Feminism på Chalmers

Nu har ni äntligen chansen att lära er se grova sexuella övergrepp i den sötaste kattbilden ni hittar på internet! Genusfotografen besöker er på onsdag den 9 april för en ”workshop”. Det är ”Jämlikhetskommittén” som håller i trådarna

”Vi i Jämlikhetskommittén ska arrangera en lunchföreläsning och en workshop med Genusfotografen (känd från Internet: http://www.genusfotografen.se/) onsdagen den 9:e april, och workshopen, med start 17:30, är inte vilken som helst… den är särskilt dedikerad till alla PR- och kommunikationsansvariga på föreningarna, kommittéerna och sektionerna på vår fagra studentkår! Lunchföreläsningen, som planeras att hållas i Gustaf Dalénsalen, är å andra sidan avsedd för alla teknologer på Chalmers.”

Till slut så får alltså även teknologer alltså chansen att bli upplysta av genusfolket! Ta chansen när ni får den så ni inte missar den extremt viktiga kunskapen som de frälsta erbjuder er. Och jag menar frälsta, bli inte förvånade om det börjar talas i tungor

Halleluja1

För visst kommer ni att ha enormt stort behov av att lära er att se brutala sexövergrepp i en bild av en latte, tror ni inte? Det är precis sådan kunskap ni som teknologer behöver för att bli konkurrensmässiga på arbetsmarknaden! Då kan ni säga så här på anställningsintervjun när ni blir bjudna på kaffe

”Nä, jag vet inte om det här är rätt företag för mig, sättet som den grova ådriga stocken (skeden) liksom trycks in i kaffet av din hand tyder att ni lider av våldtäktsfantasier. Symbolerna är jättetydliga här! Adjö och tack för mig.”

Tänk vad lite bildkunskap kan göra?

1394436_597428913652040_1307587969_n

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

19 kommentarer

 1. Pelle2

   /  04/06/2014

  Ja, självklart måste ju den unkna och mansdominerande institutionen Chalmers få lite indoktrinering av feministerna.Det skaver ju ordentligt i deras ögon att det ännu finns utbildningar som domineras av män medan det är helt naturligt och rätt att de flesta andra domineras av kvinnor pg.a den manliga antipluggkulturen…

  Svara
  • Patrik S

    /  04/06/2014

   Ja, det är märkligt det där att det anses vara ett så stort problem som måste ändras på att ett fåtal utbildningar domineras av män. Flertalet utbildningar domineras ju kraftigt av kvinnor och det är det ingen som anmärker på. Är det alltså meningen att män inte ska få någon utbildning alls?

   Svara
 2. MiT

   /  04/06/2014

  Svara
 3. michael

   /  04/06/2014

  Ja om man tycker det är rätt att feminist tanter ska bestämma vad man får tycka tänka och säga,och att ens liv är alldeles för långt och utsvävande där man har för mycket makt att utforma sitt eget liv.Så är det bra att bli en självcensurerande feministisk man och begränsa sitt eget liv.
  För det är ju frihet.

  Svara
 4. MiT

   /  04/06/2014

  Svara
 5. MiT

   /  04/06/2014

  Svara
 6. MiT

   /  04/06/2014

  Svara
  • Anders

    /  04/06/2014

   Då hoppas jag han själv träder åt sidan och lyfter ett par systrar. Fast lyfta kan man bara göra uppifrån. Bara stig åt sidan och hoppa ner. Koka kaffe och bre smörgåsar.

   Svara
 7. MiT

   /  04/06/2014

  Svara
  • Anders

    /  04/06/2014

   Någon skämtar med filosofen Nils. Då blir det blockgulag! Wow vilket statement.

   Svara
 8. Patrikarkatet

   /  04/06/2014

  OT: Värt att veta om Göran Lindberg, som i dagarna tillägnas teaterpjäs och bok.

  Enligt bokförfattaren hade Göran Lindberg fått ett personligt tackbrev av Gudrun Schyman, för sina insatser i jämställdhetens tjänst.

  Vem mer har fått sådana tackbrev? Genusfotografen? Män för jämställdhet? Kawa? Borgström? Nu vill jag inte ägna mig åt ”guilt-by-association”, men lite pikant är det faktiskt…
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/sa-fick-han-fast-kapten-klanning/

  Svara
 9. Dreadlock

   /  04/06/2014

  Tomas Gunnarsson borde ha följt med mig till Italien,där jag spenderar 14 dagars semester just nu. Här kan man köpa ” Love Sexy” shampoo i rosa plast på snabbismarknaden. Ett solklart val för en modern heterosexuell man att kasta om lite på spelplanen därhemma på familjens shampoohylla i badrummet. Man kan ju alltid testa familjens STEROTYPER,eller hur Tomas G. ?

  I Sverige så har vi ju inte en chans att kunna göra det. Vart går vi heteromän för att köpa hem rosa plastflaskor med ” Sexig Kärlek” på etiketten. ?

  Lycka till Tomas Gunnarsson på Chalmers seminarie. Ta inte med dig Lilla Aktuellt´s barnpanel den här gången. Annars blir du bara ägt igen.

  Svara
 10. Patrikarkatet

   /  04/07/2014

  Vill du räknas som jämställd man? Då måste du acceptera att bära den kollektiva mansskulden.
  http://blog.svd.se/kultur/2014/04/04/man-maste-sluta-sla-ifran-sig/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: