Feministsekten igen del 1

Har varit lite livat hos sekten igen, de hade ju ett öppet möte i Norrköping med några feminister. En person, Annelie, gick dit och spelade in det hela. Och sen var det kört för Annelie för de mobiliserade hela sin samlade feministkunskap.

Det var ett öppet möte, kom ihåg det och vad jag vet så stod det ingenstans att man inte fick spela in och ingen sa till.

När det blev känt att det var inspelat så drog hela det feministiska maskineriet igång på till exempel twitter med hela artilleriet och de var full attack på Annelie.

Men detta började redan för ett bra tag sedan när Lady Dahmer i vanlig ordning slänger ut beten som hon vet folk ska nappa på bara för att. Betet var en bild som LD hade lagt ut som givetvis var meningen att folk skulle reagera på så LD fick möjlighet att gnälla om allt och inget. Hon ville alltså ha sin dagliga dos av sin speciella livsluft. Då fick Annelie nog och sa det absolut mest självklara som finns och det gav i förlängningen upphov till de mest horribla grejer. Notera gärna punkten framför LD:s tweet, den är till för att hämta kavalleriet

ld50låtbli

Detta är alltså upphovet till allt, man säger det självklara till en vuxen? människa… Fick LD:s punktande någon effekt då? Jodå, det kan ni se här, kavalleriet kom direkt. Detta fick också andra effekter, efter ytterligare extremt mycket dynga från feministerna så kontaktade någon/några Annelies arbetsgivare. Jag har länkar och skärmdumpar från hela diskussionen givetvis om någon skulle tvivla men ni kan ju kolla själva t ex här. Eller här. Eller varför inte här? Det kan vara så att det överlappar lite med vem som säger vad men det får ni leva med. Kolla tweets både innan och efter det länkade! Det är rena orgier i fullt medvetna missförstånd… Och bara som ett exempel på en sak som är ett allvarligt brott som feministiska twitterpoliser omedelbart slår ner på

twitterpolis

Nu vet vi att Annelie har begått det otroligt grova brottet ”retweeta en annan person”. Observera att hon inte retweetat något av det som Sofia C nämner ovan. Utan Annelie har bara retweetat den personen någon gång. Det är nog för att twitterpolisen ska rycka ut… Vilken tur att vi har twitterpoliser för hur skulle vi andra annars veta vad man får göra och inte?

Men men, jag gissar att Sofia C har retweetat den här personen någon gång? Eller?

hatapojkar

Om det nu ska vara viktigare VEM man retweetar istället för vad menar jag? Om det är så så kanske inte Sofia C ska få närma sig barn överhuvudtaget? Det är ju helt idiotiskt argument att man retweetat någon annan person, det fattar ju för fan vem som helst. Utom feminister… Det kan vara en kul grej eller en extra pikant liten detalj i något mycket större men inte mer än så normalt sett. Undantaget kan vara om man i princip BARA retweetar vissa grejer. Men så är det ju inte här.

Diskussionen ovan som började med att LD som vanligt gör allt för att fiska sympatier för sitt ego och får till följd att några kontaktar arbetsgivare! Feminism i arbete! Och när man läser tweetarna så är det nog inte så svårt att lista ut vem/vilka det kan vara heller…

Det här innehåller så mycket att jag delar upp det på åtminstone 2 delar och detta är del 1 med lite bakgrund till varför feminister går bananas på twitter just nu.

Ett litet smakprov på vad som komma skall

dicknerannelie4

Jodå, samma takter minsann…

ldannelie2

Japp, så här ska man göra tydligen. Så jag kan ju uppmana mina läsare att samla allt som feministerna gör när det gäller detta, både på facebook, twitter eller vad ni än kan få reda på. Så fort det är något intressant så tar ni en skärmdump. Ni kan maila mig vad ni hittar! Jag maskerar om det är relevant att maskera eller om något är önskat att det ska vara maskerat av den som skickar och alla som mailar mig är givetvis anonyma! Så ska det funka enligt feministerna så då får man väl göra samma sak…

Och jag väntar på tillåtelse från Annelie att även publicera filmerna, jag har dem och har lyssnat på dem (bra ljud men jättedålig bild) och det gödslas rätt friskt med dynga i dem kan jag säga. Och då är jag jäkligt snäll när jag säger så! Intressant är att de fortfarande är fixerade av ”den där jävla Pär Ström”… Det kommer fram i inspelningarna.

De skulle kunna vara inspelade på något av Livets Ords möten på 80- eller 90-talet!

Halleluja1

Eftersom det är en hel del personer som är inblandade i detta och som förekommit tidigare på den här bloggen så kan man friska upp minnet lite med att läsa inläggen som finns här. Så man vet vika det handlar om alltså. Och vad de egentligen har för åsikter…

**********

Genusdebatten: ”Kvinnomaktsutredningen – En normkritisk läsning, del 1

AVfM Sverige: ”Feminism och rasism – två plantor ur samma frö

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

75 kommentarer

 1. Pelle2

   /  05/09/2014

  Den feministiska sekten tolererar ingen kritik. kritikerna skall i första hand drabbas av feministiska härskartekniker,i andra hand blockas och i tredje hand skall deras arbetsgivare informeras om att deras medarbetare vågar kritisera de fina feministerna.

  Om nu Lady D och Alicia D hade haft någon arbetsgivare så borde dom nog själva fundera på vad de hade tyckt om deras hatiska uttalanden mot män i tid och otid.

  Om de nu vill anmäla en lärare för dåliga åsikter så borde dom väl anmäla Talgbollen istället…

  Svara
 2. Anders/AV

   /  05/09/2014

  Vi kan ju kontakta LDs arbetsgivare varje gång hon slänger ut sig något hatiskt eller retweetar någon av hennes manshatarkompisar. Nej just det, det går ju inte. Först måste man ha en arbetsgivare…

  Svara
  • Kalle

    /  05/09/2014

   Ja så mycket för att bryta det här typiskt könsstereotypa och leva på sin man. Hur var det nu med det här att upprätthålla normen så var man skyldig eller nåt..

   Svara
   • Pelle2

     /  05/09/2014

    Du menar väl inte att feministerna skall leva som dom lär ? Herregud vilka härskartekniker ;.)

    Svara
 3. David8

   /  05/09/2014

  En grupp med inavlade skräcködlor i Jurassic Park 4 bygger visst fullt ut på svenska twitterfeminister. Manusförfattarna tyckte det var smidigt när verkligheten ändå överträffar dikten.

  Svara
 4. Jonte

   /  05/09/2014

  Det finns inget feminister hatar mer än kvinnor som inte rättar in sig i det ideologiska ledet

  Svara
  • Anders/AV

    /  05/09/2014

   Det är väl just här man ser att de inte har brutit mot kvinnliga roller på riktigt. Bland kvinnor är den sociala kontrollen stor. Det gäller om att rätta in sig i ledet och följa gruppens normer. Feministerna har bara bytt gamla normer mot nya normer, men den sociala kontrollen är den samma. Sen syster som inte inrättar sig åker på samma sociala bannor som en ogift ensamstående mamma på 1800-talet.
   Denna sociala kontroll projiceras ofta till manliga miljöer. Man tror att samma regler gäller bland män, vilket är en orsak till den argumentation om maskulinitetsnormer vi hör.

   Svara
   • Jonte

     /  05/09/2014

    Precis, men projiceringen sträcker sig längre än så. Feministerna har inte helt lyckats förankra sina normer och helt ersätta de gamla bland de flesta kvinnor än. Det kan vi se tydligt eftersom saker som fatshaming, bodyshaming, slutshaming etc är fortfarande något som utövas av främst kvinnor mot andra kvinnor. Men feministerna projicerar även detta på män och anser detta vara manliga normer som de andra kvinnorna internaliserat genom förtryck.

    En mycket bra artikel i ämnet
    http://www.nytimes.com/2013/11/19/science/a-cold-war-fought-by-women.html

    Svara
 5. Jonte

   /  05/09/2014

  Klockren ledare av Per Gudmundson, SvD:s ledarsida är den enda i riksmedia värt namnet.

  Svara
 6. Feminister går väl ALLTID bananas på twitter? Och på alla andra ställen…

  Svara
 7. Kollade på filmerna och min spontana kommentar är ‘floskelbingo’.

  Bland detaljerna la jag på minnet att mötesdeltagarna var så trötta på att bli svarslösa när antifeminister ägde dom, så panelen med LD i spetsen uppmanade tjejerna att blocka på nätet och skrika NEJ i ansiktet på folk som ställde kritiska frågor IRL.

  För övrigt blir man ju mörkrädd när en burdus antidemokrat som Alicia Dickner kan ha förtroendepost i Sveriges största parti.

  Svara
  • Fugen

    /  05/09/2014

   Var tvungen att googla AD, ja hon är SSU:are, skrämmande. Visst skall ungdomspartiet vara radikalare än moderpartiet, men med de uttalanden hon gör borde hon sparkas långt ut ur varje seriöst parti.

   Svara
 8. Fred på jorden!

   /  05/09/2014

  Var finns filmerna?

  Svara
 9. MiT

   /  05/09/2014

  ”Josefsson: ”Jag skiter i det””
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18848362.ab

  Svara
 10. MiT

   /  05/09/2014

  ””Janne Josefsson ställer inte de rätta frågorna””
  http://www.svt.se/opinion/uppdrag-granskning-vacker-fragor-som-aldrig-far-nagra-svar

  Svara
 11. MiT

   /  05/09/2014

  Svara
 12. michael

   /  05/09/2014

  Sänder mina sympatier till Anneli.
  Intressant hur svårt feministiska kvinnor har för starka och självständiga kvinnor,som inte vill inordna sig i det skolgårdsmobbande flickaktiga beteendet.

  Svara
 13. MiT

   /  05/09/2014

  ””Håll två tankar i huvudet samtidigt, Wiklander””
  http://www.svt.se/opinion/hall-tva-tankar-i-huvudet-samtidigt-wiklander

  Svara
 14. MiT

   /  05/09/2014

  ”Malmö stad-kampanj ska lyfta ojämställdheten”
  http://www.city.se/nyheter/malmo-stad-kampanj-ska-lyfta-ojamstalldheten/

  Svara
 15. MiT

   /  05/09/2014

  Hela tiden det här enormt enögda seendet. Konstant alltså, från alla…

  Svara
 16. MiT

   /  05/09/2014

  Svara
 17. MiT

   /  05/09/2014

  Nu börjar de på allvar utnyttja Gnesta och Frejaskolan, det som Bittergubben slagit hål på rätt ordentligt
  http://jamntskagg.se/skagget-och-ministern-i-gnesta/

  Svara
 18. MiT

   /  05/09/2014

  Svara
 19. MiT

   /  05/09/2014

  Svara
 20. MiT

   /  05/09/2014

  Svara
 21. MiT

   /  05/09/2014

  Killen river ner affischer, han är 19 år, de vill framställa honom som en i princip omyndig människa på 12-13 år eller nåt…

  https://twitter.com/fraux/status/464700496914432000

  Svara
 22. MiT

   /  05/09/2014

  Mmm, läs gärna några av hans egna alster… 😉

  Svara
 23. MiT

   /  05/09/2014

  Svara
  • Jonte

    /  05/09/2014

   Martin Marmgren sitter nu förnöjt och räknar det ökande antal retweets han får på sin tweet.

   Svara
  • Lövet

    /  05/09/2014

   Han borde inse att ingen säger ingen skulle kunna tänka på honom och någonting som ens avlägset har med sex att göra samtidigt!

   Svara
 24. MiT

   /  05/09/2014

  ”Uppdrag granskning använder vår forskning felaktigt”
  http://www.svt.se/opinion/uppdrag-granskning-anvander-var-forskning-felaktigt

  Svara
 25. MiT

   /  05/09/2014

  Själva filmen från UR måste man tydligen ha inloggning för att se

  Svara
 26. MiT

   /  05/09/2014

  Svara
  • Jonte

    /  05/09/2014

   Och hur många på olika samhällsvetenskapliga institutioner har inte tvekat att beröra tex biologiska skillnader och annat som går emot genusteorin pga rädsla för hat och hot?

   Läs vad den här neurologen skriver tex:

   https://www.dana.org/Cerebrum/2014/Equal_%E2%89%A0_The_Same__Sex_Differences_in_the_Human_Brain/

   ”To make matters worse, studying sex differences in the brain was for a long time distasteful to large swaths of academia. Regarding sex differences research, Gloria Steinem once said that it’s ”anti-American, crazy thinking to do this kind of research.” Indeed, in about the year 2000, senior colleagues strongly advised me against studying sex differences because it would ”kill” my career.”

   Sluta vara så jävla skenheliga

   Svara
 27. Jonte

   /  05/09/2014

  Mycket välbehövlig tweet!

  Svara
  • Patrik

    /  05/09/2014

   PM Nilsson var ju utredare för mansutredningen under förra jämställdhetsministern och ickefeministen Sabuni. Sedan tillträdde jämställdhetsministern och feministern Arnholm och PM Nilsson byttes ut. Först nu förstår jag varför.

   Svara
  • Lövet

    /  05/09/2014

   Ajajaj, PM det där kommer att stänga dig ute från en hel massa mediaevents!

   Svara
 28. MiT

   /  05/09/2014

  Redan i ingressen så sätts nivån på den när ”vit man” måste nämnas. Jag tror inte hon faktiskt har förstått att det var två program och att det första handlade om nassar och detta om samma RF (och kanske lite AFA). Hon kan inte ens ha sett det första programmet, kanske hon inte ens vet om att det finns?
  http://nyheter24.se/nyheter/kolumner/768409-nar-overlat-vi-yttrandefriheten-till-nazisterna

  Svara
  • Jonte

    /  05/09/2014

   I extremisters svartvita världsbild innebär ett avståndstagande från en grupp automatiskt ett hyllande av den gruppens fiender. Dom är helt oförmögna att se nyanser och komplexitet. Att hålla två tankar i huvudet samtidigt går helt enkelt inte. Nazister är ju ett utmärkt exempel då Hitler inbillade sig att judar låg bakom såväl kommunism som kapitalism och att alla han och nazisterna hatade (socialister, kommunister, liberaler mm) helt enkelt var judelakejer som stod på samma sida. Vänsterextremister anser ju ofta att kapitalism och fascism är samma sak och att liberaler och fascister egentligen samarbetar.

   Svara
 29. Patrik

   /  05/09/2014

  Svara
 30. Patrik

   /  05/09/2014

  Dubbla lager offerkofta.

  Svara
  • Jonte

    /  05/09/2014

   När värvar F! Kitimbwa Sabuni? Har dom påbörjat övertalningsförsöken än?

   Svara
 31. Jonte

   /  05/09/2014

  Åsså lite typisk feministisk dubbelmoral 🙂

  Svara
 32. MJ

   /  05/09/2014

  Återigen det här fantastiska krumsprånget. Feminism är alltså en åsikt i underläge och hela samhället, skolan, makten, politikerna, polisen, kulturen, ALLT är patriarkalt och de modiga feministerna kämpar i motvind mot allt detta.
  Vad gör då dessa förtryckta maktbekämpare när de upptäcker att någon säger emot dem eller tycker annorlunda? Jo de hotar med att sprida ut att den personen tycker annorlunda än feministerna!
  Om nu feministernas maktteori stämde så skulle väl ingen bry sig om att någon inte var tillräckligt feministisk?

  Svara
 33. Blåval Rödval

   /  05/09/2014

  Alla idioter hatar när man kallar dom idioter.

  Svara
 34. Patrik

   /  05/09/2014

  Avhumanisering var även en viktig delkomponent i Förintelsen.

  Svara
 35. Vanten

   /  05/09/2014

  Ska ”en” gå på samma låga nivå som feministerna är det kanske dags att utöva kontakta Avalanche Studios där fru Dahmers man arbetar. Avalanche Studios ägs av hennes mans bröder (män alltså) och speltitlarna verkar handla om våld och spelens huvudroller utgörs av manliga figurer. Från deras sida:

  ”Players have killed over 2.8 billion people in Just Cause 2 since launch. That’s more people than the populations of Europe, Africa, North America and South America combined”.

  Det här borde bädda för bojkott från både läger! Köper man spel av Avalanche Studios stöder man ett företag med ojämställd ägarstruktur, ojämställd könsfördelning bland programmerarna som gör spel om män FÖR män och med våldsamt innehåll. Och från andra sidan: Köper man spel av Avalanche Studios bidrar man till Lady Dahmers uppehälle.

  Det finns ingen logik. Ingen jävla logik alls. Det är så absurt sjukt att man NÄSTAN kan skratta åt eländet!

  Svara
  • Deliverance

    /  05/09/2014

   Du blandar ihop med Cissi Wallins man. Men din poäng kvarstår.

   Svara
   • Vanten

     /  05/09/2014

    Nej. Googla ”Lady Dahmer” och ”Avalanche Studios”.

    Svara
   • Jonte

     /  05/09/2014

    Cissi Wallin och lady Dahmer är väl svägerskor om jag inte minns fel?

    Svara
    • Vanten

      /  05/09/2014

     Åh fan?! Är det så är det ännu mer humor eftersom det måste innebära att Cissi är gängad med en av ägarna i detta patriarkala bolag. Det förklarar att Deliverance trodde det var hopblandning. Ja jävlar… Vilken soppa av feminister som inte klarar att hålla rent utanför sin egen dörr men klagar på resten av befolkningen. Det är å andra sidan inget nytt. 🙂

     Svara
     • Jonte

       /  05/09/2014

      Jag har funderat lite över varför så många av de mest hatiska radikalfeministerna ofta har så könsstereotypa preferenser när det gäller val av partner och roller i relationen. Tänk bara på alla feministtjejer i Ung Vänster som storögt trånar efter de hårda tuffa killarna i RF och AFA. Är det lite samma symtom som alla ultrakonservativa självhatande homofober? Ni minns den ultrakonservative och böghatande prästen Ted Haggard som sen avslöjades ha köpt sex av andra män? Är det samma fenomen vi ser här? Lady Dahmer och Ted Haggard har båda varsin politisk/religiösa övertygelse men kan inte själva leva efter sina egna principer och det göder ett självhat. Det självhatet projicerar dom sen på alla andra som har samma preferenser och livsval men som inte skäms ett dugg för det.

 36. Vanten

   /  05/09/2014

  Inte nog med att Dahmer är hemmafru á la 50-talet. Hennes uppehälle inbringas från ett företag som är så ojämställt att det även noterats av den s.k. kvällspressen!

  ”En branch i konstant obalans:
  ….
  Spelbranschens fördelning
  Underlag från samarbetsorganisationen Dataspelsbranschen.

  Andel kvinnliga spelutvecklare 15 procent 2012. (Ökning med 39 procent jämfört med året innan).

  Dataspelsbranschen har delat in huvudaktörerna på marknaden i två kategorier, spelbolagen med störst omsättning och spelbolagen med flest anställda. Den första kategorin innefattar Mojang, Dice (EA Digital Solutions), Stardoll, King (King digital entertainment ) och Paradox Interactive. Den andra kategorin innefattar Dice, Massive, King, Stardoll och Avalanche Studios. 100 procent män i samtliga syrelser (jo, det står ”syrelser”), förutom King, som är utlandsbaserat och har 9/10 män i styrelsen enligt amerikanskt registreringsbevis för 2014″

  http://unvis.it/www.aftonbladet.se/nojesbladet/article18663343.ab

  Blandningen av tragik och komik börjar nu ligga på en rent plågsam nivå.

  Svara
  • Jonte

    /  05/09/2014

   Hahaha guld värt! Lady Dahmers man finns på twitter numera, går ju att ställa frågorna direkt til honom där 🙂

   https://twitter.com/Storskagg

   Svara
   • Vanten

     /  05/09/2014

    Äh ids inte lägga mer energi på de här dåraktigheterna Är folk så dumma så de köper Lady Dahmer och liknande feministers tugg kan de aldrig någonsin förstå ändå. Man kan väl hoppas att även feministdrevet noterat detta och tar upp det när Lady Dahmer en dag har tjänat ut sin uppgift. Revolutionen äter sina egna barn och blir den rörelse hon är en del av starkare kommer hon att sablas ner av sina egna hyfsat fort. Vit CIS-kvinna (grek eller vad hon nu är kommer inte att hålla som alibi länge till, hon är VIT) och hemmafru. Till på köpet försörjd via våldsdatorspel. Det håller inte hur extrem hon än kommer försöka vara.

    Svara
    • anonym

      /  05/10/2014

     Jag tror att det kommer att hålla ett bra tag till tyvärr. Åsa Roos jobbar också på Avalanche Studios, och hon har skrikit om jämställdhet och kvinnorepresentation i spel i ett decenium eller mer. Det är som att feminister har gjort sitt när de har påtalat problemen, därefter behöver de inte själva göra något mer själva.

     Svara
     • anonym

       /  05/10/2014

      Jag får även än en gång konstatera att jag valde fel bransch. Att bli civilingenjör i teknisk fysik var ett misstag. Det är tydligen självlärd VFXartist man ska bli för att kunna försörja 4 personer på en lön.

 37. MiT

   /  05/09/2014

  Ojojoj så bekymrade de är. Twitterpoliser är nog ett eget släkte

  Och sen detta

  Svara
  • David8

    /  05/10/2014

   Hon gör en insats för att locka intelligenta och kapabla unga kvinnor. De mest korkade har Fi och rasistiskt lagda har Fi redan lagt beslag på.

   Svara
 38. MiT

   /  05/10/2014

  Svara
  • Patrik

    /  05/10/2014

   Vänstervindar bland studenter igen, alltså. Undrar om de ska ockupera sitt eget kårhus igen som 1968, eller göra något annat lika modigt.

   Svara
   • anonym

     /  05/10/2014

    Det är nog mer ett utslag av totalt ointresse för kårpolitik från alla än de absolut mest engagerade.

    Svara
 1. Feministsekten igen del 2 | WTF?
 2. Mer om feministsekten | WTF?
 3. Overkligheten i att behöva uttrycka stöd för modiga kvinnor som Annelie Sjöberg, gång på gång. | Jussi H. Lundell
 4. Ännu mer om feministsekten | WTF?
 5. Det finns en särskild plats i helvetet…. – AVFM Sverige
 6. Vart tog ”Voltaire” vägen? | Genusdebatten
 7. F! hotar gymnasielärare med kontakt av arbetsgivaren | Häxanmexan
 8. Annelie Sjöberg pilloried by The Sisterhood for Asking Inconvenient Questions
 9. discordia » Lilla gumman
 10. Skrattet som fastnade i halsen – AVFM Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: