När snuskgummor inte kan hålla sig

utan måste glo lystet kan man läsa om i Expressen. Det är Anna Bäsén som inte kan låta bli att glo så fort hon får tillfälle.

Det handlar om att hon inte gillar att män måste rätta till den då och då om den ligger obekvämt. Hon kan ju testa att stoppa ner något i samma form i trosorna och gå och gymma och se hur länge hon kan låta bli att rätta till när det börjar bli obekvämt?

Eller så handlade det bara om att få gnälla lite. Glo eller gnälla, vad tror ni?

1394370_525183307561643_1358782247_n

Om man inför det så kanske man inte behöver rätta till den så ofta? Kan man konstruera bort de tillfällen när den ligger obekvämt? Då är jag på direkt, jag lovar!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

23 kommentarer

 1. CarlK

   /  05/24/2014

  Idiot. Inte fan drar man i ballen om man inte måste. Påminn mig om att hacka på idioten om hon ska rätta till rostbiffen nästa gång. Så slött. Så vardagsmanshatande.

  Svara
 2. Patrik

   /  05/24/2014

  Det är bra att Expressen påminner oss om att inte bara Aftonbladet föraktar män. Låt båda tidningarna närma sig stupet tillsammans.

  Svara
 3. Fy vilken vidrigt stinkande manshatande text. Och där finner vi återigen ordet ”snubbar” användas för att visa upp att det knappast finns något äckligare i världen för denna människa än män.

  Svara
 4. Totalliberal

   /  05/24/2014

  Det sägs att journalism en gång i tiden handlade om att berätta de senaste världsnyheterna. Nu handlar det mest om att tabubelägga förbjudna fakta och åsikter, samt att sprida hat mot de grupper som marxismen är emot (här: män). Precis som i Pravda när det begav sig.

  Svara
 5. Anders

   /  05/24/2014

  Undrar hur en manlig skribent som skriver om kvinnor göranden och låtanden med dekortagen skulle bemötas? Texten skulle inte ens publiceras och han fick skriva tv-tablåer i framtiden. Varje gång fröken Bärsén rättar till BHn i framtiden tar vi det som sexuellt ofredande.

  Svara
 6. Mer sevenska i gurndsolkan!

  Svara
 7. Pelle2

   /  05/24/2014

  Kanske bätttre att satsa på kvinnolobbyns favoritmetod klipp kuken.
  Då finns det ju inget att rätta till 😉
  Skämt åsido så reagerade jag också på artikeln. Jag har gått på gym i mer än 10 år och jag har aldrig sett någon man gå och rätta till kuken. Det får mig att undra om Bäsens gym är ett väldigt konstigt gym där män rättar till kuken hela tiden eller om Bäsen helt enkelt överdriver eller verkligen letar efter män som beter sig på det sättet ?….
  Däremot ser jag nästan varje gång kvinnor som rättar till sin bh eller sina trosor.
  Jag kanske skall bli kränkt av det eller ha förståelse för att kläderna halkar åt sidan eller skär in på ett obekvämt sätt.

  Svara
 8. MiT

   /  05/25/2014

  Svara
  • Anders

    /  05/25/2014

   Om man inte förstår varför terminatorrobotar behövs kan man se #Terminator2 med Arnold Schwartzenegger som Terminator.

   Svara
  • Pelle2

    /  05/25/2014

   Undrar hur hon tänkte då ? Jane Tennison visade att det gick för en kvinna att komma långt upp i hierarkin i en mansdominerad värld.Visst,det fanns framförallt en man som motarbetade henne men det innebar inte att alla män gjorde det.
   Dessutom är det ju idiotiskt att propagera för feminism i Sverige utifrån vad som händer i andra länder eller ännu värre utifrån hur samhället såg ut för länge sedan.Fast det är ju i och för sig ett vanligt feminitiskt sätt att resonera…

   Svara
 9. trollan

   /  05/25/2014

  Jag har lite diskret rättat till både trosor och BH kan jag erkänna…nu kanske jag inte gör det ”ogenerat” men det är inte så att jag springer in på toa för att justera dem. Om jag ser någon som fixar något så brukar jag diskret titta bort och är heller inget traumatiskt minne som jag bär med mig efteråt kan jag erkänna.

  De enda gångerna jag reagerar på skrevdragande är förövrigt vid melodifestivalen då det från svenska pojk gruppers sida är mer ett regel än undantag att man kollar att allting sitter där det ska. Ett oskick jag de senaste åren blivit vansinnig på – men märker att opinionen är ganska emot detta så förhoppningsvis försvinner det. Har inte sett det i Europeiska schlagern däremot så det tycks vara ett svenskt fenomen? Kanske är det ett gym för blivande schlager dansare hon tränar på?

  Svara
 10. De gånger jag har sett någon rätta till ”paketet” har det sett ut som att de gjort det i förbifarten, av bekvämlighetsskäl, utan att tänka på att det skulle kunna uppfattas som någon patriarkal eller sexistisk härskarteknik. Mitt livslånga trauma efter dessa observationer har också uteblivit. Kort sagt, den här artikeln är något av det mest fåniga jag har läst.

  Svara
 11. Såg en ny version av den gamla filmen där man visar skillnaderna hur manliga o kvinnliga offer för våld behandlas olika av vittnen.

  Som vanligt skrattar folk när mannen blir attackerad, medans de hoppar in så fort rösten höjs mot kvinnan.

  Svara
 12. Pelle2

   /  05/25/2014

  Det finns flera kvinliga krönikörer på Expressen som kan skriva sexistiska krönikor om män
  Jenny Strömstedt skriver idag en krönika som återigen förhärligar kvinnor och ser ner på män.http://www.expressen.se/kronikorer/jenny-stromstedt/mycket-skit-hanger-ihop-med-mansrollen/
  Hon inleder med det numera klassiska feministiska greppet att kalla alla vi som kritiserar feminismen för vita,kränkta män.
  Därefter skriver hon uppskattande om Mian Lodalens och Matilda Tudors bok om fördelarna med att bli lesbisk.Då slipper man vara den som dammsuger mest,får orgasm och slipper psykisk ohälsa.
  Spännande slutsatser om fördelarna med att vara lesbisk förutom att det är konstigt att homosexuella kan påstå att heterosexuella kan byta sexualitet medan ett motsatt påstående klassas som hat…
  Jag är ganska säker på att det även i ett homoförhållande är någon av parterna som städar mer än den andra precis som det är någon annan som mera tar hand om t.ex snöröjning,underhåll av hus och hem och en eventuell bil utifrån fallenhet och intresse.
  Det är ju också så att heterosexuella kvinnor får orgasm med sin partner och jag är säker på att det finns homosexuella kvinnor som inte får orgasm med sin partner.
  Att påstå att psykisk ohälsa hänger ihop med heterosexualla förhållande är ju så idiotiskt
  så det går ju inte ens att bemöta..
  Lodalen/Tudor sa att det inte finns någon anledning att bli ihop med en man än för barnalstring.Strömstedt tar det ett steg längre och skriver triumferande att nu när regeringens utredare har föreslagit att singelkvinnor skall ha rätt till konstgjord befruktning
  så behöver man ju inte vara tillsammans med en man av den anledningen heller.
  Det är verkligen jämställt när det skall vara självklart för en kvinna att bli mamma utan att ha ett förhållande med en man men inte självklart för en man att bli pappa utan att ha ett förhållande med en kvinna.,,
  Dessutom är det ju intressant att jag som man förväntas bidra till detta ekonomiskt..

  Sedan avslutar hon sitt radikalfeministiska snömos med att påstå följande om sin arbetsplats:
  ” Överallt anställs kvinnor som tänker, producerar och levererar medan några stackars kvarvarande män har fastnat i tänkarprocessen och liksom inte vet hur man gör för att komma vidare och därmed räddas av kvinnorna som gör deras jobb, också.”

  Ja, det finns många duktiga kvinnor men jag vågar påstå att det finns många duktiga män också. Det finns också många mindre duktiga kvinnor och män. Det är rent idiotiskt att påstå att alla kvinnor är duktigare än män och rent nedvärderande att påstå att kvinnor
  räddar de stackars kvaravarande männen genom att göra deras jobb.

  Något säger mig att Strömstedt på detta sätt vill framhäva sin i hennes egna ögon briljanta
  yrkesutövning. När jag har sett henne på morgon-tv kan jag inte påstå att jag har bländats
  av hennes strålande intelligenta uttalanden och frågor. Hon har mest suttit fånigt flinande tillsammans med dom andra i morgonsoffan.Hennes krönikor i Expressen gör ju heller inte
  att jag upplever henne som särskilt bra som journalist.

  När hon nu så öppet redovisar sin nedlåtande syn på män så undrar jag varför hon är gift med Niklas Strömstedt istället för valfri lesbisk feminist ?
  Fast det är väl som vanligt med extremfeministerna att det är alla andra som skall leva efter
  extremfeministernas ideologi medan dom själva lever traditionellt med valfri alfaman.

  Jag säger som vanligt att extremfeministerna är en samling hycklare och dubbelmoralister..

  Svara
  • Dreadlock

    /  05/25/2014

   Någonting som starkt talar emot lesbianismen som alternativ till heterosexuella förhållanden är statistiken för våld inom olika samkönade relationer. Risken att bli utsatt för våld är ca.dubbelt så stor i alla andra relationer än den heterosexuella.

   Jag tror att undersökningen är inte längre bland mina filer i datorn. Ska försöka gräva fram datan –

   Svara
  • I ett lesbiskt förhållande utför kvinnor 100% av det obetalda hemarbetet

   Svara
 13. MiT

   /  05/25/2014

  Svara
 14. MiT

   /  05/25/2014

  Svara
 15. Björn

   /  05/25/2014

  Ok, män – som har byxor på – skall inte rätta till paketet på gymmet för att det stör. Dessutom vet Bäsén varför vi gör det: för att vi är rädda eller för att vi vill skryta. Två traditionellt sett föraktliga orsaker.

  Kvinnor däremot skall ha rätt att gå barbröstade – helt utan reaktioner från någon, ffa män – i simhallar. Det skall de göra för att de känner för det och för deras frihets skull.

  Förklara för mig hur detta är rätt, riktigt och korrekt? Hur kan man inte se dubbelmoralen och idiotin i sitt eget uttalande om man skriver så som Bäsén gör, på en av sveriges största nyhetssiter?

  Manshat, graserande manshat.

  Svara
 16. Björn

   /  05/25/2014

  För övrigt, vilket gym hänger Bäsén på, där det är ok att träna med bar överkropp? Jag gymmar rätt mycket och jag har aldrig vare sig sett eller hört talas om något sånt. Ingen tränande man jag vet skulle tycka att det är ok.

  Bäsén kanske ska söka sig till andra, mer civiliserade träningslokaler?

  Svara
 17. MiT

   /  05/25/2014

  Svara
  • notsure

    /  05/25/2014

   När skall jag få läsa kristallhealing på universitetet? Jag känner mig kränkt för att jag inte får.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: