Fi är ju aktuella

Fi har ju fått lite annan uppmärksamhet än vad de är vana vid, helt plötsligt så börjar en del journalister åtminstone börjat utföra fragment av vad de normalt SKA göra istället för att slicka rövar. Men som sagt, bara fragment av vad de ska göra, resten av tiden jobbar de med att behålla tungorna bruna. Men en liten början i alla fall, antar att det tar lång tid att bli avvanda…

För ett tag sedan så skröt Fi väldeliga på t ex Twitter om att de hade många medlemmar, har för mig att feministbloggen Nyheter24 gärna uppmärksammade det noga och gärna gav dem mer uppmärksamhet men de var inte ensamma, även de stora drakarna var med, t ex Expressen och där kan man läsa lite mer om Fi men det finns också i början av artikeln ytterligare en som lurats att ”studera” något som är totalt värdelöst och som skattebetalarna kommer att få försörja resten av livet…

1501844_10200481120310379_546441941_nMen en sak har jag undrat över lite när det gäller just Fi och det är antalet medlemmar.Det hetsades ett tag om att de ökade si och så många varje dag och media hängde glatt på. Men är det någon som verkligen kollat hur många de har? Nu handlar väl medlemmar i en moderkaka inte direkt om pengar som det gör i ungdomsförbund där man får bidrag för varje medlem men indirekt i alla fall om det framstår som framgångsrika, uppmärksamhet om sånt kan ju dra nya medlemmar i sig vilket ger pengar?

Är det någon som kollar om de höga antalet medlemmar stämmer med verkligheten? Eller har man skitit i det för att det då inte handlar om rena bidrag per medlem? Är det möjligt att gå från i princip inget till numera över 10 000 medlemmar på bara några månader? Jag säger inte att det MÅSTE vara skumt, Fisarna är duktiga på både Twitter och Facebook, men det låter ganska orimligt. Och då kan ju höga medlemssiffror i sig ge nya medlemmar som i sig…

Det är väl SSU:s paradgren att fuska med medlemssiffror men då handlar det ju om rena bidrag per medlem. Men uppmärksamhet om många medlemmar och att det ökar innebär ju också uppmärksamhet i sig vilket också genererar positivt kapital, dels i form av rena pengar från nya medlemmar som då lockas, dels i form av gratis positiv reklam i media. Det blir som ett självspelande piano, symbiosen media och Fi.

Så hur ligger det till med antalet faktiska medlemmar i Fi? Stämmer antalet?

********************

En annan sak som också har lite med Fi att göra faktiskt är ju mina senaste inlägg om Feministsekten och hur de jobbar för att få bort sådana som de inte gillar av någon anledning. Det fanns ju en sluten Facebookgrupp där det planerades och hetsades om att ta kontakt med arbetsgivare och sånt. Flera var där och hetsade i tråden.

När man kollar deras fb-profiler lite ytligt så kan man se att det är ett övervägande antal av dem som verkar sympatisera med just Fi. Nu säger det inte så mycket eftersom det bara var 20-25 stycken som var aktiva i tråden men eftersom jag gissar att väldigt många fler också läst och INTE sagt till om det så undrar man ju? Det är alltså en grupp med 6000 medlemmar, i stort sett alla är feminister så man kan ju gissa att ett mycket stort antal av dem sympatiserar med just Fi. Så det säger faktiskt lite ändå om Fi-folk!

Halleluja1

Sen är det också intressant att flera av dem har någon koppling till Södertörns Högskola också på något sätt. Den skolan verkar tamejfan fungera som en gigantisk muppmagnet!

Södertörns Högskola måste göra något, det kan inte vara bra i längden att vara kända som en magnet på muppar. För det KAN inte vara en tillfällighet att så många som syns med diverse konstiga grejer har en koppling till just Södertörn. Det kan bara inte vara en slump…

**********

Genusdebatten: ”Förföljelser och inkomstsabotage = Otyg som hotar demokratin

AVfM Sverige: ”ROKS laddar om – Nu skall “patriarkatet krossas”

Jämställdhetsfeministern: ”Därför röstar jag på Feministiskt initiativ!

Jussi H Lundell har ett par inlägg som är bra, läs dem!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

36 kommentarer

 1. Jonte

   /  05/15/2014

  Den här passar ju bra in under det här inlägget 🙂

  Svara
  • Pelle2

    /  05/15/2014

   Helt sjukt att Fi söker mandat på förslag som de inte vet eller vågar berätta om hur det skall finansieras.För mig känns det som om dom är beredda att skapa en ekonomi a la Grekland eller Italien med hjälp av riktigt tjocka skivor valfläsk.Bara dom får komma till makten.
   Citat från intervjun med Gudrun:
   ”Vi håller på att få en debatt där man inte får öppna munnen utan att det kommer ut ett kvitto först. Det är absurt att man inte får prata visioner och idéer. En ekonomism har nästlat sig in i politiken.”
   Det står ingenstans att deras program handlar om visioner vad jag kunde se utan det är en efterhandskonstruktion för att tona ner kritiken nu när någon äntligen synar Fi,s program.
   Hennes svar vittnar om en förbluffande oansvarig syn på samhällsekonomin.Känns som om allt krut har lagts på att hitta på saker som gynnar kvinnor och resten är sekundärt..

   Läste lite mera i deras partiprogram och slogs då av att i stort sett hela programmet handlar om att göra det bättre för kvinnor och att strunta i männen.Skulle vara kul se reaktionerna om någon skapade ett mansparti som enbart fokuserade på männen…

   Svara
 2. MiT

   /  05/15/2014

  ”Partibil utsatt för sabotage”
  Läs vilka han tror är ansvariga…
  http://www.folkbladet.se/nyheter/?articleid=6967086

  Svara
  • David8

    /  05/15/2014

   Är det den feministiska sagan om Vita Kränkta Medelålders Män som har varit och ätit spädbarn i skogen och sedan rycker torkarna på hans bil.

   Svara
  • Pelle2

    /  05/15/2014

   Lite fin feministisk guilt by association a la Sveland.
   Sannolikheten att det rör sig om antifeminister som vandaliserar V,s bil är väldigt liten som jag ser det.Snarare handlar det om politiska motståndare på andra grunder eller ligister skulle jag tro.

   Svara
  • Jonte

    /  05/15/2014

   Helt sjukt egentligen att en svensk vänsterkrönikör känner sig tvungen att skriva en hel krönika för att påminna om att man inte automatiskt har fel bara för att man är en vit heterosexuell man.

   Svara
  • Dreadlock

    /  05/15/2014

   http://www.dagensarena.se/opinion/roya-hakimnia-akta-er-for-den-vita-mannen/

   Ursäkta,men detta gör mig ursinnig.

   Det skulle du tänkt på från början PUCKO !

   Svara
   • Dreadlock

     /  05/15/2014

    Förslag för intensivkurs för blivande politiker som skall överta makten så småningom

    10 högskolepoäng i klassisk humanistisk inriktning på temat om alla människors lika värde.Samt läsa FN:s deklaration om alla människors lika värde tills de ideologiska människofientliga demoniska doktriner övergetts .

    Svara
    • Desperaton

      /  05/15/2014

     Läs den på engelska eller danska, den svenska översättningen suger.

     Svara
  • Pelle2

    /  05/15/2014

   Bra artikel i vilket fall som helst.Den kanske kan nyansera den feministiska bilden av vita män som roten till allt ont.Fast jag är inte särskilt optimistisk på den punkten.

   Svara
   • Dreadlock

     /  05/15/2014

    Tillåt mig att återge slutklämmen av artikeln :

    ” Att vi som är rasifierade har erfarenheter som inte är möjliga att läsa sig till. Men det betyder inte att vi alltid har rätt. Eller att meningsmotståndaren alltid är en vit man. Hen kan helt enkelt vara en feminist med en annorlunda strategi.”

    D.v.s Puckot har tänkt till och så har den feministiska hjärnan kolliderat med en hjärncell därinne i tomma intet under kraniet, där – man faktiskt – inte behöver vara vit manchauvinist bara för hudfärgens skull, utan även kan vara en rövslickare a.k.a. nyttig idiot för puckon som brukar göra skillnad på hudfärg.

    Fråga : I dagens klimat. VEM är s.k. rasifierat ? Alla andra raser än den vita ?

    Svara
 3. Pelleplutten

   /  05/15/2014

  Är inte muppar moderaternas ungdoms parti??

  Svara
  • MiT

    /  05/15/2014

   Det hade ju varit hysteriskt roligt om de faktiskt hette MUP 😀

   Svara
  • Dreadlock

    /  05/15/2014

   Lite förslag på nicknames på våra politiska ungdomsförbund = MUP (Moderata Ungdomsförbundet MUF) PLUTT ( Ung Pirat. UP) Grön Dumbom (Grön Ungdom) FLUF (FlumLiberala Ungdomsförbundet LUF) Ung Vulgo (Ung Vänster UV : Här fattas nickname) Unga Fundamentalister (F! Unga feminister: Här fattas nickname)) Skurkaktig Demokratisk Ungdom (SDU: Här fattas nickname) Sveriges Bönesjaldemokratiska Ungdomsförbund (SSU. Här fattas nickname) Skenheliga unga Kristdemokrater (KDU. Här fatts nickname)

   Förslag på nicknames (Där det fattas) tas hjärtligt gärna emot. Lite skoj ska vi väl unna oss innan valet

   Svara
 4. MJ

   /  05/15/2014

  Om en extremfeministisk FB-grupp kan ha 6000 medlemmar så låter inte 10 000 för Fi så konstigt.
  Med en valmanskår på ca 7 000 000 så är ju 10 000 röster = 0,14%
  Som jämförelse har KD drygt 20 000 medlemmar, Centern nästan 40 000. Medan moderaterna har 40 000 och sossarna 100 000.

  Svara
  • Jonte

    /  05/15/2014

   Tror inte heller siffrorna är helt omöjliga. Som den sektliknande rörelse den är så har Fi få men väldigt engagerade (och hjärntvättade) väljare, jag tror helt enkelt att en betydligt större del av de som röstar på Fi också är medlemmar i partiet än vad som är fallet med andra partier. Halva twitter verkar ju vara medlemmar.

   Svara
  • MiT

    /  05/15/2014

   Men från i princip inget till numera över 10 000? på bara några månader? Visst låter det anmärkningsvärt?

   Svara
   • Jonte

     /  05/15/2014

    Jo, men du kan ju inte missat deras medlemsdrive på bla twitter. Glöm inte att det är en sektliknande rörelse med religiöst övertygade sympatisörer som alla gör som ledaren säger.

    Svara
  • morpheus

    /  05/15/2014

   Om du menar aporna så röstar knappast alla där på F!.

   Det sagt tror jag inte 10.000+ är orimligt alls.

   Svara
 5. MiT

   /  05/15/2014

  Måste ju hjälpa dem lite…

  Svara
 6. MiT

   /  05/15/2014

  Svara
  • Jonte

    /  05/15/2014

   Akta di så inte F! nu får ursäkt att totalförbjuda din blogg 😉

   Svara
 7. MiT

   /  05/15/2014

  ”Det är hög tid att den svenska feminismen granskas!”

  http://nyheter24.se/debatt/768777-det-ar-hog-tid-att-den-svenska-feminismen-granskas

  Svara
 8. Jonte

   /  05/15/2014

  Apropå att Fi är större än många av de etablerade partierna på sociala medier… 😉

  Svara
 9. Jonte

   /  05/15/2014

  Lina Thomsgård verkar så smått komma till insikt att kvinnors partnerval skapar mansrollen. Vill ni inte ha några alfahanetyper så är det här enda sättet. Tyvärr för Lina T & co så tror jag inte att det är så lätt som det låter…

  Svara
  • Pelle2

    /  05/15/2014

   Och vilka är det mest som ser upp till och skapar kulturmannen om inte kvinnorna ?
   Personligen är jag inte särskilt imponerad av t.ex Lars Noren,Björn Ranelid och Ingemar Bergman som människor och hyser ingen längtan efter att umgås med dom på ett personligt plan.Inte Ingemar förstås eftersom han är död…
   Det är väl mest kulturtanter och kulturtjejer som ser up till den typen av män..

   Svara
   • Jonte

     /  05/15/2014

    ”Kulturmannen” förekommer bara inte inom kulturen, han förekommer inom näringslivet där han istället för författare eller regissör är VD, Chef eller styrelseledamot, han förekommer inom fotbollen där han heter Zlatan etc etc. Vad det handlar om är naturligtvis Alfahannen.

    Det är så kul att feminister gång på gång bekräftar kvinnors könsstereotypiska preferenser när det gäller män. Sen kliar som sig i huvudet och undrar varför män är som dom är.

    Svara
 10. MiT

   /  05/15/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/15/2014

   Sedan avslutas lektionerna med #klipp kuken antar jag..

   Svara
  • Lövet

    /  05/15/2014

   Tycker kanske att det verkar vara dags för lite svenskundervisning också: #skrivihop.nu #genuspedagogikellerkunskap

   Svara
 11. MiT

   /  05/15/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/15/2014

   Så män vill inte ha välfärd menar han ?? Skarp tänkare..

   Svara
 12. Dreadlock

   /  05/15/2014

  Snyftreportage i SvD angående Maud Olofssons beslut i Nuonaffärerna. Vem skyller man på då ? Ja såklart männen omkring henne. Ansvarig minister som M.O. var då hade inget som heeeeeelst med detta att göra. Hon var ju bara ansvarig näringsminister. En ministerpost verkar alltså inte smälla särskilt högt i ansvarsfrågan.

  http://www.svd.se/

  Är bakom en betalvägg, men det är första nyhet ikväll

  Svara
 1. Gudrun är poppis i Turkiet | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: