YOLO säger Kvinnolobbyn

Kvinnolobbyn fortsätter med sin skyltpolitik, vi har ju sett exempel på deras skyltar förut där den absoluta favoriten är den här

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

Men de fortsätter på den inslagna vägen, nu vill de vara ungdomliga med nya skyltar

yolo

yolo1

yolo2

”Yolo! In och attenda”… Så ungdomligt och käckt!

yolo4

yolo5

En talesperson i ekonomiska frågor för V tycker att YOLO är jättebra…

yolo6

Jaha, ska vi se vad YOLO betyder? Från början betydde det ”You Only Live Once”, att man ska ta tillvara på dagen eller tillfällena helt enkelt. Men det har ändrats radikalt så att säga, Jack Werner säger i DN

”Yolo har kommit att symbolisera en ung, naiv och dum livsstil. Exempelvis har det rapporterats om bilolyckor där ung­domar fylletwittrat ”Yolo” strax innan de kraschat in i döden.”

Ok en ”ung, naiv och dum livsstil”, det är vad Kvinnolobbyn vill ha…

Urban Dictionary har några exempel på vad YOLO är för något

”Abbreviation for: you only live once

The dumbass’s excuse for something stupid that they did
Also one of the most annoying abbreviations ever….
Guy 1: ”Hey i heard u got that girl pregnant”Dumbass 1: ” Ya man but hey YOLO”Guy 1: ”Hey i heard that you broke ur leg falling off the balcony at that party”
Dumbass 1: ”Ya but hey YOLO””

Men bäst sammanfattas YOLO av av den här tweeten

yolo7

Intressant att ett partis talesperson i ekonomiska frågor tycker YOLO är så bra att hon ställer upp på att hålla en skylt med den texten måste jag säga. Vågat minst sagt…

Kvinnolobbyns skyltpolitik hamnar ju onekligen i ett ganska speciellt fack…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

77 kommentarer

 1. Larsson

   /  04/11/2014

  Flirt med nyliberalerna. I didn’t see that coming 🙂 Det tror jag räddade min helg.

  Svara
 2. Torbjörn

   /  04/11/2014

  Skitkul. Hade ingen aning vad yolo betydde. Men dom är ju ännu mer korkade än jag.

  Svara
 3. Patrikarkatet

   /  04/11/2014

  Poeten och tyckaren Göran Greider uppmanade nyligen alla feminister att rösta rödgrönt och inte FI! Det skulle han aldrig ha gjort, eftersom han blev verbalt skinnflådd av vita medel- och överklassfeminister. Nu kungör han att han minsann ändå är feminist och skriver att om man inte får kritisera FI! inom vänstern:
  ”Då är det en bild av en vänster som förgör sig själv”.

  Stor humor som tyder på en liten, liten insikt. Vänsterns maktordningshärva leder i längden till självförgörelse. Lika bra det.
  http://www.etc.se/debatt/greider-ledaren-var-inget-angrepp-pa-feminismen

  Svara
  • Jonte

    /  04/11/2014

   Kan tyckas att det behövs en sansad vänster som opposition, det behövs någon som utmanar ens egna idéer. Men dagens postmodernistiska intersektionalitetsvänster har spelat ut sin roll.

   Svara
 4. Dreadlock

   /  04/11/2014

  kvinnolobbyn kan lugnt fortsätta med sin propaganda. Nu är även Fp med på tåget. Underligt. Med Fp. Kan det vara så som Göran Greider beskrev i sin bespottade krönika i ETC,härom dagen – Att borgerligheten är mycket intresserade av att F! får så mycket röster som möjligt och därigenom får genom en minoritetsregering med SD som vågmästare,genom en något försvagad (s) (v) (Mp) som förlorar mandat i nästa val ?

  ???

  Svara
  • Dreadlock

    /  04/11/2014

   Vore jag en YOLO , så skulle jag börja fundera på vad räven Greider har hävdat.

   Svara
 5. Jonte

   /  04/11/2014

  Har feministernas manshat börja backfira? Ser fler och fler unga kvinnor som protesterar

  https://twitter.com/sabinarstmvc/status/454685653507518464

  https://twitter.com/sabinarstmvc/status/454687623937011712

  Svara
 6. Jonte

   /  04/11/2014

  Kollektiv skuldbeläggning av män…

  Svara
  • Dreadlock

    /  04/11/2014

   Jag vet inte Jonte. Är benägen att hålla med om en rejäl utredning av män som är utbildade förskollärare och söker anställning på ett dagis. Pedofili är en av de absolut svåraste behandlingsbara sjukdomar och som har sämst prognos av alla övergreppssyndrom att tillfriskna från. Många gör dessutom målmedvetna ansträngningar enbart för att kunna ha barn omkring sig hela tiden.

   Pedofilen har oftast ingen sjukdomsinsikt.

   Svara
   • Jonte

     /  04/11/2014

    Är helt för utredningar, men värjer mig emot kollektiv skuldbeläggning. Och som sagt kvinnliga pedofiler finns också

    Svara
    • Dreadlock

      /  04/11/2014

     Är också emot kollektiva skuldsedlar . Men vad gör man ? Pedofili är ett ständigt hotande trauma för varje förälder som inte riktigt vet i vilka händer barnet hamnar i .

     Vad hjälper din statistik att det -eventuellt- kan finnas kvinnliga pedofiler, när -manliga- pedofiler aktivt söker upp yrken där de är omgivna av barn. ?

     Svara
     • Jonte

       /  04/11/2014

      Vad är alternativet? Förbjuda män att jobba i förskolor och grundskolor?

   • Jonte

     /  04/11/2014

    Utdrag ur belastningsregistret borde vara obligatoriskt om man ska jobba med barn tycker jag, oavsett kön.

    Svara
 7. MiT

   /  04/11/2014

  Svara
 8. Jonte

   /  04/11/2014

  Här är länken:
  http://feministisktperspektiv.se/2014/04/10/iden-om-naturens-hierarki-djupt-rotad-i-vasterlandsk-kultur/

  😀

  ”Det jag föreslog i min text var ett inkluderande av djurförtrycket i den intersektionella analysen. Ett förslag som jag grundar på min uppfattning om att våldet och dödandet av de icke-mänskliga djuren är ett resultat av en maktordning. Denna maktordning springer ur samma ideologiska idé som rasism och sexism. Det vill säga idén om naturens hierarki, en idé som är djupt rotad i den vita västerländska kulturen. ”

  Svara
  • Det hela är så fruktansvärt dumt att jag knappt orkar se på texten.

   Svara
  • notsure

    /  04/11/2014

   Jag blir så trött.
   Det är ett etiskt dilemma hur levande varelser behandlas i det som idag är ett industriellt komplex men hon tappar alla när hon börjar babbla intersektionalitet och feminism och blandar och ger som en infantil fjortis. Hon gör det inte lätt för oss ”normala” veganer som redan jobbar i motvind.

   Svara
  • Denna maktordning brukar av oss vetenskapsmän kallas ”näringskedjan”

   Svara
   • Patrikarkatet

     /  04/12/2014

    Det var länge sedan som du läste ekologi, märker jag. Sedan ett par decennier tillbaka talar man om ”näringsvävar” istället. Maskar och bakterier äter ju oss i slutändan, dvs när vi hamnar längst ner i artmaktsordniningen (som givetvis är en social konstruktion).

    Svara
  • Amen fy fasen alltså för min granne!!! Hen har livs levande GURKOR instängda i ett växthus, som om de vore några jädra sexslavar!!! Det intersektionella förtryck som män står för är vidrigt och när de dessutom nu använder sig av kvinnoförtryckande förtryckta fallosgurkor i fångenskap så kan FAN INGEN komma å säga att feminismen gått för långt!!!!!!
   Och vad tror ni de kommer göra sen då??? Jo, det kan jag berätta – de, männen alltså, kommer skära i gurkorna och äta upp dem!!! Ytterligare ett bevis på patriarkalt unket förtryck och när de sätter kniven i gurkorna så är det faktiskt könsstympning de utför. Och det är faktiskt OLAGLIGT att könsstympa kvinnliga gurkor!!!!!!
   Fy fan för alla vita kränkta män!!!! Ni vet inte ett smack om hur det är att vara kvinna, upp på läktaren med er och HÅLL KÄFTEN ÄCKLIGA GUBBSLEM!!!!!!!!!!!!!!

   Svara
 9. MiT

   /  04/11/2014

  Svara
  • notsure

    /  04/11/2014

   Hon kan väl starta en egen kanal och kalla den narcissism tv. Där kan hon prata om sig själv och vara skojig hela dagarna.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/11/2014

   Tror inte att någon frilansare får betalt för vad som helst. Du måste hitta något som någon är villig att betala för. Fast i sann feministisk anda tycker du väl att de manliga frilansarna skall lämna plats åt de kvinnliga så att dom kan glida fram i tillvaron..

   Svara
  • Varför är hon så arg, när hon får betalt men inte hennes konkurrenter? Det brukar vara alla företagares önskedröm.

   Svara
  • Patrikarkatet

    /  04/12/2014

   Hon får ju betalt av sin pojkvän. Hur ser den där rioten ut i praktiken? Cissi kastar porslin i väggen och pojkvännen halar fram plånboken?

   Svara
 10. MiT

   /  04/11/2014

  LD retweetar. De verkligen VILL att detta ska vara en ”sanning”

  Svara
  • Pelle2

    /  04/11/2014

   Hon är väl som de flesta extremfeministerna en sådan som hör det hon vill höra. Är det några som är rasister så är det sådana som hon som tycker att det är ok att hata vita,svenska män…

   Svara
  • Muertosan

    /  04/12/2014

   Hon skippar det att det är EN som beter sig så och 25 som beter sig helt okej och ställer relevanta frågor på ett sansat sätt men de ignorerar hon för det kan hon inte bemöta och kör offergrejen för att komma undan.

   Svara
   • Fredrik

     /  04/12/2014

    Nja, nu snurrar du nog till det lite. ”En” betyder ju på deras språk ”man”. Deras språkbruk påminner en hel del om folk som inte vill gå på sk ”A-brunnar”. Frågan är vad de gör när fler ord blir förbjudna, förhoppningsvis går de över till teckenspråk.

    Svara
    • Muertosan

      /  04/12/2014

     Aj fan, det har du rätt i. Meningen funkar ju inte alls om man använder deras språk.

     Svara
 11. Vilken klippa du är, Toklandet, eller WTF, eller Majbjörn. Du har samlat mycket av rörelsen. Jag är dålig på att uttrycka uppmuntran på det viset, men du är värd alltihop. Tack för ditt fenomenala engagemang!

  Svara
 12. MiT

   /  04/11/2014

  Svara
 13. MiT

   /  04/11/2014

  Svara
  • Jonte

    /  04/11/2014

   Research i enligt henne består väl i att läsa artiklar från Jezebel som i hennes ögon är en renommerad vetenskaplig tidskrift.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/11/2014

   De flesta av oss vidtar väl försiktighetsåtgärder som att låsa ytterdörren,bilen samt att inte vistas var som helst under dygnets mörka timmar.Minskar inte vi vårt handlingsutrymme då ?q

   Svara
 14. MiT

   /  04/11/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/11/2014

   Hur tror Kakan att kollektivtrafiken skall betalas om vissa tar sig friheten att planka ?
   Är det den berömda någon annan som skall betala ?
   Om Kakan tycker att det är ok att planka, varför skall jag betala licens för att behöva höra henne på radio och se henne på tv ? Skall inte det vara gratis och hon skall jobba utan lön ?

   Svara
   • Muertosan

     /  04/12/2014

    Tydligen är det på nåt konstigt sätt en omtanke om de stackars papperslösa. Fråga mig inte hur det går ihop men jag är SÄKER på att jag kommer få ett bra svar på det när som helst…

    Svara
 15. MiT

   /  04/11/2014

  Hon är duktig och plikttrogen minsann, allt detta gör hon ju gratis! Eller hur var det?

  Svara
  • Pelle2

    /  04/11/2014

   Japp,Alla kvinnor jobbar gratis efter klockan 15 även om dom tjänar omkring 60000 i månaden..

   Svara
  • Patrikarkatet

    /  04/12/2014

   Demokrati råder endast när Veronica står i talarstolen.

   Svara
 16. MiT

   /  04/11/2014

  Det är säkert alla vita människors fel att han inte laddat batteriet. Vad ska det annars bero på?

  Svara
 17. Ungern satsar stenhårt på manshat (misandri)
  i sitt bidrag till Eurovision Song Contest:
  http://www.dads-r-us.se/2014/04/11/the-hungarian-contribution-to-the-eurovision-song-contest-bazdmeg/

  Svara
  • Patrikarkatet

    /  04/12/2014

   Låten har ingen chans att vinna, den är för dålig melodimässigt. Budskapet liknar Sara Vargas låt ”Spring för livet” i Melodifestivalen för tre år sedan. När ska vi få höra en schlagerlåt om en kvinnlig pedofil, barnmisshandlare eller spädbarnsmördare?

   Svara
 18. MiT

   /  04/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2014

   Lite feministisk Tourettes blandad med sedvanliga feministiska hallucinationer om patriarkatet….

   Svara
 19. MiT

   /  04/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2014

   Japp,kan man inte argumentera för sina förvirrade åsikter så blockar man….

   Svara
 20. MiT

   /  04/12/2014

  Alltså jag vet inte riktigt men feminismen verkar dra till sig såna här som en koskit drar till sig flugor. Stackars människor, de behöver garanterat hjälp och får feminismen som drar dem ännu längre ner…

  Svara
 21. MiT

   /  04/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2014

   Hur kan hon då vilja vara en del av vårt samhälle där hennes uppehälle,utbildning och sjukvård åtminstone vid något tillfälle delvis har betalats av vita män som tydligen snor pengar och tillgångar från Afrika ? Borde hon inte flytta till Afrika så att hennes samvete kan vara rent ??

   Svara
 22. MiT

   /  04/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2014

   Feministisk logik.Du älskar din pappa som människa men hatar honom som man…
   Vad vill du att vi män skall göra åt vårt kön ? Operera om oss tilll kvinnor ?Blir lite svårt med människosläktets fortlevnad då men det är kanske ett lågt pris att betala ??

   För övrigt så har det funnits onda och förtryckande kvinnor genom historen. Var inte dom kvinnor egentligen ??

   Svara
  • Patrikarkatet

    /  04/12/2014

   Transgenusifiering: ”Jag älskar Chaim som individ jag hatar hans judiskhet”.

   Svara
  • Jag hoppades ett tag att Döden skulle vara Jämställdhetsfeministerns aggressiva kusin som ville smutsa net feminismen med sina hatiska och bisarra tweets men jag har tvingats inse att hon faktiskt är for real. :/

   Svara
 23. MiT

   /  04/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2014

   Men du har rätt att skriva att du hatar män enbart pg.a vårt kön ??

   Svara
 24. MiT

   /  04/12/2014

  Svara
  • Muertosan

    /  04/12/2014

   ”Mumsigt pojkig” låter riktigt creepy. Hade en man skrivit det hade hon gått i taket. Sådan vidrig dubbelmoral.

   Svara
   • Fredrik

     /  04/12/2014

    Ja en kvinna närmare de fyrtio, som suktar efter omyndiga pojkar borde väl benämnas vid dess rätta namn dvs pedofili. Men med tanke på LDs persona i övrigt, så faller säkert en sådan sak mellan stolarna.

    Svara
    • Va, är LD nästan 40 år gammal? 😮
     Hennes retorik är väl ”okej” när man är ung o dum, men är man närmare 40 så brukar man ha mognat och fått lite distans till det oregerliga hatet och blivit lite mer kompis med sina känslor och lärt sig att känslor och fakta inte riktigt är samma sak.

     Svara
   • Fredrik

     /  04/12/2014

    Såg nu att även ”ellen” är alldeles för gammal för att det skall vara acceptabelt att sukta efter omyndiga pojkar. Fast ellens preferenser verkar inte vara helt friska. Hon lägger upp den här bilden som hennes dotter tydligen har ritat av henne.

    http://t.co/Gy2dyYAK1U

    Svara
    • Pelle2

      /  04/12/2014

     Hon skrev att hon skulle visa bilden nästa gång en okänd man sa att han ville ligga med henne.Undrar vilka kretsar extremfeministerna befinner sig i där ett sådant beteende är vanligt ??

     Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2014

   Ellen verkar ju vara en verklig feministisk extremist som sitter och hatar män i tv-serier.
   Har man inga större problem i livet att ta hand om så har man nog ett bekvämt liv…

   Håller med om att både Lady D och Ellen visar upp pedofila tendenser som sitter och dreglar över unga pojkar.Undrar som sagt var vad de hade sagt om en man hade skrivit samma sak om unga kvinnor.

   Svara
 25. MiT

   /  04/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/12/2014

   Ja, flera manshatande feminister är precis vad Aftonbladet behöver…. Räcker det inte med dom som redan jobbar där ?

   Svara
 1. Glad Påsk på er! | WTF?
 2. Tweetar från 2014 del 2 | WTF?
 3. Förra året | WTF?
 4. Lite gammalt som ligger och skräpar del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: