Ni vet hat-och sexistbloggen Toklandet?

Jaså, inte? Det gör inte jag heller måste jag säga. Men det finns de som säger att den finns. Konstigt nog vill de aldrig svara på vad de menar med hatblogg eller sexistblogg. Fast jag kan ge dem lite rätt om de säger hatblogg då jag visar upp just hat på bloggen. Hat från feminister alltså. Och då är det ju väldigt LITE begärt att de också säger det i samband med att de kallar den för hatblogg. Några exempel på vad bloggen har tagit upp

Avrätta alla cismän som är jämställdister!

#fittstim och Pär Ström

Så här ser de feministiska analysverktygen ut

Det ovan är bara TRE exempel på inlägg som finns på bloggen, det finns MYCKET mer, jag har samlat alla inlägg som jag skrivit på bloggen under menyn ”Alla inlägg” och de enda som saknas där är nog de sista 20 eller så. Men de går att hitta ändå, bara att bläddra ner.

Varför detta då? Jo, mitt inlägg häromdagen, ”Lär er bli lesbiska på Feministiskt Forum i Stockholm”, har fått lite uppmärksamhet och då framför allt ett av mina skärmklipp som är med i inlägget. Till självutnämnda twitterpolisernas stora fasa så används klippet av andra människor! För det förstår ju alla att om skärmklippet, som kommer från det officiella programmet, kommer från någon annan än mig så skulle det ha ett helt annat innehåll. Eller hur?

Helt plötsligt igår så dök det upp en självutnämnd Twitterpolis vid namn Konstapel Klang, förlåt jag menar David Lindvall, och meddelade att Lars Beckman begått ett allvarligt twitterbrott!

lindvall_1

Jodå, Konstapel Klang vet minsann att klippet kommer från hatbloggen Toklandet! Puuuhhhh, tur att lagens långa arm håller koll!

Skulle vara intressant att veta hur han tror innehållet i klippet (som ses nedan) skulle sett ut om det inte var en ”hatblogg” som tog det? Skulle klippet, som alltså kommer från det OFFICIELLA PROGRAMMET, se helt annorlunda ut då? Eller vad menar han?

Det hemska brottet som Konstapel Klang nog inte ens har fantasi nog att komma på ett lämpligt straff för kan ni se här. För säkerhets skull, om inte annat för att reta Konstapel Klang, så ser ni klippet här också

Beckman

Detta var alltså vad Konstapel Klang tror skulle se annorlunda ut om någon annan tagit exakt samma klipp…

Sen blir det ÄNNU mer intressant för helt plötsligt dyker David Lindén upp, han förstår givetvis det självklara som de andra inte verkar förstå, att innehållet i klippet skulle vara detsamma oavsett vem som tar det! Jag tror han verkligen ÄLSKAR sådana här diskussioner!

lindvall_2

Jaha, nu brukar jag kalla henne psyksjuk också. Det var intressant att få reda på. Det tycker jag inte att man ska göra alls! I så fall har jag gått över gränsen. Men det finns undantag från den gränsen och det gäller de som själva gör sina ev diagnoser och medicineringar offentliga. Då får man räkna med att det KAN kopplas ihop OM man skriver en jävla massa dynga. Och det är rimligt att ifrågasätta någons mentala tillstånd om det ständigt kommer extremt sjuka grejer därifrån i en aldrig sinande ström. Det är min åsikt i alla fall. Men man ska inte göra det utan anledning!

Men kan göra det klart nu för säkerhets skull, gäller både mig själv och i kommentarsfältet, i fortsättningen så ifrågasätter vi, jag eller någon i kommentarsfältet, bara någons mentala tillstånd om det ständigt kommer mycket skit därifrån. Det är rimligt att försöka hitta en orsak till skitströmmen i de fallen. Eller om personen själv offentliggjort en ev diagnos/medicinering/whatever och det kommer mycket skit från den personen. Så var det klart!

Men tillbaka till tweetarna, Konstapel Klang säger att programpunkten finns men att klippet kommer från en ”antifeministisk hatblogg”. Så ÅTERIGEN så verkar han tro att innehållet i klippet skulle se heeeelt annorlunda ut om det inte kom från en ”antifeministisk hatblogg”? Eller vad menar han annars?

lindvall_3

Jepp, nu är det en ”sexistblogg” också! Fan, det går fort i de kretsarna!

lindvall_4

Haha, jo han ifrågasätter dumpen, flera gånger till och med 🙂 Konstapel Klang har underkänt dumpen flera gånger BARA för att den kommer från en för honom misshaglig blogg. Den är inte giltig enbart av den orsaken enligt Konstapel Klang. Och nu hänger Beckman på ”sexistsajter”…

Och jag manipulerar INTE dumpar eller något annat, OM jag skulle göra det så är det övertydligt att det är jag som står bakom. Jag länkar också ALLTID källan där jag hittat något!

Men jag förstår inte, den ena efter den andra tror att de kan slå David Lindén på fingrarna i diskussioner som den här, ingen har hittills lyckats. Lär de sig aldrig?

Men intressant att Dickner dök upp snabbare än Lucky Luke drar där i början. Jag blev lite nyfiken på den självutnämnda Konstapel Klang och kollade hans twitter och hittade den här

lindvall_5

Man blir ju lite nyfiken på ett sånt tweet, det måste jag erkänna. Så här ser det ut i sin helhet, det han svarade på och fler tweets efter det

lindvall_6

 Ahhh, de ska blogga ihop! Det är därför han är så aggro och fullkomligen gödslar epitet som ska visa hur hemsk bloggen är, jag gissar att Dickner har talat om för honom att hon förekommer på den här hemska bloggen ibland. Konstapel Klang tar omedelbart på sig sin allra blankaste och finaste rustning, tar sin allra vitaste springare och rider iväg i skymningen för att försvara prinsessan. I fantasin alltså, för i verkligheten ser han nog ut så här vid de tillfällena

1796576_206995442833163_2055159868_n

Och inlägget om detta, som jag gissar kommer från mig från början, har även spridit sig utomlands

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

104 kommentarer

 1. Vidar

   /  04/29/2014

  Klart Toklandet är en ”hatsajt”. Alla som protesterar mot agendasättarnas idéer vare sig det nu handlar om invandring, feminism eller något annat är hatare. Men nu är det snart slut på ”hatandet” då det ser ut att bli nordkoreanska fasoner till jul i och med ny lagstiftning! Vilka det är som kommer att bli attackerade och dömda medan andra kommer att komma undan med värre saker behöver vi inte ens gissa på. Fly medan ni kan!

  http://www.thenewamerican.com/world-news/europe/item/18116-new-swedish-law-criminalizes-anti-immigration-internet-speech

  Svara
  • Kollen

    /  04/29/2014

   Jag gjorde en snabb sökning men hittar inget om någon sådan lag. Allt jag hittar är Fria Tiders artikel som artikeln du länkar anger som källa. Har du några fler länkar att dela med dig av?

   Svara
  • Jonte

    /  04/29/2014

   Hmmm Pamela Geller är inte direkt världens trovärdigaste källa om man säger så. Lika tokig och paranoid som valfri svensk radikalfeminist fast med annan politisk färg bara

   Svara
 2. Pelle2

   /  04/29/2014

  Det roliga är ju att han kallar din blogg för en hatblogg men han har inget emot att kommunicera med och hålla med en äkta hatare som Alicia D som helt öppet tweetar om sitt manshat.
  Fast jag antar att i hans fall är väl kritik mot feminism och feminister den värsta formen av hat man kan ägna sig åt medan det är helt legitimt att hata män och manlighet för att könsmaktsordningen, intersektionaliteten och patriarkatet…

  Det är ju också symptomatiskt att han istället för att försvara att det är rätt, vilket jag antar han tycker, att producenter från det förment objektiva SVT lär ut mediehantering åt FI så går han till angrepp på de källor man använder för att kritisera detta fenomen.Detta oavsett om källan har rätt eller ej. Fast det är väl som vanligt att har man inga argument
  för sin sak så är det bättre att angripa kritikern…

  Svara
 3. MJ

   /  04/29/2014

  Det är intressant det här att de stackars feministerna slår underifrån och att hela samhällsstrukturen är antifeministisk, men samtidigt kan man skuldbelägga riksdagsledamöter för att de läser på ickefeministiska sidor.

  Svara
 4. Fugen

   /  04/29/2014

  Jag nämnde något om att AD inte var fullt frisk, hade läst det någon annanstans. Är det inte så så ber jag om ursäkt.

  Jag tycker det dock är ett problem när gymnasieelever sår överst på barrikaderna och skriker allt vad de orkar allt vad de orkar och kräver att just deras åsikt skall gälla.
  Jag tycker inte att låg ålder är en självklar kvalifikation för att förändra ett samhälle. I min värld, som fader till två barn strax efter och en mitt i tonåren så förstärks bara den åsikten. Det KRÄVS att man har några års erfarenhet utanför skolan för att få en mer nyanserad bild av verkligheten.
  Dock skall ungdomar lotsats in i föreningslivet genom att ges ökat förtroende efterhand

  DL verkar vara en 18årig som står på socialdemokraternas riksdagslista för Gotland.

  Ungdomarna verkar ha snappat upp alla buzzwords som florerar i deras lilla bubbla och med hänsyntaget till deras begränsade erfarenhet och politiska skolning så är det inte konstigt att de skriker om saker de faktiskt inte förstår.

  Kan tycka det är lite cyniskt att de äldre vänstermänniskorna låter ungdomarna få ta skiten genom att hänga ut sig själva och få ta emot andra vuxnas (typ oss) argument. Kan kanske bero på att vi slösar energi på barnen.

  Svara
  • MJ

    /  04/29/2014

   Ungdom har väl å andra sidan den fördelen att de ifrågasätter samhället omkring sig. Jag vet inte heller om erfarenheten utanför skolan har så värst stor betydelse, ofta blir ju synfältet och den delen av samhället som man sätter sig in i smalare av detta. Snarare är det väl att man har haft mer tid att tänka, läsa och diskutera som gör att ålder är en förutsättning för ordentligt underbyggda åsikter (men ålder betyder ingalunda att åsikterna är underbyggda).
   Jag, som fortsatt att ifrågasätta allt alltid, märker ju hur många människor som slagit sig igenom PK-vallen på ett område helt saknar egna åsikter på andra områden. (Sedan finns det en tendens att man på andra sidan PK-vallen bara söker upp andra som ska tänka åt en, så att t.ex. invandringskritiken utvecklades till det lika postmoderna och godtyckliga arabhatet). Jag upptäcker fortfarande delar av samhällsbygget där jag ännu inte formulerat egna åsikter. Men jag utgår aldrig från den etablerade sanningen på områden jag inte kan, utan ifrån att jag inte vet.
   T.ex. kan folk som upptäckt den feministiska myten fortfarande med emfas hävda att man inte döms utan ordentliga bevis i domstolarna i Sverige, att straffen är låg i Sverige och att vårdtanken är gällande på våra anstalter. Allt med stor övertygelse och kraftig emfas trots att personen i fråga alltså inte kan något om detta. Jag pratade med en person som var upprörd över alla oskyldigt dömda, men som hävdade med en dåres envishet att det var extremt svårt för socialtjänsterna att få igenom omhändertagande av barn.

   Svara
   • Fugen

     /  04/29/2014

    Det finns de ungdomar som ifrågasätter, det är ju uppenbarligen frågan här och jag håller helt med att ålder inte har något med underbyggda åsikter att göra. Tänker inte ens framhäva att jag har det. Precis som du säger finns det många områden jag är ovetande och ointresserad av.
    MEN, möjligheterna ökar med några fler år innanför västen att man har förståelse för andra människor, inte ser allt svart och vitt. Att det finns grader i helvetet. Bara för man inte håller med, så är man inte en nazist, rasist, sexist.
    Jag kan tycka att vuxna borde ta ett större ansvar, så att ungdomarna inte kommer till skada i dessa ideologiska frågorna. DET är att hoppas på mycket, med anke på alla religiösa och politiska dårar det finns där ute. ”Kampen är allt”.

    Svara
    • Kollen

      /  04/29/2014

     Nu kommer jag inte ihåg var jag fick den här informationen ifrån, men jag har hört att empatin inte är fullt utvecklad i människor innan 25 års ålder. Någon som kan bekräfta/avfärda?

     Svara
     • MJ

       /  04/29/2014

      Intressant att du skrev det. När jag läste Fugens svar så tänkte jag nämligen på exakt det om mig själv. Jag kan inte bekräfta eller avfärda men jag kan säga att det stämmer ungefär för mig.
      Min uppfattning om våld och andra människors lidande har förändrats kraftigt. Jag har alltid känt starkt för rättvisa och aldrig haft någon förståelse för våld som drabbar ”oskyldiga” eller som sker för nöjes skull, drabbar svagare eller liknande. Däremot tyckte jag att det var helt i sin ordning att slå någon på käften om de var respektlösa (och samtidigt då såklart så visade jag alltid respekt om jag inte ville bli slagen på käften, och sådana som inte kunde tänkas slå mig på käften ansåg jag att jag hade skyldighet att visa respekt). Jag tyckte att straff för brottslingar var en självklarhet, det var en rättvis lön för att de gjort fel.

      Numera tar jag kraftigt avstånd från våld. Visst har jag varit i något slagsmål senare också, men då har mitt våld varit svar på våld och jag har hållit mig till absolut minimum långt under nödvärnsrätten. Ingen kan provocera mig till att ta till våld med mindre än att de själva använder våld. Jag anser inte heller att brottslingars lidande är rätt bara för att de orsakat lidande, det finns inget kosmos där påfört och eget lidande vägs mot varandra. Dessutom är ju brottslighet inte kopplat till att påföra andra lidande. De politiker som orsakat besparingarna i äldreomsorgen har t.ex. orsakat ohemula mängder lidande helt legalt och ingen skriker efter att de ska låsas in eller pryglas. Alla mina åsikter idag styrs av att minska lidande.

 5. Bara rätt åt dig att du får twitterkonstapel Klang efter dig din jämrans (hälsotillstånd utelämnat) Breivikare!

  Svara
 6. morpheus

   /  04/29/2014

  Semi-OT men feministisk forum anordnar även en föreläsning om genus och hemlösa.

  Tror ni A) att de kommer att prata om varför majoriteten av hemlösa är män, eller B) hur hemlösa kvinnor är mer utsatta än hemlösa män?

  Svara
 7. morpheus

   /  04/29/2014

  Ok så att ha varit inne på hatsajten toklandet är någon form av åsiktsbrott.

  Hur vet davidlindvall var skärmdumpen kommer ifrån?

  Svara
  • MiT

    /  04/29/2014

   Twitterkonstapel Klang ser smileyn i övre kanten gissar jag… 😀

   Svara
 8. David8

   /  04/29/2014

  Lätt, B). Samt hur patriarkatet är ansvarig för både A) och B). Samt hur man motverkar det genom att avhumanisera pojkar från förskoleåldern. Antagligen något resonemang också om hur det är bra med hemlösa män men dåligt med manliga VD:ar. För dem som tycker att det låter osammanhängande och destruktivt delas det ut en träklubba så att man kan slå bort några hjärnceller och bli ”feministiskt upplyst”.

  Svara
 9. Kalle

   /  04/29/2014

  Men det är ju dickhead själv som bölar i tid och otid över hur dåligt hon mår och alla piller som hon stoppar i sig mm.

  Svara
  • MiT

    /  04/29/2014

   Jo men vi kan t ex sluta använda öknamn även om jag förstår lockelsen i just det här fallet. Det kommer så mycket fullständigt idiotiskt från dem att det i sig räcker och blir över 😉

   Svara
 10. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 11. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 12. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 13. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 14. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 15. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
  • Jonte

    /  04/29/2014

   Hon förnekar inte att män ska skickas på omskolningsläger, jag tar det som ett intyg att det är exakt Gudrun och FI vill.

   Svara
   • David8

     /  04/29/2014

    Undrar hur feministernas omskolningsläger kommer att skilja sig från nazisternas koncentrationsläger? Annan planlösning kanske? Närmare stadskärnorna? Saxar och Zyklon B eller bara saxar? Historien har lärt oss att det är bättre att släpa fram skiten i ljuset så tidigt som möjligt.

    Svara
  • Jonte

    /  04/29/2014

   ”Insatt i det sammanhanget är våra krav om utbildning inom flera samhällssektorer högst rimliga, för att inte säga nödvändiga.

   Det gäller också att bryta mönster i konsumtion och produktion, att utmönstra våldet som en bärande del i uppfattningen om vad det ska innebära att vara man, vilket får konsekvenser både för vår syn på mäns våld och på militarismen.”

   Jag ryser, hon förnekar sig inte, FI vill verkligen skapa en ny människa. Hela hennes text genomsyras av den idén. En idé som inte varit särskilt lyckat historiskt sett, är det någon som tror att FI kommer att lyckas där kommunismen och nazismen misslyckats?

   Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2014

   I vanlig ordning besvarar inte Schyman kritiken utan kommer med svepande påståenden om vad deras politik går ut på och går till angrepp genom att påstå att kritikern inte har läst deras program,är slarvig eller rycker saker ur sitt sammanhang.
   Det Rebecca skriver om hänger ihop i allra högsta grad och kan inte missförstås enligt min mening. Om nu Gudrun påstår att det inte stämmer så borde hon kunna motbevisa Rebeccas påståenden punkt för punkt men hon försöker inte ens göra det i de flesta fallen och gör bara halvhjärtade försök i de andra.Hennes så kallade svar är mest en massa snömos och floskler om den goda feminismen.

   Rebeccka skrev:
   ”Det blir kanske en överraskning för Robyn, Nina Persson och de andra att FI tycker att deras och alla andra konstnärers arbete ska kunna konsumeras och distribueras fritt på internet. Det är alltså inte bara till FI-skivan de förväntas bidra gratis, utan till alla lyssnare i hela världen.”
   Detta besvaras inte utav Schyman och det kan jag förstå eftersom hon skulle reta upp t.ex musik och filmindustrin om detta blev en verklighet.

   Rebecca skrev:
   ”FI vill heller inte ha något försvar. Istället ska kvinnorätts- HBTQ- och antirasistiska organisationer lösa alla konflikter, även internationellt. Tanken är alltså att skicka HBTQ-aktivister för att ta t ex den homofoba ryska regimen i örat? Lycka till.”

   Schyman svarade:
   ”att utmönstra våldet som en bärande del i uppfattningen om vad det ska innebära att vara man, vilket får konsekvenser både för vår syn på mäns våld och på militarismen.”

   Ett icke svar men det tyder ju på att Rebecca har rätt i att Fi inte vill ha ett försvar utan de tror väl att man kan krama om fiendena istället.

   Rebecca skrev:
   ”Inom EU vill de skicka män (alla män?) på omskolningskurs för att förändra sina konsumtionsmönster. Är det bara jag som associerar till omskolningsläger?”

   Schyman pratar bara svepande om att förändra konsumtionsmönstren men säger inte att Rebecca har fel i att det enbart gäller männen.dessutom är det väl så att kvinnorna står för en stor del av konsumtionen så de skulle förmodligen bättre behöva kursen..

   Rebecca skrev:

   ”Några som också ska skolas tidigt är förskolebarnen. Alla barn under fem år ska tvingas till obligatorisk sexualundervisning och klimatkunskap. Förskolan är dessutom helt ”gratis” i FI:s värld, alla barn får gå obegränsat och alla förskolor ska servera veganmat.”

   Besvaras ej av Schyman.

   Rebecca skrev:
   ”I grundskolan ska skolbarnen tvingas läsa mediekritik. För att barn som knappt kan multiplicera måste ju kunna läsa DN:s ledarsida med genusglasögonen på. Inga läxor och inga betyg förrän gymnasiet.”

   Besvaras ej av Schyman.

   Rebecca skrev:

   ”FI vill också att samhället lever efter 15-minutersprincipen. Det vill säga att ingen ska ha längre än 15 minuter till något i sitt liv – jobb, förskola, bostad, mataffärer m m. Om det ska förverkligas genom folkförflyttningar är oklart.”

   Besvaras ej av Schyman.

   Rebecca skrev:
   ”Alla äldre har också rätt att bo centralt. Alla ska få åka ”gratis” kollektivtrafik. Inga bilar ska tillåtas i städerna och alla transporter ska ske med tåg och inte lastbil. Comeback för MP:s förslag att använda T-banan för transporter på nätterna till restauranger, mataffärer etc alltså.”

   Besvaras ej av Schyman.

   Rebecca skrev:

   ”Arbetslösheten kommer att utrotas genom 6 timmars arbetsdag för alla, tänker de sig. Dessutom ska kommunerna starta särskilda ”utvecklingsföretag” som inte får gå med vinst men ”bryta ny mark” och där arbetslösa kan arbeta.”

   Besvaras ej av Schyman.

   Rebecca skrev:
   ”RUT ska avskaffas men istället ska det finnas offentliga servicehus med tvätt, reparationer och fritidsaktiviteter för barn. Där servicen är subventionerad. Ungefär som RUT alltså. Fast med kommunala butlers i särskilda butlerhus.”

   Schyman svarade:
   Till exempel vore det bättre att sänka arbetstiden för alla än att sänka skatten för en del. Till exempel höjer vi underhållsbidraget i stället för att skattesubventionera RUT.

   Nästan ett svar i alla fall 😉

   Rebecca skrev:
   ”FI vill ”undanröja de hinder som gör det svårare för kvinnor än män att starta och driva företag”. Varför just kvinnor inte förstår hur man driver företag är oklart. Fler företag ska det också bli genom att arbetslösa både ska få starta-eget-bidrag och a-kassa minst ett år. Så att de kan konkurrera ut befintliga företag som inte har lönen betald av skattebetalarna.”

   Besvaras ej av Schyman.

   Rebecca skrev:
   ”Orkar ni läsa vidare så kan man konstatera att partiet är för helt fri invandring. Precis som Centern var i det otroligt utskällda idéprogrammet som sedan skrotades. Och de tycker att asylsökande ska få jobba. Jättebra förslag. Som dock redan är infört, något FI verkar ha missat.”

   Besvaras ej av Schyman.

   Rebecca skrev:
   ”Slutligen tänkte jag skriva något om hur FI vill finansiera allt detta och hur de ser på skatter. Men det går inte. För det finns inte ett enda ord om det i hela partiprogrammet.”

   Schyman svarade:
   ”Att vi hittills inte haft resurser nog för att lägga fram en egen komplett skuggbudget beror på att vi just nu använder all vår kraft i den snabbt framväxande breda feministiska och antirasistiska rörelse som nu håller på att erövra Sverige. Den kommer att manifestera sig i de kommande valen, och vi får vara med om det som kommer att kallas för ett modernt demokratigenombrott.”

   Med andra ord hoppas hon att folk skall ge dom carte blanche för deras ”ekonomiska politik” och skyller på rasismen och den framväxande feminismen at de inte presenterar någon budget. Jag tror faktiskt inte att hon har en aning om hur deras så kallade politik skall finansieras alternativt att hon vill göra som kommunisterna alltid har gjort nämligen skatta skiten ur folk och dela ut allmosor till de med rätt tro..

   Kan inte undanhålla denna lilla pärla som Schyman skrev :

   ”Jämställdhetsmålet är uppdelat i fyra delmål – jämn representation, rättvisa löner och pensioner, delat föräldraansvar och delning av det obetalda arbetet samt att vi ska utplåna mäns våld mot kvinnor.”

   Utplåna mäns våld mot kvinnor tror hon alltså är realistiskt… Tror faktiskt inte att det går att utrota något våld utan att spärra in hela befolkningen även om det naturligtvis hade varit underbart om det gick. Inte ens i det Sovjetiska paradiset var våldet utrotat. Det var ju många gånger staten som stod för det värsta våldet.Dessutom förekommer det ju att kvinnor är våldsama mot män men det kan vi ju strunta i i sann feministisk anda..

   Bl.a med tanke på ovanstående är ju folk rent ut sagt korkade om de röstar på FI.

   Svara
  • Jonte

    /  04/29/2014

   Susanna Pettersson levererar som vanligt aangående Schymans ”svar”

   Svara
  • Vi ser Fi som diskriminering ovärdigt ett modernt samhälle.

   Svara
 16. Jonte

   /  04/29/2014

  Gudrun Schyman levererar ett totalt intetsägande ickesvar på kritiken mot FI.S partiprogram, bemöter inte ett enda av de saker Rebecka Uwell lyfter fram

  Svara
  • Jonte

    /  04/29/2014

   Svara
 17. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 18. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
  • Jaha, och hur går det till rent praktiskt? Genom att först avskaffa könsneutraliteten i yrkestiteln och tillföra ett genus (snickare/snickerska eller rörmokare/rörmokerska) för att sedan kalla alla som jobbar på bygget för hen?

   Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2014

   Wow, vilka fina hus och vägar som de i huvudsak manliga byggnadsarbetarna, med all säkerhet dessutom oftast män som är säkra på sitt kön och sin sexualitet,börjar kalla varandra för Hen ! Det är skönt när facket lägger tid och pengar på viktigare saker än lön och arbetsvillkor…

   Svara
 19. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
  • MJ

    /  04/29/2014

   Hela meningen kom visst inte med på 140 tecken.
   ”Alla barn har rätt att uttrycka alla känslor så som flickor och kvinnor uttrycker alla känslor, men inte på något annat sätt”

   Svara
 20. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 21. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 22. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 23. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
  • David8

    /  04/29/2014

   Nicke Nordmark är väl propagandamannen som gjorde spektaklet ”män som näthatar kvinnor”. En monumental uppvisning i enögdhet. Han aspirerar kanske på epitetet Feministernas Leni Riefenstahl.

   Svara
   • MJ

     /  04/29/2014

    Han gjorde också lögnrepportaget om de där stackars ungarna i Bjästa. Men det blev ju bra TV och vem skulle inte gå över några barnlik för att dra in ett par spänn?

    Svara
 24. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
  • David8

    /  04/29/2014

   De ledande könsrasisterna som Schyman, Sveland, Winberg, Arnholm mfl är problemet. Släpa fram dem i ljuset så försvinner deras följare. Sluta ljug, hyckla och förespråka könsrasism mot män & pojkar så försvinner föraktet. Fördomarna finns säkert kvar under lång framtid men som man bäddar får man ligga.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2014

   Nej, det är klart att det inte är så roligt när ni blir påminda om vilka rasister och sexister ni är.Sluta med det så kommer ni inte bli anklagade för att vara problemet..

   Svara
  • morpheus

    /  04/29/2014

   Ta upp det med LD mfl.

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  04/29/2014

   Hon borde släppa det där och gå vidare.

   Svara
   • MiT

     /  04/29/2014

    Men tänk på alla vita medelålders män som hänger på HM:s facebooksida och gillar Tupac som nu kommer att få kravbrev? Eller? 😉

    Svara
    • Blåval Rödval

      /  04/29/2014

     Bilden du målar upp är konfliktfylld. Medelålders män, H&M och 2pac i samma mening.

     Det är som att säga balanserad diskussion med feminist på Twitter.

     Svara
 25. lilycrowart

   /  04/29/2014

  Lo Kauppi fortsätter med sin mobbningsteater och klumpar ihop Breivik med jämställdister: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=5843954

  Svara
  • anonym

    /  04/29/2014

   Hur var det nu det här med tolkningsföreträde?

   Svara
  • Jonte

    /  04/29/2014

   För religiösa sektmedlemmar är alla icketroende Satan.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2014

   Citat från Kauppi:
   ” Att läsa Breiviks manifest och jämställdisternas bloggar och böcker och flashback-hatarnas nättrådar är inte så rolig läsning, säger hon.”
   Hon har alltså lärt sig av sin överstepräst Sveland hur man fixar till lite guilt by association.

   Det är ju också intressant att hon hon är så äckligt heteronormativ att hon är gift med en man. Han är dessutom vit och regisserar föreställningen. Undrar vad han är för en ryggradslös djävel som ställer upp på att förnedra andra män enbart på grundval av deras kön, hudfärg samt att de inte delar hans frus extremfeministiska åsikter ?

   För övrigt så borde han ju räknas som en patriark och förtryckare eftersom han är en vit,medelålders svensk man…

   Svara
   • MJ

     /  04/29/2014

    Nu tycker jag väl inte att det är så smakfullt att diskutera personerna, utan tycker att man ska hålla sig till åsikter och argument, men;
    De här riktigt hårda manshatande feministerna är inte sällan dragna till riktigt maskulina män. Jag skulle tro att det är en ca hälftendelning, hälften tycker om hunsade och svaga hippster-killar (där de låtsas som att de själva är hårda och ledande och det är därför mannen i förhållandet är svag) och andra hälften tycker om riktigt manliga män, gärna håriga med ölmage, flint, barry-manilow-stämma och jättedolme. (denne ofta helt ointresserad av hennes feminism)

    Svara
 26. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2014

   Bevisa det om du kan !

   Svara
   • MJ

     /  04/29/2014

    Att det varit ENBART i sin egenskap av att vara män skulle jag gärna se bevis på också. Jag visste inte ens att någon kunde tro det.
    Men sen kan man nog lugnt utgå ifrån att en god portion ovidkommande hänsyn har tagits, och tas, vid en jäkla massa rekryteringar. En av de sakerna kan t.ex. helt klart vara att man valt bort kvinnor (knappast valt in män). Det är ju inte någon vetenskaplig utredning som väljer ut styrelseledamöter eller VD:ar, men det finns vissa kvalifikationer som är kontrollerbara.

    Svara
    • morpheus

      /  04/29/2014

     Hade rekryteringsunderlaget till styrelser varit 50/50 hade jag börjat vara fundersam.

     Svara
     • MJ

       /  04/30/2014

      Men om rekryteringsunderlaget är 80/20 och utfallet blir 90/10 så kan man ju också bli fundersam.
      Jag tycker inte att det är så konstigt om man vid en rekrytering ser en viss person framför sig och därför har en tendens att välja en sådan person. Om jag t.ex. ska anställa en truckförare och jag när jag tänker på truckförare tänker mig en snubbe i 45-50-årsåldern så kan det ju vara något som gör att jag väljer 45-åringen före 25-åringen.

    • morpheus

      /  04/29/2014

     Eller om kvinnor startade 50% av företagen.

     Svara
 27. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 28. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 29. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2014

   Va, kan du verkligen fronta din feminism i det patriarkala Sverige där all kvinnor blir förtryckta av patriarkatet och strukturerna ?

   Svara
 30. Jonte

   /  04/29/2014

  Får man ens säga kön utan att vara cisexistisk?

  Svara
  • morpheus

    /  04/29/2014

   Vad betyder ens cissexistiskt? Att man diskriminerar cis-människor?

   Svara
 31. Jonte

   /  04/29/2014

  Det finns ju så mycket roligt att välja på ;)…

  Svara
 32. Patrikarkatet

   /  04/29/2014

  Moderater, Miljöpartister och F!ster är överrepresenterade bland unga jurister.
  http://www.dagensjuridik.se/2014/04/moderaterna-storsta-parti

  Svara
 33. Patrikarkatet

   /  04/29/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2014

   Ja för du, precis som de andra extremfeministerna, älskar ju bara att tycka synd om er själva i egenskap av att vara den ack så förtryckta svenska kvinnan. Ni vill väl inte ha någon konkurrens om den feministiska offerkoftan som värmer så skönt….

   Svara
  • Lövet

    /  04/30/2014

   Avd: ”Alla andra bara tänker på sej – det är bara jag som tänker på mej!”

   Svara
 34. Patrikarkatet

   /  04/29/2014

  Upprördheten över det nya irakiska familjelagförslaget är förståeligt. Det tillåter arrangerade tvångsgiftermål med barn.
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/nytt-lagforslag-forodande-for-flickor-och-kvinnor-i-irak_3506894.svd

  Men en av detaljerna:
  ”pappan får automatisk vårdnad av barn över två års ålder” vid skilsmässa.

  I ”jämställda” Sverige får ogifta mammor automatisk enskild vårdnad av barn från noll års ålder. Sveriges lagstiftning är på den punkten mindre jämställd än det irakiska lagförslaget.

  Svara
 35. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
  • morpheus

    /  04/29/2014

   Målsättningen är 60/40. Själva har de 73% kvinnor i sin styrelse. + kvinnlig VD.

   2041 kommer vi alltså att ha >40% män i de nu kvinnodominerande yrkena? För de kvinnor som ska sitta i styrelser måste ju tas från någonstans.

   Svara
  • Pelle2

    /  04/29/2014

   Ja, vi kan ju inte slösa någon energi på att dalta med männen som glider fram på den patriarkala räkmackan utan vi måste lägga all energi på att kvotera in kvinnor på alla attraktiva platser i samhället..

   Svara
 36. MiT

   /  04/29/2014

  Härligt, Feministkommissarien försvarar Corruptio 😀

  Svara
 37. MiT

   /  04/29/2014

  Svara
 38. Patriarkatat Öst.

   /  04/29/2014

  ”Här fanns det junk som inte hör hemma i kommentarsfältet”

  Jag tog bort kommentaren om var hon går i skolan och så, inte för att jag tror att det är någon hemlighet men ändå. Och jag kan nog hålla med om del i kommentaren också.

  Jag kollade tillbaka ett par inlägg för att se om det var ett bekant IP som kommenterat förut men jag hittade inget i alla fall

  Editerat av MiT

  Svara
  • hobbis/TrolletPlit

    /  04/29/2014

   Värdelöst inlägg. På samma nivå som det som de inlägg Alicia skriver.

   Svara
  • The Perfect Man

    /  04/30/2014

   Jag tycker att det är mycket omoget av dig att ”outa” AD på det här viset. Du gör bara den här sidan en stor björntjänst.

   Svara
 39. Alex Nyström

   /  04/29/2014

  Lady Dahmer hugger en medsyster i ryggen. Jag blir så jävla förbannad. Den kvinnan har ingen heder. Vad hände med att man inte skulle ”skamma” andra kvinnor? Om nu Elin har lärt sig att acceptera sin kropp är det väl bra för henne eller? Nej, då ska Lady Dahmer göra det till något som handlar om HENNE HENNE HENNE. SE MIG MIG MIG!!!!

  ”Inlägget är ett jävla hån mot kvinnor som ser ut som jag.
  Visst, de flesta är missnöjda med nånting och alla drabbas av patriarkatets orimliga krav och kvinnohat men kom igen…. Sådana här inlägg och bilder gör mig bara arg och ledsen och jag påminns än en gång om vilket jävla groteskt monster jag är.”

  Hur gammal är LD? På riktigt? Jag tror fanimej hennes ungar är mognare än hon.

  Det spelar ingen roll att hon längre ner i inlägget skriver

  ”Jag vet dock att hon menar väl och jag riktar därför inte min kritik mot henne som person. Inte heller vill jag förminska hennes eventuella kroppsångest.”

  för det är precis det hon gör. Det är inte okej för mig att köra på någon även om jag hävdar att jag inte menar att köra på personen.

  Elins blogginlägg: http://elinjacobssons.devote.se/blogs/28618704/foer-saahaer-ser-jag-ut.htm

  LD:s inlägg: http://ladydahmer.nu/att-en-smal-snygg-kvinna-alskar-sin-kropp-ar-inte-speciellt-revolutionerande-eller-modigt/

  Man får dessutom starka Alexandra Pascalidou-vibbar av inläggets titel.

  Svara
  • Björn

    /  04/30/2014

   Ett satans gnäll. Om man inte gillar sin kropp: träna. Träna vetenskapligt – läs på, ligg på, skaffa rutiner som leder dit man vill. Om man inte vill träna: sluta gnälla. Det är INTE samhällets och normers fel att LD är storvuxen. Det är LDs eget fel.

   Svara
  • anonym

    /  04/30/2014

   Gråt mig en flod LD. När du startade din dreggla över vältränade unga mänavdelning på bloggen så förverkade du allt av den väldigt väldigt lilla sympati du hade byggt upp för din egen kroppsångest.

   Svara
 40. MiT

   /  04/30/2014

  Kommissariens kompis

  Svara
 41. MiT

   /  04/30/2014

  Svara
  • robjoh

    /  04/30/2014

   cuf är uppenbarligen en samling idioter…

   Svara
   • ”cuf är uppenbarligen en samling idioter…”

    Yup, du har rätt i ditt påstående:

    Svara
    • Björn

      /  04/30/2014

     Hanna kanske inte vet att det behövs två personer för att skapa ett barn.

     Svara
 1. #trolljägarna avsnitt 5 | WTF?
 2. Tweetar från 2014 del 2 | WTF?
 3. Bacondrottningens återkomst | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: