. Det duger ju gott så….
   Hon trodde att hon var smart när hon ”snyggt” duckade manshat, genom att använda en förminskande förlämpning.

   Tur att hon inte ska föreläsa i logik.

   Svara
  • Du visar belägg för att det är manshat och hon svara med 1) förminskning (”lilla gubben”) 2) påstår att du tror när du visar bild på skattefinansierat manshat.

   Imponerande är det inte.

   Svara
  • Kristian

    /  03/21/2014

   ””Det var det jävligaste. Det hade jag ingen aaaning om.”

   Svara
 18. hobbis/TrolletPlit

   /  03/20/2014

  Riktigt bra tjej Rebecca. Riktig bra. Förstår att de är panikslagna nu. Dels en DOanmälan som om de fälls är förödande, men om de inte fälls blir det öppet mål för rasism.

  men de är nog rädda för en smart intelligent kvinna med ett intellekt som är skyhögt över de själv.

  Svara
 19. Rasifiering är ett aktuellt begrepp inom den nyrasistiska vänsterrörelsen.

  Svara
  • Kristian

    /  03/21/2014

   Rätt hat och rätt våld via rätt rasism.
   ”Och den ljusnande framtid är vår.”

   Svara
 20. MiT

   /  03/20/2014

  Svara
 21. MiT

   /  03/20/2014

  Svara
  • Kristian

    /  03/21/2014

   ”Jag vill inte att någon ska behöva se en använd blodig tampong”
   Skall de inte stolt bäras omkring i ett snöre om halsen?

   Svara
 22. MiT

   /  03/20/2014

  Svara
  • Jonte

    /  03/20/2014

   Behandlas likgiltigt? Om feminisister vill att vi ska vara likgiltiga mot dom så visst… Problemet är att det är så svårt eftersom ni ställer till med så mycket kaos

   Svara
  • Kalle

    /  03/21/2014

   Kanske det Cecilia, men det finns en uppsjö av människor som verkar se feminism som ett medel för att tillskansa sig makt. Väldigt många av dem är just kvinnor.

   Svara
  • Anders/AV

    /  03/21/2014

   Oh va’ jobbigt när man vill dra till med ett fint ord och så blir det fel. Tips: Öva på orddelen innan högskoleprovet.
   Ta rådet eller var likgiltig.

   Svara
  • Kristian

    /  03/21/2014

   Lika aktuell som för tio år sedan:
   How Can I Use Feminism To My Advantage?
   http://www.theonion.com/articles/how-can-i-use-feminism-to-my-advantage,11020/

   Svara
 23. MiT

   /  03/20/2014

  Svara
  • Leif

    /  03/20/2014

   ”Hur många kvinnor skulle kunna säga detta i en leende annons?”
   Veronica Palm kanske? I alla fall före 15:00.

   Svara
  • Jonte

    /  03/20/2014

   Gudrun kan ju säga leende att hon bränt upp mycket pengar

   Svara
   • Larsson

     /  03/21/2014

    Räknas inte. Det var ju inte hennes pengar.

    Svara
  • Kalle

    /  03/21/2014

   ”Leende kvinna: Jag har pissat bort så mycket pengar på Loui Vuitton och annat värdelöst krimskram”

   Hur många heterosexuella män skulle kunna säga det i en leende annons?

   Svara
  • Larsson

    /  03/21/2014

   Åh, typ varje damtidning och livsstilsmagasin… det kryllar av dem. De säger det inte bara rent ut.

   Svara
 24. Jonte

   /  03/20/2014

  Här ser vi ytterligare ett exempel på offermentalitet gone wild, bisexuella Alinde berättar om det oerhörda förtryck hon får utstå som bisexuell i Sverige idag. Hålli er nu…

  http://nyheter24.se/debatt/765091-alinde-martensson-saker-man-far-utsta-som-bisexuell

  Här är några av punkterna hon listar:

  – Folk som frågar om en föredrar killar eller tjejer

  – Folk som tror att det är lättare att hitta en partner för att det finns ”mer att välja på”

  – Att kändisar som är bi oftast beskrivs och uppfattas som antingen gay eller straighta, trots att de är öppet bisexuella.

  – Att bisexualitet anses förstärka tvåkönsnormen mer än andra sexualiteter

  – Folk som säger att bifobi inte existerar separat utan är en del av homofobi
  Dessa är personer som jag hoppas ändrar sin åsikt efter att ha läst den här texten.

  Svara
  • Ninni

    /  03/20/2014

   Tänk vad konstigt! Jag har varit öppet bisexuell längre än den jäntan levt. Jag har aldrig upplevt problem med omgivningen för den sakens skull. Första punkten, det händer rätt ofta folk frågar, det är väl trevligt att vänner visar intresse? Jag har inget problem alls med att få den frågan.

   Vissa kanske bör lära sig att vara lite mindre känslig och låta bli att tolka in ”illasinnat” i det man möter?

   Svara
  • Dreadlock

    /  03/20/2014

   … och dagens vinnare i kategorin ” Jaha , Och ? ” går till Alinde Mårtensson . Klapp,klapp.

   Tack för det. Intresseklubben har antecknad Alindes I-lands problem och arkiverat den till kommande generationer som ska kunna dela upplevelsen om ett fruktansvärt 2010-tal för bisexuella i Sverige.

   Svara
   • Jonte

     /  03/20/2014

    Slavarna i amerikanska södern och judarna i nazityskland kan skatta sig lyckliga att dom inte är bisexuella i dagens Sverige.

    Svara
  • läste artikeln nu:
   ”Låt mig förklara detta: Min partner måste acceptera min bisexualitet vilket minskar datingpoolens storlek väldigt mycket. Särskilt lesbiska har ofta något emot bisexuella för att vi är påstås vara ”förrädare” eller ”opålitliga”.”

   Den har jag råkat på, lesbiska kvinnor som är tydligt intoleranta och fördömande.

   Men jag rycker på axlarna och anser att de icke är värda att lägga min tid på. Idioter finns i alla läger.

   Svara
   • Jonte

     /  03/20/2014

    Exakt. Det roliga är att det enda diskriminerande behandling hon kan komma på kommer från lesbiska och inte från heteroseuella cismän

    Svara
   • Dreadlock

     /  03/20/2014

    ” Den har jag råkat på, lesbiska kvinnor som är tydligt intoleranta och fördömande.”

    +1

    Arga flator utgör en inte helt obetydlig del av feminismens manshat. Hur annars skulle den anala fixeringen vid kön plötsligt spela en så stor roll i feminismens strävan efter jämlikhet.

    Svara
  • Vad är problemet med sakerna Alinde listar? Folk har väl alltid frågor inför det de inte själva förstår? Men nej, självklart är det bifobi…

   Själv är jag uppväxt på Livets Ord, inte det lättaste som ung känslig kille som både är bisexuell och trans! Föreställ dig att du är fast övertygad att hälften av alla dina sexuella fantasier är direkta attacker från Satan. Denna inställning delas även av hela din omgivning så du vågar inte heller prata med någon om det. Inte direkt det bästa recept för psykisk hälsa under tonåren 😉 Inte går jag runt och tycker synd om mig själv varje dag för det. (Även om det självklart är väldigt frestande ibland.)

   Det fantastiska med människan är att oavsett vad som händer kan man alltid gå vidare och bli starkare. (I David Eberhards bok Trygghetsnarkomanernas land ger han flera bra exempel på detta.) Detta fungerar självklart inte om redan är övertygad om att man är ett evigt offer utan möjlighet att påverka sin situation och som förtrycks av samhället. Men det är å andra sidan ett väldigt effektivt sätt att skapa en passiv och lättmanipulerad befolkning. Det var iaf så man gjorde på Livets Ord när jag växte upp…

   Svara
 25. MiT

   /  03/20/2014

  Tenebrisms tweet var nog inte vad LD ville se där tror jag 🙂

  Svara
  • Jonte

    /  03/20/2014

   Filosofen Nils är ju verkligen bäst i Sverige på helt irrelevanta liknelser

   Svara
   • Kalle

     /  03/21/2014

    Ja men vafan, snubben kan ju inte knyta sina skor själv…vilse i pannkakan 🙂

    Svara
 26. MiT

   /  03/20/2014

  Svara
 27. MiT

   /  03/20/2014

  Svara
 28. MiT

   /  03/20/2014

  Svara
  • Kalle

    /  03/21/2014

   Och då väntar jag på att få höra om den där oskrivna lagen, ingen ide att jag håller andan.

   Svara
 29. MiT

   /  03/20/2014

  Svara
  • Jonte

    /  03/20/2014

   Att ständigt tvärsäkert påstå saker helt utan empiriska vetenskapliga belägg är självbedrägeri käre Araia. Postmodernism är självbedrägeri satt i system.

   Svara
   • Kalle

     /  03/21/2014

    Dessutom anklaga andra för cirkelargumentation, det är ju för fan en synonym till genus”vetenskap”

    Svara
 30. MiT

   /  03/20/2014

  Åhhhhh, en sån har jag alltid önskat…

  Svara
  • Kristi Bruds blod, för dig utgjutet

   Svara
  • Dreadlock

    /  03/20/2014

   Inti Chavez Perez ‏@IntiChavezPerez 3 tim

   ” min första reaktion var starkt negativ. Jag uppfattade kroppen som objektifierad och inbjudande. Sen pratade jag med konstnärn”

   Inti har en sexuell fetisch för halverade skyltdockor med en bag in box inuti och där man kan få sig ett glas vin genom att en anatomisk riktig vagina ger ifrån sig det röda vinet när man trycker på en knapp.

   Tur, Inti att konstnären fick dig på andra tankar. Det går ju inte an att tända på konstverk och skylta med sina egna sexualneuroser sådär offentligt. Vänd dig inte om, det kan stå en heterosexuell bakom din rygg och skrocka åt dig 🙂

   Svara
  • Anders/AV

    /  03/21/2014

   De gånger jag varit ”in that part of the woods” har just frånvaron av kran varit ett bärande inslag (inget fel att vissa föredrar närvaro). Just kran-blod är en synnerligen allvarlig kombo. Skulle kunna vara en installation på stora urologimässan.

   Svara
  • Kristian

    /  03/21/2014

   Annars är ju en ”manlig” isskulptur som … frambringar … vodka en klassiker bland dem som har mer pengar än hjärna. ”vodga luge” på Engelska.
   Kom ihåg att inte blanda.

   Svara
 31. MiT

   /  03/20/2014

  Nej, du har inte förstått alls vad hon menar med sin anmälan

  Svara
  • Kristian

    /  03/21/2014

   ”Hade ni förstått frågan?”
   ”Neeej.”

   Svara
  • Det är lite ”Vi i Femman” över feministerna
   och deras logik:

   ”På fråga A vet vi inte och på fråga B
   svarar vi kanske”.

   Svara
 32. Kalle

   /  03/21/2014

  ”Facebookstorm mot tandkräm för män”
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18565699.ab

  Svara
 33. lavazza1891

   /  03/21/2014

  Vad betyder ”separatistisk”? Betyder det att man a) vill isolera sig och sluta ha kontakter med andra eller b) vill utesluta andra samtidigt som andra inte får utesluta en själv?

  Det senare är enligt min mening inte separatism, utan ett maktens privilegium. Fängelsepersonalen har tillgång till fångarnas celler men fångarna har inte tillgång till personalens fikarum.

  Svara
 34. JEPPE

   /  03/23/2014

  Detta inlägg gav mig en dålig smak i munnen. Kan bero på att jag satt och frenetiskt tuggade på min läpp medans jag försökte begripa mig på vad det var för fekalier dessa tomtar klämde ur sig.

  Att de inte själva ibland läser sina egna inlägg och slås av idiotin och den totala bristen på logik bakom dem.
  Kan man inte argumentera för sin sak så borde man ta och titta på varför det är så. Om det är för att det inte längre finns några faktabaserade argument kvar så kanske man kan tolka det som ett tecken.

  Jag undrar vad det är som har drivit dessa människor till ett så totalt vansinne. Det är som att de har blivit hjärntvättade av en hemlig gren av Scientologin i ett försök att skapa en hord galna zombies.
  Om twitter införde en intelligens-gräns för att få göra ett konto så skulle minst hälften av dessa få börja använda Facebook istället.

  Svara
 35. Smurfix

   /  03/23/2014

  Rafisierad betuder nassefixerad!

  Svara
 1. Lite gammalt som ligger och skräpar del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: