#trolljägarna avsnitt 3

Här är vad jag skrivit om Trolljägarna innan, avsnitt 1 och avsnitt 2.

Såg på Trolljägarna avsnitt 3 igår och Karl-Johan Karlsson var med, ni vet han som skrev en artikel om den sjuka modeindustrin. Att han skulle hamna i en skitstorm utan dess like hade han ju inte ens kunnat föreställa sig. Kollar man twitter runt det datumet, 11 nov 2013 och några dagar framåt så ser man en orgie i fullt medvetna missförstånd från många. Alltså en orgie i fullt medvetna missförstånd från i första hand feminister. Så ovanligt…

Misstaget Karl-Johan gjorde var att han inte förstod att han som man inte har rätt säga vad han tycker om något i Sverige som någorlunda officiell person och som samtidigt är man. Är man då också en vit man så släpper alla hämningar hos feministerna, det blir full attack. Feministerna går bananas omedelbart! Det är ingen hejd på alla föraktfulla kommentarer som den personen kan få då…

Ok, han drabbades onaturligt hårt av deras hat och påhopp, allt på grund av en faktiskt bra krönika som feministerna omedelbart medvetet valde att missförstå. Han har INTE vad jag sett spridit någon skit själv och han har INTE pissat på folk i sina artiklar (vad jag vet i alla fall) men ändå så drabbades han av skitstorm de luxe!

Nu när Karl-Johan var med i programmet och berättade lite om vad han drabbades av så duger inte det heller utan de dök upp omedelbart under taggen #trolljägarna

Japp, lite sådär fräscht om hudfärg. Och det obligatoriska monsterargumentet ”kränkt” förstås!

trolljägarna

Ojdå, hon har visst svårt för vissa hudfärger. Och har man en viss hudfärg hon inte gillar så kan man inte heller drabbas av något. Märkligt bekant tankesätt…

trolljägarna1

”check yo position”…

trolljägarna2

Lite samförstånd om att en viss hudfärg tydligen bara är skit… Och lite ”buhu” också för säkerhets skull för att verkligen visa det.

trolljägarna10

Nja, han sa väl varför han var med i programmet?

trolljägarna4

Tjohooo, lite om hudfärg igen! Har man en viss hudfärg så kan man inte drabbas av något… Och jo, bara att läsa valfri större feministtwittrare så ser man att de ligger bakom mycket.

trolljägarna5

Vad är du upprörd över? Är det över att feminister näthatar utav bara helvete, gärna i flock?

trolljägarna7

Öhhh, ok… Hur många män har varit med hittills på ”offersidan”? Han är väl den första? Eller kommer jag ihåg dåligt? Och det skedde i avsnitt 3… Inte direkt så att det svämmar över av dem, eller hur? Och notera att det återigen är hudfärgen som är väldigt central…

trolljägarna8

Avslutar med ett gulligt försök att förminska en människa

trolljägarna9

Det ni ser ovan är skälet till varför det kunde bli drev mot till exempel Karl-Johan. Det är helt ok att bete sig hur som helst mot vissa, framför allt om de har en viss hudfärg. Hudfärgen är som man kan se väldigt central när man ska ”bortförklara”. Det är helt enkelt ok att göra som man vill om det är mot en som gruppen tycker har fel hudfärg. Allt annat är bara svepskäl, för hans krönika är det inget fel på alls, man måste medvetet missförstå så mycket det bara går för att kunna gå loss som de gjorde då. Krönikan var svepskälet till att kunna ge sig på en med en viss hudfärg som också råkade vara en journalist, det vill säga han har en viss makt…

Jag rekommenderar att man går in och kollar valfri mer känd feministtwittrare/feministbloggare och ni kommer att varje dag se nedsättande kommentarer om vita män. Varje dag alltså… Inte ens när Karl-Johan berättar om skitstormen så slipper han ju dem?

I mitten av programmet var det en ”vanlig” kvinna som fått ta emot en massa grova grejer, både mot sig själv och mot barnen. Jäkligt synd att de inte fick tag på den som skickade det till henne! Och då menar jag inte synd som att jag ville veta vem det var utan tror att det skulle varit ÄNNU mer effektivt att konfrontera. Fast ”blurrad”, de som inte är det i programmet har ju drabbats av rätt mycket tillbaka, alltså programmet har motverkat sitt syfte. Jag tog upp det både i det jag skrev om avsnitt 1 och 2 och det tycker jag fortfarande. Det är just när det gäller de här ”vanliga” som jag tycker att programmet har sin styrka och borde fokusera mer på!

Sen var det Åsa Linderborg. Hon har ju fått en hel del. Hon ger också rätt mycket och är det någon gång i de tre avsnitten hittills som man verkligen hade haft anledning att säga ”check yo position” så är det när det gäller Åsa. Hon är den hittills som har absolut mest makt av alla offren! Hon är också den hittills som har använt både sin makt och position för att pissa neråt, rätt i huvudet på folk. Ska vi se om det var något ”check yo position” när Åsa kom på tal?

trolljägarna11

Nepp, inget ”check yo position” där inte. Trots att hon är den med absolut mest makt och den absolut starkaste plattformen av alla. Däremot så håller jag med att det var jävligt grova grejer mot henne. Inte ska man behöva få sånt som hon fått! Måste vara skitjobbigt!

Men jag har sagt det tidigare och säger det igen, kastar man skit så kommer det också skit tillbaka, det är ingen kontroversiell kunskap. Orsak och verkan. Och det är tydligen så att en del, när de tycker att någon pissat på dem och ingen lyssnar när de säger till, så blir det grövre och grövre med tiden. Jag har förståelse för att Åsa får skit för det ska hon ha när hon sprider det själv. Men inga hot vare sig mot henne eller hennes familj! Det ska INGEN behöva få!

Och allvarligt ,vilken fantasi J_London måste ha för att komma på alla grejer han skriver? Shit alltså! Det är ju så fantasifullt att man smäller av!

Jaja, så här kan det också se ut, här är ett LITET urval av tweets från feminister

Avrätta alla cismän som är jämställdister!

#fittstim och Pär Ström

Så här ser de feministiska analysverktygen ut

Tweets

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

84 kommentarer

 1. Pelle2

   /  04/16/2014

  Som sagt var, extremfeminister tycker att det är ok att hata,förnedra och trycka ner vita män
  utifrån det kommunistiska skitsnacket om intersektionalitet.
  Det finns inget som de säger om oss som de inte kan ursäkta med det inför sig själva och de övriga sektmedlemmarna inom feminismen.
  Detta borde falla inom ramen för hets mot folkgrupp. Vita män är ju definitivt en klart avgränsad folkgrupp och varför skall vi behöva stå ut med hat enbart pg.a vårt kön och hudfärg ??
  Fast det är väl ingen av de flata politikerna som skulle vilja/våga driva en sådan fråga..

  Aschberg har faktiskt haft med ett ett manligt ”offer” i trolljägarna. Allas vår rasist,sexist
  och ärkemobbare Kawa Zofalgary var ju med i det första programmet.

  Det som är minst lika skrämmande är att Fanny Åström var med i det andra programmet.som offer. Är det någon som är ett troll så är det väl hon, Kawa, Lady D, Alicia Dickner, My Vingren, Kakan Hermansson m.fl. Fast Aschberg skulle väl aldrig våga hänga ut dom som dom troll de är…

  Svara
 2. Jan

   /  04/16/2014

  Att Karl-Johan fick så mycket skit beror på att han bröt ett kvinnligt tolkningsföreträde. Män får helt enkelt inte uttala sig om kvinnors kroppar. Han ifrågasatte dessutom kvinnans ständiga offerposition i modeindustrin. Ytterligare ett tabu. Därav hatet…

  Svara
 3. Patrikarkatet

   /  04/16/2014

  Bra att du belyser hyckleriet, Toklandet! Dagens andra lästips om feministiskt hyckleri: ”F! sviker flickor i Irak” http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article18726166.ab

  Svara
 4. David8

   /  04/16/2014

  Vad kallar man en feminist med två hjärnceller?

  Svara
 5. Jonte

   /  04/16/2014

  Karl-Johan Karlsson hade mage att uttrycka preferenser om kvinnors kroppar, det finns inget som får feminister att se lika rött som när en heterosexuell man har preferenser och dessutom vågar yttra dom .Vi måste tycka att alla kvinnor är lika sexiga oavsett hur dom ser ut.

  Svara
 6. Maria

   /  04/16/2014

  Här har vi i alla fall en man som uttryckt preferenser om vilka han vill ha sex med utan att ha blivit attackerad:
  ”Men Ed Houben accepterar inte vilka kvinnor som helst. Kvinnor som lider av hiv, övervikt eller stavar fel i deras mejlkonversation väljs bort.”
  http://www.dn.se/nyheter/varlden/sa-manga-barn-har-the-sperminator/

  Svara
  • Pelle2

    /  04/16/2014

   Fast i det fallet vill ju kvinnorna ha hans sperma för att kunna få barn och då får de väl köpa att han har synpunkter på dom för att få tillgång till den.Efteråt när de är med barn så kan de ju börja kalla honom för fula saker…

   Svara
 7. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • JonasBsson

    /  04/16/2014

   Jag betvivlar att de övriga 35 procenten går bara till män så mer korrekt vore väl att skriva att 82,5% går till kvinnor, varav 65% går enbart till kvinnor.

   Svara
   • JonasBsson

     /  04/16/2014

    Aha, blev tvungen att läsa om det och det var bara snömos som att ta pengar från vägunderhåll och satsa på kollektivtrafiken är att satsa på kvinnorna.

    Svara
  • Pelle2

    /  04/16/2014

   Räcker det inte att de är miljötalibaner ? Skall de plussa på de dumheterna med extremfeminism också.

   Svara
 8. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • robjoh

    /  04/16/2014

   Behöver vi ett större bevis på att feminism inte är jämlikhet utan endast är för kvinnor?

   Svara
 9. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/16/2014

   Dom vill inte bara ha förändring utan dom vill ha ett matriarkat…
   Ingenting i Fis,partiprogram handlar om att göra något positivt för män utan allt handlar om att gynna kvinnor.

   Svara
 10. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/16/2014

   Det finns ju delar i alla fall där V och Fi delar politik som sex timmars arbetsdag och förbud mot vinstdrivande företag i vård och skola.
   V är ju också extremfeminister så även om ni inte officiellt kallar er socialister så går er politik ut på i stort sett samma sak..

   Svara
 11. MiT

   /  04/16/2014

  Den nedan har de skickat ut till alla möjliga 😀

  Svara
  • Pelle2

    /  04/16/2014

   Häxträff som häxträff 😉

   Svara
  • Antero

    /  04/16/2014

   Haha, ska du inte ta och länka till den där bilden du tidigare har visat, den med häxan Lundgren ridande på en upp och nedvänd ko i skepnad av Winberg? 😀

   Svara
  • David8

    /  04/16/2014

   Visar Kvinnolobbyn prov på självdistans? Första (medvetna?) humorn man har sett från dem i så fall. Ganska roligt också 🙂 Eller är det bara en utstuderad PR-strategi för att försöka avdramatisera synen på dem som manshatande häxor. Att flytta fokus från deras ömmaste tår?

   Svara
 12. anonym

   /  04/16/2014

  Är det här symptomatiskt för feministers förmåga till empati med andra än den egna gruppen?

  Svara
 13. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/16/2014

   Snart kommer det ett tweet om IKEAs sexualiserande av bordsben i deras katalog och höjda röster för införande av bordsbensburkor från 40-wattsklubben.

   Svara
   • Pelle2

     /  04/16/2014

    Ja,inte sedan drotttning Viktorias dagar har det funnits så många sexualfientliga människor som de inom feminismen 😉

    Svara
    • Blåval Rödval

      /  04/16/2014

     Och då ska vi betänka att hon var en MYCKET frisläppt dam med stor aptit på livet.

     Svara
 14. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
 15. Larsson

   /  04/16/2014

  Jag fastnade på det där med statistiken att det inte är vita män som drabbas av statistiken… För nog presenterade väl SvD en undersökning att män fick flera hot än kvinnor av politikerna?

  Men män drabbas väl inte, de får väl ta det som en man. Eller hur?

  Svara
 16. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/16/2014

   Skönt med onväxling.

   Svara
   • Blåval Rödval

     /  04/16/2014

    Patriarkatet har flyttat runt tangenterna på mitt tangentbord.

    Svara
  • Pelle2

    /  04/16/2014

   Ja, det är väl inget som empatihandikappade extremfeminister står ut med. De enda som det är extremt synd om är vita,feministiska,svenska medelklasskvinnor vars lidande inte känner några gränser.
   Hur bra hade dom inte haft det om de hade varit en svensk,vit manlig uteliggare som glider fram på den patriarkala räkmackan ?

   Svara
 17. Blåval Rödval

   /  04/16/2014

  På tal om nått trevligare. Du är mer välbesökt än Feministiskt Invektiv.

  http://www.alexa.com/siteinfo/toklandet.wordpress.com

  http://www.alexa.com/siteinfo/feministisktperspektiv.se

  Så hatten av och korken upp 🙂

  Svara
  • Jonte

    /  04/16/2014

   Välförtjänt! Grattis! 🙂

   Svara
  • MiT

    /  04/16/2014

   Blåval Rödval:
   Vad säger siffrorna egentligen? Jag har ingen aning 😀

   Svara
   • David8

     /  04/16/2014

    Ser ut som MiT är 30 % mer populär än könsrasisternas officiella hemsida. Tack och lov för det!

    Svara
   • Blåval Rödval

     /  04/16/2014

    Att du ligger en bit över tre tusen platser före ett skattefinansierat ideologiprojekt tillika födkrok i ranking.

    Du är en enmansarmé på två ben. En veritabel juggernaut.

    Svara
    • MiT

      /  04/16/2014

     Blåval Rödval:
     Hahaha!

     Tänkte mer på hur pålitligt det är?

     Svara
  • MiT

    /  04/16/2014

   Blåval Rödval:
   Btw, undrar om det är söktermer som ”Knulla Emma i båten” som drar folk? 😀

   Idag är det faktiskt en som sökt på det 😀

   Svara
   • Blåval Rödval

     /  04/16/2014

    Självklart. Patriarkatet har kopplat om i växeln så all trafik går till dig. Vilket fick mig att tänka en oroande tanke. Snart är Google i skottgluggen för att den inte kvoterar sökresultaten.

    Svara
   • Lol, vem är Emma?

    Svara
 18. Gusev (f.d. ^_^)

   /  04/16/2014

  Ok, försöker tvinga mig igenom Trolljägarna, men måste skratta när Robert Aschberg börjar prata om drev. HALLÅ? Är det inte det som detta program skapar?! Självinsikt, någon?

  Måste dock skratta åt dessa personers reaktioner – om Karl-Johan vore en kvinna, skulle de reagera på samma sätt då? Nej, antagligen inte. Själv finner jag fortfarande programidén problematisk och jag undrar personligen när de ska hitta en genuint tickande tidsbomb.

  Svara
 19. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/17/2014

   Nej,inte speciellt. Ni kommer väl bara sprida de sedvanliga feministiskla flosklerna om män och manlighet och att ni vill att männen skall vara som feministerna säger att vi skall vara.

   Svara
 20. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • notsure

    /  04/16/2014

   Idrotten är decentraliserad. Om man vill förändra attityder så funkar inte uppifrån och ner Stalinism som feminister kör med. Vill man påverka spelare så måste man gå till varje tränare, i varje lag och prata med denne. Problemet man får då är att spelarna och de andra tränarna är ditsatta för att folk och fä tycker att det är roligt att idrotta och ännu roligare att vinna. Intersektionalitetssömnpillret gör varken från eller till om man inte vinner matcher, eller åtminstone har roligt.
   tl;dr Intersektionalitet fungerar inom idrott om den gör att man vinner matcher.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/17/2014

   Så distriktschefen inom idrott i Örebro är en kvinna som skriver om mäns våld inom idrotten. Det förklarar varför hon anlitar feminismens vita riddare inom män för”jämställdhet”.

   Svara
 21. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/17/2014

   Förvånar väl ingen att extremfeministen Däldehög gillar Thomsgårds fjantartikel..

   Svara
   • Lustigt nog finns det ett par namn som man numera direkt förknippar med den renaste formen av komplett idioti. Ett av dessa namn är Ann-Sofie Däldehög. Ett annat är Lina Thomsgård.

    Svara
 22. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • notsure

    /  04/16/2014

   Bättre preventivmedel än feminister står inte att finna.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/17/2014

   Det finns kondomer som funkar för bägge könen så behöver ingen äta p-piller som inte vill det….

   Svara
 23. Hittade detta i dagens metro. Undra vad reaktionerna blir.

  Svara
 24. MiT

   /  04/16/2014

  Alltså, man kan väl inte vara riktigt kry om man tycker den var bra?

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/17/2014

   Vilken drapa, men föga förvånande. Den ena halvan av befolkningen har fått marschorder av en tvivelaktig representant för den andra halvan.

   Svara
 25. MiT

   /  04/16/2014

  Såna som tror att detta är feminism går det fler än 13 per dussin av. Hon är dessutom lärare…

  Svara
  • Muertosan

    /  04/17/2014

   De feminister som skränar mest vill ju dock ha lika lön för olika arbete.

   Svara
   • Blåval Rödval

     /  04/17/2014

    Dom vill ha lika lön utan arbete.

    Svara
 26. MiT

   /  04/16/2014

  LD är igång igen

  Svara
  • Pelle2

    /  04/17/2014

   Har hon statistik som backar upp detta eller pratar hon om det berömda mörkertalet ?
   Har för mig att Brå skrev att antalet våldtäkter hade minskat 2012..

   Svara
 27. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/17/2014

   Ja,mera censur från dom kommunistiska extremfeministerna..

   Svara
 28. MiT

   /  04/16/2014

  Hahaha

  Svara
 29. MiT

   /  04/16/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/17/2014

   Skall LD vara det avskräckande exemplet då ?

   Svara
 30. MiT

   /  04/16/2014

  LD villa att andra ska ge sig på en, därför hon punktar framr namnet i tweeten. En nappade… Hon retweetade också precis innan för säkerhets skull 😀

  Svara
  • notsure

    /  04/16/2014

   F! har idag beslutat att Termodynamikens första lag är patriarkal och därför måste avskaffas efter årsskiftet. Genusfysiker som partiet anlitat har gjort en utredning och kommit fram till att detta är fullt möjligt och undrar i sin rapport varför det inte gjorts tidigare. Som källor till utredningen anges kloka människor som Eva Lungren och Kawa Zolfgary eftersom de kan twittra och är skojiga.
   När lagen väl är upplöst så kommer överflödigt fläsk försvinna genom att man uttalar ”Gudrun” 3 gånger under den först fullmånen efter påsk.

   Svara
  • David

    /  04/17/2014

   Kan någon vänligen upplysa LD om att motion och rätt kost faktiskt kan påverka vikten, då hon förefaller helt omedveten om att så är fallet.

   Dock kan en sådan viktnedgång medföra att man faller ur en nyfunnen intersektionell offerkategori, plus att det faktiskt kräver en viss ansträngning och att man tar ansvar för sitt eget liv istället för att skylla allt på omgivningen, varför det förmodligen inte är något för Ladyn.

   Svara
   • Jag förstår inte varför hon menar att man inte kan gå ned i vikt? Är inte fetma en ”social konstruktion”?

    Svara
 31. Jan

   /  04/17/2014

  Flera av de här, oftast unga, kvinnorna som redovisas i tweetsen uppvisar ju klart narcissistiska drag. De är kvinnogrisar helt enkelt. Politik handlar för dem om att kvinnor ska särbehandlas positivt från vaggan till graven. Ett slags konstant kvinnocurling. Samhällets uppgift ska då vara att framhäva kvinnor på männens bekostnad. Den man som invänder mot detta får ta emot deras svada. Eller näthat om vi ska vara mer noggranna…

  Svara
 32. Din Mamma

   /  04/19/2014

  Alicia Dickner kommer aldrig att kunna arbeta i Norrköping eller sin hemstad Linköping. Det är ett vedertaget faktum bland arbetsgivare jag känner. Hon är med på arbetsgivarföreningens svarta lista, insorterad under politiskt aktiva narcissister.

  Svara
 33. NM

   /  03/19/2015

  Tycker du är på tok för mesig mot det här jävla programmet.

  Svara
 1. Blandat | WTF?
 2. #trolljägarna avsnitt 4 En viktig fråga skrattas bort | WTF?
 3. #trolljägarna avsnitt 5 | WTF?
 4. Tweetar från 2014 del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: