Är jag ute efter Lady Dahmer?

Kanske dags att runda av lite när det gäller Feministsekten och deras arbetsmetoder?

Jag har samlat alla inlägg om detta här för den som har missat eller vill friska upp minnet. Jag har alltså visat upp sällsynt smutsiga metoder från feminister som använts för att tysta folk. I en sluten Facebookgrupp…

Jag vill lägga in ett påpekande här först:

Lady Dahmer är alltså moderator för gruppen på facebook. Hon säger att hon inte kände till hatartråden och jag tror henne, det är inte lätt att se precis ALLT. Men det tar inte bort ansvaret som hon och de andra moderatorerna har. Hon har också tagit det ansvaret och bett om ursäkt för det. Det är bra så. Mer kan man inte begära. Jag tycker bara att det är konstigt att INGEN annan som läst tråden reagerat och sagt till. Det verkar LD tycka också. Jag personligen tycker dock att det är konstigt att de personerna som var aktiva i hatartråden får vara kvar i gruppen alls. Men det är jag det.

Slut på påpekandet!

Det kan se ut som om jag är ute efter Lady Dahmer, kan gissa att en del har frågat sig just det och då kan jag bara säga NEJ! Jag är inte ute efter just LD på något sätt! Det kunde lika gärna ha varit Mr Dahmer eller vem fan som helst som startar drev mot folk på twitter. Nu råkar det vara så att just LD gör det.

Det där med inspelningen är bara slutet av detta och den minsta grejen. Annelie kände också till tråden på Facebook när hon gick till mötet i Norrköping.

Det folk inte verkar fatta är att detta mot Annelie startades av LD för en månad sedan med punktade tweets för att ropa på kavalleriet som ska attackera. Jag har sett LD göra så sen jag skaffade twitter för mer än ett år sedan, hon gör det i princip varje dag. Man kan inte vara omedveten om effekterna av det…

Den här gången så råkade det vara några som såg det och reagerade på det och sparade ner vad som hände. För LD var det bara en i den stora mängden hon gör så mot. Och att jag har rätt i att det var LD:s punktade tweets som startade det som sen spårade ur ser man på vilka som ganska snabbt var på henne efter att LD punktat ut sina tweetar och retweetat. Några av dem dök nämligen på Annelie igen ett par dagar senare och en av dem startade hatartråden i den slutna fb-gruppen. Jag är säker på MINST en till från twitter som glatt deltog även i fb-tråden. Hur många ”twitterdödar” LD varje vecka på det här viset? Sådana som inte har andra som kan backa upp som vi har gjort? Metoden använder hon alltså i princip varje dag mot sådana hon ogillar av någon anledning…

Nu visade det sig ju att det fortsatte på Facebook och att Annelie fick nys om det och försökte bli medlem i gruppen men det blev inte godkänt. De vill vara ”trygga” säger de. Av någon anledning så är de tryggare med en bunt näthatare omkring sig… Trygghet my ass! Det är bara ren jävla bullshit! Det är bara en sorts genomskinlig härskarteknik för att slippa mötas av en annan världsbild än den som florerar i deras egna lilla bubbla. Hemska tanke om något rubbar deras små cirklar. Inspelningarna bevisar också just det.

Nåväl, Annelie skrev ett gästinlägg på Genusdebatten och trots visst motstånd från LD har hon faktiskt varit där och kommenterat och förklarat lite! Måste vara en ny erfarenhet att inte själv styra vilka kommentarer som ska komma fram och vilken bild som ska vara rådande. Så lite cred till LD för det! För det krävs trots allt ett visst mått av mod att göra det efter allt som hänt de senaste dagarna. För helt plötsligt så var det ombytta roller när det gäller vem som blir utsatt på twitter, folk frågade LD med rätta vad fan de håller på med! Mitt inlägg om hatartråden på Facebook var det som startade det! Gissar att det var ovant för det var andra än de vanliga som gillar att reta LD på twitter och som hon också gillar att reta upp. Och att man gick på just LD är för att hon är moderator i den gruppen.

Jag är alltså inte ute efter LD personligen på något sätt utan bara de fula metoderna som används av henne och andra feminister för att tysta andra. Den här gången var det TUR att den drabbade hade flera som kunde backa upp. Men för att komma åt de fula metoderna är jag ju tvungen att visa upp dem. Det kallar LD lögner och förtal. Men hon kommer inte ifrån fakta, detta handlar inte om en inspelning utan om grova grejer på Facebook i en grupp där hon tillsamman med några andra är moderatorer. Men det hela startades från början av LD och hennes metoder på twitter. Det är så vare sig man vill det eller inte. Inspelningen är inte grejen i detta. Den är bara det dalande slutet.

Sen vill jag bara påpeka att LD själv inte har tagit kontakt med någons arbetsgivare eller sånt! Jag har vad jag vet inte heller påstått att hon gjort det. Har jag det så är det fel för det är inte sant. Om något kan tolkas som om jag påstått det så kan jag inte göra något åt det. Jag har till och med för mig att jag skrivit att hon inte gjort det!

Och det har ett enkelt skäl till att hon inte gjort det även OM hon skulle vilja sänka någon på det viset, jag säger alltså OM hon skulle vilja det! För OM hon skulle vilja det så behöver hon inte göra det ändå för hon har ett tjänstvilligt twitterentourage bestående av feminister med fjortismentalitet som ställer upp så fint med allt smutsgöra. Det har jag sett många gånger innan och speciellt den här gången. LD behöver inte ens vara medveten om vad hennes starter av twitterdrev mot folk landar i till slut. Detta är nog ett sånt exempel. Jag hoppas det i alla fall.

Men däremot så ville LD fiska efter info från en representant för Fi Norrköping, Sia Lång. En annan Lång svarade så nog fiskades det info i alla fall…

Sen har jag en liten undran också, det har ju sagts att hatartråden på Facebook togs bort så fort man fick kännedom om den? Nu är det så att när en person kollade detta igår mitt på dagen så fanns den fortfarande kvar. Sen när det kollades ca kl 23:00 så var den borta. Igår alltså, den 13 maj. Hur kommer det sig? Vad kan det finnas för förklaringar till det? Kom gärna med förslag, webbläsarens cashe går bort då det kollades med en webbläsare som inte varit inne på sidan förut. Jag är öppen för rimliga förklaringar!

17rXLGAs1

OBSOBSOBS

Jag frågade LD om just tråden på facebook och hon har gett en för mig fullt rimlig förklaring till varför den fanns kvar igår!

Kan läsas här: http://genusdebatten.se/gastinlagg-reflektioner-efter-feministisk-paneldebatt/#comment-108877

OBSOBSOBS

Att de nya medlemmarna är med är för att visa tydligare att det inte är en fejkad bild. Det går ju att kolla om de finns med antar jag. Jag har givetvis dumpen utan maskning. Man kan se i bakgrunden att det är hatartråden som skapades av ”journalisten”. Men igår så verkar alltså inlägget funnits kvar. Att jag är nyfiken på detta förstår man om man läser det förra inlägget.

Jag har skrivit om att LD BRUKAR göra så här och att hon STARTAR twitterdrev. Jag hoppas att OM jag ska behöva skriva ett sånt här inlägg igen så får jag skriva att hon BRUKADE göra så och STARTADE twitterdrev. Alltså att det hör till historien och inte nuet!

LD har farit runt här och där med detta och sagt att det är lögner och förtal och annat. Till och med försökt diktera för andra att de inte får länka till min blogg med att påstå att det är lögner och sånt… Det skiter jag faktiskt i. Det visar bara att jag var rätt på det. Även om jag har en hel del med material om detta som jag inte använt så tror jag att jag avslutar detta med Feministsekten och deras arbetsmetoder nu. För jag gissar att poängen gått fram om vad detta handlar om.

Så när nästa feministiska drev är igång så vet man ju i alla fall hur de arbetar. Även om det är helt andra feminister som deltar så är metoderna samma. Kan tänka mig att det finns andra som drabbats av samma sak som Annelie, det kryllar ju av slutna feministiska Facebookgrupper! Jag hoppas att Annelie går vidare med detta, skärmdumpar på allt och vilka som deltagit finns ju. Och vilka som hetsat på twitter med att kontakta till exempel partier…

Och om man inte tror på mig om det där med LD:s punktade tweets och hur det funkar så har jag reaktionerna efter att LD just punktade tweets till Annelie sparade. Där kan man se att det strömmade in folk direkt som attackerade. Alla gjorde inte det men många. En av dem är ”journalisten”…

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

47 kommentarer

 1. Jag hoppas att Annelie går vidare med detta, skärmdumpar på allt och vilka som deltagit finns ju

  Det hoppas jag med, för jag ser samma strukturerade tillvägagångssätt som du ser.

  Svara
 2. anonym

   /  05/14/2014

  Jag läste lite av LDs svar på genusdebatten. Som vanligt är det hennes dubbelmoral. Hennes subjektiva upplevelser av hot, de ska man ta på allvar. När någon däremot upplever sig som hatad av henne, då är ska det diskuteras objektivt.

  Svara
 3. De vill vara ”trygga” säger de.

  Det är allmänt så att folk har all rätt att vara trygga i slutna grupper, så länge dessa grupper inte planerar och utför handlingar som går ut över andras trygghet.

  Det är ju också så att brottsrubriceringen hets mot folkgrupp även täcker hets som sprids i en sluten grupp. Det är förstås viktigt att påpeka att ‘fallet Annelie’ inte gäller hets mot folkgrupp i juridisk mening eftersom (1) Annelie är en individ, (2) ‘män’ inte räknas som en folkgrupp som man kan hetsa mot*. Dock kan man notera hur det resoneras i HD:

  Efter en lagändring år 1988 krävs numera inte att ett uttalande görs offentligen eller sprids bland allmänheten utan det är tillräckligt att uttalandet sprids. Syftet med lagändringen angavs i förarbetena vara att förhindra inte endast utåtriktad verksamhet från rasistiska organisationer utan också intern verksamhet.

  * En hel del av det som sägs av dessa feminister skulle vara straffbart som hets mot folkgrupp om det inte vore för detta. Man kan tycka att det borde stämma till eftertanke, men så verkar inte vara fallet …

  Svara
  • En hel del av det som sägs av dessa feminister skulle vara straffbart som hets mot folkgrupp om det inte vore för detta. Man kan tycka att det borde stämma till eftertanke, men så verkar inte vara fallet …

   Jag har ju som ni vet pluggat sociologi och lagar fungerar tvärtom.

   Vi tar ett ex. Hastighetsbegränsning, 30 km i timmen.
   Den säger inte bara att man inte får köra mer än 30 km, den pekar samtidigt ut vad som är tillåtet (att köra mindre än 30).

   ”Vi och de” det har en social funktion. Att peka ut en grupp som är ”de” fungerar stärkande för ”vi-känslan” och minskar risken för interna konflikter inom ”vi-gruppen”

   Det hets mot folkgrupp-lagen gör är att peka ut vilka grupper som inte får vara ”de” och samtidigt pekar den då ut vilka grupper som får vara ”de”. Och det är bara vita heterosexuella män som inte omfattas av lagen, därav koncentreras all hets mot just denna grupp.

   Därav är jag skarp kritiks mot denna lag. Jag vill att ”mot folkgrupp” ska tas bort ur lagen så att alla omfattas av den.

   Svara
   • morpheus

     /  05/14/2014

    Omfattas kvinnor?

    Svara
   • chade

     /  05/14/2014

    ”Det hets mot folkgrupp-lagen gör är att peka ut vilka grupper som inte får vara ”de” och samtidigt pekar den då ut vilka grupper som får vara ”de”. Och det är bara vita heterosexuella män som inte omfattas av lagen, därav koncentreras all hets mot just denna grupp.”

    Det stämmer inte. Kön är inte en faktor i lagstiftningen. Kvinnor kan därför inte heller, i egenskap av sitt kön, vara utsatta för hets mot folkgrupp.

    Se BrB 16 kak § 8, första stycket:

    ”Den som i uttalande eller i annat meddelande som sprids hotar eller uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning, döms för hets mot folkgrupp till fängelse i högst två år eller om brottet är ringa, till böter.”

    Hets mot heterosexuella eller vita torde ju enligt lagens ordalydelse vara straffbart. Har för mig att det uttalats att lagstiftningen dock syftar till att skydda minoriteter och att vita eller heterosexuella därför inte omfattas av lagens skydd.

    Enligt din logik borde då lagstiftningen leda till att hatet koncentreras till vita, heterosexuella män och kvinnor.

    Svara
    • Det är riktigt, kvinnor skyddas inte av lagen. Kvinnor skyddas av skyddsvärdet.

     Ber om ursäkt för att jag var otydlig på den punkten.

     Svara
    • Hets mot heterosexuella eller vita torde ju enligt lagens ordalydelse vara straffbart. Har för mig att det uttalats att lagstiftningen dock syftar till att skydda minoriteter och att vita eller heterosexuella därför inte omfattas av lagens skydd.

     Japp, jag har inte det just nu. Men så ja.

     Svara
     • hobbis/TrolletPlit

       /  05/14/2014

      Att det uttalats att det är syftet är för att skydda minoriter har väl ingen betydelse. Det som står i lagen ska inte kunna ha luddig bakomliggande syftet. Jag har också läst detta ngt bisarra påståendet, men det är väl ngn som inser att lagen kan användas på vita män(och det gillar de inte)

     • MJ

       /  05/14/2014

      Syftet med lagen ska beaktas när den tolkas. Här finns det också direkta uttalanden i förarbetena som berättar att lagen bara ska skydda minoriteter.

     • morpheus

       /  05/14/2014

      Märkligt ändå att det går att dömas för hets mot folkgrupp, eller för förtal mot enskild invidivid (även vit cis-man), men inte för förtal mot icke-minoritetsgrupp, dvs tex alla/en grupp vita cis-män?

      Håller med Ninni om att lagen borde slopas/justeras så att alla grupper/människor har samma skydd.

 4. MiT, du får döpa om dig till Trolljägaren 🙂

  Svara
 5. Jonte

   /  05/14/2014

  Svara
 6. Robert Aschberg borde knacka på hos Natashja ”Lady Dahmer” Blomberg och spela in lite ”bra TV”. Hon är nog den värsta sexistiska näthataren jag känner till.
  Men med tanke på att Fanny och Zolfagary fick vara offer i Trolljägarna hade väl hon också fått vara det… :/

  Svara
 7. MiT

   /  05/14/2014

  Japp, bara för någon har gjort det så måste det vara en ”antifeminist”…

  Svara
  • Muertosan

    /  05/14/2014

   Kommentarerna. Nu plötsligt är det en HELT annan visa. Dubbelmoralen…

   Svara
  • Jonte

    /  05/14/2014

   What goes around comes around Alicia…

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  05/14/2014

   Spår i kristallkulan. Jag tycker mig se ett värdegrundssamtal hos rektor.

   Svara
  • Fugen

    /  05/14/2014

   Det är inte rektorn som skulle kontaktas, det är hennes föräldrar, så de kan dra in veckopengen och stänga ner hennes internet. Annars är det jäkla oskick att ringa chefer och liknande för att ta upp ev åsikter som inte stämmer överens med sin egen världsbild.

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  05/14/2014

   Hon ska nog leta efter personen i sin absoluta närhet. Hon kanske har gjort sig ovän med någon i sin bekantskapskrets? Missunnsamhet är en faktor att ta med beräkningen i sociala klickar.

   Svara
 8. MiT

   /  05/14/2014

  Säger en som är väldigt ivrig att kontakta partier och sånt.

  Men kan säga att det som hände LD här är jag vansinnigt mycket emot! Jag tycker INTE att man ska kontakta någon på det viset oavsett! Men att Dickner gnäller (som vi kan se i ett tweet ovanför den här kommentaren) när hon gör samma sak är ju bara för mycket…

  Svara
  • Pelle2

    /  05/14/2014

   Personligen fattar jag inte att någon vill annonsera på hataren LD,s blogg. De som gör det kan inte läsa vad hon skriver eller så har de ett mycket rymligt samvete.
   Hataren Alicia skulle jag heller inte annonsera hos om jag var företagare.
   Maken till hycklare och dubbelmoralister än dessa två får man väl leta efter….

   Svara
  • Steffen

    /  05/15/2014

   Betyder väl bara att Alicia också är en ”Rövhatt” 😀

   Svara
 9. MiT

   /  05/14/2014

  ”Forskarna talar tyst om det politiska våldet från vänsterhåll”

  http://www.svt.se/opinion/forskarna-talar-tyst-om-det-politiska-valdet-fran-vansterhall

  Svara
  • Pelle2

    /  05/14/2014

   Bra inlägg av Janne J med kollegor. Jag fullkomligt avskyr vänsteretablissemangets försök att skyla över extremvänsterns våld. Det är inte ett dugg bättre och finare än extremhögerns.
   Personligen tror jag inte ett skit på att extremisterna i Afa och RF bryr sig om politiken utan de är,precis som fotbollshuliganerna, ute efter kicken i våldshandlingarna.

   Svara
 10. Jonte

   /  05/14/2014

  Svara
 11. MiT

   /  05/14/2014

  Men det beror på kvinna, eller hur…

  Svara
  • Pelle2

    /  05/14/2014

   Så att du spyr ur dig en massa skit mot män som grupp har inget med saken att göra ?

   Svara
 12. MiT

   /  05/14/2014

  Svara
 13. MiT

   /  05/14/2014

  Hur får man detta

  att bli det här?

  Svara
  • Pelle2

    /  05/14/2014

   Jag tycker att Lady D borde ställa samma fråga till sina anhängare som tydligen tycker att det var ok att kontakta Annelies arbetsgivare i det syftet..

   Svara
 14. MiT

   /  05/14/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/14/2014

   Hon borde gå till den feministiska optikern och justera sina genusglasögon om hon påstår att din sajt är en rasistisk hatsida.Det enda i det påståendet som stämmer är att denna sida är antifeministisk eller åtminstone feministkritisk.
   Du har aldrig skrivit något rasistiskt och jag kan inte påminna mig att någon har skrivit något rasistiskt i kommentarerna heller under den långa tiden jag har följt dig.

   Däremot har du tagit skärmdumpar på bl.a Alicias och Lady D,s sexistiska och manshatiska inlägg så om det är någons tweets och bloggar som borde kallas hatiska och i någon mening rasistiska så är det Alicias och Lady,d,s.

   Svara
  • Jonte

    /  05/14/2014

   Rasistisk hatsajt jomenvisst… 😀

   Antifeministisk kan jag nog köpa men rasistisk? Visa gärna exempel Alicia. Men det är väl bara ett defaultläge hos människor som Alicia att per automatik klassa alla feministkritiker som rasister, problemet blir ju bara att när det väl är befogat att kalla någon/något för rasistiskt så kommer folk inte att lyssna på vare sig Alicia eller Kitimbwa längre hur mycket dom än gastar.

   Svara
 15. Jonte

   /  05/14/2014

  Det här är så jävla tragiskt. Missförstå mig rätt, det är jättebra att USA och andra skickar trupper för att frita flickorna men varför har ingen brytt sig om pojkarna? Nigeria är mitt andra hemland, jag skulle kunna vara en av alla dessa pojkar

  Svara
 16. Jonte

   /  05/14/2014

  Ung Vänster börjar ge Jonas Sjöstedt problem. Det värsta är att Ung vänster bara ger SD fler röster. Tyvärr är dom för dumma för att fatta det själva.

  Svara
 17. Steffen

   /  05/15/2014

  OT: Verkar som Gunilla Krantz tillbakadragna undersökning om våld i nära relationer smugits ut igen, under tystnad.
  Den här gången av BRÅ:

  http://www.bra.se/bra/nytt-fran-bra/arkiv/press/2014-05-09-brott-i-nara-relation—lika-mellan-konen-men-grovre-mot-kvinnor.html

  Svara
 18. Jonte

   /  05/15/2014

  Åsså gör Expressen till slut sin journalistiska plikt

  Svara
  • David8

    /  05/15/2014

   Skriv om manshatet och könsrasismen och det psyksjuka beteendet som definierar ideologin också. Expressen har en del att ta igen där.

   Svara
  • Pelle2

    /  05/15/2014

   Såg den där artikeln och tycker också att det är bra att någon börjar granska Fi,s verklighetsfrånvända politik.
   Om det dessutom är ett direkt citat från Schyman att de inte har gjort någon beräkning av kostnaden för deras förslag så är det ju riktigt skrämmande.

   Svara
   • Jonte

     /  05/15/2014

    Det är långt ifrån det enda som är skrämmande med deras politik

    Svara
 19. David8

   /  05/15/2014

  Lite mer lögner… Stockholms Universitet: Flickor och kvinnor drabbas värst av självmord: http://news.cision.com/se/stockholms-universitet/r/sjalvmordsbeteende-kan-kopplas-till-faktorer-i-barndomen,c9585521

  …och vissa påstår att feminism inte är vidrigt

  Svara
  • Kalle

    /  05/15/2014

   Ja men självklart är det så att det är fler män som tar livet av sig (pga destruktiv mansroll så klart!). Men tänk då på alla makor/flickvänner/mödrar/systrar som dessa själviska och fega män lämnar efter sig. Slutsatsen är att kvinnor drabbas alltid värst!

   Svara
   • David8

     /  05/15/2014

    Solen lyser; kvinnor drabbas värst. Regnet forsar; kvinnor drabbas värst. Fler pojkar tar livet av sig (vilket helt utelämnas och istället fokuserar det på den friare kategorin ”självmordshandlingar” där man kan få in fler flickor i statistiken); kvinnor drabbas värst.

    Svara
    • Kalle

      /  05/15/2014

     Roffe och Benke sitter på parkbänken och huttrar, märkta av för livet av missbruk och hemlöshet; privilegierade vita män och kvinnor drabbas värst.

     Svara
   • MJ

     /  05/15/2014

    Det är ju så de resonerar när de påstår att kvinnor drabbas hårdast av krig. Deras män och söner blir ju dödade.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: