Feministsekten igen del 2

Feministsekten del 1

Igår tog jag ju upp lite bakgrund till varför de gick loss på twitter mot Annelie som spelat in ett feministmöte som de hade i Norrköping. Det började ju redan för en månad sen när hon hade mage att ifrågasätta Lady Dahmers livsluft.

Inspelningen som det handlar om har jag gjort om till mp3 eftersom det är helt meningslöst att ha med bild, det är inspelat med en mobilkamera och bilden tillför inget alls, det går inte ens att se vem som pratar utom kanske vid något tillfälle, det går inte att se någonting alls. Men ljudet är helt ok! Så här finns inspelningen som mp3, de är numrerade  från 1 till 6 och det är givetvis den kronologiska ordningen också

Nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5 och nr 6

Jag tycker att alla ska lyssna igenom inspelningarna för man bara häpnar över hur de tänker! Man saknar ord och förstår inte att de faktiskt är över 12 år gamla. Så svartvita hela tiden. Den här bilden är faktiskt MYCKET talande

Halleluja1

Ok, det förekom ju en hel del tweets om detta där det faktiskt var en attack på Annelie, man försökte få det till att hon hade dunkla avsikter mm mm.

Så här började Alicia Dickner, tweets kommer härifrån, det finns mer där att läsa.

dicknerannelie6

Detta är alltså det obehagligaste hon läst… Då har hon inte läst mycket.

Genast hakade en annan på

dicknerannelie7

Jomen, eller hur?

Annelie förklarar vad syftet är

dicknerannelie8

Och möts av detta

dicknerannelie9

”Hänger ut feminister ditt kräk”… Eller hur? Det är ingen uthängning alls, det var ett öppet möte, hon gick dit i sitt eget namn, det var inget förbud mot att filma, andra filmade/tog bilder, ingen sa till mm mm mm. Alltså ingen uthängning. Det gick dessutom inte ens att se vem som är vem på podiet på filmen, det gick inte att se någon annan person alls på filmen.

Och som jag visade redan igår så är det modigt att gå dit i eget namn för vi har ju sett flera gånger innan hur feminister arbetar när det gäller de som vågar kritisera i eget namn, feminister fabulerar fritt, de VILL missförstå allt och det gör detta för att till exempel kunna kontakta arbetsgivare. Även Alicia Dickner funderar ju på detta

dicknerannelie4

”Hantera den obehagliga gymnasieläraren”…

Här kom Lady Dahmer in också och ville gärna ha filmerna. Läs gärna fler tweets efter dessa för det kommer in en @hoj96 och äger Lady Dahmer 😀

dahmerannelie

Jaha, så det är skillnad på om LD lägger ut dem jämfört med om någon annan gör det? Ändras innehållet då helt plötsligt?

Jag vet inte om hon lagt ut dem än, inte vad jag har sett i alla fall. Annelie har i alla fall skickat dem till henne. Sen blir det intressant när en annan kommer in och frågar LD lite

dahmerannelie1

Ojdå, nu vet LD helt plötsligt vad syftet är! Och det är HOTFULLT. Sanningen är ju att LD inte har en jävla aning om vad syftet är utan pratar skit…

Här finns också en intressant diskussion om detta, jag tar bara med LD:s tweets men resten kan läsas för den som vill det

dahmerannelie2

”Skicka runt till folk som hotar feminister” säger hon att Annelie gör…

Här kan man se att Alicia Dickner gärna också tar kontakt med det politiska parti som Anneli arbetar inom. Jag tar inte med det utan ni kan själva läsa det.

Nu vill även LD veta var Annelie jobbar och frågar en som kandiderar för Fi Norrköping, Sia Lång

dahmerannelie3

LD vill även ha reda på vilka killarna är som var där med Annelie

dahmerannelie4

Även Sia Lång svarade till slut på LD:s fråga

dahmerannelie5

Ok, ska vi kolla var Lady Dahmer jobbar någonstans då? Det är ju tydligen viktigt att veta sånt! Vanten har i mitt kommentarsfält kollat lite hur det ligger till med den saken och just det, hon jobbar ju inte utan är härligt feministiskt försörjd av sin man som dessutom jobbar på ett företag som producerar våldsamma dataspel riktat till killar och som bara har män i styrelsen. LD lever alltså av sin man som försörjer dem båda på att göra det som LD säger att hon är emot. Hon lever gotteliv av det hon säger sig vara emot.

jobbdahmer

Härlig och äkta feminism… Undrar varför det är så viktigt var andra jobbar någonstans när man själv inte ens vill?

När det gäller det ovan här med LD och vad hon lever av så vill jag bara påpeka att jag personligen har inga som helst problem med det. Vill de göra på det viset och det passar dem bäst så ska de givetvis leva så! Men stanken av dubbelmoralen som flödar från LD sprider sig ganska långt. Och det är ju de själva som är jätteintresserade av var folk jobbar någonstans och då får de ju räkna med att motsvarande sker också. Men jag har som sagt inga som helst problem med hur de lever för sånt väljer var och en!

Nåja, tillbaka till lite tweets

dahmerannelie6

”Kolla upp lite jävla fakta”. Eller varför inte ”googla patriarkatet”?

Sen har vi ju en av de andra som var med i panelen

wicksellannelie

Mmmm, snyggt försök att klumpa ihop alla man inte gillar med nassar. Men jag måste säga att Sveland faktiskt gör det elegantare. Lika ruttet beteende är det dock oavsett om det är snyggt eller inte. Men hon har gjort så förut bara för att försöka smutsa ner andra för ni kommer väl ihåg rassebloggen Tenebrism?

266

Jaså? Ni känner inte till den rassebloggen? Det gör nog ingen annan heller. Eftersom det inte finns någon sådan rasseblogg alls… Så här ”jobbar” de konstant, allt som de inte gillar av någon anledning ska förknippas med ruttna grejer. Skit samma om det är sant eller inte för det är inte viktigt. Här kan man läsa lite om hur lätt det är att hamna utanför den varma feministiska sekten.

Och eftersom jag är van vid sånt som Wicksell håller på med så kan man ju ibland själv också göra samma sak, eller hur? En relevant fråga kan ju vara varför inte den här personen blev inbjuden till den feministiska träffen? Han delar ju precis ALLT med feministerna, han hade passat in perfekt på podiet bland sina feministiska vänner.

Skulle kunnat haft med mycket mer eftersom varje enskilt tweet inte är så farligt men tillsammans blir det en del. Tänk också på att LD har skrivit 2 inlägg hittills om detta och alla tweets och retweets från henne och andra så blir det en hel del.

När jag lyssnat på inspelningarna och ser reaktionerna efteråt så verkar det som om de är rädda för att det ska komma ut hur de resonerar om saker och ting. Nu finns de här inspelningarna att hänvisa till, de kan inte prata bort det. Alla kan själva höra hur de beter sig med sina egna projiceringar, hur de gör allt för att inga andra ska få höras. Alla kan höra sektmentaliteten, det enda som saknades var ett antal ”halleluja” och tungomålstalande.

Det är heller ingen ”uthängning” som det tjatades om utan bara feministiska idéer som finns inspelade och inget annat. Bara det att de gått loss så mycket att kontaktar arbetsgivare och politiska partier säger rätt mycket om att de någonstans själva måste vara medvetna om att det är ren skit de kommer med och inget annat. Annars finns ju ingen anledning att gå loss som de har gjort? De är livrädda för att det ska komma fram hur feminismen funkar helt enkelt! Jag tycker att man ska lyssna NOGA, helst flera gånger, på hur de arbetar för att helt enkelt få bort andra ur diskussionen.

Annat som kan vara av intresse och som hör till det här på ett eller annat sätt är

Avrätta alla cismän som är jämställdister!

#fittstim och Pär Ström

Så här ser de feministiska analysverktygen ut

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

50 kommentarer

 1. Rik

   /  05/10/2014

  Vilket liv det skulle bli om någon filmade ett möte med S eller M. Nä, just det, de blir nog bara glada. Men SD eller Fi skapar alltid märkliga reaktioner. Skäms de för sin propaganda månne?

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  05/10/2014

   Reaktionerna beror nog till stora delar på att det är pinsamt att bli påkommen med att man tror att offentliga möten är den plats där man ventilerar privata tankar.

   De som är aktiva i äldre och mer etablerade partier/sammanslutningar vet skillnaden på vad som sägs offentligt och vad som avhandlas mellan skål och vägg.

   Svara
   • Jonte

     /  05/10/2014

    Delvis pga det ja, men också pga av att SD och FI har det gemensamt att de så tydligt ställer två grupper mot varandra i samhället, menar att det råder en konflikt mellan dessa två och tar tydligt den ena gruppens parti. Då är det lätt att det slinker ut en hel del grodor. Problemet är att media har haft totalt överseende med feministers manshat hittills.

    Svara
 2. Muertosan

   /  05/10/2014

  Det borde väl bara vara bra om det sprids så de får ut sitt budskap. Det är ju gratis reklam, andra partier hade tackat och tagit emot.

  Svara
 3. Patrik

   /  05/10/2014

  Det underligaste är frågan varför två framgångsrika bröder och spelutvecklare väljer att försörja varsin manshatande feminist. Om jag vore en stenrik spelutvecklare, så antar jag att jag skulle ha fler damer att välja mellan än endast Lady Dahmer. Och jag antar att jag skulle ha valt någon annan i så fall.

  Svara
  • anonym

    /  05/10/2014

   Jag tror inte att de är stenrika. Det går nog ok för dem, men inte mer än så. Avalanche Studios var t.ex. tvungna att säga upp halva personalstyrkan för en tid sedan.

   Svara
  • Gissar att LD håller sitt/sina barn gisslan. Ur pappans perspektiv är det enkelt, stanna hos LD för att få vara med barnen och kanske till och med skydda barnen från LD’s psykoser.

   Svara
   • anonym

     /  05/10/2014

    Det kan ju också vara så att storskägg tog första kvinna som visade honom sexuellt intresse.

    Svara
 4. Vad i Hel… Varföre fegar Centerpartiet ur?

  Svara
 5. Leif

   /  05/10/2014

  Henstapo i full aktion!

  Svara
 6. Upplysaren

   /  05/10/2014

  LD får delvis sin egen inkomst via annonser på sin blogg.
  Annonserande företag vet ofta inte VART deras annonser visas.
  Det fungerar så att företagen kontaktar ett externt annonsföretag.
  Annonsföretaget fördelar sedan annonserna på en mängd olika anslutna bloggar, lite beroende på vilken kategori bloggägaren vill ha på sin blogg.
  Annonserna hos LD hanteras av annonsföretaget Tailsweep (http://www.tailsweep.se).
  Jag är nog inte så säker på att många företag skulle vilja kopplas ihop med den mängd grova och vidriga uttalanden LD gjort?
  De flesta vet trots allt inte ens att DE finns på hennes blogg.
  Tror inte heller att LD skulle uppskatta om någon kontaktade dem med lite av hennes vidriga uttalanden och hyllande av våldsvänstern, tillsammans men egen välformulerad text?

  Säger inte att jag tycker sådant är rätt men man borde nog fundera lite om man kontaktar en gymnasielärares jobb med falska och förvridna anklagelser i syfte att få någon uppsagd.

  Svara
  • Patriarkatat Öst.

    /  05/10/2014

   Är det tailsweep man ska kontakta, eller de enskilda annonsörerna?

   Svara
   • MiT

     /  05/10/2014

    Jag tycker inte att man ska kontakta någon alls, vad hon får sina pengar ifrån är helt irrelevant. Låt dem hålla på med sådana barnsligheter som att kontakta arbetsgivare och sånt för det visar bara hur otroligt barnsliga de är. De verkar vara mentala fjortisar.

    Svara
    • Ninni

      /  05/10/2014

     Instämmer helt med MiT! Bara att antyda sådana handlingar, seriöst eller ej, är definitivt förbi min gräns. Jag tar definitivt och bestämt avstånd från sånt. ”Vi” kan bättre än så här.

     Svara
  • MiT

    /  05/10/2014

   Samma svar till dig:
   Jag tycker inte att man ska kontakta någon alls, vad hon får sina pengar ifrån är helt irrelevant. Låt dem hålla på med sådana barnsligheter som att kontakta arbetsgivare och sånt för det visar bara hur otroligt barnsliga de är. De verkar vara mentala fjortisar.

   Svara
 7. Patrik

   /  05/10/2014

  Tjat från din partner gör att du dör i förtid.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=5857726

  Svara
 8. Kan vem som helst gå på dessa möten och är män tillåtna? Om så är fallet kanske man ska besöka dem och dokumentera vad som sägs. Inte förstöra eller hänga ut utan bara dokumentera och rapportera vad som sägs. Lite grann att som svart besöka ett KKK möte 🙂

  Svara
  • Trolletplit

    /  05/10/2014

   Vi får väl åka till Malmö i sommar.
   Utklädda eller inte.
   Jag bär peruk och lösbröst.

   Svara
   • MiT

     /  05/10/2014

    Bär en löskuk istället för då kanske de klipper den istället för den riktiga 😉

    Svara
   • Ninni

     /  05/10/2014

    Ja! Alla får ni komma till mig!

    Svara
 9. Dreadlock

   /  05/10/2014

  Såhär lät det när en i panelen förklarade för mötet varför ”vägra debatten” är

  Mp3 (del2) från. 10.48

  ” …….De är just de att …demokrat ….att de är just de att de står mellan yttrandefriheten och kränkning av männikor .. och att kränkningen står alltid överst,alltså människa är …ska inte kränkas helt enkelt, och då är det till exempel många skolor som demonstrerar och bygger mänskliga murar för att dom inte vill att Sverigedemokraterna ska få vara på skolorna eller sjukhus eller så … och det handlar någonstans om att vi vill inte tumma för det här, för tummar vi på mänskliga rättigheter ,tummar vi på demokratin då är vi farligt ute .För att det är viktigt att komma ihåg att Mussolini,Hitler var demokratisk valda ledare ,och bara för att man är demokratisk vald så betyder det inte att har rätten att kränka och ifrågasätta andra människors existensberättigande, för det står alltid högst. ”

  Applåd i lokalen.

  Frågestund : Publikröst : ” Jag vill bara lägga till att angående yttrandefrihetslagen, vad jag förstår så gäller den individen i relation till staten och inte individer emellan,det tror jag är ett stort missförstånd i samhället …. man kränker varann och skyller på yttrandefriheten”

  Svar från panelen : Vi har inget ansvar att låta vem som helst komma till tals,härinne..eller i min blogg …eller …hemma i mitt vardagsrum.

  .-O

  Svara
 10. Dreadlock

   /  05/10/2014

  Antecknar i mitt block : Yttrandefriheten utgör det största hotet mot feministiska teorier, därför att den kränker människor med rätt åsikter.

  Hur låter det på en skala ?

  Svara
 11. MiT

   /  05/10/2014

  Svara
 12. MiT

   /  05/10/2014

  Här är Storskägg AKA Lady Dahmer igång

  Svara
  • Jonte

    /  05/10/2014

   Såklart det är mäns fel när andra kvinnor är taskiga mot Lady Dahmer och kallar henne fet. Byt ut ”bögarna” mot ”killarna” i Grotescos låt och du har Lady Dahmers världsbild framför dig.

   Svara
   • anonym

     /  05/10/2014

    Det är ju alltid samhällets fel att LD inte lever som hon lär, så varför skulle det här vara någon skillnad?

    Svara
 13. MiT

   /  05/10/2014
  Svara
  • Dreadlock

    /  05/10/2014

   Adressen är blockad.

   Svara
   • MiT

     /  05/10/2014

    Ja det är väl inte så roligt att säga en sak på ett ställe samtidigt som andra kan se att hon säger en annan sak på twitter.

    Svara
 14. Patrik

   /  05/10/2014

  Svara
  • Björn

    /  05/10/2014

   Haha där kom den. Polska bidraget i ESC borde sticka rejält i ögonen. Givetvis patriarkatets fel 🙂

   Svara
 15. MiT

   /  05/10/2014

  Svara
 16. Patrik

   /  05/10/2014

  Svara
 17. Patrik

   /  05/10/2014

  Svara
 18. Patrik

   /  05/10/2014

  Lady Dahmer hypar en bloggare och twittrare som kallar sig ”Mamma gör slut ‏@familjesplitter”. Om LD skulle följa det exemplet så skulle hon bli en bloggare på socialbidrag. Det kanske skulle ge extra intersektionalistetspoäng, i och för sig.

  Svara
 19. Patrik

   /  05/10/2014

  Ungerns ESC-bidrag är ett könsstereotypt inslag om en pappa som slår en dotter. Hoppas att den manlige sångaren förlorar några vårdnadstvister snart så att han kommer till insikt om hur hans egna texter försämrar pappors villkor.

  Svara
 20. Patrik

   /  05/10/2014

  Buhu, jag får inte näthata och försvara våldsvänstern utan konsekvenser. Patriarkatet och annat strukturellt förtryck.
  http://www.dagensmedia.se/nyheter/radio/article3825817.ece

  Svara
 21. Jaha, det är alltså ett lyxhustru-uppror! ”Dokusåpan ”the real housewives of the upper class revolutionaries”? De hatar alla män, sina egna män också. förmodligen för att de är så dumma att de fortsätter att försörja deras vegeterande tillvaro. För på så sätt blir de ju objektifierade, utsatta för stereotypiskt schablontänkande i en heteronormativ tvåsamhet i en kärnfamilj. Usch då! Oförlåtligt! Risk för råttgift i söndagskaffet!

  Svara
 22. Jag skickade som sagt filmerna till Lady Dahmer och nu har det spännande hänt att hon själv har lagt ut dem på Youtube. Så särskilt hotfull kan det knappast ha varit att panelsamtalet filmades. Något tack för att min fosterson filmade kalaset har vi dock inte fått 🙂 http://www.youtube.com/playlist?list=PLiQkp31tvahgEyYtrva2sYiKMu0ZeyzZZ

  Svara
 23. Sigurd

   /  05/11/2014

  Feministsekten arbetar exakt som mobbare.

  En av dom coola säger nåt och följarna kastar sig på det utvalda offret:

  Varför i helvete skall du leta upp nån att blocka?!? Är det ett problem för dig att någon du inte ens märkt av existerar på Twitter? Jävla nöt.

  Svara
 24. Jan

   /  05/15/2014

  Av det jag hörde i inspelningen, så UPPMANADE de ju folk t o m att hashtagga sina foton & klipp….. Så varför nu säga emot sig själva?!

  Svara
 1. Mer om feministsekten | WTF?
 2. Overkligheten i att behöva uttrycka stöd för modiga kvinnor som Annelie Sjöberg, gång på gång. | Jussi H. Lundell
 3. Ännu mer om feministsekten | WTF?
 4. Det finns en särskild plats i helvetet…. – AVFM Sverige
 5. F! hotar gymnasielärare med kontakt av arbetsgivaren | Häxanmexan
 6. Annelie Sjöberg pilloried by The Sisterhood for Asking Inconvenient Questions

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: