Frias efter 10 år i fängelse

Det är ju välkänt nu att en man som suttit fängslad 10 år friades från alla misstankar om ca 200 våldtäkter och andra övergrepp på sin egen dotter. Han blev först dömd till 10 år i tingsrätten, det överklagades till hovrätten som ökade tiden till 14 år. Ingen tekniskt bevisning ska ha funnits utan man gick enbart på dotterns ord. Och nog är det sant det som sades i samband med frigivningen, han dömdes av en tidsanda och inte på grund av bevisen.

Vi börjar få samma tidsanda igen, våldtäkter (och sexualbrott) är i fokus. Media spinner på varje tänkbart fall med rent oärliga rubriker och texter, de struntar i om de förstör kanske en mycket ung mans liv bara de får många klick. Och feminister hetsar på bland annat twitter och facebook. Det är nog det enda som skiljer sig mellan då och nu, facebook och twitter alltså. Samma typ av människor som hetsade då och skapade ett tryck som drev fram sådana domar som mannen ovan drabbades av hetsar nu med. I en del fall kanske det till och med är samma människor? Numera så kryper ju media för bloggare och ursäktar sig i deras kommentarsfält så fort de klagar, för ett tag sedan så hade ju Metro en rubrik om att en falsk anklagelse om våldtäkt fått en man att försöka ta sitt liv. Men det var inte så viktigt för jävlar vad skit Metro fick för att de vågade ha en rubrik om att det förekommer falskanmälningar! De till och med började mjäka i bloggarens kommentarsfält…

Och sen har vi ju FATTA som tillsammans med de andra hatfeministerna i Män För Jämställdhet fått 2 miljoner för att hata män och driva igenom en samtyckeslag (som egentligen redan finns i praktiken) med skillnaden att här strävar de förmodligen efter omvänd bevisbörda, det vill säga att om någon säger att du är skyldig till våldtäkt så ska DU bevisa att du är oskyldig.

526028_521513184543543_1072877547_n

Sen har vi pressen från genus”vetenskapen” (hatfeminismen i akademien) som ligger på när annan forskning kommer fram till för genus”vetenskapen” oönskade resultat, då tar de kontakt med forskaren, försöker slå henne på fingrarna och säger att sånt vill vi inte se i Sverige, här vill vi bara se ideologiskt rätta resultat. Och tydligen så gjorde även myndigheter samma sak för inte kan man ha oönskade forskningsresultat som inte visar det som hatfeministerna vill?

Madeleine Lejonhufvud har blivit vald av unga jurister till ”Årets jurist 2014”. Och de som röstade på henne var framför allt unga kvinnliga jurister, unga kvinnor dras till hatfeminismen som flugor till en koskit. Så vi kommer att få se MÅNGA fällningar i framtiden där man inte har ett uns bevis utan går på känslor i stället. Lejonhufvud var ju även med på en manifestation i Stockholm som handlar om just detta… För att förstå lite mer om henne kan man läsa Jan Guillou från 2007 ”Nu har Lambertz fått det hett om öronen” där han tar upp lite om de tongivande, Lejonhufvud och Diesen, i sexualbrottsproblematiken och felaktigt dömda. Bland annat sägs om de båda

”Mer lättbegriplig är ilskan hos professorerna Leijonhufvud och Diesen. De har angripit JK-rapporten bland annat med utgångspunkt från en av Leijonhufvuds favoritteser, att de som friats i nya rättegångar ändå är skyldiga, därför att hon, och kollega Diesen, på något outgrundligt vis ”vet” att så är det.

Leijonhufvud och Diesen är å ena sidan den svenska juristkårens mest utstuderade extremister. De står för uppfattningar och teorier som är helt främmande för landets övriga juridiska expertis. Å andra sidan är de båda de mest citerade juristerna i svensk press, Diesen en av de mest citerade alla kategorier.

Det vore, för att göra en rättvis jämförelse, som om Per Ahlmark skulle vara mest citerad i alla medier när det gällde frågor om araber och islam.

Men att Diesen/Leijonhufvud genom sin särställning i medierna ändå inför en större allmänhet framstår som gällande expertis beror helt enkelt på att de har uppfattningar som delas av en mängd journalister, i all synnerhet feministiskt aktivistiska journalister. Båda vill de ju till exempel sänka beviskraven i allmänhet men i synnerhet när det gäller sexualbrott. Därav deras mediala popularitet.”

Jodå, det är ju den Lejonhufvud som unga kvinnliga jurister tycker är kanon idag, de kommer säkert att agera jättejätteobjektivt och vara pålitliga i framtiden. De tycker ju rätt om män redan från början så att säga…

536355_524323590929169_1188567949_n

Sen har vi Kvinnolobbyn som har fått 10 miljoner för att få hata män i lugn och ro, de var så nöjda med detta att de gjorde reklam för sin hatkonferens med den här bilden. Sen ljög Kvinnolobbyn om bilden för en vecka sedan också och sa att det inte var deras bild när en frågade dem om den på twitter men insåg att det kanske var dumt så de tog bort tweeten igen…

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

Vad som också är intressant är ju en programpunkt på Kvinnolobbyns hatkonferens i sommar, nämligen detta med bortträngda minnen. De upplever att det är en ”kampanj mot bortträngda minnen” och att det ska vara ett hot mot kvinnor och barn. Japp, bortträngda minnen är alltså samma sak som Sture Bergwall i terapi fick ”framplockade”. De säger i sitt programblad att ”idéerna om att bortträngda minnen inte finns kommer från en anti-feministisk idévärld” och att det ”gynnar förövare”… Jomen, här ser vi feminismen i arbete under Kvinnolobbyns varma paraply minsann

bortträngt

Tillbaka till han som blev frikänd, jag har för mig att jag läste att hans dotter fått fram dessa minnen som ledde fram till anklagelserna just genom terapi, just sådan terapi som kan ses här ovan handlar det då om antar jag?

Vem är offer egentligen i en sådan soppa som mannen och hans dotter hamnat i? Han som tack vare feminismen suttit 10 år i fängelse anklagad för det värsta brott en man kan bli anklagad för och som verkligen förlorat ALLT? Eller hans dotter som också tack vare feminismen och dess påverkan i realiteten inte har någon pappa längre och som också förlorat enormt mycket?

Vad jag däremot vet är att samma sak kommer att upprepa sig så länge feminismen existerar i Sverige. Det är den som ligger bakom att sådana grejer som han drabbats av existerar. Kanske Ida Östensson är beredd att skicka sin pappa i fängelse för sakens skull? Inte? Men andra ska göra det i alla fall. För sakens skull…

För vad tror ni blir resultatet om det FÅTAL grejer som jag räknat upp i inlägget sammanfattas och bara får lite genomslag? Om man också lägger till det öppna manshatet som drivs i media av hatfeminister, vad får man då?

Genusdebatten: ”(Radikal)feminismen = lögn och förbannad dikt

Kollen om Genus: ”Gässen i media

Jussi H Lundell: ”Bra att nazismen granskas – och lite mer om skev feministisk journalistik

Jämställdhetsfeministern: ”Nej till lika lön för lika arbete!

TILLÄGG

Det är en annan liknande hatkonferens som den där med bortträngda minnen ska vara med. Samma skit men inte nf2014 alltså…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

73 kommentarer

 1. Pelle2

   /  04/26/2014

  Ja,det är helt sjukt att en sådan extremist som Leijonhufvud får ett sådant genomslag i debatten och i förlängningen kanske även i juridiken..

  Svara
 2. Bra skrivet! Det är också både häpnadsväckande men mycket avslöjande att Kvinnolobbyn arrangerar en programpunkt (den du refererar till), med den ökända och minst sagt bisarra manshataren och kvinnoguddyrkaren Erik Rodenberg, eller ”Kiremaj” som han också kallar sig på nätet, som föreläsare. Här hamnar de extremistiska sektvibbarna i skakningstillstånd…

  Svara
  • Jonte

    /  04/26/2014

   Det är Feministiskt Forum i sthlm som har den programpunkten. Tror det är en annan organisation än klippakukenlobbyn. Men garanterat skattefinansierade dom också.

   Svara
 3. Man bara klagar på effekter av politiken men ingen vill inte ifrågasätta riktigt det som gör det möjligt, nämligen feminismen som politik(utan politiker inga lagar att förändra) med MP+V och F!. Det är deras fel att vi har så stor feminism.

  Vi skulle behöva visa våra missnöje, inte genom SD utan, genom att sympatisera med t ex (M där politik är politik och mänskliga egenskaper hänvisas dit dom hör hemma nämligen hos enskilda individer) som motkraft till den vänsterextrema feminismen.

  Borgerlig regering är garantin för att enskilda individer ska ha mer RÄTTVIS frihet i stället för sådana dumma ”sexfeministers” samhälle.
  Jag kan inte ens tänka tanken klar hur det kommer att se ut om dom kommer få makt att bestämma över lagars utformning.

  Svara
  • hobbis/TrolletPlit

    /  04/26/2014

   Fast problemet är att cancersvulsten feminism har letat sig in överallt. I alla partier princip.
   I princip alla journalister, snart även en stor delar jurister, advokater och domare.
   Canser kan nog inte utrotas bara förhindras sprida sig allt för fort, men till slut så vinner den.

   Svara
  • Jonte

    /  04/26/2014

   Gör min del hoppas jag på många blankröster och att de borgerliga gör ett katastrofval. Jag vet, det blir 4 långa år med de rödgröna dårarna men det är nödvändigt för att de borgerliga partierna ska fatta vinken och rensa bort all marxistisk radikalfeminism som inte hör hemma inom liberala partier öht. Många blankröster och dåligt valresultat för alliansen är en kombo som kanske kan få dom att vakna.

   Svara
   • hobbis/TrolletPlit

     /  04/26/2014

    Jag kan hålla med dig i ditt resonemang. Låt dårarna ta makten så det kan bli ett motstånd från ngt håll. Tänk er Veronica Palm som minister.

    Svara
 4. Det här visar ju bara att det måste bli lättare att få en man fäld för våldtäkt – och att krafttag måste tas till för att säkerställa att en kvinnas ord aldrig ifrågasätts.

  Svara
  • Ja det måste bli en lagändring så att även falska anklagelser leder till fällande domar, helt vansinnigt att ens tänka tanken att någon skulle kunna vara oskyldig!

   Svara
 5. hobbis/TrolletPlit

   /  04/26/2014

  Intressant debatt på Flashback om detta, där man kan studera en feminist försvar.
  Samtidigt tror jag drömmer. Två artiklar i Expressen som jag höll med i.
  http://www.expressen.se/ledare/sakine-madon/tyckareliten-lider-brist-pa-sjalvinsikt/
  http://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/cyklisterna-ar-ju-trafikens-hjaltar/

  Jag drömmer nog.

  Svara
 6. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/26/2014

   Är du så himla säker på att t,ex GW skulle nappa på ett erbjudande om att vara ihop med dig ? Själv skulle jag aldrig bli ihop med en extremfeminist hur snygg hon än är..

   Svara
   • Jonte

     /  04/26/2014

    Hur ofta är dom snygga? 😉 Kazmierska är den enda jag kan komma på på rak arm

    Svara
  • anonym

    /  04/26/2014

   Hur var det nu? Det var fel när kvinnor bedömdes efter sin attraktivitet?

   Svara
 7. Patrikarkatet

   /  04/26/2014

  Bra spaning igen, Toklandet! Särskilt intressant att läsa Guillous gamla krönika. Undrar varför han har slutat kritisera feminister på det sättet.Tänkt om? Personliga skäl? Han är ju stenrik och ekonomiskt oberoende, så det kan ju inte ha med karriären att göra.

  Svara
 8. Jonte

   /  04/26/2014

  MiT, du borde kanske ändra i texten då det är Feministisk Forum Stockholm som har den där programpunkten, det är en annan organisation än Kvinnolobbyn. Däremot så anges Kvinnolobbyn tillsammans med bla FI, Vänsterpartiet, RFSL, RFSU och Män För Jämställdhet som deras samarbetspartners vilket ju är illa nog…
  http://femiforum.wordpress.com/about/bilder/

  Här är hela programmet om nån skulle vara intresserad att gå… 😉

  Klicka för att komma åt femforum-program14-webb.pdf

  Svara
  • MiT

    /  04/26/2014

   Ja, kanske bäst att förtydliga att det är en liknande hatkonferens 😉

   Svara
  • Jonte

    /  04/26/2014

   Några programpunkter, bara så ni fattar hur galna dom är… :d

   Klicka för att komma åt femforum-program14-webb.pdf

   13.00-14.15 Sandler
   KONSTEN ATT BLI LESBISK
   Tänk om sexualiteten inte är statisk? Tänk om alla kvinnor kan finna sin inre flata? Då
   skulle bara en galning fortsätta att leva med män i ett ojämställt samhälle.
   I en liten handbok i konsten att bli lesbisk får du lära dig alla fördelar med ett nytt liv som
   lesbisk, så som avancemang i karriären, mer pengar i plånboken, bättre sexliv och bättre
   hälsa. Här får du också de självklara svaren på varför du vill att även din dotter och
   mormor blir lesbisk, och varför till och med staten skulle tjäna på att alltfler växlar om.
   Medverkande: Författarna Mian Lodalen och Matilda Tudor samt Moa Elf Karlén förlagschef Leopard förlag.
   Arrangör: LEOPARD FÖRLAG

   10.00-11.15 Hedén
   STOCKHOLM – MACHO I VÄRLDSKLASS
   Bilister som tränger sig fram och cyklister som svischar förbi alldeles för fort. Det självcentrerade machobeteendet tar plats i vår stad och vi vill dissekera dess orsaker, hur
   kan ”Stockholm – en stad av upplevelser” bli en stad befriad från machoupplevelser? Vi
   kommer prata om trafik, stadsplanering och hur staden istället ska se ut. Och om att vilja
   elda upp bilar.
   Medverkande: medlemmar från Planka.nu-kollektivet
   Arrangör: PLANKA.NU

   Svara
   • anonym

     /  04/26/2014

    Så nu är homosexualitet en vald läggning? Vad bra, då kan vi lägga ned vidare genetisk forskning. planka.nu är väl nära lierade med de fina och fredliga grabbarna i AFA? Det börjar mer och mer stinka av att feminister inte har något som helst problem med våldsamma män, så länge våldet riktas i rätt riktning.

    Svara
   • Blåval Rödval

     /  04/26/2014

    Det är inte utan att man blir lite sugen att besöka spektaklet.

    Svara
    • Jonte

      /  04/26/2014

     Det fattas bara ett seminarium om feministisk logistik…

     Svara
     • Blåval Rödval

       /  04/26/2014

      Stod det inte att planka.nu skulle vara på plats.

      Dom fraktade ju sitt trasiga tankegods på tunnelbanan gratis.

   • Patrikarkatet

     /  04/26/2014

    Om man skrev om KONSTEN ATT BLI LESBISK till KONSTEN ATT BLI HETEROSEXUELL så skulle programpunkten kunna platsa hos Livets Ord istället. Precis samma övertro på att kunna omvända folk med ”fel” sexuell läggning.

    Svara
   • Pelle2

     /  04/26/2014

    Om alla kvinnor skall bli lesbiska hur tänker dom reproducera sig ?? För varför skulle någon man ställa upp som spermadonator ??
    Vad är det för övrigt som får dom att tro att dom skulle tjäna mera som lesbiska och varför skulle sexlivet med automatik bli bättre ? Det finns nog flator som är kassa i sängen precis som heterosexuella män och kvinnor och lön sätts inte utifrån sexuell läggning.
    Som sagt var, vad skiljer dessa dårar från Pastor Gren ? om man kan omvända heterosexuella till homosexuella så måste det funka lika bra åt det andra hållet.

    Svara
 9. anonym

   /  04/26/2014

  Allas vår vän Fanny visar vad hon har lärt sig på utbildningen i statsvetenskap

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/26/2014

   Stackars liten. Polisen utövade laga tvång och hon känner sig kränkt.

   SFS 1942:740 27 kap. Om beslag, hemlig avlyssning av elektronisk kommunikation m.m.

   4 § Den som med laga rätt griper eller anhåller en misstänkt eller verkställer häktning, husrannsakan, kroppsvisitation eller kroppsbesiktning får ta föremål som därvid påträffas i beslag.

   Föremål, som i annat fall påträffas, får tas i beslag efter beslut av undersökningsledaren eller åklagaren. Vid fara i dröjsmål, får även utan sådant beslut åtgärden vidtas av polisman, om det inte är fråga om en försändelse som avses i 3 §.

   Verkställs beslag av någon annan än undersökningsledaren eller åklagaren och har denne inte beslutat beslaget, skall anmälan skyndsamt göras hos honom, som omedelbart skall pröva om beslaget skall bestå. Lag (1993:1408).

   Har Fanny varit på Långholmen och lekt aktivist och sen blivit bortsläpad av polisen månntro?

   Svara
   • hobbis/TrolletPlit

     /  04/26/2014

    Antagligen. Undra om hon gladdes av sina livvakter i AFA. De våldsamma männen.

    Svara
    • Blåval Rödval

      /  04/26/2014

     Hur som helst. Nu har hon nått att älta ett par veckor framåt. Bra där.

     Svara
     • hobbis/TrolletPlit

       /  04/26/2014

      Det här är hennes syre antagligen, hennes mål och mening. Och det är väl bra på sitt sätt… om man bortser från att hon vill påtvinga alla hennes kommunism.
      Det är på sitt så naivt. Det enda hennes aktion leder till är en tillfällig kick och att mer hat föds från alla håll. Våld mm. Det kan aldrig sluta väl detta.

   • Patrikarkatet

     /  04/27/2014

    Blåval Rödval: du gissar rätt!

    Svara
    • Blåval Rödval

      /  04/27/2014

     Inte helt otippat faktiskt. Förstöra för andra är deras grej. Men med all rätt så kartlägger Säpo också dessa extremister.

     Svara
 10. hobbis/TrolletPlit

   /  04/26/2014

  Trodde ni skämtade med agenda vad de skulle prata om på FEMIFORUM.
  Läste och upptäckta att så var det inte.

  MEN SE HÄR:
  ”Kom på denna
  workshop och ta med din kampfråga, så hjälps vi åt att tänka mediestrategiskt på den.
  Medverkande: Agnes-Lo Åkerlind, producent SVT”

  Så SVT har äntligen insett att det är bättre att visa upp sin agenda.
  Undrar om det är lagligt?
  Kan man som SVT anställd medverka på ett sådant seminarium och sedan gå till jobbet och vara ”opolitiskt”?

  Svara
 11. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
 12. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/26/2014

   Så hon är en av jämställdhetsfeministerns anhängare 😉

   Svara
 13. MiT

   /  04/26/2014

  Hahaha, läs alla magsura tweets också som ”svar” på bilden 😀

  Svara
  • Jonte

    /  04/26/2014

   Med tanke på hur Lady Dahmer mfl ser ut och låter skulle jag nog säga att dom faktiskt har förstått 😉

   Svara
 14. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/26/2014

   Ni påstår ju att ni jobbar för jämställdhet så då borde ni vara allvarligt bekymrade över att kvinnor dominerar er ledning .Fast så länge det är kvinnor som dominerar så är det ju ok enligt feministisk ”logik”.

   Svara
 15. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
  • Jonte

    /  04/26/2014

   Varsågod och alienera fler arbetarklassmän till förmån för medelklasskvinnor. Kolla sedan hur SD växer som respons på det och undra varför….

   Svara
 16. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
 17. MiT

   /  04/26/2014
  Svara
  • Pelle2

    /  04/26/2014

   Den bilden visar väl inte ett skit av vad du påstår. Vad vet vi om vad som hände tidigare ??

   Svara
   • robjoh

     /  04/26/2014

    men ser du inte att polisen släpar bort någon! Givetvis är polisen onda! ONDA SÄGER JAG!

    Svara
 18. Jonte

   /  04/26/2014

  Något för Södertörn kanske?

  Svara
 19. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/26/2014

   Så om du är en vit och heterosexuell man så kan du inte bidra med något av värde ??
   Snacka om rasist och sexist..

   Svara
  • Ungefär 99.9999% av alla människor är cis så det är kanske inte konstigt om lärare inte har koll på de allra senaste förkortningarna för pytte-små-grupper-av-annorlunda-människor.

   Svara
 20. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
  • MJ

    /  04/26/2014

   Hahahahaha!

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/26/2014

   Vilken seger. Måste kännas bra att få använda ordet ”tönt”. Men är man fjorton så är segern allt och alla medel är tillåtna.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/26/2014

   Ytterligare en extremfeminist som inte kan argumentera för sin sak utan förfaller till personangrepp och härskartekniker..

   Svara
 21. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
  • robjoh

    /  04/26/2014

   First they came for the Socialists, and I did not speak out– Because I was not a Socialist.
   Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out– Because I was not a Trade Unionist.
   Then they came for the Jews, and I did not speak out– Because I was not a Jew.
   Then they came for me–and there was no one left to speak for me.

   Jag gissar att Jasmin kommer använda mitt citat ovan för att rättfärdiga sitt hat. Men sanningen är att du hade kunnat lägga in vilket politisk grupp som helst i meningen ovan. När man väl har tagit första steget för att inskränka i någons tryckfriheten, mötesfrihet och yttrandefriheten så finns det inget som en dag stoppar att det är en själv som får sina rättigheter inskränkta.

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/27/2014

   Ung arg manshatare som bor hemma hos sina föräldrar?

   Svara
 22. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
 23. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
 24. MiT

   /  04/26/2014

  Svara
  • Jonte

    /  04/27/2014

   Feministisk teori har slagit fast…

   Hur lyckas hon intyga sig själv om dom där dårskaperna hela tiden? Hon är en sån tragisk person egentligen. Knaprar lyckopiller pga depression och tweetar och skriver texter enbart i syfte att hålla en förljugen, falsk men tröstande världsbild vid liv i hennes egen hjärna. Hon skriver för att övertyga sig själv eftersom det är tvivlet som ger henne ångest, hennes texter är bara ett komplement till lyckopillren. Och när alla idiotfeminister retweetar och berömmer hennes texter så släpper ångesten ett lite tag.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2014

   Jag är inte intresserad av att bli inkvoterad i något sammanhang men det är ju skrattretande när Fi försöker legitimera sin egen könsobalans i partiledningen..
   När män är i majoritet i ett partis ledning så är det förkastligt enligt FI men dom har inget problem med sin egen partiledning som består av nästan 100% kvinnor..

   Svara
  • Grodan Boll

    /  04/27/2014

   Teokratisk teoribildning har slagit fast att…

   Sådeså.

   Svara
 25. MiT

   /  04/27/2014

  Svara
 26. Patrikarkatet

   /  04/27/2014

  Svara
 27. Patrikarkatet

   /  04/27/2014

  Svara
 28. Patrikarkatet

   /  04/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/27/2014

   Men alla kvinnor,inklusive hatare som Fanny.Lady D ocj Jaylazkar,förtjänar kärlek ?

   Svara
 1. Allt för männens befrielse! | snurrigtdotcom
 2. Förra året | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: