Nu får det väl för fan räcka!

Jag menar givetvis allt jävla tjat om rasism som världens mest lättkränkta människa hojtar om så fort han får chansen. Jo, jag menar Kitimbwa Sabuni naturligtvis, vem annars klarar av att gapa om kakor som om det vore ett folkmord utan att skämmas ansiktet av sig?

rasistkakor

Kitimbwa Sabuni säger så här till Kvällsposten

”Kitimbwa Sabuni, talesperson för Afrosvenskarnas riksförbund, anser att kakorna är tydligt rasistiska. Han menar dock att de är en del av ett betydligt större problem i samhället.

– Det är så klart att det här är rasistiskt. Det här är en produkt av en svensk vithet som inte kan rannsaka sig själv och sin rasism. Det är precis den som gör att UR kan framställa Makode Linde som en slags modig rebell i dokumentären ”De obekväma”. Och som gör att Aftonbladet kan ha en artikel i dag som summerar Sydafrika som svart makt och vit misär, säger Sabuni till Kvällsposten.”

”Det är så klart att det här är rasistiskt. Det här är en produkt av en svensk vithet som inte kan rannsaka sig själv och sin rasism.” Really? Det är nog något av det mest korkade skitprat jag någonsin hört! Det hamnar topp 5 lätt! Men man kanske borde tacka Sabuni istället? Nu har han ju bevisat att Afrosvenskarnas Riksförbund bara är en parasitorganisation som vill suga skattepengar för att sko sig själva.

”Kitimbwa Sabuni vill inte förklara mer ingående varför han anser att kakorna är rasistiska.

– Vi finns inte till för att utbilda människor om rasism, vi försöker bara skydda oss och andra människor mot rasism. Att spela oförstående är en del av en härskarteknik, säger han till Kvällsposten.”

Och är man så här jävla arrogant när man lever på att lura svenskarna på sina skattepengar så har man på ännu ett sätt visat att man ska sparkas ut på den vanliga arbetsmarknaden med röven först! Inte en jävla krona till den parasitorganisationen mer! Klart att han inte vill förklara för hur ska han kunna förklara att man bara pratar skit för att suga åt sig mer skattepengar på ett trovärdigt sätt?

För om man hela tiden, under flera års tid, har gapat om all den hemska rasismen som finns i Sverige och det man kan visa upp är tolkningar av glassar och kakor då jävlar är man, och har varit, extremt oärliga med i precis allt som handlar om detta!

Sånt här gör mig skitförbannad!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

58 kommentarer

 1. Muertosan

   /  05/05/2014

  Varför finns det inga ljusa kakor med ljust hår? Är det inte önskvärt med ljusa människor? RASISM!!!!

  Svara
 2. QED

   /  05/05/2014

  Amen, nu har de ju fått sina icke-vita smileys som efterfrågades för inte så länge sedan.

  Svara
 3. Jonte

   /  05/05/2014

  Slår du upp ordet proffskränkt i ett framtida lexikon kommer det finnas en bild på Kitimbwa Sabuni där. Är han släkt med Nyamko förresten?

  Svara
  • Jonte

    /  05/05/2014

   Kitimbwa verkar vara hennes farbror? Hittade detta på hennes wikipedia:

   ”Sabuni har också två farbröder som är politiskt aktiva i Sverige. I en uppmärksammad händelse såg hon kort efter sin utnämning till att statsbidraget till Centrum mot rasism, där hennes farbror Mkyabela Sabuni arbetade som verksamhetschef, drogs in.”

   http://www.svd.se/nyheter/inrikes/satsning-mot-rasism-stryps_362554.svd

   ”Integrationsministern anser att CMR har misslyckats med sitt uppdrag att driva opinion i frågor som rör rasism och främlingsfientlighet.
   – De få gånger jag hört talas om deras verksamhet har varit i uppseendeväckande sammanhang, säger Nyamko Sabuni, och hänvisar bland annat till CMR:s kritik mot GB:s marknadsföring av glassen Nogger Black som anklagades för att vara rasistisk.”

   Dom verkar inte dra jämt om man säger så…. 😉

   Svara
   • Patrik

     /  05/05/2014

    Nyamko Sabuni briljerar som vanligt. Hon var Alliansregeringens enda någorlunda vettiga minister. Kom tillbaka!

    Svara
 4. Vid varje enskilt tillfälle, vid varje enskild tidpunkt finn det någon som kan kvalificera sig som universums dummaste person. Jag tror att Kitimbwa Sabuni skulle ligga bra till för det valet just då.

  Svara
 5. Jonte

   /  05/05/2014

  😀

  Svara
  • Bladet

    /  05/05/2014

   Frågan är om man inte borde köra den klassiska kommentarsfältshärskartekniken och skriva ”Oj, så mycket kränkta människor som kommenterar här. Bekräftar verkligen att krönikören har rätt”. 🙂

   Svara
  • QED

    /  05/05/2014

   Alla ska med … till F!s omskolningsläger!

   Svara
  • Pelle2

    /  05/05/2014

   Äntligen en journalist som vågar kritisera Fi bl.a för att deras enda svar på alla problem är genusutbildning..Heder åt Erik Helmersson för den artikeln !

   Svara
 6. Anders/AV

   /  05/05/2014

  Om man bara gjort vita kakor hade det varit ett tecken på vithetsnorm, att människoliknande kakor alltid är vita, och att rasifierade karaktärer negligeras och osynliggörs. Rasism. Har man gjort bruna kakor är det rasism. När en proffskränkt är i farten kommer alla utfall att leda till kränkta vrål. Man kan helt enkelt inte göra rätt.
  Men ingen tar väl honom på allvar längre?

  Svara
  • Jonte

    /  05/05/2014

   Skulle inte förvåna mig om han dyker upp på FI:s valsedel snart 😀

   Svara
   • Anders/AV

     /  05/05/2014

    Dårar förenen eder!

    Nästa blir väl att kritisera pepparkaksfigurer av människotyp. Det är väl lika mycket ”symbolisk kannibalism”? Inte svårt att hitta om man bara letar: Snögubbar är vithetsnormativa.

    Svara
 7. Anders/AV

   /  05/05/2014

  OT. Måste bara dela denna danska reklam. Skulle den fungera i Sverige? Skulle den hyllas av feministerna för att den bejakar naturligt hår eller hatas för att den säljer med sex? Tror de skulle gå bananas.

  Svara
 8. michael

   /  05/05/2014

  Ja albino kakan i mitten är ju värst,självklart måste alla kakor vara svart och vit randiga i framtiden för att vara inkluderande.Och självklart ska Kitimbwa då vara statsanställd randmätare så ingen av färgerna är större än den andra vilket är bevis på förtryck.

  Svara
 9. Liten

   /  05/05/2014

  Kul nog kan man inte kommentera artikeln på Expressens sida, jag undrar varför? Förstår inte folk som börjar sånt här att det enda dom skapar är mer motsättningar? Förstår de inte att ingen kan ta dem på allvar? Om de som gapar och skriker högst verkligen var intresserade att ta rasism på allvar och vilja göra något åt det så är Sverige förmodligen ett av de sista länder där de skulle behöva bara verksamma.

  Svara
  • Jonte

    /  05/05/2014

   Att vara proffskränkt har blivit en möjlig karriärsväg i det här landet. Det har intersktionalitetsmaffian sett till för länge sen. Lär inte sluta än på ett tag tyvärr.

   Svara
 10. Pappan

   /  05/05/2014

  Nyamko var på vippen att rädda landet, tillsammans med Mauricio Rojas, på 1990-talet. Dessvärre blev hon munkavlad och han bortjagad (är idag professor i Spanien). Hennes unge farbror, eller vad han är, skulle göra sig bättre i en boxningsring. Han har skadat sin ras i Sverige mer än någon annan. Tur för den att Nyamko är så styrålande, även om hon idag är en blek skugga av sitt forna jag.

  Svara
 11. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
 12. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/06/2014

   För en feminist innebär väl en debatt med en icke feminist alltid panik eftersom dom så sällan kan backa upp sina idiotiska påståenden om män,manlighet och det svenska samhället med fakta.

   Svara
 13. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/06/2014

   Ja usch, hur kan någon ha en annan åsikt än genuskomissarierna ??

   Svara
 14. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
  • Anders

    /  05/06/2014

   ”Det vill säga: färre kvinnor får gå en arbetsmarknadsutbildning, de som går en gör det inom ett område som har mindre chanser till jobb och deras utbildningar får dessutom mindre ekonomiska resurser.”

   Alltså ska vi reda ut det här. Det finns olika marknadsutbildningar med olika chanser att få jobb. Oavsett vem som går dem är det väl sund ekonomi att satsa flest pengar på de som sannolikare ger jobb. Det är utbildningar som CNC, svets, bygg, fordonsförare. Det är dyra utbildningar med dyra maskiner som inte producerar varor direkt. En lastbil som inte kör gods, utan övar en människa, har en annan lönsamhetskalkyl än en som går åt DHL. Att fler män går utbildning kan bero på att fler män är arbetslösa, dvs i behov av en utbildning. När det så är dags att sitta ner ned sin handledare och prata om framtidens möjligheter är män i större utsträckning beredda att ta en utbildning som leder till jobb över intresse. Jobb som innebär smuts, buller, större risker, borta hemifrån mm. Om det vore bekväma glassjobb skulle vi inte behöva betala folks utbildning dit, utan de skulle göra det själva. Det skulle vara kö för att få jobba där.

   Så för att sammanfatta. Fler män är arbetslösa. De är i högre grad beredda att gå en arbetsmarknadsutbildning som leder till ett jobb, eftersom de som betalar sin utbildning själva väljer bort de jobben. Antagligen för att de är obekväma och lönen inte kompenserar nog för det. Nåväl, arbetslösa män har mindre val och ser ”något jobb” bättre än ”inget jobb” och hoppar på tåget. För det ska de utpekas som privilegierade och kvinnor som väljer andra utbildningar som förfördelade. De borde hyllas istället, som tar skiten. Det finns inget som hindrar en kvinna att satsa på en svetsutbildning, när man väljer med sin handledare. De går efter de möjligheter den sökande ser själv och får dem att se lagom utanför sina ramar. Såg förresten en artikel om en kvinna som gick svetsutbildning. Syftet var helt klart att inspirera andra kvinnor att tänka nytt.

   Svara
 15. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/06/2014

   Och där föll hon bort som en tänkbar person att rösta på….

   Svara
 16. Jonte

   /  05/06/2014

  När fjortisfeminister på twitter försöker skriva debattinlägg så blir resultatet detta…

  Svara
  • MiT

    /  05/06/2014

   Ojojoj…

   Svara
  • Pelle2

    /  05/06/2014

   Verkligen genomtänkta åsikter..
   Man skall inte ställa några krav på eleverna,undervisningen skall anpassas till varje elev och det skall inte finnas några betyg.

   Svara
   • anonym

     /  05/06/2014

    Att undervisningen ska anpassas till varje elev har väl varit inskrivet sedan LPO94?

    Svara
  • Patrik

    /  05/06/2014

   Hon kanske kan bli FI!s egen skolminister i en rödgrön regering? Till skillnad från Fridolin har hon ju en färskare erfarenhet av skolan.

   Svara
 17. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
 18. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
 19. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
 20. MiT

   /  05/06/2014

  Vem fan har kämpat med sina grå för att få ihop de där punkterna som tydligen lurar skjortan av politiker som tror på det?

  Svara
 21. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
 22. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
 23. Dreadlock

   /  05/06/2014

  Skicka en bild på pianotangenter till Afrosvenskarnas riksförbund kansli. Det lär orsaka en del huvudbry .

  Här är lite utbildningsmaterial på köpet :

  Svara
 24. Patrik

   /  05/06/2014

  Varning! Att umgås med feminister kan påverka din mentala hälsa negativt.
  https://twitter.com/jaylazkar/status/463347566470787073

  Svara
  • David8

    /  05/06/2014

   Hon är ju ”supersmart” och ”bästaste”. Varför är hon inte stående krönikör på SvD, DN, Aftonbladet eller Expressen?

   Svara
  • Anders/AV

    /  05/06/2014

   Har ALLA MÄN sagt det till henne, eller hennes polare? Skulle inte tro det. Kan nog tänka mig att en del män sagt hon är en glädjedödare, men det beror nog mer på hennes personlighet än deras förmodade ”hat mot kvinnor”. Vem f-n skulle inte behöva terapi efter att ha umgåtts med henne ett tag?

   Svara
 25. Patrik

   /  05/06/2014

  Ny krönika av Katarina Wennstam. Som vanligt saknar hon förmågan att se den grupp som i högst grad drabbas av dödligt och icke-dödligt våld, nämligen män.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/katarina-wennstams-kolumner_3447414.svd?sidan=5

  Svara
 26. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
  • anonym

    /  05/06/2014

   Är hon släkt med Felicia Giljam som skriver på skepchik.se men som i själva verket inte är det minsta rationell eller skeptisk?

   Svara
 27. Patrik

   /  05/06/2014

  En anledning att inte hata sina meningsmotståndare är att ens politiska uppfattningar kan ändras en vacker dag.

  Svara
  • anonym

    /  05/06/2014

   Jag är inte det minsta förvånad. LD uppfyller snarare alla stereotyper av en feminist. Alla ska klara sig själva och skylla sig själva, tills dess att hon misslyckas. Då ska det ösas in resurser över henne.

   Svara
  • Jonte

    /  05/06/2014

   Jag slås av hur många kvinnor som helt plötsligt blir radikalfeminister när dom ”hit the wall” dvs när åldern tar ut sin rätt och dom inte ses som attraktiva av män längre. LD är väl ett typexempel på detta, hon ska tydligen varit rätt snygg i sin ungdom när hon var moderat.

   Svara
   • Dreadlock

     /  05/06/2014

    Ett tydligt tecken för minskad attraktion på partnermarknaden är att starta hashtaggar #smalaförtrycker. Ett annat tydligt tecken är att inneha en blogg som trashar män efter en 10-poängs kurs i genusteori , ett tredje tecken är den tydliga uppvärderingen av en offerroll där allt går i cirkelresonemang kring ett kränkt subjekt (LD själv).

    Svara
    • Jonte

      /  05/06/2014

     Bland huvudorsakerna till radikalfeminism hos kvinnor om man ska kolla på twitter hittar vi utan ranking:

     1. Daddy Issues
     2. Drag av Borderline Personlighetsstörning
     3. Bristande attraktionskraft
     4. Tidigare relationer med våldsamma/psykopatiska män

     Varenda radikalfeminist stämmer in på minst en av punkterna ovan. Ofta flera av dom samtidigt.

     Svara
 28. MiT

   /  05/06/2014

  Svara
 29. Dreadlock

   /  05/06/2014

  ” Ägarna är tydliga med att de inte hade något ont syfte med kakorna.” (I Expressen)

  D.v.s. Konditorn fick se sig granskad och blivit ifrågasatt om han/hon har rent mjöl i påsarna. Är semesterns nyhetstorka redan här,eller har det pågått en längre tid ?

  Svara
 1. 2% tycker kakorna är rasistiska | WTF?
 2. Tweetar från 2014 del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: