#trolljägarna avsnitt 4 En viktig fråga skrattas bort

Vad jag skrivit om Trolljägarna innan:

avsnitt 1, avsnitt 2, avsnitt 3

Såg återigen trolljägarna på TV3 play igår. Något gnager i mig när det gäller den första som var med, det är nog otroligt mycket som vi INTE får reda på när det gäller storyn med lastbilschauffören som går loss med okvädningsord. Där kan det ligga mycket och pyra som vi inte får reda på alls. Men det spelar egentligen ingen roll, han gick över alla gränser flera gånger om. Men vad ställd Aschberg blev när han inte backade en centimeter!

Men givetvis så måste det pratas om ”vit kränkt man” i alla fall under taggen #trolljägarna. Det känns igen nu. Det där med hudfärgen är jävligt viktigt för en del…

trolljägarnaavsn4_1

Det andra fallet med den 15-åriga Emma är ju solklart ett fall av grooming! 100 timmars samhällstjänst låter som en lottovinst för den killen! Hon var bara 12-13 år när det började! Det jag undrar är var hennes föräldrar var? Inte fan att jag låter min dotter härja fritt på nätet när hon är 12-13 år! Nu berättar inte ungarna allt de gör för föräldrarna men nog kan det antas höra till att man präntar in att de MÅSTE säga till om det händer något ovanligt eller allvarligt? Det gör jag i alla fall, jag är på henne om det varje gång jag vet att hon är på nätet.

Visst hade det varit skönt att inte behöva göra det och att de kunde göra som de ville men vi lever inte i en värld som består av rosa fluff. Det finns en tuff verklighet där det också finns ett antal idioter. Bäst är att lära sig undvika de värsta fällorna.

Sen var Rickard Söderberg med, vet inget alls om honom egentligen mer än att han är en hyfsat känd homosexuell kille som sjunger opera. Det kanske räcker för att en del ska gå loss? Märkligt i så fall för av det lilla jag sett av honom så verkar han vara ganska sympatisk. Eller har jag missat några andra grejer där han är väldigt kontroversiell och som kan ha retat upp folk?

Den viktiga frågan som Aschberg skrattade bort ställde damen som var med i sista inslaget, hon som kallade sig knattefnattetjatte, när hon frågade hur han kunde veta vem hon var. Det är en enormt viktig fråga som jag tycker att Aschberg ska besvara fullständigt! Jag gissar att informationen kommer från den sk ”researchgruppen” och där får man väl se vad som händer, tydligen så mal kvarnarna i USA på. Vi får väl avvakta och se om deras informationsfiskande ur Disqus är lagligt eller inte. Får USA bestämma om det så tror jag inte att de anser det vara lagligt. Men därifrån kommer nog informationen i alla fall. Så nu har den, eventuellt olagligt införskaffade, infon använts av Aschberg personligen för att någon tyckte han var dum i huvudet och skulle pensionera sig…

Undrar vad den används till nästa gång? Och vad används den till som vi INTE får reda på? Andra ”ickeofficiella” hembesök hos folk?

Tar med en till som tycker att det där med hudfärg är det viktigaste, kolla taggen

trolljägarnaavsn4_4

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

110 kommentarer

 1. Fredrik

   /  04/23/2014

  Att Aschberg överhuvudtaget bemödade sig med att leta upp en äldre dam, vilken endast (?) hade skrivit att Aschberg var oduglig och borde pensionera sig, det är minst sagt anmärkningsvärt.

  Det var förvisso klädsamt att han väntade ända fram tills program nr4 med att ta tag i situationen….

  Jag instämmer helt i din slutsats att det högst troligt är researchgruppen som anlitats till att leta upp folk. Annars borde väl fokus ha lagts på forumet Flashback och de riktiga ”trollen”, vilket nu aldrig kommer att ske. För på Flashback härjar både researchgruppen och en hel del myndighetspersoner.

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Håller med. Att kalla det hat när någon skriver att Aschberg är dum i huvudet och borde pensionera sig är att dra hatbegreppet väldigt långt ifrån dess egentliga betydelse.
   Lite grann som när feminister kallar kritik mot feminismen, oavsett hur saklig den än är, för hat. Om vi inte har högre tolerans än så så kommer det inte bli mycket debatt framöver..

   Svara
   • Fredrik

     /  04/23/2014

    Håller med dig. För att spä på kritiken mot feminismen ytterligare, idag så låter SVT en ung arg kvinna sitta på bästa sändningstid och sprida lögner om våldtäkt och deras kampanj ”fatta.nu”.

    ”8.53 och 9.15 Morgonens gäst: feministen Ida Östensson vågar ta strid för det hon tror på.”

    Östensson: – Alla känner någon som har blivit våldtagen eller så har dom blivit det själva.

    Sicket jävla trams! Men om man opponerar sig mot lögnerna genom att exempelvis påtala ”jag känner då ingen som har blivit våldtagen”, ja då bemöts man högst troligt med något i stuk med ”jo, det gör du. Det visar mörkertalet på. Antagligen är det någon som inte vågat anmäla. Alla känner någon som är våldtagen.”

    Att SVT låter en sådan här individ få sitta helt oemotsagd och förmedla sådana här uppenbart lögnaktiga påståenden, det är knappast förenligt med deras bildande uppdrag (svt skall till viss del vara folkbildande).

    Svara
    • Blåval Rödval

      /  04/23/2014

     Har inte sett programmet, men att använda mörkertalet som en kvantifierbar storhet är inte bara ett tecken på dålig förståelse för begreppets innebörd, det är också grovt intellektuellt ohederligt.

     Intellektuell hederlighet är inte feministers starka sida. Detta i kombination med en förmåga att överdriva som skulle få baron Münchhausen att bli grön av avund ger oss en perfekt storm av idioti.

     Om nu alla kände någon som har blivit våldtagen eller själv blivit våldtagen så kommer vi upp i svindlande hundra procent av Sveriges befolkning.

     Såna siffror är häpnadsväckande.

     Svara
     • Fredrik

       /  04/23/2014

      Ja, inte blir det bättre av at SVTs programledare (den som skötte intervjun) presenterade henne som ”rättvisekämpe och jämställdhets dito”. Inte bara en gång utan två.

      Jag lutar nu starkt åt att det bästa vore om man omedelbart införde samtyckeslagstiftning och gav Ida Östensson ensam och fullständig cred för införandet.

      Sedan vore det jäkligt intressant att se hur samme Östensson, två år senare, skulle hantera diverse femen-aktioner utanför hennes arbetsplats (stället hon förstunden twittrar på eller framför ”Fatta-myter”), som tillkommit på grund utav att tjejer tvingas fläka upp hela sitt sexualliv i rättegångar (konsekvensen av en samtyckeslagstiftning).

    • Jag såg också eländet. Hela intervjun var ett enda långt idolporträtt av denna Ida Östensson, som uträttat så ”fantastiska saker”, och som har ett så starkt ”jämställdhets- och rättvisepatos”.

     Skulle hennes fanatiska feminism vara detsamma som jämställdhet? Nej. Detta är snarare ett utmärkt exempel på Orwellskt nyspråk.

     Svara
    • morpheus

      /  04/23/2014

     Det är inte omöjligt att hon har rätt. Om siffran 1/16 (kvinnor endast) under en livsstid stämmer så har vi alla förmodligen någon gång känt någon som blivit våldtagen.

     Om man däremot använder BRÅs statistisk, *vilket FattaNu gör*, så verkar det långsökt. Enligt BRÅ erfor 1.4% av kvinnor och 0.3% av männen sexuellt tvång/angrepp/ofredande under 2012. 16% av de fallen klassas som våldtäkt, dvs vi är nere och snurrar på ca 0.1%. (Detta tar inte hänsyn till att en liten grupp människor rapporterade multipla övergrepp.)

     Man kan med andra ord inte prata om någon våldtäktskultur då den överväldigande majoriteten av befolkningen verkar ha rättså bra koll på det där med att respektera gränser.

     Forskning på dömda våldtäktspersoner pekar också klart och tydligt i en annan riktning än ”destruktiv maskulinitet”.

     Andra siffror pekar på att män oftare än kvinnor upplever oönskade samlag (observera att detta inte nödvändigtvis är våldtäkt – en våldtäkt är alltid oönskad, men något oönskad är inte alltid en våldtäkt (t.ex. om man aktivt deltar fastän att man egentligen inte vill): http://www.jstor.org/discover/10.2307/3812822?uid=3738984&uid=2&uid=4&sid=21103912575117

     Plus att det förekommer våldtäkt mellan lesbiska.

     Det innebär att deras lösningar (prata om manlighet) blir ett slag i luften och inte kommer att göra ett dyft för att faktiskt åtgärda de problem som existerar. Varje våldtäkt är en våldtäkt för mycket och så länge det sprids rökridåer kommer vi inte att komma närmre faktiska lösningar. Det är nästan det som gör mig argast med sånt här, resultatet blir att inte ens de man avsåg att skydda blir skyddade… Så även om man legitimt anser att kvinnor har högre skyddsvärde så är man helt ute och cyklar lösningsmässigt. Vem är det som är könsförrädare egentligen….?

     Har FattaNu fått pengar för sitt projekt? Oavsett om de har fått det eller ej så verkar det finnas ett grovt systemfel iom att man kan öka sina chanser att få bidrag ju mer man förvränger verkligheten…

     Svara
     • Dreadlock

       /  04/23/2014

      ” , dvs vi är nere och snurrar på ca 0.1%. (Detta tar inte hänsyn till att en liten grupp människor rapporterade multipla övergrepp.) ”

      Precis.Det är synd ur rent faktahänseende att BRÅ:s statistik inte visar multipla övergrepp. Rent förnuft och enkel matematik säger att det måste röra sig om kända notoriska sexförbrytare som återfaller. Om det ständigt tillkommer 1,4% kvinnor som blivit utsatta för sexuellt tvång , år till år , hade samtliga kvinnor inom två generationer blivit utsatta för sexuellt våld eller tvång (Av en mycket liten andel idioter till män)

     • morpheus

       /  04/23/2014

      Det framgår någonstans faktiskt, om än indirekt. Det går 2.8 våldtäkter per fälld gärningsman tror jag att Per Hagwall räknade fram.

     • Fredrik

       /  04/23/2014

      De får indirekt stöd genom kommuner mm som köper in deras föreläsningar. Därtill sponsras de av allmänna arvsfonden:
      ”Organisationerna Män för Jämställdhet, Crossing Boarders och Femtastic tar den framgångsrika FATTA-kampanjen vidare till ett projekt under namnet FATTA MAN. Med ett stöd på nära två miljoner kronor från Arvsfonden ska FATTA MAN få killar och män att reflektera kring och bli intresserade av frågor om sexuellt våld. Syftet är att killar och män ska fatta, ta ansvar och vilja vara del av den positiva förändringen inom området.”

      Angående att ”alla känner någon som har blivit våldtagen”, antagligen så tror hon att man ”känner någon” om man är vän på facebook. Så med tanke på att många unga (och även en och annan vuxen) har 500 – 2000st vänner på facebook, med det i åtanke så kanske vad som helst är möjligt på ”känner någon fronten”…

      För den som vill lyssna på exakt hur pass forcerad, oresonlig och allmänt enkelspårig ”Fatta Nu”s grundare är så följer här ett bra exempel:

      Feminismen – kvinnorna och debatten – Sveriges Radio
      sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5759075‎
      http%3A%2F%2Fsverigesradio.se%2Fsida%2Fartikel.aspx%3Fprogramid%3D1637%26artikel%3D5759075%26playaudio%3D4827691

     • morpheus

       /  04/23/2014

      Ja där ser man. Hur dessa pengar delas ut borde granskas bättre. De verkar nästan ges ut på automatik, bara man använder lite feministiska slagord. Kanske värt att starta ett seriöst jämställdhetsprojekt baserat på fakta. Med rätt formuleringar borde det gå igenom lätt. ”blablabla patriarkala strukturer missgynnar både kvinnor och män blabla”, t.ex..

      Även om vi antar att alla känner någon så blir det ändå ett väldigt luddigt argument. Även 1/16 innebär ju att det inte direkt är någon norm. Syftet med resonemanget är bara att skapa sensationsvärde. Detsamma gäller användandet av absoluta tal i bilden. 700 våldtäkter/vecka (vilket inte är korrekt in the first place eftersom det är ett grovt uppskattat mörkertal och inte faktiska våldtäkter) säger inte så mycket. Är det 700 våldtäkter/v i ett samhälle med 1000 invånare? Det skulle jag absolut kalla våldtäktskultur. 700 våldtäkter/v i ett samhälle med 10 miljoner invånare, där det bara sker 1000 samlag/v? Det visar på ett grovt sexuellt problem, men våldtäktskultur skulle jag inte kalla det då inte ens samlag kan sägas vara en väsentlig del av kulturen in the first place. Osv. %-siffrorna är mycket bättre när det gäller att måla en bild av verkligheten.

      De flesta män i min bekantskapskrets har någon gång blivit misshandlade, det säger liksom inte särskilt mycket om samhällskulturen när det gäller våld.

      Man behöver helt enkelt inte komma över en särskilt hög tröskel av någots förekomst för att någon man känner ska ha råkat ut för det.

     • Fredrik

       /  04/23/2014

      Instämmer till fullo i allt du nu tog upp.

      Hela samtyckesfrågan och rörelsen ”Fatta” är i mångt och mycket en produkt av samma faktorer som får vilsna individer att gå med i gäng, huliganfirmor eller extremistgrupperingar på båda flanker.

      De försöker fylla ett tomrum. Om det sedan råkar bli ett och annat offer på vägen, ja det är inte så noga.

      Våldtäktsdebatten är en ickefråga. Men för politiker så passar det utmärkt om svensson riktar sitt fokus dithän istället för på reella problem.

     • morpheus

       /  04/23/2014

      En ickefråga skulle jag dock inte säga. En våldtäkt är ett allvarligt brott.

      Utredningsprocessen kan garanterat förbättras. Osv.

      Om vi kan minska social marginalisering så kan vi minska förekomsten av våldtäkt, partnervåld, misshandel osv.

      Ett gemensamt drag hos våldtäktspersoner är också att de kommer från en sexuellt repressiv uppväxtmiljö. Tyvärr är feminismen i sig ofta skuldbeläggande när det gäller (manlig) lust och kan mycket väl bidra till problematiken när det gäller den biten…

     • Fredrik

       /  04/23/2014

      Att det är ett allvarligt brott instämmer jag i. Men såsom debattklimatet ser ut, så kan man tro att det är en epidemi av våldtäkter.

      Det tar fokus ifrån frågor som är bra mycket mer allvarliga och akuta.
      Ta en titt på vilka som driver frågan och ta sedan en funderare på om det står i proportion till medial och politisk uppmärksamhet.

      Ida Östensson, grundare av Crossing Boarders och initiativtagare till FATTA
      Vanessa Marko, grundare av Femtastic och initiativtagare till FATTA
      Nathalie “Cleo” Missaoui, artist och initiavtagare till FATTA
      Isabel “Syster Sol” Sandblom, artist
      Sissela Nordling Blanco, talesperson för Feministiskt initiativ
      Madeleine Leijonhufvud, professor emerita i straffrätt
      Tomas Wetterberg, ordförande Män för Jämställdhet
      Linda Nordlund, ordförande LUF
      Zandra Kanakaris, Verksamhetschef 1000 Möjligheter
      Behrang Miri, rappare och samhällsdebattör
      Nasteho Osman, artist och projektledare ICE COLD
      Saga Berlin, fotograf och vd för Niceguzz AB
      Aissa Diene, DJ
      Frida Karlson, Niklas Berg & Danial Namousi Crossing Boarders

     • morpheus

       /  04/23/2014

      Nej man skulle förmodligen kunna lägga mindre resurser på rätt saker i den här frågan och få bättre resultat.

 2. Fredrik

   /  04/23/2014

  Angående Trolljägarna och dess vurmare:

  @G_Smurfen researchgruppens undersökning visade tex en grym spread i olika samhällsskikt.— Mårten Schultz (@martenschultz) 22 april 2014

  Mårten Schultz ‏@martenschultz · 13 tim
  Kan vi inte skicka Thente att prata klassfrågor med den här killen som förföljer kvinnor och kallar dem för fittskräp?

  Magnus Orest ‏@G_Smurfen · 12 tim
  @martenschultz Han ursäktar ju inte näthatet i sig utan tar upp orsakerna, så varför inte? Om du menar http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/nathatarna-ger-uttryck-for-de-bortsorterades-rost/ … alltså.

  Mårten Schultz ‏@martenschultz · 12 tim
  @G_Smurfen han spekulerar friskt utan stöd i de undersökningar som ändå finns

  Magnus Orest ‏@G_Smurfen · 12 tim
  @martenschultz Vore faktiskt intressant att läsa en del sådana undersökningar. Kan du rekommendera någon?

  Mårten Schultz ‏@martenschultz · 12 tim
  @G_Smurfen researchgruppens undersökning visade tex en grym spread i olika samhällsskikt.

  Magnus Orest ‏@G_Smurfen · 12 tim
  @martenschultz Kanske inte riktigt vad jag söker, men tack ändå!

  Svara
  • Jonte

    /  04/23/2014

   Eftersom de flesta näthatare på Avpixlat mfl antas vara Sverigedemokrater så kan jag påminna Mårten Schultz att SD är störst bland just LO-medlemmar och inte bland tjänstemän eller akademiker.

   http://www.svt.se/nyheter/val2014/stort-stod-for-sd-bland-lo-medlemmar

   Jonas Thentes tes stämmer därmed.

   Svara
   • Fredrik

     /  04/23/2014

    Ja, Thentes krönika var klockren. Inte fullt lika klockrent är det när en professor hänvisar till ”de undersökningar som ändå finns”, för att sedan nämna ” researchgruppens undersökning visade tex en grym spread i olika samhällsskikt.”

    Det finns ju ett gammalt talesätt som lyder ”som man ropar får man svar” (eller något i den stilen).

    Svara
 3. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Snacka om storhetsvansinne. Vem,utanför extremfeministiska kretsar, är det minsta intresserad av Nordiskt forum ?

   Svara
   • Blåval Rödval

     /  04/23/2014

    Självstympare med en svaghet för saxar?

    Svara
 4. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • Fugen

    /  04/23/2014

   Första gången jag håller med henne, hon kan ingenting

   Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Äntligen lite självinsikt ! Bättre sent än aldrig 🙂

   Svara
 5. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
 6. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Vi vet att du är en manshatare. Det behöver du inte förtydliga. Att du dessutom inte har någon empati för andra än kvinnor blir ju extra tydligt här.
   Att du dessutom lider av vanföreställningar och ser förtryckande strukturer är ju beklagligt.

   Får hoppas att du aldrig söker hjälp av någon man av något skäl. Om du frågade mig så skulle jag bara gå därifrån..

   Svara
  • anonym

    /  04/23/2014

   Jag visste inte att abstrakta begrepp hade potential att utföra handlingar i den faktiska världen. Börjar Dickner få problem med verklightsanknytningen?

   Svara
   • Fugen

     /  04/23/2014

    Vad jag förstått är hon inte frisk i det mentala, men riktigt vilken diagnos hon faktiskt har minns jag inte.

    Svara
  • robjoh

    /  04/23/2014

   Hat mot någon grupp innebär att man tar bort förminskar gruppen mänsklighet. När det gäller manshat innebär det att vi inte bryr oss när män drabbas av något. Så jo manshat dödar. Fast jag gissar att Dickner kommer att skylla på patriarkatet.

   Svara
  • Fugen

    /  04/23/2014

   Lustigt, bara genusvetare och feminister i den organisationen, känns lite, skall vi säga enkelriktat….

   Svara
 7. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   En näthatare som utreder näthat med andra ord.

   Svara
 8. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Har du berättat det för Lady D,Fanny Å, My Vingren,Alicia Dickner,Jaylazkar mfl feminister och höll dom med dig om att de misshandlar män med sin sexism ?

   Svara
   • anonym

     /  04/23/2014

    Du missförstår. Sexism är inte fördomar om kön. Sexism betyder nuförtiden privilegium + makt, allt enligt amerikansk modell.

    Svara
   • Fugen

     /  04/23/2014

    Men Pelle2, när det är riktat mot män är det inte sexism, det är bara rimligt

    Svara
    • Pelle2

      /  04/23/2014

     Ja, men jag är ju en näthatare eftersom jag inte är feminist så jag förstår inte bättre 😉

     Svara
 9. Skådespelerskan Roseanne Barr vill kastrera nyfödda pojkar

  Svara
 10. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
 11. MiT

   /  04/23/2014

  Tror jag inte ett ögonblick på! Har nog varit rätt mycket annat innan dess i så fall

  Svara
  • dolf

    /  04/23/2014

   hon refererar till ett av mina tweets. Du hittar det på #artigafeminister

   Svara
 12. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/23/2014

   Grammatik kollat och sär skrivnings kollat jag mina tweets? No

   Svara
 13. MiT

   /  04/23/2014

  Jag trodde det var fackets uppgift (en av dem) att just organisera anställda?

  Svara
  • Muertosan

    /  04/23/2014

   De tycker alltså att man inte ska ha rätt att vara med i något fackförbund p.g.a. sin partitillhörighet.

   Minsta anknytning till SD så är det tydligen okej att ta bort varenda frihet och rättighet den personen har. Sen när det är avklarat kan vi fortsätta med andra ”oönskade” grupper i samhället tills bara de som tycker rätt har nåt att säga till om.

   Svara
 14. Jonte

   /  04/23/2014

  Svara
  • Patrikarkatet

    /  04/23/2014

   Hoppas att detta omöjliga oändlighetsuppdrag, mot bättre vetande och mot en enad psykologisk forskarkår, sysselsätter Erik Rodenborg och de andra två på heltid, så att de inte hinner engagera sig i andra frågor.

   Svara
   • anonym

     /  04/23/2014

    Är det samma Erik Rodenborg som är fil. lic i religionshistoria? Han verkar inte ha haft någon lysande akademisk karriär isåfall.

    Svara
  • morpheus

    /  04/23/2014

   Jag har inte sett någon som säger att dessa minnen inte finns. Det handlar om att dessa minnen inte är tillräckligt tillförlitliga att använda som bevismaterial.

   Finns många fall där man senare, mha DNA, har visat att fel person fälldes. En faktor är felaktiga vittnesmål. Inte pga illvilja utan pga att minnen inte är faktiska snapshots av verkligheten.

   Elizabeth Loftus, rabiat antifeminist?

   Svara
   • Sant. Och att människor manipuleras genom att man programmerar in falska minnen med konstig ”terapi” som man sedan ”hittar” genom konstig ”terapi” och kallar dem ”förträngda”.

    Svara
 15. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
 16. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • Kalle

    /  04/23/2014

   Jättebebis…

   Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Gillar han inte sin partikollegas åsikter om rumänska tiggare ;-).
   Skämt åsido så är det ju patetiskt av en så kallad journalist att han inte kan presentera bättre motargument mot en meningsmotståndare än att kalla honom pajas.
   Men med tanke på en del rader som han har presterat så hade jag inga större förhoppningar på hans kompetens…

   Svara
 17. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • ”Detta är så fett: jag och stjärnan @aliciadickner ska
   blogga för SSU på @Nyheter24!”

   Angående @aliciadickner:
   Ingen hjärna, men ändå stjärna?

   Svara
  • Fredrik

    /  04/23/2014

   Då får vi gratulera David som får ta del av Alicia ”Nä, jag har NOLL problem med manshat” Dickners umgänge. SSU verkar ha gjort samma rejäla research som tv3 gjort inför trolljägarna.

   Svara
   • anonym

     /  04/23/2014

    Först Sara Abdollahi och nu Alicia Dickner, tar socialdemokratins bottennapp aldrig slut?

    Svara
    • Pelle2

      /  04/23/2014

     Det ena självmålet efter det andra…..

     Svara
    • Patrikarkatet

      /  04/23/2014

     Vi får inte glömma att hela det rödgröna blocket innehåller folk som den här bloggen kritiserar, dvs manshatande feminister. För S:s del, bland andra:
     Margareta Winberg
     Anna Ardin
     Thomas Bodström
     Sara Abdollahi
     Alicia Dicker

     En röst på S är en röst på SCUM.

     Svara
  • Fugen

    /  04/23/2014

   Lite härskarteknik, där ja. Ja man tackar

   Svara
  • MJ

    /  04/23/2014

   Kul att hon bytte till nye mannens efternamn efter att hon blev dömd för brott.

   Svara
  • MJ

    /  04/23/2014

   Hur kan hon veta att näthatarna är män (m.m.) medan hennes motargument mot Thente är att han inte kan veta något om näthatarna eftersom de är anonyma?

   Svara
 18. Jonte

   /  04/23/2014

  Det här är ju fan riktigt jävla illa….

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Helt sjukt att något sådant får förekomma .

   Svara
 19. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
 20. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
 21. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Så Aftonbladet tänker anlita Fanny som debattör. Skall hon ännu en gång få gråta ut om hur hatad hon är trots att hon själv är en lika god kolsupsare ??

   Svara
 22. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
 23. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • anonym

    /  04/23/2014

   Och LD blir mer upprörd över att någon har sagt något elakt om hennes figur än vad hon blir över barnarbetare. 1-1 i meningslösa uttalanden?

   Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   I vanlig ordning skall vi män bara ta emot skitsnacket och hatet från LD för det är ändå alltid mest synd om henne och hennes kvinnliga kamrater…. Så bekvämt man kan göra det för sig.

   Svara
 24. MiT

   /  04/23/2014

  Det går inte så bra när LD ska försöka ta poänger…

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Tycker att Lady Dahmer skall börja bära burkha så att det åtminstone fanns en förhoppning om att få se något trevligt därunder 😉

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/23/2014

   Bonus att handskarna skyddar mot huggormsbett om lädret är tjockt nog.

   Svara
 25. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
 26. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Men det går bra att framställa sig själv som en kvinna som inte tjänar några pengar på sitt arbete efter klockan 15 trots att hon tjänar omkring 70000 i månaden…

   Svara
 27. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • anonym

    /  04/23/2014

   Nej men vad oväntat, feministvänsterns representanter visar sig ha otroligt könsstereotypa manspreferenser.

   Svara
 28. Jan

   /  04/23/2014

  Trolljägarna har redan tappat fart. Den stora grejen verkar vara att konfrontera kändisen Aschberg med ”troll” och studera reaktionen. Det är ungefär fem minuter av programmet. Halva programmet är reklam. Allt i TV3 och Kanal 5 andas lågbudget.

  Svara
 29. Jonte

   /  04/23/2014

  Fråga från novis. Hur arbetar reserachgruppen? gör de dataintrång eller vad? borde det inta vara straffbart att i så fall använda den infon för kommersiellt bruk? lite som häleri typ?
  nästa intressanta frågar har tv3 lejt hackare? ganska allvarligt i så fall. även om syftet sägs vara gott (i vissa fall)

  Svara
  • Fredrik

    /  04/23/2014

   Researchgruppens arbetsmetoder är väl som Aschbergs programidé trolljägarna, ljusskygga.

   Aschberg och researchgruppens ordförande (M. Fredriksson) är även kompanjoner i ett företag (Piscatus) som systematiskt kartlägger alla svenskar (räcker att du någon gång vänt dig till en myndighet via mail alternativt brev) genom att lägga upp ett register som är gigantiskt.

   Piscatus
   Styrelse
   Mikael Ekman, Verkställande Direktör
   Robert Aschberg, Styrelseordförande
   Martin Fredriksson, Styrelseledamot
   Christian Rennerskog, Styrelseledamot

   Svara
 30. Fredrik

   /  04/23/2014

  Rimligt att intervjua ett välkänt twittertroll utan att tillfråga en enda övrig källa? http://t.co/L2tcsnOjiq— Kajak (@AlltGenast) 14 april 2014

  Ja, det är högst ovanligt. Jag kan inte komma på ett enda ”offer” i trolljägarna som själv varit lämplig att konfrontera för Aschberg…..

  Svara
 31. Patrikarkatet

   /  04/23/2014

  Som vit, hetero, cis-man tycker jag att det är helt OK att Alicia Dickner existerar. Men hon får gärna ta en psykolog till hjälp att bli lite mindre hatisk.

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2014

   Är det någon som har påstått det då Alicia ? Eller är det bara någon av dina vanliga hallucinationer och vanföreställningar som får dig att tro det ?

   Svara
 32. MiT

   /  04/23/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/24/2014

   Se till att skaffa barn med någon man som vill ta ut majoriteten av föräldraledigheten eller åtminstone lika mycket då så försvinner problemet.Det är väl mera konstruktivt än att gnälla i artikel efter artikel ?
   Fast å andra sidan så är det ju många som säger att många kvinnor kräver att få ta ut större delen av föräldraledigheten men det är det sällan som någon journalist eller feminist vill prata om av någon anledning…
   Skulle vara kul om någon gjorde en seriös undersökning om varför det oftast är kvinnor som tar ut majoriteten av föräldraledigheten.Det kanske finns redan i och för sig men jag kan inte komma på att jag har läst om någon sådan..

   Svara
 33. Patrikarkatet

   /  04/24/2014

  Nej, det är feministiska fanatiker och kvällspressen som har bankat i dig det.

  Svara
  • Leif

    /  04/24/2014

   Det blir ju patetiskt när man så till den milda grad trasslar in sig i grammatiken, Caroline! Det är ”jag”, ”de” och ”mig” du undviker med din krystade konstruktion, Caroline, inte ”han”! Är ”jag”, ”de” och ”mig” kontaminerade av patriarkala konnotationer också numera? Då har du nog snart inte något språk faktiskt. Så tråkigt!

   Svara
  • Pelle2

    /  04/24/2014

   Ja,eller hur. Det finns ju ingen man som sitter inne för överfallsvåldtäkt eller misshandel av kvinnor.

   Svara
 34. Patrikarkatet

   /  04/24/2014

  Fördömer sexualiseringen av kvinnokroppen. Orerar ändå oavbrutet om kvinnors könsorgan.

  Svara
  • Pelle2

    /  04/24/2014

   Vad skulle hon säga om en man sa till henne att gå och sug kuk ? Skulle hon fnissa lika mycket då ?

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/24/2014

   Ska nog stå ”min” och inte ”en”. Eller så har det aldrig hänt, åtminstone inte i den här verkligheten.

   Svara
 35. Patrikarkatet

   /  04/24/2014

  Nu har även nazzesajterna tagit till sig ordet ”rasifierad”. Grattis, intersektionalistvänstern, ni har gett nazisterna ett nytt användbart ord.

  Svara
 36. Patrikarkatet

   /  04/24/2014

  Ja, faktiskt. Antingen är man för demokrati och yttrandefrihet. Eller så är man, likt nazisterna, emot. Det finns inget mellanting.

  Svara
  • MJ

    /  04/24/2014

   Nazisterna ska försvaras på exakt samma sätt. Nazister ska också åtnjuta demokratiska fri- och rättigheter. Det är en viktig poäng med demokrati, att den ska omfatta alla.

   Svara
 37. NM

   /  03/19/2015

  Jävla feministpack. Trolljägarna och Aschberg kan suga min kuk.

  Svara
 1. #trolljägarna avsnitt 5 | WTF?
 2. Metro Och Misandri | Löjesguiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: