Mer bitterhet

Skrev ju häromdagen om den bittra Cissi Wallin. Hon är ännu mer bitter nu. Bitter för att Erik Hörstadius skriver i en debattartikel på SVT-debatt att ”Killarna förtjänar sin plats i solen”. Det handlar ju om att de killar som Cissi Wallin säger har glidit på en stjärtlapp genom pissoaren in på de fina grejerna förtjänar sin plats enligt Hörstadius. Det är hon bitter över.

bittracissi1

Är det inte bättre att njuta av tillvaron i Napa Valley och komma igen med nya krafter? Verkar ju som helt rätt plats att göra just det!

Jag tycker att Wallin ska ge sig själv internetförbud ett tag. Hon har ju ändå tagit det viktiga steget att bryta med sekten, det svåra verkar vara att inte falla tillbaka i de gamla vanor som sekten erbjuder.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

20 kommentarer

 1. MiT

   /  03/25/2014

  Svara
  • Jonte

    /  03/25/2014

   Insikter? Snarare säg vad läraren vill höra så jag får bra betyg.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  03/26/2014

    Spelar det någon roll?

    Nej.

    Vad kan man göra åt det?

    Ställa färre ledande frågor?

    Svara
 2. MiT

   /  03/25/2014

  Svara
 3. MiT

   /  03/25/2014

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  03/25/2014

   Har gubben hennes glömt att fälla ner locket IGEN?

   Svara
   • Fugen

     /  03/26/2014

    Man undrar om hennes gubbe LÄSER allt hon slänger ur sig? Jag hade varit minst sagt skeptisk till min fru om hon höll på så här.

    Svara
  • Anders/AV

    /  03/25/2014

   Slut på Ritalin på resan?
   Är du hipp medietjej bör du enbart hålla käften ang ”vita män har en massa privilegier” om alla okända män som inte kan vila upp sig i Napa Walley. HÅLL KÄFTEN.

   Svara
  • Jonte

    /  03/25/2014

   Med tanke på att det finns gott om kända svarta komiker från USA och gott om invandrare som är kända komiker i Sverige så verkar inte hudfärg vara ett så stort hinder i den branschen faktiskt

   Svara
  • Pelle2

    /  03/25/2014

   Om du är en vit man så är du,enligt extremfeministerna, priviligierad enbart i kraft av ditt kön och din ras. Hur kommer det sig då att de flesta som är utslagna är män och inte sällan vita män om vi pratar om Sverige ? Är jag mera priviligierad än t.ex Cissi själv, Cristina Stenbeck,Veronica Palm,Mona Sahlin,Gudrun Schyman,Antonia Axson-Johnson eller Annie Lööf som varande en medelklass man ? Har jag mera makt och privilegier än dom och har den vanlige manlige arbetaren mera makt och privilegier än dom ?

   Ta av dig genusglasögonen , se verkligheten som den är och HÅLL KÄFTEN SJÄLV
   Cissi W !

   Svara
 4. Anders/AV

   /  03/25/2014

  Vad Hörstadius efterfrågar är fler tjejer som börjar från grunden, satsar stort och gnetar på low budget tills de blir kända. Finns massor av killar som med videokamera och enkla medel gör humor som kidsen följer på Tuben. Unga killar som ofta gör detta mer för att det är kul än att pitcha sig till stjärnorna. En del skulle klara sig i TV, en del bakom kamerorna, men de flesta kommer sluta efter många år och jobba på Statoil eller plugga teknisk fysik. Cissi klagar, amen könsroller då. Det är ju precis det EH efterfrågar en ändring på. Att fler tjejer ska våga köra sin grej, sätta sitt rykte på spel, gneta på för liten publik innan de blir kända. Om de blir det. Ska det bli fler roliga kvinnor i TV måste det finnas en massa halvroliga tjejer att välja ifrån. Som det är nu står horder av killar på kö. Många voro kallade, få voro utvalda. Sen letar man febrilt efter roliga tjejer i liten grupp, försöker vara PK, men får skit för att de inte får chansen. Hur många killar som inte fick chansen under Fredrik o Filip mfl bryr hon sig inte om. Loserkillar är en ickefråga i den feministiska diskursen.

  Svara
 5. Smurfix

   /  03/25/2014

  Ojojojoj vad arg Cissi Wallin är. En ny tweet varje minut. Har hon glömt ta sina tabletter nu igen? Buss på henne Tokis!

  Svara
 6. Är hon feminismperiodare, eller?

  Svara
 7. Lars

   /  03/26/2014

  Tänker på svenska tv-program jag sett på senare tid:Babel, Veckans brott, Antikrundan, Agenda, Kalla Fakta, Uppdrag granskning , Plus, Vetenskapens värld,Hockeykväll. Os-studio i Sotji, Gokväll(cafe-program i SVT), Min sanning, Debatt, Rapport, Aktuellt, TV4-nyheterna. Alla dessa program har kvinnliga program-ledare eller så alterneras det mellan manliga och kvinnliga programledare. Reportrar på nyhetsprogram i radio och tv är också ofta kvinnor(kanske oftast?).
  Cissi Wallins kritik av media hade säkert varit stekhet för sådär en 30 år sedan, men nu när hela media-svängen är på god väg att bli ganska kvinnodominerad blir ju den typen av svepande kritik paradoxalt nog ett sorts osynliggörande av kvinnor. Ungefär som den där debatten på grävande journalisters klubb, där journalisten Britt Marie Mattsson plötsligt fick veta att hon inte existerade.

  Svara
 8. Kalle

   /  03/26/2014

  Problemet med CW är inte män eller någon påhittad förtryckande struktur, utan problemet är CW själv. Hon är en talanglös och inte särskilt intressant person, som tack vare sitt kön och en massa feministiska slagord har lyckats hota,tjata och utpressa sig till den position inom media som hon befinner sig i.

  Hade hon varit en talangfull, intelligent/intressant person så hade hon kunnat utnyttja denna position som hon befinner sig i och nått samma framgång som de män som hon sitter och ondgör sig över.
  Men som sagt, så är inte fallet och nu sitter hon där bitter i någon slags medial status quo och fattar nada…..”Men jag som är så underbar och begåvad för alla mina vänner/ryggdunkare på twitter säger ju så…buuuääääääääääääääääääääääääääääääääääääwhaaaaaaaaaa!”

  Svara
 9. johan

   /  03/26/2014

  Uuuuuuuääääh Uuuuuuuuuuuuuäh Uuuuuuuuuuuuäh JAG VILL FAKTISKT OCKSÅ VARA KÄNDIS!

  Svara
 10. Jan

   /  03/26/2014

  Problemet för Emma Knyckare är att P3, där hon jobbar, är en skyddad verkstad för unga (nåja, en del närmar sig 40) kvinnor. Hon tror säkert att också andra medieföretag erbjuder gräddfil för unga kvinnor. Vilket de knappast gör. När det gäller svenska komikerduos så undviker jag dock gärna allihop. Piff och Puff (Fredrik och Filip) klarar jag inte av.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: